5473
Felhasználói programot keresek.
  • JoeFromHun
    Sziasztok!

Arra a kérdésre keresem a választ,hogy vajon a VLC-n és a WindowsMediaPlayer kívűl létezik e más szoftver ami képes VideoStream-et lejátszani?
  • gergely1991
    ha iso-ról van szó a winrar támogatja(olvasásra)
  • Tetsuo
    "Wrong Disc Inserted." Feladom.
  • IMYke2.0.0.0
    * Freeware MagicISO VirtualCD/DVD-ROM
    * Virtual CloneDrive

• Tetsuo
    Van ingyenes virtualis meghajto?
    Vagyis a Daemon Tools elegge bekavar a rendszerbe, amit kihagynek ha lehet, csak nehany image-t szeretnek hasznalni, jatekra (security-vel miegymassal).. mi erre a legjobb megoldas?
  • Dj Faustus #3948
    Itt találhatsz ingyeneseket
  • IMYke2.0.0.0
    Őszintén szólva, ingyenesről nem tudok... igaz, sosem kerestem ilyet.
    Acronis True Image-t azonban megnézhetnéd...
  • Pharaoh
    Hi!

Keresek egy programot lehetőleg free-t, mivel a rendszer vinyómat le tudom tükrözni egy másik HDD-re.
  • KAKOLUKIA
    Találtam egy jobb megoldást végre, de azért köszi.
  • KAKOLUKIA
    Köszi, kipróbálom.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem vagyok nagy videozseni, ezért a saját elképzelésemet adom közre:

- Photoshoppal készítenék egy a filmeken/Híradóban stb. látható "kikockázás" képet, mely enyhén átlátszó
    - Vegas-ban a film projekt fölé húznám, és transzparenssé tenném a kép projektet, ráilleszteném a szükséges helyre, és később - talán ezt nem kell elmondanom - a Timeline-on folyamatosan igazgatnám a kép helyzetét a kitakarandó arc/testrész stb. felett.

Szerk.: A mozgatás alatt azt értem, ha nem fix, statikus pontot kell kitakarni a filmen [mondjuk egy riport alanyét, aki egy széken ül a kamerával szemben], hanem egy izgő-mozgó alakot, arcot, stb.
  • KAKOLUKIA
    Akkor bocsi.
    Imyke, nekem is kéne segítség már többször is írtam de senki sem válaszol:

A Sony Vegas 9-ben lehet videóba kockázást tenni (hogy ne látszodjon az arcom)?
    Ha igen, hogyan?
    Ha nem, akkor pedig tud valaki egy ilyen progit?

Ebben tudsz segíteni?
  • IMYke2.0.0.0
  • tenthrodil
    Mappánként valóban egyszerű, engem viszont úgy érdekelne, hogy az egész meghajtó minden fájlját egy listában látom (mintha minden fájl a rootban lenne, könyvtárrendszer nélkül).

Imyke, ez jó lesz:)

Köszönöm a válaszokat!
  • IMYke2.0.0.0
    Directory Lister Pro
    30 napig ingyen használható.
  • KAKOLUKIA
    Persze:
    1.Megkeresed a mappát és megnyitod.
    2.A fennti sorban (név kiterjesztés stb.) rányomsz egyet a méretre.
    3.Ha esetlegNövekvő sorrendbe adja ki, nyomj mégegyet és meg is van.
    4.Ha képekről van szó már nincs gond, de ha több gigás fájlokról van szó, akkor kicsit a felső sorban a méretet húzd ki és látni fogod (ugyanis néha a hosszú név vagy a kiterjeszté eltakarja).
  • tenthrodil
    Le tudnád írni, hogy tudom meglesni?
  • KAKOLUKIA
    Szia!
    A Total Commander segítségével ezt elérheted.
  • tenthrodil
    Sziasztok!
    Tudtok olyan programról, ami könyvtárszerkezettől függetlenül kilistázza a meghajtón elhelyezkedő fájlokat, ameely listát aztán fájlméret szerint sorba lehet rendezni (csökkenő sorrendbe helyezve látnám, hogy melyik fájl a legnagyobb, stb)?
  • KAKOLUKIA
    Sziasztok!
    A Sony Vegas 9-ben lehet videóba kockázást tenni (hogy ne látszodjon az arcom)?
    Ha igen, hogyan?
    Ha nem, akkor pedig tud valaki egy ilyen progit?
  • IMYke2.0.0.0
    WinUHA-val próbálkoztál már?
  • mardal
    Sziasztok
    Segítséget szeretnék kérni.
    Nekem olyan program kéne amivel úgy tudok becsomagolni pl. 100 képet hogy a mérete elég drasztikusan csökkenjen a készített file-nak.
  • zserrbo
    Azt hiszem megtaláltam a tökéletes programot erre: xchange-viewer. Ingyenes is, magyarul is tud.
  • zserrbo
    Lehet hülyeséget kérdeztem, mert az adobe readerben is van vmi megjegyzés funkció.
  • zserrbo
    Nekem olyan program vagy hozzá kellene, amivel a pdf e-bookba tudok "beleírni" mintha munkafüzet lenne. Pl kommenteket vagy bármit. Ismertek ilyet?
  • HarMÓNIKA
    Köszönöm szépen a segítséget!
  • IMYke2.0.0.0
    Ahogy előttem is írták: Recognita (5.0), és a folytatása, már OmniPage néven.
  • exodus2
    Létezik. OCR vagyis Optical Character Recognition. Lényege hogy egy képről a program felismeri a karaktereket, és szövegként elmenti. Ezek után már szerkesztheted ahogy tetszik. Van sok ilyen OCR program, legelterjedtebb és legjobb talán a Recognita, de fizetős. Vannak ingyenesek is, bár nem tudom azok mennyire jók. A programok nagy része tanítható, tehát ha nem biztos egy betűben akkor rákérdez, te pedig beütöd a megfelelő betűt. Azért még így is előfordulhatnak problémák, mert a technológia nem tökéletes, ezért egy helyesírás ellenőrzőt érdemes nyomni a kész szövegen.
  • HarMÓNIKA
    Sziasztok! Olyan programot keresnék, amivel nyomtatott anyagot tudnék bescannelni, és ezután, mint word dokumentumot kezelni. Tehát, lényegében,hogy ne kelljen nekem begépelni 40-50 oldalakat. Létezik ilyen? Előre is köszönöm a segítséget!
  • gergely1991
    pl.:Everest
  • IMYke2.0.0.0
    http://www.driverinspector.com/
  • Seithennin
    Sziasztok! Olyan programot keresek ami megtudja mondani nekem hogy milyen driverek vannak a vizsgált gépen, mert párom gépét kéne ujra tenni de nincs hozzá driver lemez, és nem tudom így hogy milyen drivereket kéne letölteni! Előre is köszi!
  • belapeter
    Bocsi.az előzőért.
    Keresek egy programot ami jól fut winwos 7-en és magyar zenéketlehet vele keresni.
    Lime Wire-el próbálkoztam,de nem nagyon sikerült..
  • belapeter
    Sziasztok.
  • xxdani
    Auto Clicker PRO
  • xxdani
    Hali. Keresek egy progit ami arra szolgál hogy bizonyos időközönként a monitor egy bizonyos pontjára kattint :) Tudtok ilyet?:)
  • Vackor1024
    Köszönöm a segítséget.
  • computerguru
    Ezen az oldalon nézz körűl,van egy pár darab!

http://techline.hu/szubjektiv/20080803_top_5.aspx
  • Vackor1024
    Hali.

Olyan programot keresek, amivel DVD-t tudok aviba konvertálni jó minőségben. Ha lehet magyar, és ingyenes. "Format factory-n kívül"

A másik egy internetszűrő ami elmegy win7 64-n.
  • computerguru
    A Neroval olyan bitrátára és formátumra alakitd át,amilyenre akarod,én is azt használom már évek óta.