5473
Felhasználói programot keresek.
-
#3953 Sziasztok!
Arra a kérdésre keresem a választ,hogy vajon a VLC-n és a WindowsMediaPlayer kívűl létezik e más szoftver ami képes VideoStream-et lejátszani? -
#3952 ha iso-ról van szó a winrar támogatja(olvasásra) -
#3951 "Wrong Disc Inserted." Feladom. -
#3950 * Freeware MagicISO VirtualCD/DVD-ROM
* Virtual CloneDrive
-
#3949 Van ingyenes virtualis meghajto?
Vagyis a Daemon Tools elegge bekavar a rendszerbe, amit kihagynek ha lehet, csak nehany image-t szeretnek hasznalni, jatekra (security-vel miegymassal).. mi erre a legjobb megoldas? -
#3948 Itt találhatsz ingyeneseket -
#3947 Őszintén szólva, ingyenesről nem tudok... igaz, sosem kerestem ilyet.
Acronis True Image-t azonban megnézhetnéd...
-
#3946 Hi!
Keresek egy programot lehetőleg free-t, mivel a rendszer vinyómat le tudom tükrözni egy másik HDD-re. -
KAKOLUKIA #3945 Találtam egy jobb megoldást végre, de azért köszi. -
KAKOLUKIA #3944 Köszi, kipróbálom. -
#3943 Nem vagyok nagy videozseni, ezért a saját elképzelésemet adom közre:
- Photoshoppal készítenék egy a filmeken/Híradóban stb. látható "kikockázás" képet, mely enyhén átlátszó
- Vegas-ban a film projekt fölé húznám, és transzparenssé tenném a kép projektet, ráilleszteném a szükséges helyre, és később - talán ezt nem kell elmondanom - a Timeline-on folyamatosan igazgatnám a kép helyzetét a kitakarandó arc/testrész stb. felett.
Szerk.: A mozgatás alatt azt értem, ha nem fix, statikus pontot kell kitakarni a filmen [mondjuk egy riport alanyét, aki egy széken ül a kamerával szemben], hanem egy izgő-mozgó alakot, arcot, stb.
-
KAKOLUKIA #3942 Akkor bocsi.
Imyke, nekem is kéne segítség már többször is írtam de senki sem válaszol:
A Sony Vegas 9-ben lehet videóba kockázást tenni (hogy ne látszodjon az arcom)?
Ha igen, hogyan?
Ha nem, akkor pedig tud valaki egy ilyen progit?
Ebben tudsz segíteni? -
#3941 -
tenthrodil #3940 Mappánként valóban egyszerű, engem viszont úgy érdekelne, hogy az egész meghajtó minden fájlját egy listában látom (mintha minden fájl a rootban lenne, könyvtárrendszer nélkül).
Imyke, ez jó lesz:)
Köszönöm a válaszokat!
-
#3939 Directory Lister Pro
30 napig ingyen használható.
-
KAKOLUKIA #3938 Persze:
1.Megkeresed a mappát és megnyitod.
2.A fennti sorban (név kiterjesztés stb.) rányomsz egyet a méretre.
3.Ha esetlegNövekvő sorrendbe adja ki, nyomj mégegyet és meg is van.
4.Ha képekről van szó már nincs gond, de ha több gigás fájlokról van szó, akkor kicsit a felső sorban a méretet húzd ki és látni fogod (ugyanis néha a hosszú név vagy a kiterjeszté eltakarja). -
tenthrodil #3937 Le tudnád írni, hogy tudom meglesni? -
KAKOLUKIA #3936 Szia!
A Total Commander segítségével ezt elérheted. -
tenthrodil #3935 Sziasztok!
Tudtok olyan programról, ami könyvtárszerkezettől függetlenül kilistázza a meghajtón elhelyezkedő fájlokat, ameely listát aztán fájlméret szerint sorba lehet rendezni (csökkenő sorrendbe helyezve látnám, hogy melyik fájl a legnagyobb, stb)?
-
KAKOLUKIA #3934 Sziasztok!
A Sony Vegas 9-ben lehet videóba kockázást tenni (hogy ne látszodjon az arcom)?
Ha igen, hogyan?
Ha nem, akkor pedig tud valaki egy ilyen progit? -
#3933 WinUHA-val próbálkoztál már?
-
mardal #3932 Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni.
Nekem olyan program kéne amivel úgy tudok becsomagolni pl. 100 képet hogy a mérete elég drasztikusan csökkenjen a készített file-nak. -
zserrbo #3931 Azt hiszem megtaláltam a tökéletes programot erre: xchange-viewer. Ingyenes is, magyarul is tud. -
zserrbo #3930 Lehet hülyeséget kérdeztem, mert az adobe readerben is van vmi megjegyzés funkció. -
zserrbo #3929 Nekem olyan program vagy hozzá kellene, amivel a pdf e-bookba tudok "beleírni" mintha munkafüzet lenne. Pl kommenteket vagy bármit. Ismertek ilyet? -
HarMÓNIKA #3928 Köszönöm szépen a segítséget! -
#3927 Ahogy előttem is írták: Recognita (5.0), és a folytatása, már OmniPage néven.
-
exodus2 #3926 Létezik. OCR vagyis Optical Character Recognition. Lényege hogy egy képről a program felismeri a karaktereket, és szövegként elmenti. Ezek után már szerkesztheted ahogy tetszik. Van sok ilyen OCR program, legelterjedtebb és legjobb talán a Recognita, de fizetős. Vannak ingyenesek is, bár nem tudom azok mennyire jók. A programok nagy része tanítható, tehát ha nem biztos egy betűben akkor rákérdez, te pedig beütöd a megfelelő betűt. Azért még így is előfordulhatnak problémák, mert a technológia nem tökéletes, ezért egy helyesírás ellenőrzőt érdemes nyomni a kész szövegen. -
HarMÓNIKA #3925 Sziasztok! Olyan programot keresnék, amivel nyomtatott anyagot tudnék bescannelni, és ezután, mint word dokumentumot kezelni. Tehát, lényegében,hogy ne kelljen nekem begépelni 40-50 oldalakat. Létezik ilyen? Előre is köszönöm a segítséget! -
#3924 pl.:Everest -
#3923 http://www.driverinspector.com/ -
#3922 Sziasztok! Olyan programot keresek ami megtudja mondani nekem hogy milyen driverek vannak a vizsgált gépen, mert párom gépét kéne ujra tenni de nincs hozzá driver lemez, és nem tudom így hogy milyen drivereket kéne letölteni! Előre is köszi! -
#3921 Bocsi.az előzőért.
Keresek egy programot ami jól fut winwos 7-en és magyar zenéketlehet vele keresni.
Lime Wire-el próbálkoztam,de nem nagyon sikerült.. -
#3920 Sziasztok. -
#3919 Auto Clicker PRO -
#3918 Hali. Keresek egy progit ami arra szolgál hogy bizonyos időközönként a monitor egy bizonyos pontjára kattint :) Tudtok ilyet?:) -
#3917 Köszönöm a segítséget. -
#3916 Ezen az oldalon nézz körűl,van egy pár darab!
http://techline.hu/szubjektiv/20080803_top_5.aspx -
#3915 Hali.
Olyan programot keresek, amivel DVD-t tudok aviba konvertálni jó minőségben. Ha lehet magyar, és ingyenes. "Format factory-n kívül"
A másik egy internetszűrő ami elmegy win7 64-n. -
#3914 A Neroval olyan bitrátára és formátumra alakitd át,amilyenre akarod,én is azt használom már évek óta.