Olyan programot keresek, ami...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nálam ez bevált!
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Ingyenesek:
Gimp - én ezt használom
Paint.NET
Pixia
Fizetõsök:
Adobe Photoshop
Corel Paint Shop Pro
Online szolgáltatások:
Picnik
Pixlr
splashup
Online Photoshop - az Adobe-tól
Inkább csak nézegetõk/konvertálók (pár alapeffekt van bennük):
XnView
Irfanview
Picasa
FastStone Image Viewer
ImageMagick - ez meg parancssoros
Satöbbi
De egyébként sok van.
PC Image Editor v4.0
TwistedBrush Open Studio v16.14
Corel PaintShop Photo Pro X3 13.00
Paint.NET 3.5.2 (magyar)
FastStone Photo Resizer Free v2.9
Free Image Editor v2.30
stb...
válogass!
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Fényképek szerkesztéséhez keresek programot, és ebben kérnék segítséget, hogy ti mit ajánlanátok? olyat keresek amit egyszerû használni és jó is.
Elõre is köszi.
Különbözõ interpolációs metódusok tesztje #2
Különbözõ interpolációs metódusok tesztje #3 - saját, Irfanview program használatával, 2x-es méretre, különbözõ metódusokkal.
Ahhoz, hogy afféle képminõség javítást végrehajthassanak, eleve meglévõ, jõ minõségû forrásra van szükség. Minden olyan eljárás, mely "kiszámítja", "megsejti", "pótolja" stb. a nem látható, vagy életlen pixeleket rohadt lassú, és drága.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Keresgélek akkor a menüpontok között...amúgy persze gondolom kamu,vagy csak civil embernek elérhetetlen ami pl a CSI-ban van...
Üdv.
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Nagy csodát egyik programtól se várj, amelyik kép minõségét vesztette, az minõségét vesztette. Hogy ne legyen "annyira pixeles" arra a varázsszó: interpoláció.
Minden képnézõ/-konvertáló/-szerkesztõ programban van erre megoldás az adott program képméretezõ funkciójában.
GIMP-nél a Kép/Kép átméretezése menüpont/Interpoláció lenyíló listájában találhatod meg.
Irfanview-nál az Image/Resize, resample menüpontban a Resample (better quality) rádiógombot kell kiválasztanod, majd a Resample filter lenyíló listában kiválasztani a megfelelõt (a lassabb jobban elmossa a pixelhatárokat).
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Olyan progit keresek, ami képes élesíteni,korrigálni a képek nagyításából adódó minõségromlást.Tehát van egy kis felbontású .jpg képem és mondjuk azt felnagyítanám kétszer akkorára,de vhogy mégis úgy kéne ezt, hogy ne legyen annyira pixeles,és lehessen is látni ami rajta van.Remélem van erre megoldás.
Köszi.
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Letöltöttem egy programot a winyóhoz a HDD Regenerator mert nem mûködik a winyóm rendesen. ha tudjátok hohy hogy kell ezt a progit használni lécci írjátok már meg köcc!
A VirtualDub-al sikerült végre az összefûzés. Nem vagyok egy nagy videogyáros😊
Mégegyszer ezer kössz!
#3553: Huu na igen erre nem emlékszem, a súgójában nincs valami leírás?:S
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Power Video Convertor v2.2.16 Videók átalakítása.
Az egyszerûen kezelhetõ szoftverrel különféle formátumú videókat alakíthatunk át pár kattintással. Támogatott formátumok: AVI(Divx,MPEG4, MPEG, VCD, SVCD, DVD, WMV, ASF, VOB, DAT. További lehetõségek: filmek szétvágása és összefûzése, DVD ripper (Divx,MPEG4) - AVI, MPEG, VCD, SVCD, WMV formákba és DVD zene átalakítása MP3, WAV, WMA.
Igen. Pontosan ezt használom az avi-k szétdarabolására. De már összefûzni képtelen. Ugyanis ha egy klipbõl kiszedem az elejét és kiszedem a végét és ezt a két nem egymás mellett lévõ részt akarom összetenni akkor képtelen. Csak ha pont egymás mellett szétvágott részeket akarok összefûzni akkor képes rá.
AviSplit Classic v.1.42
Avi/Divx filmek szétdarabolására és összefûzése szolháló proram.
Magáncélra ingyenes szoftverrel nagyobb méretû avi-Divx filmeket darabolhatunk fel tetszõleges méretû adatokra,majd azokat ismét összefûzhetjük. A programban három funkciót találunk: splitter (darabolás),join(összefûzés),valamint Clip(idõpont alapú kiválasztás).
Megköszönném ha tudna valaki nekem abban segíteni, hogy melyik program alkalmas avi kiterjesztések összefûzésére és ingyenes a progi. Mivel amiket eddig én felleltem azok trialok volakt. Pár nap múlva lejártak vagy demo létükre csak a fájlok felét fûzték össze. Szóval ha tudtok ilyet akkor megköszönném ha megosztanátok velem annak nevét vagy akár a konkrét fellelhetõségét.
Ui.: még szükségem lenne egy mpg, mpeg szerkesztõre is (vágó, összefûzõ) de ez annyira nem létfontosságú.
Elõre is köszönet
A felhasználói fiókodnak adj jelszavat, és a képernyõkímélõ beállításainál állítsd be, hogy kérjen jelszót.
Húzd ki a billentyûzet, az egér, a monitor kábelét, így a hozzá nem értõ személynek nehezére válik azt visszacsatlakoztatnia. Sõt, ha a lehetséges, a monitor tápkábelét ha ki tudod húzni a monitorból, akkor azt is kihúzhatod és elrejtheted/magaddal viheted (ha nincs a helyszínen ilyesmi, illetve más monitor se, akkor nem fogják látni a monitort).
A BIOS-t is lejelszavazhatod, így ahhoz sem tudnak hozzáférni.
De Windowsban WSH-szkript segítségével küldhetsz billentyûleütéseket egy adott programnak.
Olyan programot (vagy scriptet) keresek, amire rákattintva egy billentyû leütés szimulálódik.
Elmondom mihez kellene, hogy egyértelmû legyen. Van egy programozható gombú egerem, amihez sajna nem lehet bill. leütést hozzárendelni, viszont programot tud futtatni egy-egy gomb. Így szeretnék megoldani pl egy 'F3' leütést.
Köszi elõre is!
Ennyit nem tökölök vele.
Free DVD MP3 Ripper 1.12 remélem ennyi egyenlõre elég,válogass közülük!
Szia!
Rar file-hoz keresek jelszó feltörõ programot.
Letöltöttem egy rar file-t, amihez elfelejtettem elmenteni a jelszót, és a fórum is megszûnt már, ahonnan szedtem, így utána sem tudok nézni.
Emlékeim szerint 6-8 karakter volt a jelszó, csak betûk, és számok, szóval nem kell túl spilázott program. Normálisan mûködõt eddig nem találtam.
Elõre is köszönöm!
Az utóbbi idõben nagyon meggyûlt a bajom a Skype-val ( gyatra hangminõség, túlterheltség ..stb ) ezért szeretnék egy funkcióiban hasonló hang/videó csevegésre szolágáló alternatívát találni! Minden ötletet szívesen fogadnék !
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
http://www.simtech.hu/solidconverterpdf.htm
Az alábbi problémámra keresek megoldást:
Van x db képfájlom (egy újság oldalai), amelyeket egyetlen PDF fájlba szeretnék beletenni. Hogy tudom ezt a legegyszerûbben megtenni, milyen (lehetõleg ingyenes) progi kell hozzá?
Elõre is köszi!
czs1