Olyan programot keresek, ami...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy olyan dvd lejátszó progit keresek ami lejászta az mkw filet és dolby digitált is tudja.Most a vlc van fent de a dolby-t nem tudom beállitani hogy lejátsza
Ezt a kódszerkesztõprogramok is tudhatják - lásd például az Aptanában.
"Meg ha valakinek viszonylag poros HTML tudással csak gyorsan össze kell dobnia valamit"
Mondjuk az esetben még megérthetõ.
"mint váltogatni a szövegszerkesztõ, a JS referencia, meg a HTML referencia, meg a két browser között"
Ha már JS kódot ír az ember, akkor már kódszerkesztõt használ (és ha elakad, olvassa a JS referenciát, keresõt használ, értekezik a kollegákkal, stb...).
Másrészt már aki arra ügyel, hogy több böngészõben is mûködjön az oldala, az jobban jár, ha böngészõben teszteli.
(Alapvetõen én is inkább a szintaxiskiemelõket részesítem elõnyben, de a vizuálisaknak is vannak tagadhatatlan elõnyei, pl. tudják, mi mûködik IE-ben, mi FF-ben. Meg ha valakinek viszonylag poros HTML tudással csak gyorsan össze kell dobnia valamit, hamarabb lehet vmi prezentálhatót alkotni, mint váltogatni a szövegszerkesztõ, a JS referencia, meg a HTML referencia, meg a két browser között.)
* Kompozer
* Amaya
* NetObjects Fusion Essentials
bár én nem preferálom a WYSIWYG-szerkesztõprogramokat, inkább a kódszerkesztõket:
* Komodo Edit
* Aptana Studio
* PsPad
* Notepad++
* Notepad2
* Crimson Editor
* jEdit
* Context
és még sorolhatnám....
Javasoljatok légyszi egy jó freeware vizuális weboldal szerkesztõt! Tudom, hogy kereshetnék google-el is akár, csak jobban szeretnék egy olyat, amit már valaki használt, és meg van elégedve vele.
A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....
Szóval egyetlen lehetõség a klónozó ecset, ami mind Gimpben, mind Photoshopban benne van, csak az elõbbi ingyenes szoftver.
A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....
végül Sony Vegas mellett döntöttem, találtam tutorialt hogyan lehet mozgatni a képet, zoomolni, és könnyû a zenét alá idõzíteni
Gimp - ez egy ingyenes képszerkesztõ program, van benne egy másolóeszköz nevû eszköz, amivel a dátumot alkotó szöveg melletti képrészlettel elfedheted a dátumot.
Itt egy oktatóanyag hozzá
"demoscene demót szeretnék készíteni, ez egy audio-vizuális dolog
ennek a tervezéséhez keresek valami storyboard programot amivel a vázlatrajzaimat a zenére idõre tudnám idõzíteni, így a többi csapattagnak egy vázlatot tudnék mutatni a készülõ produkcióról"
Jó kérdés... <#fejvakaras>#fejvakaras> Ott van például az Adobe Flash, vagy ingyenes helyettesítésre a Pencil.
Vagy például van a Blender (a honlapjukon írnak is a storyboardról, meg állítólag a Pókember 2 storyboardjának készítésében is segítséget nyújtott).
Van a Celtx, ami egy kifejezetten erre készült céleszköz.
Olyan programot keresek, amivel egy digitális fotóról el lehet tüntetni a dátumot. Valami egyszerû lámáknak készült progira gondoltam, nem egy fotoshopra. Köszi a válaszokat!
ennek a tervezéséhez keresek valami storyboard programot amivel a vázlatrajzaimat a zenére idõre tudnám idõzíteni, így a többi csapattagnak egy vázlatot tudnék mutatni a készülõ produkcióról
mivel lenne érdemes ezt megoldani? jó dolog lenne ha lenne rajzra közelítés, mozgatás effekt
sajna nem ismerek ilyen programot, tudtok tippet adni?
http://www.filestab.com/rp79yzt3pc35/BluffT.DX9_v8.0.5_Portable__Dxwarez.com_Champ_of_Champs.rar.html
http://hotfile.com/dl/36186905/1730a64/BluffT.DX9_v8.0.5_Portable__Dxwarez.com_Champ_of_Champs.rar.html
http://www.fileserve.com/file/Bc4mf8z
http://rapidshare.com/files/371791289/BluffT.DX9_v8.0.5_Portable__Dxwarez.com_Champ_of_Champs.rar
http://ul.to/j20f6m/BluffT.DX9_v8.0.5_Portable__Dxwarez.com_Champ_of_Champs.rar
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Valaki használja, ismeri a Blufftitler, nevû programot? Nekem a v725-ös van meg de nem mükszik a key generátor, setleg valak ien mtudna hozzá mûködõt, vagy egy másik blufftitlert, vagy ha van hasonló jó kis program akkor az is megfelelne.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Van egy 10 gigás .TS 1080p fájlom, ami 2 órás és ebbõl szeretnék egy 3-4 perces részletet kivágni, erre melyik program lenne alkalmas?
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
http://download.chip.eu/hu/Video-DownloadHelper_170397.html
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Segítségeteket kérem!Szeretném megszerezni az ABBYY pdf transformer-t.Néha szükségem lenne rá, de nem tudok annyi pénzt rá áldozni.A demo viszont nem csinálja végig a konvertálást
Ha tudnátok segíteni megköszönném:
Köszi elõre.
Ha esetleg lenne magyar nyelvû?
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Kiírja hogy ha van hiba, kicsit idõigényes persze a ramtól függõen(némi angoltudás szügséges mondjuk a beállításokban)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Olyan programot keresnék, ami teszteli az alaplapot, a memóriát és a processzort. Nem fontos, hogy mindet tudja, de az alaplap mindenképp kellene. Sajnos többnyire csak elemzõ programokat találtam, de azok nem felelnek meg a célnak (hardver teszt kell, hogy az alaplap hibás-e).
Amit találtam ilyesmi programot, az viszont elég régi (2001-s) és félek nem lenne teljes a teszt.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Még egy problémával küzdök:
wm5 pda-ra akarom aktiválni az msreadert-t, de valamiért nem megy. Már felraktam .cab ból, telepítettem az ms oldaláról, van hotmailes metpas akármim is, és a pc-s aktiválás bejön, de a pda-ra valamiért nem tudom aktiválni. A célom hogy az ms readert használjam, de így 200 oldalanként kidob, és ez bosszantó!
Ha valaki tud, segíthetne! Én meg ha kell tudok websyte x5-ben segíteni.. Elõre is köszi! Fontos lenne...
Köszi a segítséget!
Az Overdrive bejött!!!!
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Vagy Catia, amihez lehet, hogy nincs.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Magyar nyelvû 3D-s szerszám/alkatrész tervezõ szoftvert keresek. Tudtok ajánlani valami egyszerût? A SolidWorks-öt már ajánlották korábban, de nem találok magyar nyelvû verziót.
Tehát a második kérésem az, hogy -ha lehet- egy linket mellékeljetek pls!
Köszi!
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Az iroprogramban (InfraRecorder) input/output errort ir ki es mar a 4. lemezt qrtam el.. kikapcsoltam a DT-t, megtisztitottam az olvasofejet, de ugyanaz a hiba.
Vagy csak egyszeruen behalt az irom a laptopban? 😞
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Köszönöm!
(kicsit off: ha két visszaállító program sem látja az elveszett fájlt, nem szerepel a listán, akkor érdemes megnézni még párral, mert ki tudja, vagy akkor így jártam és annak a fájlnak reszeltek?)
2. XnView
3. Bármilyen partíciótábla és törölt adatállomány helyreállító program képes rá... lejjebb, és korábban már rengeteg ilyen link került a topikba, csak olvass vissza!
1., Olyan programot keresek, amivel hangot lehet szerkeszteni, de nem szimplán darabolni lehet, hanem amivel akár meglévõ hangot lehet módosítani, illetve hang-effekteket is létre lehet hozni.
2., Olyan képnézõt keresek, ami kicsi, gyors, sok képformátumot ismer és tud konvertálni is, de azt elég néhány formátumra (bmp, pcx, jpg, gif), illetve lehet vele képeket nézegetni. Sokáig a 97-s évjáratú ACDSee-m oldotta ezt meg (1 MB sem volt), de sajnos az egy vírus áldozatául esett. A mostani ACDSee-k meg számomra feleslegesen sok
elemet és funkciót tartalmaznak és e mellett a régihez képest látványosan lassabbak.
3., Olyan programra lenne szükségem, ami egy vírusirtó által letörölt fájlt képes visszahozni.
Ha monitorodból készítenél(pl.:szoftver bemutatót) akkor ingyenes camstudio(azt hiszem Open-source liszenszet használ) ajánlom(avi/flv formátumban ment)
Ha esetleg nagyobb felbontáson van a videód akkor akár több száz MB vagy GB-os lehet a mérete,ezért kisebb méretre(de nézhetõ) felbontásra konvertáld..
Ezen Wikipedia-bejegyzésbõl kiindulva két lehetõség adott:
* Az alábbi Word-kiegészítõt használod.
* Az Overdrive Readerworks programját használod.
"Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy szeretnék egy 5 perces 600 mb-os Avi videót tömöríteni"
Sok program van erre a célra. Említették a Format Factory-t, de megoldható a VLC Media Player lejátszóprogrammal, az mPlayer nevû lejátszóprogramhoz adott mEncoder nevû parancssoros eszközzel, az FFMPEG illetve a Super nevû konvertálóprogrammal, a Virtualdub vagy az Avidemux nevû videószerkesztõ programokkal.
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy szeretnék egy 5 perces 600 mb-os Avi videót tömöríteni, hogy ne legyen ekkora mérete. (Felszeretném tölteni youtubre)
Mivel tehetném ezt meg?
Köszönöm!
Abban szeretnék segítséget kérni, hogy .doc kiterjesztést szeretnék .lit-re konvertálni. Hogyan, azaz milyen progival lehet ezt megtenni? A vissza irányra van egy csomó program, de én lit-et akarok létrehozni.
Ha lehet a válaszokat a jomodor/kukac/c2.hu ra szeretném, ha egyáltalán valaki segít... Elõre is köszi!
Modor