5473
Felhasználói programot keresek.
  • dadalia
    Tényleg, ez valóban két funkciós!!! És fel lehet tenni... celluxal a monitorra....
  • Tetsuo
    Pecsét meg olló.
  • dadalia
    Köszi! Lehet furán hangzik, de ezek már nem egyszerűek...
    Úgy is mondhatnám hogy egy "laikusnak való kétgombos" kellene!
  • Dj Faustus #4030
    Irfanview ([url=http://stampinjenp.blogspot.com/2007/02/how-to-watermark-in-irfanview.html]#1[/url], [url=http://iamyuanwu.wordpress.com/2008/10/17/guide-batch-watermarking-photos-in-irfanview-420/]#2[/url]), Xnview, vagy ott a Gimp ([url=http://www.ehow.com/how_2176726_watermark-digital-art-using-gimp.html]#1[/url])
  • dadalia
    Sziasztok!
    Minnél egyszerűbb képszerkesztőt keresek ami tud vizjelet elhelyezni. Ezen felül csak az ártméretezésre volna igény!

Köszi előre is
    dadalia
  • Qkac01
    Alapvetően nincs különleges igényem,csak szeretném alaposan karban tartani a merevlemezt. Olvasgattam sok fórumban,oldalakon de nagyon megoszlanak a vélemények és nem tudok választani melyiket érdemes leginkább használni.
  • Dj Faustus #4027
    Elfogtam egy üzenetet:
    "Tegnap mutattál néhány alternatívát amik közül lehet választani. Nem nagyon értek ezekhez a programokhoz,szerinted mit érdemes használni?"
    Alapvetően a Windowsé is elegendő szokott lenni. Milyen speciális igényeid vannak a töredezettségmentesítéssel kapcsolatban?

Például az ingyenes Piriform Defraggler (ugyanaz a csapat készíti mint a CCleaner-t) ráállítható, hogy csak adott állományokat, vagy hogy a szabad területet töredezettség mentesítse ütemezett időpontban. Ja és a program kis méreténél fogva hordozható, és tud magyarul is.
  • Dean Winchester
    jaj most nézem rossz "válasz erre" gombra klikkeltem :S
    #4019-re akart menni

azért kössz ;)
    Xnview am tökéltesen megoldotta a problémámat!
  • kl24h
    Ha prófi *.jpg-ket akarsz csinálni, akkor az eddigi tapasztalatom szerint az Irfan View a legjobb (persze megfelelő beállításokkal).
    Olyan *.jpg-ket tudsz csinálni *.bmp-bő, hogy szabad szemmel nem látod a külömbséget, még felnagyitva sem, csak ha jól megfigyeled.

Ha sima *.bmp vagy *.png fájlokat mentesz, akkor jó a Paint is, ami a Windows-ban van.
  • computerguru
    Diskeeper Én is ezt használom,nekem bevált,neked nem kell semmit csinálni vele,végzi a dolgát a háttérben.
  • Qkac01
    Köszi!
    Szétnézek köztük.
  • Dj Faustus #4022
    Itt találhatsz ingyenes alternatívákat.
  • Dean Winchester
    a windowsos nem jó?
  • kl24h
    Vagy az Irfan View.
  • Qkac01
    Sziasztok!
    Nem tudom hogy jó helyre írok e... Kérdésem az lenne hogy tudtok e valami jó lemez töredezettség mentesítő progit amivel karban lehetne tartani a merevlemezt?
  • IMYke2.0.0.0
    Szívesen.
  • Dean Winchester
    ez a progi megvolt ,csak eddig néha nagyon ritkán bmp to jpg konvertálásra használtam!
    nagyon szépen köszönöm a választ és a tutorialt is!
  • IMYke2.0.0.0
    A programod: XnView
    Liszensz: Free (otthoni használatra ingyenes)

Használat:

01. Program elindít
    02. "Eszközök" - "Konvertálás"
    03. Hozzáadod a fájlokat, vagy könyvtárat, majd ugyanezen ablakon "Átalakítások"

04. Megadod beírva, vagy kiválasztod arányosan a méretet, majd "Küldés" a kívánt helyre.
    Minden opció adja magát.

• Dean Winchester
    hali

olyat szeretnék ,hogy fényképezővel készítettem képeket ami ugye 3 megás nagy méretü!
    Nos nem szeretném egyesével megnyitni őket és átméretezni mert azt megtudom oldani, szóval olyan progi van amibe ha beleteszek vagy 15 képet egyszerre akkor áttudom méretezni akár 1024*768 vagy 800*600as méretre?
    előre is köszönöm a segítséget!
  • Marcicerus
    A windows tárcsázópromhoz el tudnád magyarázni, hogyan állítsam be?
  • Dj Faustus #4013
    * Start menü/Futtatásba írd be dialer, majd nyomj Entert - és elindul a Windows tárcsázóprogramja.
    * Express Dial Telephone Dialer
  • Marcicerus
    Sziasztok!
    Dell Vostro 500-asom van, és van rajta egy hagyományos telefon csatlakozó. Egy olyan program kéne nekem, amivel ha rácsatlakoztatom a telefonvonalat, akkor tudnék vele telefonálni. Pl.:bejövő hívás esetén jelezzen a gép, és fel is tudjam venni, meg kimenő hívást is kezdeményezhetnék. Ötleteiteket várom: Marcicerus
  • Dj Faustus #4011
    Audacity, Wavosaur
  • w77d
    nna most még egy programmal segítsetek ki: nagyon egyszerűen kezelhető olyan programot keresek, amivel egy hangfelvételből részleteket tudok kivágni.
  • w77d
    köszi ez jó!
  • IMYke2.0.0.0
    Free Image Viewer

[apro]
    Absolutely the Coolest Image Viewer on the Planet... with Email, FTP, ZIP!

CoffeeCup Free Image Viewer is a fast, powerful, and easy-to-use image viewer and more. It has built-in e-mail, FTP, and ZIP functions that allow you to select a group of images and e-mail them to a friend, upload them to your Website, or create a ZIP file, all from within the program. You can also browse images by folder, find images on your computer, view 35 image types by right-clicking in Windows Explorer, and make thumbnail Webpages from any group of images, all with just one click!

Released: Mar 12, 2001
    Runs On: Windows 7, Vista, XP

More Cool Features of Free Image Viewer

* The built-in e-mail function makes it easy to send your images to friends and family.
    * The thumbnail wizard walks you through the process of creating a thumbnail image gallery.
    * With the built-in FTP function, you can upload images to your server right from inside the program.
    * Use the ZIP tool to batch-compress your images.
    * The Image Slice tool breaks up big image files into several smaller ones. This reduces page load times and makes your users happy.

Szerintem, ez segíthet.

• w77d
    találtam a total image slicert, de ahhoz kéne egy regisztrációs kód, anélkül belerondít egy fekete csíkot a képbe :S 10ezer ft-ot meg nem fizetek egy ilyen programért...
  • w77d
    keresnék olyan programot, ami egy képet képes egyenletes A4-es részekre vágni. A célom az lenne, hogy egy bazi nagy képet A4-es lapokra kinyomtatva a falon újra össze tudjam állítani....
  • Spészgószt
    ezer köszönet!
    Azért ezt felírom, hasznos
  • Dj Faustus #4004
    "Olyan programot keresek, ami megmutatja a router forgalmát, IP címenként lebontva!"
    Alap firmware esetén a router webes felületén System Tools/Statistics menüpontban van lehetőség, egy kliens adatforgalmának megnézésére.

Ezt az oldalt kell elérned - például így (az admin felhasználónév és a password jelszó kicserélendő): http://admin:[email protected]/userRpm/SystemStatisticRpm.htm - és így kielemezheted az adatforgalmad.
  • Spészgószt
    tárgytalan...a UPC bevallott mindent...egy rakás szar az egész! :P
  • Spészgószt
    Helló!
    Olyan programot keresek, ami megmutatja a router forgalmát, IP címenként lebontva! TP-Link TL-WR340GD routerem van (2 gép + laptop wifin) és a net kurvára belassul valamiért, azt keresem mi vagy ki foglalja le. NEM netmonitor kell ami az ÉN gépen fut, hanem olyan progi ami a ROUTER forgalmát nézi!!! A letöltés kb egyharmada a feltöltés meg szinte 0....vagy egyszerűen a UPC fosott be... :S
  • Dj Faustus #4001
    Ezek mozgásérzékelős rögzítőprogramok:
    Yawcam
    WebcamXP
    Tebocam
  • akyyy
    van a laptopomba kamera.

olyan programot keresek, hogy ha bekapcsolva hagyom a gépet, akkor rejtetten csinál képet ha mozgást érzékel. vagy mondjuk folyamatosan venné, és ha nem történt semmi a videóban, akkor azt letölri, ahol meg volt mozgás, azt elmenti valahova a gépre.
    létezik ilyen? biztosan, csak kérdés mi a neve:D
  • computerguru
    Teljesen mindegy,milyen kód,vagy sorozatszám,fent van a neten,csak tudni kell,hogy hol keresd!Az a lényeg,hogy működik vele!Egyébként a vitát én már lezártam!Olyan progit használ mindenki,amilyet akar,ha neked sok pénzed van,akkor vedd meg!Nekem bevált a nero!
    Szia!
  • Evin
    Tudom, csak itt a Nerós hercehurca miatt említettem. Engem pl meglepett, hogy van.

computerguru
    "Akkor ezek szerint sok millió ember ,beleértve téged is beletartozik ebbe nem?"
    Igen, és?! Én legalább törekszem az ingyenes alternatívákra. Amiből csak lehet, legális programom van. Ezért, meg a mérete miatt felejtettem már el a Nerót is.

Olvas->értelmez: "egy nem hozzád tartozó kód" vagyis nem a te kódod, hanem, egy olyan emberé, aki megvette.
  • Tetsuo
    OMG! 2 dolog:

Aki warezol, hadd warezoljon, az O dolga, felelossege es rizikoja.
    Ki vagy Te, hogy ezert eliteld es offolod a forumot?
    A warez lehetne egy kulon topik.. Az en velemenyem, ha vki kivancsi lenne ra :), bizonyos esetekben moralisan elfogadhato, de ez egy hosszu sztori.

A masik: A Nero tenyleg tul nagyra nott es ma mar minden funkciojat ki lehet valtani jobb programokkal, persze kinek a paplan.
    Az ingyenes ill. vasarolt programok legnagyobb elonye pedig az, hogy arendszert nem terheljuk mindenfele toresekkel, amikben akar trojaik meg egyebek is lehetnek ugye. ;)
  • computerguru
    Azért ennyire ne legyél már hivatalos! Te ugyan úgy használsz illegális programokat,mint sok más több ezer ember,csak mert nem mondod?Hagyjuk ezt a témát,kár erről vitatkozni,neked úgy,nekem meg igy,erről ennyit!
    A témát lezártam!
    Szia! Jó pénzköltést!
  • computerguru
    Akkor ezek szerint sok millió ember ,beleértve téged is beletartozik ebbe nem?
    Egy nem hozzátartozó kód? Ha nem lenne hozzávaló,el sem fogadná,és nem tudná az illető használni.
    Nem véletlenűl hizott olyan nagyra,ezért tud olyan sokat,de kinek a pap,....a többit tudod.
  • Dj Faustus #3994
    "Bármily meglepő van ingyenes Nero."
    Igen ám, csak
    1. computerguru a "meghízott" csomagot emlegeti
    2. orionk-nak nem CD-író programra volt szüksége