Olyan programot keresek, ami...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez is ugyanaz a cuetools - a fórumon, amit korábban belinkeltél, van egy ennél is frissebb link, a 2.0.7 verzióé, azt szedtem le, de az is hibásnak találja a cue-t, amivel problémák vannak. azért köszönöm!

IMYke2.0.0.0
Hoppá, tényleg ugyanaz - mert nem ennek a programnak a linkjét adtam:klikk - ez az újabb

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

köszi! de ez a kettõ ugyanaz 😊
sebaj: a baj az, hogy ezen is kifog az a bizonyos cue file. (valamit elcseszhettek a ripelõk, mert az index 0 index 1 értékekre elég furcsa idõadatok vannak megadva...)

IMYke2.0.0.0
Cue Tools - ez kicsit profibb, és képes hibajavításra is.

És ez - ha lehet - még egyszerûbb, és jobb: Cue Tools v1.9.1

Mindkettõ ingyenes.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

thx! menet közben én is rátaláltam, pont azt tudja, amit kell 😊
(bár az elsõ albummal valami baja van, de a másodikat már megcsinálta korrektül...)

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0

Tetsuo
Nem a csuszas a problema, csupan arra szoktam hasznalni a programot.. azt vagom hogyan, de sokkal tobbet tud a program, ezert gondoltam, hogy egyszeru forditast is meg lehet vele oldani.. amit mar nemtom hogy kell.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

van egy pár flac-ba tömörített albumom, amiket szeretnék track-ekre feldarabolni: van-e olyan program, ami a cue file-ok infói alapján autom. elvégzi ezt?

IMYke2.0.0.0
Csúszást okozhat a film és a felirat ún. FPS (frame per seconds) különbsége.
Pl.:
A filmed 25 FPS-el lett kódolva. A feliratod ellenben 23,976-os vátozatra készült.
Ezért, azt veszed észre, hogy az elejétõl (ahol, tegyük fel idõzítetted kézzel/programmal) szépen lassan elkezd csúszni, és a végén akár több tucatnyi mp-el késõbb jelenik meg a vonatkozó szöveg... a film hosszától függõen, persze.

Megoldás:
A Subtitle Workshop-ot nem ismerem, de a Subtitle Studio 2.0-ban van olyan funkció, hogy a betöltött feliratot egy a gépen lévõ film "sebességéhez" idõzítse (fentebb írt probléma). Egyszerûen be kell tallózni az *.avi-t.
Miután a program korrigálta az FPS-t, már csak fordítani kell, és az esetleges csúszásokat - immáron az egész feliratra vonatkozóan +/- értékkel - javítani.

Tetsuo
Igen, pont ez az, mar van egy eredeti angol felirat, de nem akarom a notepad-ben minden sorhoz atmasolni az idozitest, hanem csak a forditassal szeretnek foglalkozni, a leheto legkevesebb gepelessel.

Ugy gondoltam, hogy mar a Subtitle Workshop fenn van, -ezzel a csuszasokat szoktam korrigalni neha- gondolom ez tud olyan funkciot, hogy vhogy megoldhato a fenti problemam.. csak nem vagom, hogyan. Alig van idom ennekem.. 😊

gergely1991
A winamp modernek van egy jobb-bal-as jelszintmérõje.
De inkább keress a winamphoz külsõt.
Hi-FI szerû.
Vagy keresgélhetsz a többi külsõ között

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

IMYke2.0.0.0
A felirat fordítás és idõzítés nem egyszerû meló - sõt!
Elõször is, jobban jársz, ha a neten körülnézel, hátha találsz már idõzített változatot a saját filmedhez, s ilyenkor (ha nem eredeti angol/más nyelvû DVD-rõl rippelted magadnak filmet és arra akarsz magyar feliratot) nem árt pontosan tudni a film "release" nevét.

Tetsuo
Hogyan tudok feliratot forditani? Van egy Subtitle Workshop nevu progi..
azzal akarok vhogy angol feliratot magyarra forditani, de nem akarom minden sorhoz begepelni az idoket..
Viszont a magyar felirat lehet, hogy elter az angoltol, neha tobb sor, neha pedig kevesebb, tehat mas megjelenitesi ido kene neki.. milyen beallitasokat erdemes hasznalni?

Tetsuo
VUplayer

Met
Közben rávezettek, hogy nem az equalézer-rõl beszélek 😊
Valamiért összekapcsoltam a kettõt.

Szóval, nem volt olyan sok ugráló kis oszlop mint a winampban vagy a jetaudióban hanem csak kettõ

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Met
Ennek is van igen, de azt hiszem, hogy nem ez volt<#fejvakaras>
Majdnem egy éve találtam csak újra lett telepítve a gép.
Valamiért a Monkey Audio név ugrik be de az meg csak egy konverter, már amit találtam...

IMYke2.0.0.0
Pluginekkel a Foobar2000 is sok mindenre képes:

Met
Mi annak a zene lejátszó proginak a neve aminek nem a hagyományos equalézere van hanem csak 2 zöld peak ami ha hangosabb a zene akkor átmegy a piros tartományba?
Mint a régi kazettás deckeknek volt.

múltkor kereste vki azt a képernyõkímélõt amikor csajok mosssák a képernyõd bikiniben.

tessék

köszönöm mindkettõtöknek!

Dj Faustus
Itt található pár ingyenes, Windows 7-tel elvileg kompatibilis.

IMYke2.0.0.0
Ashampoo UnInstaller 4 v4.03
Uninstall Gold v2.0.2.87
Perfect Uninstaller v6.3.3.8
...

IMYke2.0.0.0
Én csak nem freeware-t tudok, de az az uninstall után minden hivatkozást átnéz a registry-ben, és visszaigazolás után takarít. Még a prefetchet is.

uninstaller programot keresek (freeware) windows 7 64 támogatással... van-e ilyen?
a revo szuper, amíg win xp alatt fut, afölött viszont már szükséges lenne belõle a pro - az meg hát, ugye...

szóval ki mit ismer/használ? (ccleaner-ben és a glary-ben van beépített uninstaller, de az szerintem semmivel nem tud többet a windows default-nál - nekem meg olyan kéne, ami kipucolja a rendszert teljesen)

Dj Faustus
Gimp, Windows Movie Maker (Windows XP-ben benne vagyon), Virtualdub, ffmpeg, imagen,... Google 😄

Klon
na, mindegy... hátha valaki ajánl valami jót.
azért köszi

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

IMYke2.0.0.0
Azért nem írtam, linkeltem konkrét programot, mert NEKED könnyebb eldönteni, hogy az adott program kínálta képesség bejön-e vagy sem...

Klon
köszi, ismerem a googlet
de pont arra lettem volna kiváncsi hogy ajánl e valaki valamit...
ja, és png-bõl kéne...

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

IMYke2.0.0.0

Klon
Üdv!
olyan egyszerû és ha lehet ingyenes progit keresek, ami képes képek összefûzésére és mentésére avi-ba. És lassítani ill. gyorsítani is tudjon.
ha tud ilyet valaki, ne tartsa magába.

köszi

Dj Faustus
A "legjobb" 50 ingyenes navigációs alkalmazés IPhone-ra - Google elsõ találata az iphone free navigation software keresõszavakra

Tetsuo
Ingyenes is jo neki..

gergely1991
"vagy ha tort fizetos programot teszel fel ra akkor ugyan ugy fog mukodni ?"
warezzel nem foglalkozunk sorry.

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

A neved alapján csalódást okoztál. Használj google-t hamarabb találsz megoldást. Programot meg bárki tud keresni, tehát azért nem valószínû hogy nyitottak egy topikot. Inkább ez arról szól, hogy nem tudja a program nevét, vagy hogy mire keressen. Lásd lentebb a egér útját számoló programot.

Topikindító hozzászólás: "Szevasztok, azért nyitottam ezt a Topikot, hogy ide írják be azok a kérésüket akik valamilyen témához kresnek felhasználói programot. Tudják, vagy gondolják, hogy létezik olyan program."
Eddig ugy tudtam hogy ez a topic arra van hogy kerdezzen aki programot keres😮

GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!

Keresést próbáltad?
a Nav Igo 75 euroba kerul... szerintem nagyon sok😞

GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!

Nekem egy jo navigacios program kellene (ingyenes) ami iphone-n is mukodik, tudtok ilyet? vagy ha tort fizetos programot teszel fel ra akkor ugyan ugy fog mukodni ?

IMYke2.0.0.0
Arról nem is beszélve, hogy vízszintes felületen mozgathatjuk úgy is az egeret , hogy míg az egér "orra" rendesen kimozdul, addig a "fara" nem, vagy alig 1-2 mm-t...

persze, ez jogos, de már akkor közelebb járnánk az igazsághoz, ha teszem azt a program az egérmutató "sebességét" alapul véve, visszaszámolná, hogy az mekorra fizikai távolságnak felel meg az asztalon.

Igen, de hogy az egered mennyit mozog azt szerintem nem lehet mérni, hisz megemeled, arrébb teszed stb. Így már nem valós értéket fog mérni.
nem tudom jól értem-e: de ez a pointer mozgását méri a képernyõn, ami nem azonos az egér fizikai mozgásával az asztalon... tévedek?

nem létezik valami olyan szoftver, amelyik rögzíteni tudná, hogy egy nap hány métert mozog az egerem? 😊)
poén lenne, kíváncsi vagyok mi volna az eredmény - és milyen lehangoló lenne ezt összevetni a saját mozgásom mennyiségével 😄

Tetsuo
LOL talan meg kene tanulni fenykepezni 😊

computerguru
Már hogy ne lenne,gondolkozz egy kicsit!<#circling>

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

Evin
Media Player Classic Home Cinema, Mplayer.
Dolby szinten nem tudom hogy állnak.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

SuperCharger
Nincs ilyen.

computerguru
Szerintem jobban jársz,ha átkonvertálod ezzel:
Aimersoft MKV Converter és akkor elég sok progi lejátsza(Nero,Power dvd,Gomplayer,VLC Player stb...)

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.