5473
Felhasználói programot keresek.
-
Dean Winchester #4073 ooooh köszi, no ezt nem is tudtam h ilyet is tud ez az Irfanview!
még1szer köszi szépen
-
#4072 "csoportos bmp-t akarok jpg-re konvertln"
Na ehhez egy ingyenes Irfanview bőven elegendő:
1. File menü -> Batch Conversion/Rename menüpont
2. A megjelenő ablak jobb oldalán kikeresed a képeket tartalmazó mappát, kijelölöd a képeket, majd Add (vagy ha csak azokat a képeket tartalmazza a könyvtár, amiket konvertálni akarsz, akkor szimplán az Add all gombra kattints).
3. A Work as résznél válaszd ki a Batch conversion lehetőséget
4. A Batch conversion settings résznél, meg az Output format listában kiválasztod a JPG - JPEG Format lehetőséget. A lista melletti Options gombbal állítható be a tömörítés.
5. Ha mindent beállítottál: kattints a Start gombra.
Itt láthatod mindezt képekkel illusztrálva. -
Dean Winchester #4071 csoportos bmp-t akarok jpg-re konvertlni :S na de utánanézek...
köszi! -
#4070 "realjpg progi-ra vkinek nincs serialja?"
Ha warezolni akarsz, keress magadnak. Ott a Google: serial+reajpeg.
Alternatívaként meg javaslom az Irfanview, XnView, imagemagick programokat - azok legalább ingyenesek.
-
Dean Winchester #4069 realjpg progi SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ra vkinek nincs serialja? -
bat777 #4068 Köszönöm szépen a gyors segítséget. Nekiállok és megnézegetem őket. Köszi -
#4067 Frame Photo Editor -
#4066 Photoshop + ez a frame template:
Letöltés
vagy ez a karácsonyi:
Letöltés
Ja, és mivel PSD-k, ezért szabadon szerkeszthetők.
-
bat777 #4065 hali.. újabb feladatot kaptam :)
olyan progi kéne, amellyel képkereteket lehet csinálni, egy naptárat kéne csinálni gyerekképekből, frappáns kereteket kéne csinálni neki, akár mesehősökbe betenni az arcát meg ilyenek. valami ilyen fotószerkesztő kéne ahol ilyen kereteket lehet adni a képnek, vagy valami más progi. köszi -
#4064 Privi ment! -
bat777 #4063 hali... leszedtem egy változatot. mikor a kódgenerálóban patch, majd beírni a generált kódokat. de a patch futtatásánál valami hibádzik... nem jó valami..
leszedek majd másik változatot is.. de ha tudsz a 7 es verzióhoz kódot, akkor köszi :) -
#4062 Ha kell hozzá sorozatszám,akkor szólj! -
bat777 #4061 köszi, szedem le torrenten.... remélem jó lesz. -
#4060 Segítségül:
ACID Pro Trial letöltés - 145 MB
Limitáció: 30 napi használható
Hogyan készítsd:
1. Program telepít.
2. A lenti képen látható böngészőből "fogd és vidd" módszerrel bedobod az első anyagot az első audio sávba.
Fontos: ha a bedobott anyag hosszabb, akkor beugrik egy "Beatmapping" ablak - ezzel lehet megadni, illetve megtudni, hogy mennyi a minta/zene BPM (beat per minimum)-je, azaz a sebessége.
Mivel arra kell, amire, neked ezt nem kell használnod: Cancel
3. a minta után/mögé bedobsz egy másikat és egy másikat és egy másikat...
4. "File" - "Render as" - és ott kiválasztod a végtermék kívánt típusát [WAV, MP3, OGG stb.] - Trial verziónál MP3 csak korlátozott alkalommal készíthető.
Majd észreveszed, hogy a munkatáblára bedobott anyagok szabadon mozgathatók - közéjük olyan, már a gépeden lévő hangeffekteket [pl. kakaskukorékolás stb.] dobhatsz, amilyet csak akarsz.
- zeneblokk - effekt/hanghatás - zeneblokk - effekt/hanghatás...
-
#4059 Sony ACID
Próba idős verzióban elboldogulhatsz vele.
-
bat777 #4058 hali mindenkinek keresnék egy progit, erre a problemára.
szeretnék több zenéből összevágni egyet, részleteket akarok kivágni belőlük (ez megy a mp3 direct cut-tal), az összeillesztések közzé kéne effekt, ami a 2 rész közzé menne. úgy 4-5 számból szeretnék egy farsangi tánchoz egy zenét összeállítani.
kéne nekem egy olyan zeneszerkesztő, amivel elboldogulok, és megtudom csinálni amit tervezek.
köszi előre is. -
#4057 Online Calendar template
Katt a "Free templates"-re, és szerkesztheted az otthoni (természetesen ingyen próbaidős, esetleg magyar nyelven futó) Adobe termékeiddel.
-
balcsi70 #4056 Sziasztok.Valaki tudna valami jó kis naptárkészítő programot ajánlani (persze magyart).Előre is köszöntem. -
#4055 ez se igazán jött be :/ -
#4054 Ezt próbáltad már?: DVDwithMenu v1.1 -
#4053 de megint rosszul írtam :D felőlem konvertálhat amivé csak akar, de ne nyúljon a felbontáshoz, bitrátához és semmi ilyenhez... -
#4052 megvolt, de eddig amiket próbáltam, mind konvertál át, romlik a minőség stb... nero vision-ban van egy olyan menü, ahol be lehet állítani, hogy ne konvertáljon semmit, de amikor elkezdtem írni a dvd-t kiír egy hibát, hogy a fájlok konvertálása sikertelen és kilép a programból -
#4051 Google - DVD Menu Creator
-
#4050 vagyis lehet dvd, máshogy nem is lehetne, csak ne konvertáljon át semmit, beledobálom az 5-6 részt, beállítok egy sablon menüt és kész ennyi, nem kell semmi extra :) -
#4049 hali
olyan programot keresek, ami csak egy dvd menüt készít, nem konvertálja át magát a divx fájlokat. van egy sorozat, divx-be, de nem szeretném össze-vissza konvertálni, csak annyi, hogy egy menüt csináljak amit ha berakok a dvd-be akkor ki lehet választani hogy melyik részt játssza le :D -
Dean Winchester #4048 megvan a megoldás! köszi szépen még1szer! -
Dean Winchester #4047 vagyis rájöttem h kilehet törölni a feles részt de ami megmarad azt hogy mentsem le? :S -
Dean Winchester #4046 köszi :S de nem sikerül vágni :S
berakom az mp3-at elvileg jelölöm h mettől meddig
majd del-el kivágja de nem találom seholsem :S -
#4045 Free - MP3DirectCut (magyar)
-
Dean Winchester #4044 vmi egyszerü mp3 darabolót nemtudtok ajánlani? -
#4043 igen a vezérlőpulton is megnéztem a beállításokat, a hangerő fel van véve. A rögzítő eszközt is beállítottam, de semmi...
Most annyit értem el hogy már valami recsegés van.
Végképp nem tom mit tegyek... -
#4042 és esetleg a hangerő-tulajdonságoknál is nézted?
start>vezérlőpult>Hangok és hangeszközök>hangerő fülben a "Eszköz Hangereje"nél lévő speciális gomb....
Vagy ugyanezt előtudod hívni ha a hangerőikon engedélyezve van a tálcán a jobb gomb>hangerőszabályzó megnyitásra menüpontot kiválasztva
majd..
beállítások>tulajdonságok
felvételhez kiválaszt, le ok-zod, majd bejelölöd a hanghullámot....
(ha fenti beállítást alkalmaztad akkor működni fog a winben is megtalálható hangrögzítőben,sajna egyszerre 60mp limittel )
Kodekek vannak rá telepítve? Más lejátszó lejátszaná (probléma mentesen) a fájlt? -
#4041 Win 7 x64 -hez keresek olyan hangfelvevő programot ami tökéletes minőségben vesz fel hangot videó, film, játék alól.
Kipróbáltam most 2 progit, de nem vett fel semmit. A rögzítő eszköz is be van állítva pedig és csak egy tompa sípolás hallatszik a felvétel visszajátszásánál. -
#4040 És csak én leírtam vagy fél tucatszor itt, hogy kell...
-
#4039 Virtualdub miert nem jo ? Teljesen egyszeru vele kivagni egy reszt. -
#4038 Szinte mindegyik zeneszerkeszto tud ilyet.
Itt egy ingyenes gyujtemeny,azt hasznalod kozuluk amelyik szimpatikus.
http://www.hongkiat.com/blog/25-free-digital-audio-editors/ -
cargame #4037 Egy olyan progit keresek ahol az zeneket ugy tudom vagni meg igazitani, h pl en allitsam be h mikor halkuljon es ilyesmi. -
Atkatáska #4036 Üdv!
Olyan programot keresek ,amivel Xvid-et lehet vágni.
Letöltöttem egy filmet, de sajnos az elejére egy "kis ronda jelenetet" beraktak ,így nem tudom továbbadni.
Virtual DUB nem jó.
Kösz a választ előre is -
dadalia #4035 Júj! Nem nekem kellene!!! Én elboldogulok a PS al.
Egy jó ismerősömnek keresem a legegyszerűbb megoldást, jelenleg a Fast Watermark proginál tartok.
Gondoltam megkérdezem itt, hátha tud valaki ajánlani.
-
#4034 Mindenkepp meg kell tanulnod legalabb az Xnview hasznalatat.