Olyan programot keresek, ami...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
sebaj: a baj az, hogy ezen is kifog az a bizonyos cue file. (valamit elcseszhettek a ripelõk, mert az index 0 index 1 értékekre elég furcsa idõadatok vannak megadva...)
És ez - ha lehet - még egyszerûbb, és jobb: Cue Tools v1.9.1
Mindkettõ ingyenes.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
(bár az elsõ albummal valami baja van, de a másodikat már megcsinálta korrektül...)
Itt találod a program honlapját - ingyenes és magyarul is tud.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Pl.:
A filmed 25 FPS-el lett kódolva. A feliratod ellenben 23,976-os vátozatra készült.
Ezért, azt veszed észre, hogy az elejétõl (ahol, tegyük fel idõzítetted kézzel/programmal) szépen lassan elkezd csúszni, és a végén akár több tucatnyi mp-el késõbb jelenik meg a vonatkozó szöveg... a film hosszától függõen, persze.
Megoldás:
A Subtitle Workshop-ot nem ismerem, de a Subtitle Studio 2.0-ban van olyan funkció, hogy a betöltött feliratot egy a gépen lévõ film "sebességéhez" idõzítse (fentebb írt probléma). Egyszerûen be kell tallózni az *.avi-t.
Miután a program korrigálta az FPS-t, már csak fordítani kell, és az esetleges csúszásokat - immáron az egész feliratra vonatkozóan +/- értékkel - javítani.
Ugy gondoltam, hogy mar a Subtitle Workshop fenn van, -ezzel a csuszasokat szoktam korrigalni neha- gondolom ez tud olyan funkciot, hogy vhogy megoldhato a fenti problemam.. csak nem vagom, hogyan. Alig van idom ennekem.. 😊
De inkább keress a winamphoz külsõt.
Hi-FI szerû.
Vagy keresgélhetsz a többi külsõ között
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Elõször is, jobban jársz, ha a neten körülnézel, hátha találsz már idõzített változatot a saját filmedhez, s ilyenkor (ha nem eredeti angol/más nyelvû DVD-rõl rippelted magadnak filmet és arra akarsz magyar feliratot) nem árt pontosan tudni a film "release" nevét.
azzal akarok vhogy angol feliratot magyarra forditani, de nem akarom minden sorhoz begepelni az idoket..
Viszont a magyar felirat lehet, hogy elter az angoltol, neha tobb sor, neha pedig kevesebb, tehat mas megjelenitesi ido kene neki.. milyen beallitasokat erdemes hasznalni?
Valamiért összekapcsoltam a kettõt.
Szóval, nem volt olyan sok ugráló kis oszlop mint a winampban vagy a jetaudióban hanem csak kettõ
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Majdnem egy éve találtam csak újra lett telepítve a gép.
Valamiért a Monkey Audio név ugrik be de az meg csak egy konverter, már amit találtam...
Mint a régi kazettás deckeknek volt.
Uninstall Gold v2.0.2.87
Perfect Uninstaller v6.3.3.8
...
a revo szuper, amíg win xp alatt fut, afölött viszont már szükséges lenne belõle a pro - az meg hát, ugye...
szóval ki mit ismer/használ? (ccleaner-ben és a glary-ben van beépített uninstaller, de az szerintem semmivel nem tud többet a windows default-nál - nekem meg olyan kéne, ami kipucolja a rendszert teljesen)
azért köszi
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
de pont arra lettem volna kiváncsi hogy ajánl e valaki valamit...
ja, és png-bõl kéne...
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
olyan egyszerû és ha lehet ingyenes progit keresek, ami képes képek összefûzésére és mentésére avi-ba. És lassítani ill. gyorsítani is tudjon.
ha tud ilyet valaki, ne tartsa magába.
köszi
warezzel nem foglalkozunk sorry.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Topikindító hozzászólás: "Szevasztok, azért nyitottam ezt a Topikot, hogy ide írják be azok a kérésüket akik valamilyen témához kresnek felhasználói programot. Tudják, vagy gondolják, hogy létezik olyan program."
GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!
GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!
poén lenne, kíváncsi vagyok mi volna az eredmény - és milyen lehangoló lenne ezt összevetni a saját mozgásom mennyiségével 😄
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Dolby szinten nem tudom hogy állnak.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Aimersoft MKV Converter és akkor elég sok progi lejátsza(Nero,Power dvd,Gomplayer,VLC Player stb...)
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.