5473
Felhasználói programot keresek.
-
#4593 ne féljél, behajtom :D -
#4592 1000 köszi... jövök eggyel. -
#4591 link -
#4590 Van olyan progi amivel esetleg sima képeket spray logo-ba át lehetne formálni, olyan spray-re gondolok amit FPS játékokban fújkálnak a falakra. -
#4589 Hello!
Remélem nem lesz túl nagy marhaság amit kérdezek :D Adott egy mikrofonos füles, és egy 2.1 hangfalszett. Azt szeretném megoldani, hogy bizonyos programok csak az egyiken szóljanak. Pl.: Megy WMP-ben a zene, és az csak a hangfalon szóljon, a fülesen már ne. Viszont közben a fülesen meg a TS meg a játékprogram hangjait halljam, de ezeket a hangfalon ne. Remélem érthető mire gondolok. Nos erre van valami program? Vagy a driverba kellene valamit ügyeskedni?
Köszi -
#4588 Köszi! Megnézem :) -
#4587 Ezt a programot keresd: "Anime Studio Pro" a google-val. -
#4586 Sziasztok !
Egy olyan programot keresek amivel könnyű animálni. Olyasmi mint a toonboom studio, de nekem egyszerűbb is jó, ha nem nekem kell megrajzolni az ember szemét meg minden de mozgathatom is. Csak egy rövid jelenetet szeretnék. -
gyűjtő #4585 Szia!
Köszönöm a segítséget! -
#4584 Parancsolj kérlek: Memtest86+ -
gyűjtő #4583 Szervusztok!
Ingyenes memória ellenőrző/tesztelő programot keresek.
Milyen programot ajánlotok és hol lehet elérni? -
Értem. Köszönöm szépen.
Megpróbálom ezzel. :)
Köszi. Üdv. -
#4581 Egy hulladék minőségű képből az általam linkelt oldallal:
1. ALAPKÉP - 463*302 pixel
2. VÉGEREDMÉNY - 926*604 pixel, a használható szűrőkkel együtt
-
#4580 Itt feltöltöd a képed, és zoomolhatod.
Amúgy meg:
A 'zoomolás' lehetőségét - digitális kép esetében is - rengeteg tényező befolyásolja. De a leghétköznapibb: a pixelek száma [ (xxxx pixel szorozva xxxx pixellel)/100000 = Megapixel].
Minél magasabb a rögzítés pixelszáma, annál több információ van a képen, és annál nagyobb eséllyel lehet a nagyítással is látható eredményt elérni.
Egy mobiltelefonos kép a humor kategória például...
A Photoshop nagyon jó eszköz, de elhiheted, hogy fotónyomtató üzletben nem azt használnak. Ott a képeket [még a digitálisakat is] rendkívüli gépekkel újra feldolgozzák, és azt használják fel a munkálatokhoz - szűrik a képzajt, élesítenek, homogenizálnak stb. és csak utána kezdenek neki a retusnak, nagyításnak, vágásnak, kompozíciónak stb.
Otthoni felhasználónak marad a Photoshop.
-
Hello.
Létezik olyan program, amivel képeket lehet nagyítani számottevő minőségromlás nélkül?
Azért kérdezem, mert egy digitális képről egy fotónyomtató üzletben felnagyítottak egy embert közel 3-4x-esére, és szinte észre sem venni a minőségén, szóval nem romlott (éles maradt és nem mosott).
Ha én ezt pl. PS-ben csinálom meg, hát... maradjunk annyiban, hogy nem lesz jó. :D
Nekem is hasonló célra kellene.
Köszi előre is. Üdv. -
#4578 Mint írtam már rengeteg programot kipróbáltam, gyártó weboldalán csupán drivert találtam, azt meg feltettem. A beltéri és a tuner compositosan csatlakozik, és fennáll az a gond, hogy amely programnál van/jó a hang annál a kép rossz, ahol a kép jó ott rossz/egyáltalán nincs hang (utóbbi jelenség a BlazeVideo HDTV Player -nél állt fenn - ez a program adta a legszebb képet, csak hangot nem sikerült kicsikarnom belőle) -
#4577 És ami a leírásban lévő programok se jók? Gyártóknál körülnéztél "driver" ügyben? -
#4576 Üdv!
Egy usb-s tv tunerhez kellene nekem valami olyan program amin tudnám nézni a tv-t :P Konkrétan erről a tunerről van szó. Már rengeteg programot kipróbáltam, de nem igazán találtam olyat ami teljes képernyős módban is szép képet ad. Bárki tud normális programot kérem segítsen!
Előre is Köszönöm! -
#4575 Dos: AT parancs :D
Esetleg feladatütemező (ide teszi at parancs is időzített eseményeket):D
ha jól emlékszem elég megadnod az mp3-at eléréssel, és a hozzá rendelt programmal auto le is játssza. Persze érdemes egyszer tesztelni :D -
Vardar #4574 Üdv!
Ébresztőóraszerű programot szeretnék, mert időre fel kellene kelnem holnap, azonban csak a laptopom van itt. Olyasmi kellene ami x idő múlva lejátszik valami zenét vagy valami hasonló. Nincs akku, tehát folyamatosan bekapcsolva lenne a laptop, nem tudom, hogy ez gond-e? -
Blum #4573 Gyáá..megvan :D
HD Audio Deckben a LEGELDUGOTTABB,leglehetetlenebb helyen el volt dugva egy 3mm-es villáskulcs ikon. Mondom ezmiez..ott volt egy olyan,hogy Expert Mode (LOL) és akkor lenyílt egy EQ. Na nem mintha sokat érne,de legalább van :D
Köszi szépen,és bocs hogy itt felesleges munkát okoztam. Mindenesetre a #4568-as HSZ-ben látható EQ-t még valahogy majd előkotrom,mert kicsit komolyabbnak látszik,mint ez. -
Blum #4572 Nem. Mindent felraktam,megnéztem,de EQ egy szál sincs. Sehol. -
#4571 Nem lehet, hogy az a sound driver resze csak nem telepitetted fel ?
Ahogy lattam a sound driver az tobb mint 80MB volt, ami feltetelezi, hogy az tartalmaz egyebet is a drivernel. -
Blum #4570 Most mégegyszer lecsekkoltam az alaplapi Driver CD-t,de ez a szoftver nincs rajta. Majd éjszaka utánajárok,keresek egy letöltési linket.
Köszönöm szépen a fáradozásodat! -
#4569 A VIA oldalan is irjak, lelellenoriztem.
"The VIA Vinyl VT1705 (ez a chip van az AsRock G41M-VS3 R2.0 alaplapon) is embedded with software utilities such as environment emulation, EQ, extender, and optional sound effects, including support for QSound, DTS Connect, DTS Surround Sensation, Dolby PCEE program, Creative Audio Program and Third Party Microphone Array Technology." -
#4568 -
#4567 Ez erdekes mert ahogy nezem a VIQ-nak arra a chipsetre van szoftvere amiben van Equilazer meghozza QEqualizer neven ami a Qsound csomagjuk resze.
http://de.viatech.com/de/products/audio/qsound/benefits.jsp
http://de.viatech.com/de/images/products/audio/qsound_qequalizer_panel.gif
Azt nem tudom, hogy az alaplap telepito CD-jen megtalalhato e a szoftver, de valoszinusitem. -
Blum #4566 "Ugyanolyan,mint amilyen a #4565-ben is látható."
Akarom mondani #4564-ben... -
Blum #4565 Igen,tudom. A régi MSI alaplapon nekem is Realtek volt és ott a driverben volt EQ. Ugyanolyan,mint amilyen a #4565-ben is látható.
Azonban az a lap kinyiffant,RAM-mal együtt és ezért egy AsRock G41M-VS3 R 2.0 lap került beszerzésre. Na most ezen VIA hangkártya van,amihez van is driver. De EQ nincs benne. Ezért kérdeztem,hogy létezik-e valamilyen Aftermarket EQ.
De amúgy a hangkártya becsületére legyen mondva: Foobarban egy jól beállított EQ-val egész szépen tud szólni. És többnyire itt is hallgatok zenét,de mi előtt letöltök egy-egy albumot,azt csak úgy töltöm le,hogy előtte meghallgatok belőle pár számot youtube-on. Félreértés ne essék,alapvetően nem ott hallgatok zenét és nem azt várom el,hogy ott is FLAC vagy 320kb/s-os zenék legyenek fent. Csak a Realtek hangkártyás lappal fényévekkel szebben szólaltak meg a YT-os zenék. -
#4564 Pontosan. Ezen a gépen, amelyiknél ülök, itt található:
-
#4563 Az alaplapi hangkartyakhoz is van altalaban a driver vezerloszoftverukben Equalizer. Nem artana az alaplapod tipusat idepotyogni es akkor megnezzuk, hogy valojaban mi is a helyzet.
Nekem peldaul az alaplapra egy Realtek chip van integralva es annak a szoftvereben is van. -
#4562 Először is, a Youtube-re nem sokan töltenek fel 'HQ' minőségben zenét.
Legelterjedtebb az eleve MP4-be kódolt, 96 kbit/s-es hang.
Másodszor, sokszor olyan hulladék forrásból készítik a 'videóikat', hogy legyen bár 'Full HD' a videó, a hangminőség egy Sokol rádiót idéz.
S ez sem mindig véletlen.
A 'hivatalos' Youtube-fiókokon például szándékosan nem terjesztenek kiváló minőségű zenéket, klipeket, mert manapság, amikor minden második 3rd PArty programgyártó cégecske, emberke 'Youtube Downloader', meg "Youtube FLV to MP3' és más hasonló baromságok programozásába fog, nem érné meg nekik saját maguk ellen dolgozni.
Így is, rengeteg hulladék minőségű 'premier' számmal össze lehet futni rögvest azután, miután egy premier EP/LP megjelenik egy-egy ilyen oldalon, vagy user fiókon.
Az én számaimat, remixeimet is láttam már más forrásokon, pedig én nem is vagyok sztár... [sajnos?]
Szóval, ne várd el, hogy akár egy ultra high hangkártya mellett is jól szóljanak a szutyok minőségű klipek, hát még egy alaplapi, eleve áthallás-zajos valami mellett!
Youtube-ról pedig tartósan nem hallgatunk zenét. Rontja az ízlést.
-
Blum #4561 Alaplapi szutyok. (Valami VIA chipes)
Lehet,hogy az a gond? -
#4560 Milyen hangkartyarol van szo amugy ? -
Blum #4559 Köszi szépen!
Hallani,hogy teszi a dolgát,de mégis használhatatlan,mert utólagosan dolgozza fel a hangot. Szóval a real-time elnevezés nem tudom honnan jött. Mellesleg meg nagyon lehalkítja az egészet. :(
Na mindegy,youtube-ról úgyse hallgatunk zenét a mondás szerint. :D -
#4558 Szerintem olyat nem fogsz talalni, ami a bongeszobe integral barmilyen grafikus equalizert.
Esetleg probalkozz meg ezzel, de megvallom oszinten, nem tudom hogy rendesen mukodik e, mert nem probaltam sohasem.
http://www.freewarefiles.com/RealTime-Equalizer_program_24090.html -
Blum #4557 Üdv ismét!
Ezúttal valami olyan programot (vagyis plugint) keresek,ami valamiféle EQ-t integrál a böngészőmbe. Ótvar-hulladék hangkártyám van,tehát driverből nem tudom megoldani. Foobarban nagyon faszán beállítottam az egészet,de ha néha youtube-on hallgatok zenét akkor az szinte fájdalmas. Létezik ilyen plugin bármely böngészőhöz? -
#4556 -
Blum #4555 Köszi szépen! -
#4554 1.
Total Commander plugin az ISO tartalmakhoz.
http://ghisler.fileburst.com/plugins/iso_plugin.zip
2. megoldas
CDEx Ezzel a programmal konnyeden atalakithato az Audio CD , audio trackjei mp3-ra vagy wavra illetve vica versa.