Olyan programot keresek, ami...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

computerguru
Én pl. a TV tunerkártyám közremüködésével csinálom,összekötöm a videó hang-kép kimenetét a PC TV tunerkártya Svideo bemenetével egy rádiófrekvenciás jelátvivõ segitségével,igy még zsinor sem kell,mivel nálam a szoba egyik sarkában van a tv-video,a másik sarokban pedig a PC.

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

Szisztok! Még 1 kérdés. Annyira nem idevágó de nemtaláltam erre jobb topikot. Szóval videókazettáról milyen úton módon tudnám szgépre pakolni a cuccost? Elõre is köszi
Gomber
virtualdubbal elég nehezen fogom 😊 nem akarom 18 gigás filélt tölteni jutubra.... meguival akartam csak szarakodott

\"Egy pohát tej tiszta fej\"

Gomber
megoldottam köszi

IMYke2.0.0.0
Tudtommal "renderelés" nélkül egyik sem ment.

Amúgy meg, a legegyszerûbb erre a VirtualDub.
Második legegyszerûbb: Windows Movie Maker

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Gomber
hello

olyan progi kéne amivel renderelés nélkül alá tudok vágni 1 zenét 1 videó alá nagyon sürgõs lenne

Dj Faustus
Mivel a hangkártyánként változik a bemeneti jelszint, az impedancia, illetve a hangkártyák a hanrögzítõ programok számára egyébként is egy - a minimális és maximális kivezérlés közötti - relatív digitális értékben kapják meg az éppen aktuális minta értékét; valós feszültséget aligha tudsz belõle menteni.
Maximum a relatív digitális értékbõl tudsz decimális számot, vagy a teljes kivezérléshez viszonyított decibelben kifejezett értéket kapni.

A Wavosaur például tud szövegfájlba exportálni a File -> Export -> Export as text menüpontjával.

Csak a Loggerproval az a baj, h saját interfészt használ és nem a hangkártyát.

Nehezen tudom ennél világosabban megfogalmazni. A mikrofon jelet küld a hangkártyára, ott vmilyen feszültséget regisztrál. Nekem ez kell az idõ függvényében.
Egy egyszerû táblázatot készítsen el a progi (mondjuk txtbe), melynek független változója a mérési idõpont, a függõ pedig a bejövõ jel feszültsége. FFT, meg egyéb analízist ezekbõl én elvégezném. Értelemszerûnek tartom, h egy ilyen progiban a mintavételezés gyakoriságát és a teljes mérés idejét is én állítsam be.

Olyan, mint a Loggerpro, csak az nem ingyenes. Bár most azt "kölcsön kérem", remélem nem lesz majd vele gond.

Igazából az sem volna vészes, ha vmi veszteségmentes audioformátumba mentené le az adatokat és aztán onnan vissza lehetne nyerni az eredeti adatokat. Csak akkor fölöslegesen kellene mindig egy kört lefutnom.

Persze, ha úgy tetszik, akkor arra kérdésre is válaszolhattok, h ti hogyan oldanátok meg? És nem egy konkrét progit linkeltek 😊

IMYke2.0.0.0
A leggyorsabb megoldás egy TV-kártya - (pl. WinFast 2000) - aminek a médialejátszó részével elindítod a DVD-t és Ctrl+R segítségével felveszed a kívánt részletet tetszõleges beállításokkal.

A bonyolultabb:
- át kell konvertálni videó szerkesztõ programok által felismerhetõ formátumba a DVD anyagát (elõtte ugye rippelni)
- videó szerkesztõvel megnyitod a fájlt és kivágod a részletet.

De, biztosan lesznek más ötletek is itt.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sziasztok. Olyan progit keresek, amivel dvd formátumú filmbõl tudnék kivágni egy pár perces részletet. Elõre is köszi a segítséget!
gergely1991
"Ezt nevezik hangrögzítõ programnak ilyesmi az Audacity, a Wavosaur és sok más hasonló program."
Akármennyire meglepõ a CDex-nek is van hangfelvevõ funkciója(nem csak konvertáláshoz, csomagoláshoz jó)

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Dj Faustus
"Olyan progit keresek, ami ingyenes és a mikrofon leadott jelét rögzíti."
Ezt nevezik hangrögzítõ programnak ilyesmi az Audacity, a Wavosaur és sok más hasonló program.

"Tehát a feszültség-idõ függvényt méri ki és rögzíti, nem pedig a hangot veszi fel és adja vissza valamilyen lejátszható audio formátumban."
A lejátszható audio formátumok - .voc, .raw, .pcm, .wav, .mp3, .ogg, .aac, .wma, .flac - a hang mintavételezett, digitális változatát tárolják (esetlegesen tömörítve), nem a "hang függvényét".
Olyasmi ez, mint a digitális kamerával/webkamerával felvett/szkennerrel beszkennelt kép is a kép pixeleit tárolja (pixelgrafikus formátum: .jpg, .bmp, .gif, .png, .raw, .tiff) nem az alakzatokat, betûket (vektorgrafikus formátum: .ai, .svg).

Ahhoz hogy a pixelgrafikus képbõl vektorgrafikus kép legyen vektorizáló (szöveg esetén karakterfelismerõ) program kell.
Ha te a mintavételezett hangból is egy/több matematikai függvényt szeretnél, hasonló dolog kellene, szerintem a Fourier-sorok környékén (Fourier-transzformáció, FFT) nézz szét. Vagy konkretizáld mit szeretnél, mire is kellene pontosan.

Olyan progit keresek, ami ingyenes és a mikrofon leadott jelét rögzíti. Tehát a feszültség-idõ függvényt méri ki és rögzíti, nem pedig a hangot veszi fel és adja vissza valamilyen lejátszható audio formátumban.

Guglival elsõ nekifutásra nem találtam és perpillanat nem érek rá, h sokat keresgéljem.

IMYke2.0.0.0
A GameCam jó lenne, csak kár hogy fizetõs.

Desiderata
esetleg .kkapture, igaz ez demoscene-re van kihegyezve
Murder3
jó game recordert keresek ahol nem esik egy idõ után az fps le a békásba mint a frapsba.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Desiderata
köszi Faustus a Teamviewer tippet, fantasztikus ez a program!!! ingyenes, tud magyarul, fájlátvitel is van <#eljen>
Desiderata
FreeRAM XP Pro errõl a progiról mi a véleményetek? lassú XP rendszeren használnám, download.com-on sokan töltik
akyyy
olyan programot keresek ami kiteszi az óra mellé xp-re a wlan erõsségét.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Tetsuo
Persze video lejatszasahoz VLC-t javaslunk. 😊

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

w77d
Köszi Imi!!

IMYke2.0.0.0
És:

PotPlayer:

IMYke2.0.0.0
Illetve:

KMPlayer:

IMYke2.0.0.0
"Normalizáció" van majdnem minden lejátszó programban.

Media Player Classic HomeCinema:

w77d
sziasztok! Van arra valami program, hogy ha nézek a gépemen egy filmet és a beszédhez képes kibbaszott hangosak az egyébb effektek, akkor azokat valahogy kordában tartsa? felhangosítom úgy, hogy értsem a szöveget erre van egy robbanás és a fél környék ugrik ki az ágyból....

IMYke2.0.0.0
Logmein esetében nem kell aggódni. Ott a fiókhoz társított gépi azonosító révén megtalálható a gép a Földgolyó bármely részérõl.

Desiderata
aham, és ez tud magyarul, kipróbálom, olyan valakinek kellene a gépére aki nem tud angolul, és ha valami szívfájdalma van akkor távolról elérjem a gépét és segíthessek
ha jól tudom akkor a dinamikus IP problémát is ki kell védeni, arra tudtok megoldást?
IMYke2.0.0.0
Azért a Logmein 'szopásmentesebb'...

Desiderata
Köszi szépen! ez a betûszó nem jutott eszembe hogy VNC
RealVNC-t kipróbálom, neten sok szó van róla és topikja is van
Dj Faustus
Windowsos gép eléréséhez ott a távoli asztal (RDP protokoll). Linux alól is el tudod érni a Windowsos távoli asztalt - Ubuntu alatt ez az Alkalmazások/Internet/Távoli asztali kapcsolat menüpontból érhetõ el.

Vagy egy másik lehetõség a VNC - az elérendõ gépre fel kell rakni egy VNC szervert, ahonnan el szeretnénk érni, oda meg egy VNC klienset. Ilyesmi programok például a TightVNC vagy a RealVNC (TigerVNC).

Linux alatt ott van még az XDMCP, a FreeNX.
Vagy ott van még a Teamviewer, vagy a Logmein.
Se szeri, se száma a lehetõségeknek.

Ha csak parancssort akarsz Linux/Unix/BSD alatt elérni, arra meg ott az SSH.

Desiderata
szeretném távoli gép képernyõjét és kezelõszerveit elérni
milyen progit ajánlanátok hozzá? régebben PC Anywhere rémlik hogy használtam, van jobb nála?
Egy tömörítõ egy (mondjuk zip) fájlba pakolja õket 😊

google
én anno
foxitot használtam régebben, de gondolom a guglin már találni megfelelõbbet erre a célra
Adobe Acrobat is tudja.
wikihow

daxan
Sziasztok! Van egy pár PDF fájl, amit egyesíteni szeretnék (tehát 1 fájl legyen az összes), milyen program alkalmas erre?

Daxan &#8222;nekem a veszély lételemem, gyári default.&#8221;

Oly nagy baj nem lehet, mert az index 5.9
Egyedül a HDD 5.9, az összes többi 7.4

Walk the Talk.

Még nem láttam.
Hát nem semmi!!

Walk the Talk.

IMYke2.0.0.0
Barakát 1-1,5 évente egyszer megnézem.

09:13-tól:

Imádom a filmet és Loreena McKennit-et is!

Lehetséges, bár a cat-ban nem állítottam semmit.Overd. sincs egyenlõre.
Hol tudom megnézni a Hdd és a mem közötti kapcsolat sebességét, s tudom-e állítani?
Köszi!!

Walk the Talk.

Tetsuo
Szerintem vmi el van allitva a Catalyst Driverben esetleg lassu a HDD es a memo kozott a kapcsolat.

Tetsuo
A Baraka az egy olyan film, hogy azert erdemes volt feltalani a 70mm-es filmet.
A Gangs of NY-nak minek egyaltalan felbontas? 😮

Hát sajna nekem nem jött be. Amúgy már nekem megvolt a KMP, de azt hittem, hogy a tied újabb.
A film : Gangs of Newyork

Nekem legjobban a PotPlayer vált be, rengeteg audió állítási lehetõséggel.
KMP és a Pot hasonló, mert a gazdi ugyanaz.
Próbáld ki.

Walk the Talk.

nagyon köszi!!!

s most jön a próba

Walk the Talk.

IMYke2.0.0.0
23,3 GB-os - nyers Blu-Ray riprõl tudok nyilatkozni - Baraka, HDD-re másolva és meghajtóval is.
Azt tökéletesen vitte a KMPlayer-em - klikk
Otthon: E8400 + 4GB + HD4850 + 27" (1920*1080)

De, 12-18 GB-osokkal elbánik, még ezen a gyengébb gépen is, ahonnan írok. (AMD 6000+ + 2 GB + GF8500 GT + 20" (1680*1050))

Legyetek szívesek mondani olyan progit, amely pl egy 40GB-os HD-s filmet akadozás nélkül játszik le. Ez fõképp az oldalra történö lassabb kameramozgásoknál feltûnõ.
Hardweresen ok-és vagyok szvsz: mem:4GB, vga: ati5770, proci: 4magos AMD

Walk the Talk.

A játékot futtasd ablakban. pl.

Senki nem lehet jobban rabszolga, mint akivel elhitetik, hogy szabad! Törvények helyett>>>Megoldás; Érzelmek helyett>>>Logika Aki ura az érzelmeinek, az egész világot meghódíthatja.

Köszi, de ezek nem írják ki játékoknál az adatokat.

Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb

Senki nem lehet jobban rabszolga, mint akivel elhitetik, hogy szabad! Törvények helyett>>>Megoldás; Érzelmek helyett>>>Logika Aki ura az érzelmeinek, az egész világot meghódíthatja.

Helló mindenkinek!

Keresek egy olyan programot, ami a játékoknál kiírja a a videókártya és a processzor legfontosabb tulajdonságait.(hõmérséklet, kihasználtság stb.) Mondjuk videókártyához már találtam programot (MSI Afterburner), de egyszerûbb lenne egy programmal, mint 2 vel. Remélem tud valaki segíteni.

Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb

gergely1991
keress
Ha nincs türelmed(vagy csak lusta vagy) akkor érdemes egy benchmark programot telepíteni (remélhetõleg linket is ad a letöltéshez)például

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Tetsuo
Driver nelkul olyan lassu lenne, hogy el sem indulna. 😉