Olyan programot keresek, ami...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
\"Egy pohát tej tiszta fej\"
Amúgy meg, a legegyszerûbb erre a VirtualDub.
Második legegyszerûbb: Windows Movie Maker
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
olyan progi kéne amivel renderelés nélkül alá tudok vágni 1 zenét 1 videó alá nagyon sürgõs lenne
\"Egy pohát tej tiszta fej\"
Maximum a relatív digitális értékbõl tudsz decimális számot, vagy a teljes kivezérléshez viszonyított decibelben kifejezett értéket kapni.
A Wavosaur például tud szövegfájlba exportálni a File -> Export -> Export as text menüpontjával.
Egy egyszerû táblázatot készítsen el a progi (mondjuk txtbe), melynek független változója a mérési idõpont, a függõ pedig a bejövõ jel feszültsége. FFT, meg egyéb analízist ezekbõl én elvégezném. Értelemszerûnek tartom, h egy ilyen progiban a mintavételezés gyakoriságát és a teljes mérés idejét is én állítsam be.
Olyan, mint a Loggerpro, csak az nem ingyenes. Bár most azt "kölcsön kérem", remélem nem lesz majd vele gond.
Igazából az sem volna vészes, ha vmi veszteségmentes audioformátumba mentené le az adatokat és aztán onnan vissza lehetne nyerni az eredeti adatokat. Csak akkor fölöslegesen kellene mindig egy kört lefutnom.
Persze, ha úgy tetszik, akkor arra kérdésre is válaszolhattok, h ti hogyan oldanátok meg? És nem egy konkrét progit linkeltek 😊
A bonyolultabb:
- át kell konvertálni videó szerkesztõ programok által felismerhetõ formátumba a DVD anyagát (elõtte ugye rippelni)
- videó szerkesztõvel megnyitod a fájlt és kivágod a részletet.
De, biztosan lesznek más ötletek is itt.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Akármennyire meglepõ a CDex-nek is van hangfelvevõ funkciója(nem csak konvertáláshoz, csomagoláshoz jó)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Ezt nevezik hangrögzítõ programnak ilyesmi az Audacity, a Wavosaur és sok más hasonló program.
"Tehát a feszültség-idõ függvényt méri ki és rögzíti, nem pedig a hangot veszi fel és adja vissza valamilyen lejátszható audio formátumban."
A lejátszható audio formátumok - .voc, .raw, .pcm, .wav, .mp3, .ogg, .aac, .wma, .flac - a hang mintavételezett, digitális változatát tárolják (esetlegesen tömörítve), nem a "hang függvényét".
Olyasmi ez, mint a digitális kamerával/webkamerával felvett/szkennerrel beszkennelt kép is a kép pixeleit tárolja (pixelgrafikus formátum: .jpg, .bmp, .gif, .png, .raw, .tiff) nem az alakzatokat, betûket (vektorgrafikus formátum: .ai, .svg).
Ahhoz hogy a pixelgrafikus képbõl vektorgrafikus kép legyen vektorizáló (szöveg esetén karakterfelismerõ) program kell.
Ha te a mintavételezett hangból is egy/több matematikai függvényt szeretnél, hasonló dolog kellene, szerintem a Fourier-sorok környékén (Fourier-transzformáció, FFT) nézz szét. Vagy konkretizáld mit szeretnél, mire is kellene pontosan.
Guglival elsõ nekifutásra nem találtam és perpillanat nem érek rá, h sokat keresgéljem.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
KMPlayer:

ha jól tudom akkor a dinamikus IP problémát is ki kell védeni, arra tudtok megoldást?
RealVNC-t kipróbálom, neten sok szó van róla és topikja is van
Vagy egy másik lehetõség a VNC - az elérendõ gépre fel kell rakni egy VNC szervert, ahonnan el szeretnénk érni, oda meg egy VNC klienset. Ilyesmi programok például a TightVNC vagy a RealVNC (TigerVNC).
Linux alatt ott van még az XDMCP, a FreeNX.
Vagy ott van még a Teamviewer, vagy a Logmein.
Se szeri, se száma a lehetõségeknek.
Ha csak parancssort akarsz Linux/Unix/BSD alatt elérni, arra meg ott az SSH.
milyen progit ajánlanátok hozzá? régebben PC Anywhere rémlik hogy használtam, van jobb nála?
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
Egyedül a HDD 5.9, az összes többi 7.4
Walk the Talk.
Hát nem semmi!!
Walk the Talk.
09:13-tól:
Imádom a filmet és Loreena McKennit-et is!
Hol tudom megnézni a Hdd és a mem közötti kapcsolat sebességét, s tudom-e állítani?
Köszi!!
Walk the Talk.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
A Gangs of NY-nak minek egyaltalan felbontas? 😮
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
A film : Gangs of Newyork
Nekem legjobban a PotPlayer vált be, rengeteg audió állítási lehetõséggel.
KMP és a Pot hasonló, mert a gazdi ugyanaz.
Próbáld ki.
Walk the Talk.
s most jön a próba
Walk the Talk.
Azt tökéletesen vitte a KMPlayer-em - klikk
Otthon: E8400 + 4GB + HD4850 + 27" (1920*1080)
De, 12-18 GB-osokkal elbánik, még ezen a gyengébb gépen is, ahonnan írok. (AMD 6000+ + 2 GB + GF8500 GT + 20" (1680*1050))
Hardweresen ok-és vagyok szvsz: mem:4GB, vga: ati5770, proci: 4magos AMD
Walk the Talk.
Senki nem lehet jobban rabszolga, mint akivel elhitetik, hogy szabad! Törvények helyett>>>Megoldás; Érzelmek helyett>>>Logika Aki ura az érzelmeinek, az egész világot meghódíthatja.
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
Senki nem lehet jobban rabszolga, mint akivel elhitetik, hogy szabad! Törvények helyett>>>Megoldás; Érzelmek helyett>>>Logika Aki ura az érzelmeinek, az egész világot meghódíthatja.
Keresek egy olyan programot, ami a játékoknál kiírja a a videókártya és a processzor legfontosabb tulajdonságait.(hõmérséklet, kihasználtság stb.) Mondjuk videókártyához már találtam programot (MSI Afterburner), de egyszerûbb lenne egy programmal, mint 2 vel. Remélem tud valaki segíteni.
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb