5473
Felhasználói programot keresek.
  • xxdani
    Helló. Régebben találtam egy mappa/fájl titkosító programot ami:
    Egy bizonyos billentyűkombinációnál kérte a kódot majd utána a rejtett/lekódolt mappákat/fájlokat megjelenítette illetve feloldotta. Win7-es volt. Nem tudja valaki a nevét vagy hasonlót?
  • LaliK
    aTube Catcher
    Szerintem nincs olyan médiaformátum amit ez ne csinálna.
  • Narusco
    hali
    kéne egy olyan program, ami a youtube videók alól kiszedi mp3-ban a zenét, de pl az 1080p-s verzióból, és nem a 320-asból... létezik ilyen? vagy weboldal?
  • Morphin
    Köszönöm a válaszokat!
    Utánanézek a gyorsgombos megoldásnak is.A monitor egy Samsung SA300 23" LED.Megnézem van-e ilyen progija...DVI-n kapcsolódik és a fényerőt az érintő gombjaival nem lehet szabályozni.
    Üdv
  • Jakuza001
    Nem is kell bemaszni mindig csak amig beallitod majd elmented egy profilba azokat a beallitasokat.

Szoval csinalsz a legelejen egy mentest alapbeallitasokkal a Presets fulnel, majd atallitod a fenyerot es azt is lemented. Hozzalehet rendelni ezekhez a beallitasokhoz akar gyorsbillentyuket is igy gyakorlatilag egy gombnyomassal lehet profilok kozott valtani.
  • Blum
    A legtöbb monitorhoz van valamiféle program. Azt telepítsd fel a CD-ről amit a monitorhoz kaptál vagy töltsd le netről. Pontosan milyen monitorról is van szó?

Az én LG-mhez is járt egy forteManager nevű program,ami tökéletesen kiszolgálja azokat az igényeket (is),amit te is felvázoltál.
  • Morphin
    Hali mindenkinek!
    Létezik olyan program, amelyik az időhöz igazodva leveszi a monitorom fényerejét illetve kontrasztját? Azért, hogy este ne égesse ki a szemem. Mondjuk 23" a monitor és LED-es, de este a vaksötétben ez is erőlteti a szemem. ATI kártyán a beállításokba nekem bonyolult bemászni mindig.
    Esetleg egy olyan progi amin vannak előre tárolt beállítások és csak nyomogatni kell a profilok között asztalról vezérelve.
    Danke
  • mekxa
    Sziasztok. Abban szeretnék segítséget kérni hogy WIN7-es oprendszert szeretnék vissza állítani egy régebbi időpontra, mert nagyon belassult de a vissza állítási pontok törlődtek... így nem tudom régebbi időpontra vissza állítani.
    Van e valamilyen program amivel ezt meglehet oldani, hogy vissza állítsam
    vagy rendbe tegyem... win7-es telepítőm nincs...
    Nem szeretném újra telepíteni a gépet.
    Előre is köszönöm a segítséget.
  • Jakuza001
    De ahogy nezem allitolag mar a sima Virtualdub is tudja, csak plugin kell hozza.
  • Jakuza001
    Virtualdubmod
  • kl24h
    Nero 11
  • Fresh Duke
    Töltsd le .avi-ban, vagy konvertáld át, szerintem úgy jobban jársz.
  • grebber
    Tudna mondani valaki normális mp4 vágó programot?

(Youtube dowloader leszedett egy videót mp4-be aból szeretnék kivágni részleteket)

Van pár neten fellelhető vicces progi ami kb megnyitja az mp4-et és behal!
    Movie makerrel probáltam de az nem mutatja a képet nekem meg az kellene!
  • gyűjtő
    Szervusztok!
    Évekkel korábban találkoztam olyan programmal, amely hatására a Microsoft Explorer - ben bármely nézetben (miniatűr,mozaik,ikon,lista) megjelenő képfájlokat meg lehetett jeleníteni képként. Az egérmutatót a képfájl fölé kellett vinni és a kép a miniatűr méretnél valamivel nagyobb méretben megjelent.
    A programot keresve Thumb Tweak néven találtam egy képikon méretező programot, de ez nem a fenti módon működik. Találtam egy Xentient Thumbnails nevű programot is, amelyik a képfájlokat mozaik, ikon és lista nézetekben képként megjeleníti,de csak az eredeti méretben.
  • IMYke2.0.0.0
    Ha beállítod a videó lejátszó programban a normalizálást, akkor minden videó lejátszáskor egy bizonyos hangszintre [nem hangerő] emeli az adott videó hangminőségét és lejátszása közben hallod is, hogy dübörgő elemeknél és suttogó részeknél is minden tökéletesen hallható (lesz).
  • IMYke2.0.0.0
    Erről már volt szó: [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1162993290&no=4352]#4352[/URL] és [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1162993290&no=4302]#4302[/URL]
  • gabee6
    Sziasztok!
    Olyan programot keresek ami egy szintre hozza a hangerőt a különböző minőségű videók lejátszásakor. Ugyanis elég idegesítő, hogy egyik halkabb, mint a másik, pedig a hangerőszabályzó ugyanott van. Beteszek egymás után több videoklippet és kényelmesebb lenne ha nem kéne számonként odamennem a géphez és beállítani a hangerőt hanem mehetne egymás után magától. Tud valaki ilyet?
  • Fresh Duke
    Az utolsó 2 próbát leszámítva azon volt.
  • IMYke2.0.0.0
    Azt hittem, hogy a hangot eddig is "Direct stream copy"-val csináltad - ha vágunk, mindig hagyjuk az eredetit.
  • Fresh Duke
    Sajnos így ugyanaz történik, mint a #4610-ben, csak kicsit gyengébb lesz a minősége, és kisebb lesz a fájl.

Megpróbáltam a Compressionban picit állítani a hangon (hogy ne legyen olyan nagy), így a mérete lényegesen jobb lett, és van hangja is.

Köszönöm szépen a segítséget! :)
  • IMYke2.0.0.0
    MPEG5 értelemszerűen elgépelés - MPEG4
  • IMYke2.0.0.0
    "Full processing mode"-ban válaszd a "Compression"-t és add meg az MPEG5 (xvid)-et - állítsd be kedved szerint, és a hang maradjon "Direct stream copy".
  • Fresh Duke
    Belőttem az Audiot "Full processing mode"-ra, így tökéletes, csak a mérete közel 2x akkora, mint ha "Direct Stream Copy"-n lenne. :D
  • Fresh Duke
    Köszönöm szépen! :)

Nem szívesen offolok, de némi gondom van a használatával.
    Arra már rájöttem, hogy hogy kell kivágni azt a részt, amit szeretnék (a kulcskockákon vágtam meg) és el is tudtam menteni (beállítottam a Direct Stream Copy-t is).

Viszont, valami nem kóser.
    Ha VLC-vel játszom le, akkor 3 sec után elmegy a hang.
    Ha WMP-vel, akkor olyan gondja van, hogy egy pontig lazán bele lehet tekerni, onnantól meg kb 10 másodpercet vesz igénybe, hogy odaugorjon. Plusz egy időpont után nincs hang. (Ez valahol az előző pont után van.)

Illetve, csak AVIban tudom elmenteni a videót, bár ez a legkevesebb, ez nem igazán zavar. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Innen leszeded a WMV plugint és a benne lévő "WMV.vdplugin"-t bemásolod a VirtualDub "Plugins" könyvtárába.
    Ennyi :)
  • Fresh Duke
    Lehet én vagyok a béna, de ahogy látom nem támogatja a wmv-t. :D (Vagyis, amit leszedtem, az nem támogatja.)
    Esetleg valami olyan, ami azt is elfogadja?
  • IMYke2.0.0.0
    VirtualDub
  • Fresh Duke
    Hy!

Egy olyan videóvágó programot keresek, ami képes a megvágott videót az eredeti képaránnyal, felbontással, bitsebességgel, stb. elmenteni.
    Nem kell, hogy bármi extrát tudjon, mindössze egy videó elejét szeretném lecsípni.
  • Narusco
    köszi:)
  • IMYke2.0.0.0
    #4596-os hozzászólásbelit érdemes megnézni.

Emellett:
    * iDailyDiary Free Version
    * Inbox Journal (digitális napló)

Itt pedig böngészhetsz címek után.
  • Narusco
    sziasztok
    egy noteszprogramot keresek, amiben napok szerint lehet jegyzetet hozzáadni :) tudtok ilyet?
  • IMYke2.0.0.0
    Szívesen, bármikor.
  • Blum
    Végülis csak a szememet szúrta ki...
    Köszöntem!
  • IMYke2.0.0.0
    Nagyon egyszerű a megoldás:

• Blum
    Kicsit OFF,de hátha valaki használja a programot.

Foobar-ban hol kell beállítani azt,hogy új zene lejátszásánál ne ugorjon fel előtérbe maga a lejátszó? Tehát TC-ben nyomok egy entert a zenére,amit meg akarok hallgatni,foobar meg felugrik. És egy idő után idegesítő.
  • IMYke2.0.0.0
    Szívesen.
  • Blum
    Kana Reminder elég korrekt kis programnak látszik.

Köszönöm Imi!
  • IMYke2.0.0.0
    Kana Reminder
    Runs as a stand-alone program on a user's computer

Pros: Simple, Very low CPU usage
    Cons: Category Option to save reminders is not available, also no synchronization with any other online or offline reminders

Unrestricted freeware
  • IMYke2.0.0.0
    Rainlendar Lite
    Runs as a stand-alone program on a user's computer
    Pros:
    Free Product Complement the Web based application
    Cons:
    Shared calendars are available only for Pro version
    Feature limited freeware
  • Blum
    Tudtok ajánlani olyan programot,ami fontos dátumokra emlékeztet? Nem túl jó az efféle memóriám és emiatt már felejtettem el fontos dátumokat,időpontokat.