Olyan programot keresek, ami...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nokia 6210i-hez van ez a "utility"?
IMYke2.0.0.0
Szívesen. 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Grove4
Köszönöm!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Grove4
Sziasztok, profi zene/hangszerkesztõ programot keresek, ha van ilyen, amivel gitár, dob akkordokat lehet készíteni. Köszönöm Szépen a segítséget!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

gergely1991
A telefonodhoz nem adtak utility-ket(segédprogramokat)?

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

SOS Olyan program van esetleg hogy beirom a neveket és a telefonszámokat a pc-be és onnan feltöltöm a mobilba?Sajnos szoftver frissítés miatt az összeset fel kellene vinnem a telóba és a gépbe egyszerûbb lenne.
Grove4
Köszönöm a válaszokat.

computerguru
Vision Express 4,én ezt használom már évek óta,jó néhány dvd-t készitettem már vele( saját interaktiv mozgó menük,efektek,kiusztatás,beusztatás,hangerõkiegyenlités,hangsáv kicserélése,feliratok beillesztése,stb...)

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

Dj Faustus
Virtualdub
Avidemux
Windows Movie Maker
VideoLAN Movie Creator

Linux alatt:
PiTiVi
Kino
Kdenlive
Cinelerra

gergely1991
esetleg Power Director-al

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Grove4
Ingyenes kéne, és olyan, ahol a fényerõvel is tudok variálni.

Grove4
Köszönöm. Akkor a másik kérdésem, egy olyan program, amivel videót tudok vágni és különféle effekteket rárakni. Köszönöm.

IMYke2.0.0.0
Röviden: nem lehet ilyesmit megcsinálni.

Grove4
Hello!
...

Azt szeretném megkérdezni, hogy azt melyik programmal tudom megcsinálni, hogy egy számban (Prodigy-Invaiders Must Die) amikor azt mondják, hogy "We are The Prodigy" azt kicserélem valami másra, úgy hogy megmarad az eredeti "hangnem"? Ez megoldható valahogy, és ha igen melyik programmal?

Köszönöm szépen.

Szép reggelt!
Segitsetek. Olyan programot szeretnék,amely a netrõlleszedett(pl.you tube),de több részletbõl álló videókat képes összerakni egybe.
Van több videó amely szét lett szabdalva,gondolom igy egyszerûbb feltölteni,viszont jobb lenne megnézni egybe.
Köszi elõre is.

AVG Rescue CD (Tutorial): van benne egy Midnight Commander és valami Registry Editor féle, csak tudni kell használni. A fájlokat ki tudod törölni a Midnight Commander-rel, viszont a Registry-bõl inkább újraindítod a gépet és mivel már kitörölted a SecuRom programokat, akkor már simán fog menni a Registry Editor-ral (Run: regedit).
JethroHUN
Kellene nekem egy program amivel olyasmit is kitörölhetek a géprõl ill. a registrybõl amit nem enged a rendszer. Ezt a SecuROM nevû csodát akarom eltávolítani, de nem megy. Leszedtem a removal toolját de az is hagyott a registryben kulcsokat. Ha létezik egyáltalán ilyesmi.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

FZoleee
ez tényleg jó, köszi 😄
computerguru
Próbáld ezt,nagyon jó!

MP3Gain

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

Klon
ha firefoxot használsz, szedd le ezt: downloadhelper

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

IMYke2.0.0.0
Próbáld ezzel:
Applian Technologies Replay Media Catcher v4.0.10

doncarlos
Hali! Olyan programot vagy bármilyen megoldást keresek, amivel ezt le lehet tölteni:

http://entertainmentempire.blogspot.com/2011/06/jennifer-hudson-performs-live-on.html

FZoleee
kösz 😊
IMYke2.0.0.0
Szinte bármelyik audió szerkesztõ programban - legyen ingyenes, vagy próbaverziós (általában 30 naposak) - találsz egy olyan opciót, hogy normalize. Az a funkció kell neked.

gergely1991
Talán audacity-vel betudod állítani hogy milyen db-el szóljon😊

FZoleee
arra létezik valami program, hogy a zenék (mp3) hangerejét kiegyenlítse?
Japep

Hello.
Sokat kerestem, de nem találtam jó, ingyenes kikérdezõ-programot nyelvtanuláshoz...
Olyan kellene, ami tud az adott nyelvrõl magyarra kérdezni, és fordítva is.
Esetleg megjegyzi, mit tudok, mit nem, és azt újra nem kérdezi.

Remélem tud valaki segíteni. 😊
Köszi elõre is.
Üdv.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

computerguru
Sajnos a 3-as verziohoz nem találtam kulcsot,de ehez van:

vReveal Premium v2.0.6368

gergely1991
*csak a regisztrált változat esetén tudod megnyitni.

Köszönöm mindenkinek a segítséget!

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

gergely1991
FL-studio-val is tudsz zenélni csak ott annyi a korlát hogy amit elmentettél rajta a továbbiakban csak a regisztrált változat esetén tudod elmenteni.De korlátlan ideig használhatod.
Vagy egy ingyenes alternatíva a Linux Multimedia Studio(LMMS).

IMYke2.0.0.0
Komolyak, mert valóban azok - de ha már betöltötted a programba , akkor olyan dallamot zenélsz a billentyûzettel, a gépre dugott MIDI klaviatúrával, amilyet csak akarsz.

Az Ableton Live 8 - ingyenesen letölthetõ, és 30 napig korlátozás nélkül használható!

A lenti pluginek között is vannak próbaverziók. Illetve, itt vannak ingyenesek: http://www.vst4free.com/
S itt bizony, ahogy a menüt megnézed, olyat választhatsz, ami neked kell.

A gépedre feltelepített Ableton-ba úgy integrálhatod ezeket, hogy a plugineket a program "Preferences" menüpontja alatt , az egyedi VST könyvtárat adod meg a telepítésükkor.
Így, amikor elindítod az Abletont, az "beismeri" õket, és már használhatók is lesznek.
De, most még nem részletezem, mert lehet, hogy nem érdekel Téged a dolog. Amennyiben igen, tudok segíteni a továbbiakban is.
Csak elsõre tûnik ördöngösnek.

Ezek nekem azért nagyon komolyak, mert gyereknek lenne, és nem komoly zenéléshez. Csak azért hogy egy pár dallamot le tudjunk/tudjon játszani.

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

IMYke2.0.0.0
De a korábbi hozzászólás Sylenth1-je mellett sok, kifejezetten egy hangszerrel foglalkozó plugin is létezik.

Orgona:

Az otthoni gépemen klasszikus zongora, ázsiai hangszerek, gitár stb. is elõcsalható így a hangkártyával és az Abletonnal.

IMYke2.0.0.0
Õszintén szólva, ilyennel én nem találkoztam - valószínûleg MIDI emulátorra van szükséged.

Ellenben, ahogy írtam, a host programokba ágyazódott VSTi-k között számos olyan van, ami neked kell.
Az Ableton programban (is) mûködik például ez a plugin: Sylenth1

S bizony, ebben minden van, mi szem-szájnak ingere (s ez még csak az elsõ 128 hangszer/effekt) :

Akkor egy kicsit pontosítok. Olyan programot keresek ami kirajzol egy "zongora" billentyûzetet, és ahogy nyomkodom a számítógép billentyûit úgy megszólaltatja a hangokat. Pár hangszer elég bele (pl. zongora, gitár, hegedû, stb.). Ezért írtam hogy nem kell semmi komoly.

Azért köszönöm a segítséget és a türelmet.

IMYke2.0.0.0
Elsõ találat a kugliban. Vannak a listában rohadt régiek is.

Nem kell semmi komoly. Elég valami gagyi is.

IMYke2.0.0.0
Az ilyen "szintetizátor programok" közül a komolyabbak úgynevezett VSTi-k, és bizony, valamilyen "host" (gazda) program segítségével mûködtethetõk.

Pl. Reason, Pro Tools, Cubase, Ableton.

S akkor már itt tartasz:

Tud valaki ajánlani egy "jó" szintetizátor programot?

Köszi a választ.A verzió:vReveal 3.0
A másik programnak most gyorsan utána nézek.
Várom,hogy jelentkezz Üdv
computerguru
Szia! Az a progi,amit irtál,hogy ha menteni akartad,nem lehet,mert az már prémiumos szolgáltatás,nem kér olyankor sorozatszámot? Ha igen talán tudok segiteni,csak a pontos verzioszáma kell!
Amúgy meg próbáld meg még ezzel:
DivFix++ ez állitólag javit pixelhibákat is.
Szia!

Sziasztok.Van valakinek ötlete??
Video kazettáról lett feldigitalizálva egy régi családi felvételNem túl jó a minõség(pixeles stb)
Szeretnék egy jó progit,amivel fel lehet javítani.Mivel 20 perces a video,csak free programmal próbálkoznék.
vReveal--ezzel próbálkoztam.Elég jó eredménnyel,bár amikor a mentéshez értem,akkor beharangozza a program,hogy az már prémium szolgáltatás 😞
Tehát nem jött össze.
Valaki valami ötletet????
Köszi
RAZOR27
Köszi belenéztem de nekem ez kínai xD nem értek a scriptíráshoz, bár elvileg a szakmámba bennevan 😄

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Dj Faustus
Autohotkey - Joysticket és egeret említ, de szerintem gamepad emulálására is alkalmas lehet.

RAZOR27
Hú na én elég elvetemült programot keresek 😄 már régóta kutatok utána, de ilyet még nem láttam, de kéne.
Na szóval olyan cucc kéne nekem ami gamepadot imitál ami billentyûzet-vezérelt lenne.

Leegyszerûsítve: Micro Machines V4-ezni akarunk 3an, de csak egy kontroller van(na meg a bill.) és az nem fun ha egy valaki csak nézni, erre kéne egy rapid megoldás 😊

A fordítottjával találkoztam (joytokey) ami mûködik is de ezúttal most nekem virtuális gémpad kéne.

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

computerguru
DivxToDVD. A legegyszerûbb progi,Nálam 1 óra 10perc alatt késziti el az avis,vagy divx-es filmet dvd-re,még fejezetekre is osztja,teljesen autómata.

computerguru
Szia!
Ha a Camtasia Studio 7-hez kell sorozatszám,akkor szólj!

Zocsi
Köszi!!