130
-
#9 Hát amit az M$ művelt annak idején az MTV-n Zsákosfrodóval, az se volt semmi.
Ha ezzel az árral is mindet el tudják passzolni az első nap (márpedig el fogják tudni) akkor az siker lesz.
Nem kérdés hogy ez a legjobb kütyü a piacon (persze lehet hogy ez most sem teljesen igaz, mint annak idején a PS2 megjelenésekor), és az emberek sok mindent meg fognak adni érte.
A Szotyi szempontjából ez a lényeg, a marketing 100%-os siker volt, nem úgy mint az X360-nál. -
Cat #8 a honolului lap képeit nézzétek meg: kiraktak egy szálloda labdatermébe néhány bazinagy monitort, aláraktak egy konzolt, és szép képeket vetítettek rajtuk. Ez aztán nagy hőstett :) Odament a kopasz csávó, "hű" meg "ha", "denagy tévé", és ezután kijelentik, hogy "jól sikerült a bemutatkozás" ;) -
neoG #7 Vigyázz Te!mindjárt Neked ugrik 500ps fan! Meg lassan ébredeznek
az xboxosok is, aztán neked meszeltek
Mi,PC-sek, inkább hagyjuk meg nekik ezt a csatateret -
Zenty #6 Eladásal nem lesz probléma hanem a gyártással...
Japánba 80 ,usába 400?
Első hétbe 1 milliot vennének :D
-
#5 Egyenlőre nem az a baj, hogy nem tudják eladni, hanem hogy nem tudnak annyit gyártani amennyi kéne!!
A CD32-őhöz meg ne hasonlítsd mert az 20 éve volt, és ott azért a marketinggépezet nem volt a toppon (sőtt!) -
#4 3DO, Jaguar, CD32 és a non plusz ultra: Phantom.
Nem az a szar ha kevés van, hanem ha bármilyen baba is a cuccos, bármennyit gyártanak is belőle, de nem tudják eladni! -
#3 lol azt írja jol sikerült :ASD:AD:AD:AD:DAS:DAD:AD:AS:D:ASD
kövezzetek meg, de nemtom mikor volt utoljára egy ilyen pocsék kezdése egy konzolnak :DDDDD -
bermuda3 #2 jaigen bocs azt kihagytam h má ps2höz kapni egeret. vagy nem ahhoz? nem vagyok otthon a témában annyira de tudom h vmihez igen. szóval az előbb nem volt jó indok az egér. (annyira) -
bermuda3 #1 a ps3 biztos jó meg szép is lesz de nekem akkoris pc rulez. egyrészt az egér pontossága ha má lövök másrészt a sok felhasználói program. csak akkor vennék konzolt ha drágábban el tudom adni mint ahogy beszereztem :)