Jól sikerült a PlayStation 3 bemutatkozása

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEXUS6
A dolgok nem így mûxenek, kezdve ott hogy a M$ számára a konzol piac 1/3-a gyak ki van zárva, japánra gondolok. Ergó a másik kettõnél másfélszeres eladásokat kell produkálnia a PS3-hoz képest. És akkor még csak ugyan ott van.

Még egy dolgot emelnék ki:
"Továbbá box 360-al kijöttek 1 évvel sony elõtt. Ez azért sem elhanyagolható tény, mert sony is kénytelen a ps3 életcilusát kivárni, hogy fölözhesse a hasznot. Ez pedig annyit tesz, hogy ha MS nem kúr el valamit iszonyatosan, akkor következõ generációval laza 1 éve megint van a sony seggére verni, ami azért érdekes, mert már a mostani generációval sikerült korábbi exklúzív címeket zsákmányolnia, mi lesz akkor késõbb."

A köv generációt úgy hívják PS3, és 10 nap múlva a szotyi ki fogja adni!😉)))

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Tomo15
Mennek rajta a sima x-es gamek is.
de
Most a ps3-on mennek a ps2-es játékok ha jól,tudom box360-on xbox pedig nem.
Javítsatok ki ha tévednék.
Így akkor a sony játékkínálata mesés nem?
Semmi konkrétumot nem mondtál. Szerintem pedig az MSnél.

Ha a tõkeerõt és a vásárlóerõt együtt nézed, akkor nem feltétlenül badarság.

Az tagadhatatlan tény, hogy a Microsoft eddig sem volt rest hatalmas pénzeket pumpálni az (akár veszteséges) X-be, és azt azért be kell látni, hogy van ott Redmondban lóvé, dögivel.

Az más kérdés, hogy a grafikon "idõ"-tengelyén ábráján az a konzol fog sikert aratni, amelyik tovább le tudja kötni a kuncsaftjait, ez pedig azon múlik, hogy melyik projecnek vannak méretesebb "rejtett tartalékai". Ezt persze nem csak a játékszoftverek mennyiségére érdemes rávetíteni, hanem egy csomó más dologra a grafikai megjelenítéstõl kezdve egészen a nemtudommeddig.

Ebbõl a szempontból viszont >>>szerintem<<< a Sonynál vannak a dugi-ászok.
Magyarán semmit nem ér az MS azzal, ha kiadja a következõ Xboxot újabb egy évvel a Sony elõtt, ha amaz a PS3-at még utána is évekig tejeltetheti.

A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing

Töltsd le egy videót a Gears of Warról pl. De egy tök új játéknak miért ismernéd a nevét? 😊

Egyébként a jó játékokat karácsonyra és a ps3 indulására idõzítik.

Ráadásul a következõ generációra még várni kell jópár évet, badarság ilyet feltételezni, hogy a következõ X megint egy évvel elõbb fog kijönni.

Aztán még1x, és még1x... 😊

Ugye nem gondoltad komolyan, amikor az 1 éves konzol játékkínálatát hasonlítottad egy még meg sem jelent konzol kínálatához? <#vigyor2>

Inferno
hehehe....ezt gondold át még 1x 😊!

PS3/X360 user: Infernohun

Nem ismerem a konzolos vásárlói szokásokat. De ps most fog indulni, kezdetben alig pár cuccal rá, míg box360-hoz addigra kb dõzsölhetsz a cuccokban.

Az igazi márkabuzikat persze kielégíti az is, hogy simogathatják a frissen kibontott ps3ukat, de azért vannak akik ennél többre vágynak. Pl. használni is szeretnék. Ehhez pedig nem árt, ha van mivel.

MS elég jó helyzetben van. Nyeresésges szoftver fejlesztés a háttere, amibõl szépen tudja pénzelni a box futtatását. Azon a területen amin van leginkább pótolhatatlan a monopol helyzete miatt, így nem igazán kell attól félni, hogy egyhamar bebukná az anyagi hátterét. Sony-nál nem tudok hirtelen semmit említeni, ami ilyen lenne.

Továbbá box 360-al kijöttek 1 évvel sony elõtt. Ez azért sem elhanyagolható tény, mert sony is kénytelen a ps3 életcilusát kivárni, hogy fölözhesse a hasznot. Ez pedig annyit tesz, hogy ha MS nem kúr el valamit iszonyatosan, akkor következõ generációval laza 1 éve megint van a sony seggére verni, ami azért érdekes, mert már a mostani generációval sikerült korábbi exklúzív címeket zsákmányolnia, mi lesz akkor késõbb.

Szóval a sony helyezete azért nem túl rózsás. Nem semmi költség számára a ps3, emellé beszívták az egész gyúlékony akku-s balhét, plusz most szépen kapnak még egy memória ár kartel pert koronaként az egész franc nyakába.

Szerintem ezen dolgok miatt hosszútávon MS lesz aki nyertesen jön ki a csatából.

NEXUS6
Ez mán vót! <<I;-{D (Röhögõ szittya harczos)

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

link

és ez tart jó egy éve, mostis és még ahogy látszik jóideig. A sony által lenézett, húzogamekkal alig rendelkezõ X a ps3 komoly konkurenciájává vált. Már nem a Sonyé egyesegyedül a piac. (ekurta, nem picit, nagyon)

Ezzel az árral az induló 480.000darabos készlet az utolsó szálig elvan adva....

NEXUS6
😉))
Találó!

De...! Oks az elsõ nap eladnak 480 000-et -ami nem sok, viszont karácsonyig még lesz egy hónapjuk, hogy eladjanak iletve elõrendelést vegyenek fel még néhány millióra! Közben valszeg ennyivel kevesebben fognak x-et venni, és akkor még a Wii-t nem is számoltuk.

A Boxból- egy év alatt adtak el 6 milkót, az átlag havi 500 000 (ha 5 évre vetítük ki az még mindíg csak 30 millió - ehhez képest a PS2 min 3X ennyit produkált!!!) Szal, bocsesz, de szerintem ezt elég könnyû lesz túlszárnyalni.

ki irigykedik... csak szeretnéd. az emberek még mindig nem szoktak le arról a hülye dologról h a konzolokat meg a PC-t versenyeztessék, amikor tök más kategória.

adam first
A pécések már megint irigykednek,van is mire.😊)))
Play Station 3 <#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Valaki segítsen!Nem tudja valaki hogy a Playstation 3 az eredeti PAL -os lemezt beolvassa-e?
amikor most kijött az xbox 360, ugye a Metro újság borítóján xbox hirdetés volt, néztem ott a játékcímeket amikkel indítanak, hát a fifán kívül egy olyat se láttam amit csak hallomásból ismertem volna, ezáltal kipróbáltam volna... a PSnek azért van egy játékháttere, hisz már régebbóta létezik.

NEXUS6
Hát amit az M$ mûvelt annak idején az MTV-n Zsákosfrodóval, az se volt semmi.

Ha ezzel az árral is mindet el tudják passzolni az elsõ nap (márpedig el fogják tudni) akkor az siker lesz.
Nem kérdés hogy ez a legjobb kütyü a piacon (persze lehet hogy ez most sem teljesen igaz, mint annak idején a PS2 megjelenésekor), és az emberek sok mindent meg fognak adni érte.

A Szotyi szempontjából ez a lényeg, a marketing 100%-os siker volt, nem úgy mint az X360-nál.

a honolului lap képeit nézzétek meg: kiraktak egy szálloda labdatermébe néhány bazinagy monitort, aláraktak egy konzolt, és szép képeket vetítettek rajtuk. Ez aztán nagy hõstett 😊 Odament a kopasz csávó, "hû" meg "ha", "denagy tévé", és ezután kijelentik, hogy "jól sikerült a bemutatkozás" 😉

Vigyázz Te!mindjárt Neked ugrik 500ps fan! Meg lassan ébredeznek
az xboxosok is, aztán neked meszeltek <#ejnye1>
Mi,PC-sek, inkább hagyjuk meg nekik ezt a csatateret<#taps>

Eladásal nem lesz probléma hanem a gyártással...
Japánba 80 ,usába 400?
Elsõ hétbe 1 milliot vennének 😄

GulaSoft
Egyenlõre nem az a baj, hogy nem tudják eladni, hanem hogy nem tudnak annyit gyártani amennyi kéne!!
A CD32-õhöz meg ne hasonlítsd mert az 20 éve volt, és ott azért a marketinggépezet nem volt a toppon (sõtt!)
NEXUS6
3DO, Jaguar, CD32 és a non plusz ultra: Phantom.

Nem az a szar ha kevés van, hanem ha bármilyen baba is a cuccos, bármennyit gyártanak is belõle, de nem tudják eladni!

bertino
lol azt írja jol sikerült :ASD:AD:AD:AD😄AS😄AD:AD:AS😄:ASD

kövezzetek meg, de nemtom mikor volt utoljára egy ilyen pocsék kezdése egy konzolnak 😄DDDD

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

jaigen bocs azt kihagytam h má ps2höz kapni egeret. vagy nem ahhoz? nem vagyok otthon a témában annyira de tudom h vmihez igen. szóval az elõbb nem volt jó indok az egér. (annyira)

radeon 983760 überpro - csörgő ventillátorral, kólával leöntött kisegítő billentyűzet :D én nyertem

a ps3 biztos jó meg szép is lesz de nekem akkoris pc rulez. egyrészt az egér pontossága ha má lövök másrészt a sok felhasználói program. csak akkor vennék konzolt ha drágábban el tudom adni mint ahogy beszereztem 😊

radeon 983760 überpro - csörgő ventillátorral, kólával leöntött kisegítő billentyűzet :D én nyertem

← ElőzőOldal 3 / 3