130
-
Indigo #49 Nem támasztottál alá semmit semmivel, csak nulla hozzáértéssel okoskodtál.
Egyébként írhattál volna sok jó példát, de pont a rosszakat sikerült elővenni.
Mondjuk a filmeket nem egyetlen átlagos teljesítményű PC-vel csinálják, gyártósorokhoz is célhardver van, amihez aztán max csatlakozik egy PC, programozás és diagnosztika céljából. -
#48 Szerintem ne az óvónénitől kérd el a méksz-at, mert az neked súlyos, ráesik a lábacskádra, és bicegni fogsz. -
#47 Nem is használják ki. Azért kell megvenni, hogy ne rángasson full detail-ban a fél évvel azelőtt kiadott game. -
archkoven #46 Ezt írja a Magyar Értelmező Kéziszótár PC-konzol vonatkozásban:
A PC és a konzol alapja egyaránt számítógép.
A különbség a célcsoportban van: a PC komoly, értelmes embereknek készült, a konzol pattanásosképű hülyegyerekeknek.
-
NYCBoy #45 Ha meg apád fizeti van vegyél mindkettőt! -
NYCBoy #44 Vaze tényleg azon vitatkoztok, hogy a pc vagy a konzol a jobb?
Ha csak játszol vegyél konzolt, me az jobb neked, ha meg játszol és netezel, vagy szöveget szerkesztesz, vagy táblázatot kezelsz, vagy nyomtatsz, vagy tv-t nézel, vagy képet szerkesztesz, vagy programozol, vagy még 1000 másik dolgot csinálsz amit csak pc-vel tehetsz meg és konzollal nem vegyél pc-t mert azzal jársz jobban! Ennyi! -
#43 Már egy jó ideje belassult ez az általános növekedés, egyszóval nem látom értelmét annak hogy miért venne bárki is félévente új GPU -t.Ráadásul mindenki high end kategóriás VGA -kal számol ami teljesítmény / ár arányban sosem éri meg és általában kihasználatlan marad a többlet teljesítménye.Másik hogy mindenki elfelejti hogy azért még ha cseréli is félévente akkor is legalább féláron el tudja adni az előzőt. -
#42 Aham. Vegyél félévente célhardvert, ami valósan ad +15% teljesítmény növekedést, míg konzolban jó 4 évig, és a fix hardver miatt félévente minimum ugyanennyit hoznak rajta. -
#41 Az lehet emögött, hogy japánban úgyis tuti befutó a PS3, ezért inkább amcsiban nyomulnak a kárcsonyi szezonban (EU mindig is le volt sz*rva technikai téren, de minden cégnél, később és drágábban kapjuk a holmikat). -
irkab1rka #40 IDE VELE? MÁR KURVA IDEGES VAGYOK!!!
:)
Úgy vagyok már ezzel, mint Cartman a WII-vel :D
Megyek is a hegyekbe. -
Yv@n #39 Aham. A konzol piaca 1/3ada japán. éppen ezért rögtön elárasztják őket egy hatalmas, mondhatni majd befogadhatatlan indulókészlettel :) -
Yv@n #38 Szerintem menj el szemorvoshoz :) -
BiroAndras #37 "Játékra pl ott a konzol, mint célhardver, mert sokkal olcsóbban és jobban tudja amit tudnia kell."
Játékra a PC-kben is van célhardver. GPU-nak hívják. Hogy melyik az olcsóbb az sem olyan egyértelmű. -
#36 Látom a félelmet és a rettegést az ixesek szemeiben. -
#35 én legalább alátámasztottam a magyarázatot te meg hebegsz habogsz :D
mondd már el miért rossz példa, és olvasd el azt is, amire válaszolva írtam :D
köszibocsicsá :D -
Indigo #34 Amúgy mi a francot jelent ez a ":ASD:AD:AD:AD:DAS:DAD:AD:AS:D:ASD" szmájlikombó??? -
Indigo #33 Hát egy single PC kevesebb dolgot tud igazán jól, mint azt te gondolnád. Szinte mindent tud, de csak egy kicsit, és a komolyabb felhasználási területeken általában célhardvereket vetnek be. Játékra pl ott a konzol, mint célhardver, mert sokkal olcsóbban és jobban tudja amit tudnia kell.
Én is PC-s játékos voltam eddig, de rengeteg érv a konzol mellett szól, úgyhogy fél év múlva talán én is konzolvásárlásra adom a fejem. Francnak van kedve minden harmadik játékhoz új videókártyát venni :S
Amúgy a windowsnak semmi köze a PC teljesítményéhez, nem tudom minek hoztad fel... Ráadásul a példáid is rosszak... Nem vagy te egy kicsit szűk látókörű? (csak kérdezem :)) -
#32 a cd 32 13-14 éve volt!!! 20 éve amiga 500 ment nyugaton, nálunk meg zx speci és c64..... -
#31 semmit nem tud jól ?
"A windows nem tehet róla, hogy hülye vagy hozzá" :DDDDDDDDDDDddd
szted a filmek amik készülnek mivel készülnek ? a rakás reklám, amit nap mint nap látsz plakáton ?
szted a gyártásokat mivel végzik ?
két szép kacsóval ?
a PC nagyon is sokmindent tud jól, csak te sztem tul szűk látókörű vagy ehhez... -
ceen #30 ÉN azt gondolom, hogy:
- a hozzászólók nagyrésze indulatból ír
- nem nagyon ismerik a konzolokat (egyik géphez miyen cuccok kaphatóak már most, mi a valódi tényállás)
- várjuk ki a végét. Esetleg várjuk meg míg kiadják, és akkor meglehet nézni, hogy belebuknak e, szar e, buzi e.
Amúgy én pc-s vagyok. De nem tartom yó dolognak a pc-t mert mindent akar tudni viszonylag olcsón, és igazából semmit nem tud jól. -
#29 A dolgok nem így műxenek, kezdve ott hogy a M$ számára a konzol piac 1/3-a gyak ki van zárva, japánra gondolok. Ergó a másik kettőnél másfélszeres eladásokat kell produkálnia a PS3-hoz képest. És akkor még csak ugyan ott van.
Még egy dolgot emelnék ki:
"Továbbá box 360-al kijöttek 1 évvel sony előtt. Ez azért sem elhanyagolható tény, mert sony is kénytelen a ps3 életcilusát kivárni, hogy fölözhesse a hasznot. Ez pedig annyit tesz, hogy ha MS nem kúr el valamit iszonyatosan, akkor következő generációval laza 1 éve megint van a sony seggére verni, ami azért érdekes, mert már a mostani generációval sikerült korábbi exklúzív címeket zsákmányolnia, mi lesz akkor később."
A köv generációt úgy hívják PS3, és 10 nap múlva a szotyi ki fogja adni!;)))) -
#28 Mennek rajta a sima x-es gamek is. -
Szefmester #27 de -
csimmasz #26 Most a ps3-on mennek a ps2-es játékok ha jól,tudom box360-on xbox pedig nem.
Javítsatok ki ha tévednék.
Így akkor a sony játékkínálata mesés nem? -
Szeszmester #25 Semmi konkrétumot nem mondtál. Szerintem pedig az MSnél. -
Morden23 #24 Ha a tőkeerőt és a vásárlóerőt együtt nézed, akkor nem feltétlenül badarság.
Az tagadhatatlan tény, hogy a Microsoft eddig sem volt rest hatalmas pénzeket pumpálni az (akár veszteséges) X-be, és azt azért be kell látni, hogy van ott Redmondban lóvé, dögivel.
Az más kérdés, hogy a grafikon "idő"-tengelyén ábráján az a konzol fog sikert aratni, amelyik tovább le tudja kötni a kuncsaftjait, ez pedig azon múlik, hogy melyik projecnek vannak méretesebb "rejtett tartalékai". Ezt persze nem csak a játékszoftverek mennyiségére érdemes rávetíteni, hanem egy csomó más dologra a grafikai megjelenítéstől kezdve egészen a nemtudommeddig.
Ebből a szempontból viszont >>>szerintem<<< a Sonynál vannak a dugi-ászok.
Magyarán semmit nem ér az MS azzal, ha kiadja a következő Xboxot újabb egy évvel a Sony előtt, ha amaz a PS3-at még utána is évekig tejeltetheti. -
Szeszmester #23 Töltsd le egy videót a Gears of Warról pl. De egy tök új játéknak miért ismernéd a nevét? :)
Egyébként a jó játékokat karácsonyra és a ps3 indulására időzítik. -
Indigo #22 Ráadásul a következő generációra még várni kell jópár évet, badarság ilyet feltételezni, hogy a következő X megint egy évvel előbb fog kijönni. -
Indigo #21 Aztán még1x, és még1x... :)
Ugye nem gondoltad komolyan, amikor az 1 éves konzol játékkínálatát hasonlítottad egy még meg sem jelent konzol kínálatához? -
#20 hehehe....ezt gondold át még 1x :)! -
Yv@n #19 Nem ismerem a konzolos vásárlói szokásokat. De ps most fog indulni, kezdetben alig pár cuccal rá, míg box360-hoz addigra kb dőzsölhetsz a cuccokban.
Az igazi márkabuzikat persze kielégíti az is, hogy simogathatják a frissen kibontott ps3ukat, de azért vannak akik ennél többre vágynak. Pl. használni is szeretnék. Ehhez pedig nem árt, ha van mivel.
MS elég jó helyzetben van. Nyeresésges szoftver fejlesztés a háttere, amiből szépen tudja pénzelni a box futtatását. Azon a területen amin van leginkább pótolhatatlan a monopol helyzete miatt, így nem igazán kell attól félni, hogy egyhamar bebukná az anyagi hátterét. Sony-nál nem tudok hirtelen semmit említeni, ami ilyen lenne.
Továbbá box 360-al kijöttek 1 évvel sony előtt. Ez azért sem elhanyagolható tény, mert sony is kénytelen a ps3 életcilusát kivárni, hogy fölözhesse a hasznot. Ez pedig annyit tesz, hogy ha MS nem kúr el valamit iszonyatosan, akkor következő generációval laza 1 éve megint van a sony seggére verni, ami azért érdekes, mert már a mostani generációval sikerült korábbi exklúzív címeket zsákmányolnia, mi lesz akkor később.
Szóval a sony helyezete azért nem túl rózsás. Nem semmi költség számára a ps3, emellé beszívták az egész gyúlékony akku-s balhét, plusz most szépen kapnak még egy memória ár kartel pert koronaként az egész franc nyakába.
Szerintem ezen dolgok miatt hosszútávon MS lesz aki nyertesen jön ki a csatából. -
#18 Ez mán vót! <<I;-{D (Röhögő szittya harczos) -
fade2black #17 link
és ez tart jó egy éve, mostis és még ahogy látszik jóideig. A sony által lenézett, húzogamekkal alig rendelkező X a ps3 komoly konkurenciájává vált. Már nem a Sonyé egyesegyedül a piac. (ekurta, nem picit, nagyon) -
fade2black #16 Ezzel az árral az induló 480.000darabos készlet az utolsó szálig elvan adva.... -
#15 ;)))
Találó!
De...! Oks az első nap eladnak 480 000-et -ami nem sok, viszont karácsonyig még lesz egy hónapjuk, hogy eladjanak iletve előrendelést vegyenek fel még néhány millióra! Közben valszeg ennyivel kevesebben fognak x-et venni, és akkor még a Wii-t nem is számoltuk.
A Boxból- egy év alatt adtak el 6 milkót, az átlag havi 500 000 (ha 5 évre vetítük ki az még mindíg csak 30 millió - ehhez képest a PS2 min 3X ennyit produkált!!!) Szal, bocsesz, de szerintem ezt elég könnyű lesz túlszárnyalni. -
Loverman #14 ki irigykedik... csak szeretnéd. az emberek még mindig nem szoktak le arról a hülye dologról h a konzolokat meg a PC-t versenyeztessék, amikor tök más kategória. -
#13 A pécések már megint irigykednek,van is mire.:))))
Play Station 3 -
2504 #12 Valaki segítsen!Nem tudja valaki hogy a Playstation 3 az eredeti PAL -os lemezt beolvassa-e? -
Yv@n #11 http://www.vgcats.com/comics/?strip_id=212 -
Loverman #10 amikor most kijött az xbox 360, ugye a Metro újság borítóján xbox hirdetés volt, néztem ott a játékcímeket amikkel indítanak, hát a fifán kívül egy olyat se láttam amit csak hallomásból ismertem volna, ezáltal kipróbáltam volna... a PSnek azért van egy játékháttere, hisz már régebbóta létezik.