Jól sikerült a PlayStation 3 bemutatkozása
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen, de van más szempont is. Pl.:
- A játékok konzolra drágábbak, mivel ezeken hozzák be az a HW-n keletkezõ veszteséget.
- PC-d úgyis van, mert kell munkára, meg egyebekre, tehát csak az erõsebb proci, és videokártya árát kell számolni.
- PC-bõl nem muszály a legdrágábbat venni. Lehet játszani olcsóbbakon is, legefeljebb nem húzod maxra a grafikát.
És hiába olcsóbb a konzol, ha a kedvenc játékaid PC-re jönnek ki.
Azon kívül az elsõ két évben lehet hogy ûberkirály, de egy jobb PC árát kell így is ráköltened, aztán 3 évig csak nyeled a nyáladat, mert egy 10 000 forintos grafkártyával felszerelt PC halálra alázza.
Amúgy mire egy konzolgeneráció a végéhez közeledik a számítógép is megerõsödik annyira, hogy emulátorral simán elviszi a konzolos játékokat.
Persze mielött érzelmi alapon leanyáznátok, mégeggyszer leírom, hogy most télleg a PS3 a király!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
magyarázd meg ezt is kérlek <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
) sem fért bele.
300 ms? Az jó sok. Háttértár = vinyó, 10 körül szokott lenni. Ki is vágnám a kukába, ha 300 ms lenne 😊 Egy CD és DVD-olvasónak van 100-150 körül. Hülye vagy, vagy tájékozatlan?
Csak hogy gondolkodj el: számítógép van a TVdben, a mosógépben, a mobilodban, a telefonközpontokban, a bankok belsõ rendszerebéen és ezek egyikének sincs sok köze a PCkhez. Egyébként te vagy tájékozatlan.
Soha nem lesz konzolon 5 FPS... Épp az a konzol lényege, hogy adott hardverre optimalizálják a játékokat, úgy, hogy az optimálisan fusson (5 FPS nagyon nem optimális <#vigyor3>#vigyor3>).
Hülye vagy vagy tájékozatlan?
Bizonyos gámék esetében a nextgen konzolokban levõ 512 RAM már most kevés! (Senki ne reménykedjen, hogy CIV4, meg ilyenek konzolra kerülnek.)
Ettõl függetlenül, most PS3 a király!😉))
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Valaki említette hogy nézte az Xbox360 reklámot és nem ismert rá játékokra. Hát a tájékozatlanság az mindenkinek a saját sara. Ha valaki nem ismer rá a GoW-ra vagy PGR3-ra az az emberke elég járatlan a témába ami nem bûn csak akkor ne kritizálja a dolgokat. Én pl nem szeretem a Japán játékokat ezért rengeteg PS2 játékot nem ismerek de ezért nem a SONY a hunyó.
Nagy küzdelem lesz de ez nem baj.
(Mondjuk nem az sg modikat védem, mert a fél csapat tökéletesen alkalmatlan moderátornak...)
Ha jól olvasom, az utolsó sorban lezártad a vitát. "Következetes" vagy... <#vigyor2>#vigyor2>
A gyártósorról meg annyit, hogy amit te ott esetlegesen kezelsz, azt egy takarítónõ is meg tudja csinálni... 😊
Az meg nem érdekel, hogy ki mit támaszt alá it az sg-n. Régen rossz, ha hülyét csinálsz magadból és aztán másoktól várod a segítséget... Megint csak halandzsázol, hátha bejön alapon... <#vigyor2>#vigyor2>
www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu
Jóvan öcsém, tegyél magadba egy kis Unicumot, hogy jobban nézzél ki" 😄D
nah igen
ezaz, amit ugy hívnak, hogy szánalom 😄
ha már a privit kiterjeszted mások elé hháátthha ugy jobban el lehet adni a népnek a dolgokat 😄
a lényeg meg ott van utolsó sorban 😄d
gyártósorrol full nem lényeg mit gondolsz, mert vannak itt SGn mások, akik alá tudják támasztani, hogy valóban kezeljük azokat a dolgokat, amikkel ott dolgoznak
és akkor innentõl majd meglátjuk ki nem közöl konkrétumokat <#nyes>#nyes>
Most nézem egy pm-re is futotta neki:
"kicsi rigó elmondom neked, hogy én gyártósoron dolgozok, szal tudom, hogy mit használnak 😉
nem, nem csavargyárban, Nokia gyárban
igen, telefonokat gyártok
tényleg, szerintem mostmár huzodj vissza, legalábbis nyilvánosan, mert rohadtul leégeted magad
tényleg köszi
lámaságod részemrõl befejeztem, több okítást kérjél mástól, mert látom az is kevés neked, amit mondanak, így nem csoda, hogy gõzöd sincs, mirõl hadoválsz"
Az a baj, hogy ezzel is csak a hozzá nem értésedrõl teszel tanúbizonyságot... Amikor elfogynak az érvek, akkor jön a személyeskedés, és megpróbálkozol azzal a trükkel, hogy én égetem le magam, gõzöm sincs mirõl hadoválok stb... <#vigyor2>#vigyor2> Csak az a baj, hogy nem feltételezek rólad semmilyen komolyabb hozzáértést, így ez a trükk nem jön be... 😊 Persze kerülöd azt is, hogy konkrétumokról kelljen beszélned... Gondolom azt sem tudod, hogy mi van a telefonos gyártósor mögött... 😊))
tudós vagy, hogy így kitaláltad ? 😄
Teljesen egyértelmû, hogy olcsóbb egy konzolt venni, mint egy ugyanolyan teljesítményû PC-t...
Egyébként írhattál volna sok jó példát, de pont a rosszakat sikerült elõvenni.
Mondjuk a filmeket nem egyetlen átlagos teljesítményû PC-vel csinálják, gyártósorokhoz is célhardver van, amihez aztán max csatlakozik egy PC, programozás és diagnosztika céljából.
A PC és a konzol alapja egyaránt számítógép.
A különbség a célcsoportban van: a PC komoly, értelmes embereknek készült, a konzol pattanásosképû hülyegyerekeknek.
Ha csak játszol vegyél konzolt, me az jobb neked, ha meg játszol és netezel, vagy szöveget szerkesztesz, vagy táblázatot kezelsz, vagy nyomtatsz, vagy tv-t nézel, vagy képet szerkesztesz, vagy programozol, vagy még 1000 másik dolgot csinálsz amit csak pc-vel tehetsz meg és konzollal nem vegyél pc-t mert azzal jársz jobban! Ennyi!
😊
Úgy vagyok már ezzel, mint Cartman a WII-vel 😄
Megyek is a hegyekbe.
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Játékra a PC-kben is van célhardver. GPU-nak hívják. Hogy melyik az olcsóbb az sem olyan egyértelmû.
mondd már el miért rossz példa, és olvasd el azt is, amire válaszolva írtam 😄
köszibocsicsá 😄
Én is PC-s játékos voltam eddig, de rengeteg érv a konzol mellett szól, úgyhogy fél év múlva talán én is konzolvásárlásra adom a fejem. Francnak van kedve minden harmadik játékhoz új videókártyát venni :S
Amúgy a windowsnak semmi köze a PC teljesítményéhez, nem tudom minek hoztad fel... Ráadásul a példáid is rosszak... Nem vagy te egy kicsit szûk látókörû? (csak kérdezem 😊)
"A windows nem tehet róla, hogy hülye vagy hozzá" 😄DDDDDDDDDDddd
szted a filmek amik készülnek mivel készülnek ? a rakás reklám, amit nap mint nap látsz plakáton ?
szted a gyártásokat mivel végzik ?
két szép kacsóval ?
a PC nagyon is sokmindent tud jól, csak te sztem tul szûk látókörû vagy ehhez...
- a hozzászólók nagyrésze indulatból ír
- nem nagyon ismerik a konzolokat (egyik géphez miyen cuccok kaphatóak már most, mi a valódi tényállás)
- várjuk ki a végét. Esetleg várjuk meg míg kiadják, és akkor meglehet nézni, hogy belebuknak e, szar e, buzi e.
Amúgy én pc-s vagyok. De nem tartom yó dolognak a pc-t mert mindent akar tudni viszonylag olcsón, és igazából semmit nem tud jól.