Paradicsom miért zöldség?

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Voltan
OK, elismerem, igazad van 😄
Amúgy elvieg szerintem csak az ilyen gumós dolgok számítanak zöldségnek, vagyis aminek a gyökerét esszük. A zöldborsót is szokták zöldségnek nevezni, pedig az a "hüvelyes" kategóriába tartozik.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

shevy
és akkor a dió miért gyümölcs? nem is édes

biomage
pont ezért gondolkoztam el rajta

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

"azért zöldség,mert a zöldség többsége nem édes,a gyümölcs többsége meg édes.és mivel a paradicsom nem édes,ezért zöldség.ha édes lenne,akkor gyümölcs lenne."

ezt ugye csak viccbõl írtad? Ha ezt egy biosztanár meglátná... 😄

hunbasser
amúgy a paradicsom gyümölcs,de ne zavarjon...és ezt nem én találtam ki

ReaL MaDRid x siempre

biomage
olvas kicsit útána van bent cukor 😊

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Voltan
A sütõtök minek számít? Mondjuk némileg hasonlít a dinnyére, szóval lehet, hogy gyümölcs 😄

Sephirot T
amugy sztem ez a kérdés senkit sem érdekel,az a fõ hogy finom

Akos 001
hívd ahogy akarod

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Doomista
azért zöldség,mert a zöldség többsége nem édes,a gyümölcs többsége meg édes.és mivel a paradicsom nem édes,ezért zöldség.ha édes lenne,akkor gyümölcs lenne.

itt a full tiszta ragyogo mosolygo hiper király sirály válasz.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Sephirot T
mert puhább mint az alma?:C

bio mage vagy

tudhatnád...

http://www.lohere.net - a MagyarChan

N1ggA
Én aszittem gyümölcs

Spread De Love!

Voltan
Szerinted mi az esélye annak, hogy még egy ilyen kretén topik legyen?<#rolleyes>

Mindjárt nyitok én is egyet, hogy miért zöld a fû.

bazs1
azér mer csak egy kicsit édes

biomage
elnézést ha van már hasonló topik😊

a tény az hogy, borkon érik be, kicsit édes, hussos, van magja, fény kell nekki, és van héja

← ElőzőOldal 3 / 3