Paradicsom miért zöldség?
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
OK, elismerem, igazad van 😄
Amúgy elvieg szerintem csak az ilyen gumós dolgok számítanak zöldségnek, vagyis aminek a gyökerét esszük. A zöldborsót is szokták zöldségnek nevezni, pedig az a "hüvelyes" kategóriába tartozik.
Amúgy elvieg szerintem csak az ilyen gumós dolgok számítanak zöldségnek, vagyis aminek a gyökerét esszük. A zöldborsót is szokták zöldségnek nevezni, pedig az a "hüvelyes" kategóriába tartozik.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
pont ezért gondolkoztam el rajta
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
"azért zöldség,mert a zöldség többsége nem édes,a gyümölcs többsége meg édes.és mivel a paradicsom nem édes,ezért zöldség.ha édes lenne,akkor gyümölcs lenne."
ezt ugye csak viccbõl írtad? Ha ezt egy biosztanár meglátná... 😄
ezt ugye csak viccbõl írtad? Ha ezt egy biosztanár meglátná... 😄
olvas kicsit útána van bent cukor 😊
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
A sütõtök minek számít? Mondjuk némileg hasonlít a dinnyére, szóval lehet, hogy gyümölcs 😄
hívd ahogy akarod
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
azért zöldség,mert a zöldség többsége nem édes,a gyümölcs többsége meg édes.és mivel a paradicsom nem édes,ezért zöldség.ha édes lenne,akkor gyümölcs lenne.
itt a full tiszta ragyogo mosolygo hiper király sirály válasz.
itt a full tiszta ragyogo mosolygo hiper király sirály válasz.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
bio mage vagy
tudhatnád...
tudhatnád...
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Szerinted mi az esélye annak, hogy még egy ilyen kretén topik legyen?<#rolleyes>#rolleyes>
Mindjárt nyitok én is egyet, hogy miért zöld a fû.
Mindjárt nyitok én is egyet, hogy miért zöld a fû.
← ElőzőOldal 3 / 3