LOTR:Rise of the Witch King
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A goblinosz sztem is rosszak. igaz van egy NAGYON-NAGYON-NAGYON-NAGYON-NAGYON-NAGYON-NAGYON-NAGYON-NAGYON-NAGYON-NAGYON-NAGYON-NAGYON-NAGYON Jó varázslatuk amikor pénzt kapunk ha megolunk vmit. de csak ezért nem állok át rájuk😄D
egyetértek😛P Én is unom már hogy minenju jajj törpök hu de jok... Nem igaz hogy annyira jok simán lelehet oket is verni ha van vkinek egy jo taktikája és esze.
fúj törpök
éjjen Mordor és Goblin-ok !!!😛P
éjjen Mordor és Goblin-ok !!!😛P
\"Hi , I\'m Douck ! FUUUUUUUCK !\" i5,8gb,560 ti
hát nem tom, pálya egyik végébõl a másikra simán ellövök... nem a Tournament Snow-on... amgy törpökkel az alapjátékba kurva sokat játszottam, õk a legerõsebbek <#buck>#buck>
nem tutsz bárhova lönni..csak 1 adott távolságon belöl...
a törpöket nem bántani ám....😄DD mert kapsz tölük...😄DD
a törp hösök azok a legjobbak...ott van a halhatatlan dain king..kedvenc hösöm...😄DD
a törpöket nem bántani ám....😄DD mert kapsz tölük...😄DD
a törp hösök azok a legjobbak...ott van a halhatatlan dain king..kedvenc hösöm...😄DD
jah,de azt még hozzá kell tennem hogy a legkönzebben szinten játszottam ki a feladatokat
ezzel egyetértek,egyáltalán nem erös!!!!
bár azért azt meg kell hagyni hogz a campaingban elég erösek voltak.Többször elöfordult hogy kétszer többen voltak mint én és mégis legyöztem öket,igaz a hösök is ott voltak !
bár azért azt meg kell hagyni hogz a campaingban elég erösek voltak.Többször elöfordult hogy kétszer többen voltak mint én és mégis legyöztem öket,igaz a hösök is ott voltak !
hát azért bárhova nem sajna😞( De az télleg nagyon jo😊 Azért tudtál bárhova loni mert a tournament shgow az kicsi pácsa. pl morodonál 8 szemelyes opalyan ott már nem tudál bárhova löne.
kijátszottam a campaingot !!!!!!!!
húúú télleg még az a jó a mordori erõdökben h ha megcsinálom azt a Gorgoroth-os izét, akkor egy durva nagy túzgolyót tudok küldeni... bárhova... gondoljátok el hogy 7 erõdbõl az ellen bázisára... teccik mi?? <#idiota>#idiota>
amgy sztem mordor azért jó mert viszonylag olcsók a Nazgúlok, legyártasz egyet, és végig tudod vele zavarni az ellent... lerombolni a malmait stb... fõként erre építek ha mordorral játszok... vagy megcsinálom a 6 Fekete Lovast és azokkal... most nyomtam egyet mordorral a Tournament Snow-on angmariak ellen mediumon, és a végén már 7 erõdöm volt...
az alapjátékot mindig törpökkel nyomtam... nagyon durvák... bár h mostmár a 15 fõs osztagokat megnyírbálták 10-re <#szomoru1>#szomoru1>
az emberek se gyengék... fõleg ha van egy Gandalfod 5-ös szint felett... EGY GANDALFFAL KINYÍRTAM SZAURONT... meg egy sereggel meg másik 5 hõssel... de akkor is õ gyûrte le mert többi hõs és sereg meghalt...
igen
ma nem arra értettem😊
hoy tuc szerverhez csatlakozni? v eredetivel tolotd?
hoy tuc szerverhez csatlakozni? v eredetivel tolotd?
Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!
39-19 a statom most,tehát elég szarul 😄DD
gyere netre és meglátod hogy ott hogy nyomják...mordoral 5 percnél tovább sajna nem huzod.és ez netes szavazásbol van...
most a 2.00-ban a ranglista:1 törpök
2 angmar
3 goblinok
4 men
5 tündék
6 mordor
7 v...
2 angmar
3 goblinok
4 men
5 tündék
6 mordor
7 v...
Na mosma kicist efelbasztam az agyamat hat war of the ring anyira lehetetlen a jókkal!
Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!
egyezek veled ténzleg nagyon gyöngék, a 8 pálzákon szoktam játszani és hát mit mondjak elég szépen besültem az angmairokkal !
szerintem akik jók azok a törpök,tündék,meg a törpök! a goblinokkal meg mordorral még nem játszottam !!!!
tényleg játsza valaki a campaingot????
szerintem akik jók azok a törpök,tündék,meg a törpök! a goblinokkal meg mordorral még nem játszottam !!!!
tényleg játsza valaki a campaingot????
sztem amgy az angmariak rohadt gyengék... mondjuk az íjászok erõsek,hamer leszedik a nazgúlokat... sok szar varázslat semmire sem veló... egyedüli jó az a nagy kék farkas, de ahoz nagyon jónak kell lenni h elérjük... szar!
lol ellepték a penge gamerek az oldalt 😄