LOTR:Rise of the Witch King

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sas6
ezt még nem teszteltem.

pubiloál
és kibírnak 2 találatot a mordori katapultokból... mármint amit falra lehet telepíteni

Sas6
akkor milliomos lennék xDDDDD

Sas6
azok télleg jók :S

pubiloál
húú viszont az angmari ijászok nagyon durvák :S a Nazgúlok tapasztalata alapján 😄

pubiloál
viszont mekkora buli lenne ha azért kapnék pénzt ha meghalnak... 😄😄😄

Sas6
xDDD ez igaz

pubiloál
hát akkor amgy nem sok pénzt kapok... mert a goblinok inkább halnak mint ölnek 😄😄

pubiloál
mért embereknél is van ilyen... nem tom már meik hõs közelébe vannak bizonyos szint felett

Sas6
A goblinosz sztem is rosszak. igaz van egy NAGYON-NAGYON-NAGYON-NAGYON-NAGYON-NAGYON-NAGYON-NAGYON-NAGYON-NAGYON-NAGYON-NAGYON-NAGYON-NAGYON Jó varázslatuk amikor pénzt kapunk ha megolunk vmit. de csak ezért nem állok át rájuk😄D

pubiloál
viszont a goblinok télleg durva szarok... már bocs de az a parasztok választása 😄

Sas6
erösek ez tény. de nem halhatatlanok!!!!!!!!

pubiloál
én most amgy Mordorral 3-as szintû vok... még csak :S

pubiloál
de a törpök iszonyat kemények... nehéz odaverni õket nagyon...

Sas6
egyetértek😛P Én is unom már hogy minenju jajj törpök hu de jok... Nem igaz hogy annyira jok simán lelehet oket is verni ha van vkinek egy jo taktikája és esze.

fúj törpök
éjjen Mordor és Goblin-ok !!!😛P

\"Hi , I\'m Douck ! FUUUUUUUCK !\" i5,8gb,560 ti

pubiloál
hát nem tom, pálya egyik végébõl a másikra simán ellövök... nem a Tournament Snow-on... amgy törpökkel az alapjátékba kurva sokat játszottam, õk a legerõsebbek <#buck>

nem tutsz bárhova lönni..csak 1 adott távolságon belöl...
a törpöket nem bántani ám....😄DD mert kapsz tölük...😄DD
a törp hösök azok a legjobbak...ott van a halhatatlan dain king..kedvenc hösöm...😄DD
pubiloál
törpökkel az a bajom h a hõseik lassúak :S

jah,de azt még hozzá kell tennem hogy a legkönzebben szinten játszottam ki a feladatokat

Sas6
aha értelek

pubiloál
hát akkor tudsz télleg bárhova, ha az a "bárhol" ott van egysédeg... odaküldtem egy Nazgúlt...

ezzel egyetértek,egyáltalán nem erös!!!!
bár azért azt meg kell hagyni hogz a campaingban elég erösek voltak.Többször elöfordult hogy kétszer többen voltak mint én és mégis legyöztem öket,igaz a hösök is ott voltak !

Sas6
hát azért bárhova nem sajna😞( De az télleg nagyon jo😊 Azért tudtál bárhova loni mert a tournament shgow az kicsi pácsa. pl morodonál 8 szemelyes opalyan ott már nem tudál bárhova löne.

pubiloál
én azért nem játszom mert sztem angmar kurva gagyi nép...

kijátszottam a campaingot !!!!!!!!

pubiloál
húúú télleg még az a jó a mordori erõdökben h ha megcsinálom azt a Gorgoroth-os izét, akkor egy durva nagy túzgolyót tudok küldeni... bárhova... gondoljátok el hogy 7 erõdbõl az ellen bázisára... teccik mi?? <#idiota>

pubiloál
amgy sztem mordor azért jó mert viszonylag olcsók a Nazgúlok, legyártasz egyet, és végig tudod vele zavarni az ellent... lerombolni a malmait stb... fõként erre építek ha mordorral játszok... vagy megcsinálom a 6 Fekete Lovast és azokkal... most nyomtam egyet mordorral a Tournament Snow-on angmariak ellen mediumon, és a végén már 7 erõdöm volt...

pubiloál
az alapjátékot mindig törpökkel nyomtam... nagyon durvák... bár h mostmár a 15 fõs osztagokat megnyírbálták 10-re <#szomoru1>

pubiloál
az emberek se gyengék... fõleg ha van egy Gandalfod 5-ös szint felett... EGY GANDALFFAL KINYÍRTAM SZAURONT... meg egy sereggel meg másik 5 hõssel... de akkor is õ gyûrte le mert többi hõs és sereg meghalt...

igen
dzsuvajoe
ma nem arra értettem😊
hoy tuc szerverhez csatlakozni? v eredetivel tolotd?

Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!

39-19 a statom most,tehát elég szarul 😄DD
dzsuvajoe
te hogy tolod neten?

Sas6
jah értem 😊

gyere netre és meglátod hogy ott hogy nyomják...mordoral 5 percnél tovább sajna nem huzod.és ez netes szavazásbol van...
Sas6
ezt mibol gondolod hogy ez a ranglista?

most a 2.00-ban a ranglista:1 törpök
2 angmar
3 goblinok
4 men
5 tündék
6 mordor
7 v...
dzsuvajoe
Na mosma kicist efelbasztam az agyamat hat war of the ring anyira lehetetlen a jókkal!

Sas6
Mert most nincs kedvem.

dzsuvajoe
mér?

Sas6
jah de most nem hátszok mostanaban.

dzsuvajoe
ja ako ok😊 te tucc hamacsizni?😊

Sas6
patch sztem még nem jött ki.

dzsuvajoe
Miljjen pecseket rakjak fõ?

dzsuvajoe
Mér ti mit jaccotok war of the ringet camapignet nem is?😊

Sas6
Probald ki oket is!! A goblinok sztem is gyengék de a mordor igen tápos 😊

egyezek veled ténzleg nagyon gyöngék, a 8 pálzákon szoktam játszani és hát mit mondjak elég szépen besültem az angmairokkal !
szerintem akik jók azok a törpök,tündék,meg a törpök! a goblinokkal meg mordorral még nem játszottam !!!!

tényleg játsza valaki a campaingot????

pubiloál
sztem amgy az angmariak rohadt gyengék... mondjuk az íjászok erõsek,hamer leszedik a nazgúlokat... sok szar varázslat semmire sem veló... egyedüli jó az a nagy kék farkas, de ahoz nagyon jónak kell lenni h elérjük... szar!

lol ellepték a penge gamerek az oldalt 😄