LOTR:Rise of the Witch King

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

atenza
Jaja, így mûkszik de kell hozzá a Yasu is...Még azt majd kipróbálom h a mini image nélkül csak yasuval mûkszik-e, merthát ugye a mini image 5Gb-ot foglal...

NeBby
igen, csak azzal lehet

Starcraft2 e-mail: [email protected]

atenza
Folyamatosan kirúgja az embereket ha 2nél többen vagyunk! Most próbáljuk mini image-val hátha megy.

NeBby
Ott a cd kulcsosnál az lesz a gond , hogy 2 vagy 3 játékosnak ugyanaz a cd kulcsa!Mindenkinek más cd kulccsal kell felrakni és akkor jó lesz! Vagy másik lehetõség , hogy miért írja ki , az hogy ha kiírja h idõtúllépés és kilépsz és a másik nem rúg ki és amíg azt jelzi hogy bennvagy (neki) addig úgy érzékeli mintha bennlennél és saját magad miatt írja ki ( máshogy nem tudtam leírni , remélem érted) , de ez majdnem 100% ban csak hamachin keresztül van , az 1. sokkal valószínûbb h az a gond! Más miatt nem lehet...

oh akkor az icipicit más tészta 😊

atenza
Tulképpen az elsõ részt próbáltuk Lanon és az volt a baj h ha egy 3. játékos be akart lépni akkor vmi olyasmit írt ki h. már van ilyen cd kulcs, hiába próbáltunk másikat..

Hmm, és mik a panaszok? Mert nálam konkrétan csak annyi, hogy nem látom a szervert játékon belül, ha én csinálok akkor meg a haverok nem látják... <#wilting> (hamacsin keresztül persze)

atenza
Most olvastam h. sokmindenkinek szaraxik, hogya multiplayerben akarnak jáccani vele. Van erre vmi megoldás, mert most akarunk haverokkal jáccani vele?

Sas6
Sas6
Nézzétek meg ezt az oldalt tök jóó😄 BFME 2

Peti0011
http://www.player.cwi.hu/ tessék felnézni!!!

Csá

Peti0011
hát a gépigény megvan akkor passzolok

Csá

NeBby
Lenne egy elég fura dolog itt nálam , ha vkinek lenne 5lete az lécci írjon mer má' vagy fél napja szaraxok ezzel , hogy van 3 gépem , össze vannak kötve és kettõn simán elindul , de a harmadikon f***é se akar , mer mindid azt írja ki , hogy game.dat hibát észlelt , akkor ha mini imageval próbálom , de ha felülírom a game.dat ot akkor megy , de minivel nem indul sehogy , már mindent kipróbáltam szinte ami lehetséges , de nem akar sehogy se elindulni ( mer amúgy nem vok lama ezen a téren , de almom nincs milehet <#pardon1> )Szal azt csinálja amikor minivel próbálom , hogy kinyomja a képet és kicsivel késõbb , h game.dat hibát észlelt és kaputt...(gépigény megvan , legújabb daemon , windowst is újranyomtam) szal nem tom mi lehet <#wow1>
PLZ HELP!!!!!<#idiota>

Peti0011
Franca elirtam😞😞
Nem érdekel a configod az msn -el együt!!!
Nem érdekel hogy melyik a kedvenc sosrozatod! meg ugy egyáltalán ki kiváncsi rád😄😄😄

Csá

Peti0011
Nem érdekel a Configod! Nem érdekel az msn ciemd az swem érdekel hogy mi a kedvenc sorozatod meg ugy egyáltalán ki kiváncsi rád!!! 😄😄😄😄
(vicc volt ha vlaki ne mértené)

Csá

Sas6
Aha mindegy kösz!

NeBby
amúgy pár hsz-al lejjebb leírtam...

NeBby
jézus...<#eplus2>a sima bfme2 vel hogy jáccottál??talán nem a game.dat ot kéne birizgálni és jólenne a verziód...<#idiota>

Sas6
Jah. Vagy nincs patch? Mert azt akarom megcsinalni h 2.0-as legyen a verziom mint a tobieknek h tudjaén én is jatszani.

morreau
patch?!

Sas6
Honnan lehet letölteni a patched?mert a online-ra ha rámegyek ott nem tol le semmit.<#help><#boxer><#boxer><#levele>

NeBby
OFF
Jóvan na kicsit fasz vok néha ha felbasszák az agyam..(nem te)
<#vigyor4>
ON

Sas6
Attol hogy neked jobb géped van nem kéne lefikázni másét!!! Meg kulünben is ha nekem annyi pénzem lenne mint neked nem oylan szar gépem lenne mint ami most van neked <#mf1><#gunyos1>

NeBby
azzal a pentium 3.4 es (s478) -sel?<#mf2><#nevetes2>

Sas6
Jaja kihalt<#szomoru1>.

De végre kapta megy új procit<#vigyor1><#gun> és már kiprobálnám h hogyan megy a game<#crazya> szal valakivel játszanék egyet szivesen <#eplus2>

NeBby
húúú de kihalt lett a fórum...<#szomoru1>

NeBby
próbáld mini imageval és YASU val...tuti jó lesz! (99%)<#whatever>

az mitöl van hogy játszok tesomal és 3per után kicsivel mindig "feladom a játékot" mikor én felse adom ha nem magátol....?

ALien

lelehet szedni a gamehuntereseknél a magyarosítás😄😄

NeBby
áhh megvan!! link

NeBby
hol?<#vigyor>magyariasok.hu n nincs...

Sas6
Bakkerr tok komoly máe van magyarositas😊) Huh ezezz!! 😄D

NeBby
sztem elég könnyû...lényeg h figyeld meg h honnan szoktak jönni és oda állíts íjászokat meg talán néhány trollt vagy amit akarsz...

REALITAS
Sziasztok a sirdombok küldetést egyszerûen lehetetlen megcsinálni akkora a tulerõ hogy mire megjön a föseregem megölnek mindenkit a dombon. Hogy sikerült nektek megcsinálni?

Sas6
Rakd fel a simábol aRELOAD-os verziot és utanna rakd fel a kieget.És a kieget ne oda telepitsd ahova az alapot hanem vmi teljesen más mappába!!!

Hali!

Fent van az alapjáték, ennek ellenére továbbra sem akarja feltenni a kiegészítõt, hanem egyre csak az írja ki, hogy
"You must have a copy of The Battle for Middle-Earth II installed to play the Rise of the Witch-king. The installer will now exit."

Komolyan mondom már kezd a tököm kilenni a BfME2-vel, az alapjáték nem megy, csak 3,5 percig, hiába rakom újra, a tetves kiegészítõ meg nem akar feltelepülni... <#falbav>
NeBby
Vkinek nincs kedve jáccani?
szoba: BFME2_WK
pass: witchking

Peti0011
Fura egy probléma ötletem sincs:S

Csá

Jaja nekem is ugyanez a probélma, ha bennvagyunk 3an a lobbyban, a 2 másik emberke látja amit irok nekik, én viszont nem látom amit irnak õk, ha szervert csinálok, nem tudnak bejönni (timed out), ha õk csinálnak szervert én nemtudok bemenni, õk viszont be tudnak egymás szerverére, fura

Hamacsit használunk mi is, egyik havernak externetes dsl-je van 3mbit, másik chellos 2.5mbit, nekem meg 512kbites dsl-em van,

Viszont nemrég próbáltunk c&c generalsozni, az is ea-s játék és hasonló a multi-player beállitás része, viszont ott külön van internet ip, és lan ip, és kiválasztatom hogy melyik mi legyen, LOTR-nél viszont nincs választás, és valószinüleg rosz ip-t néz nálam, valaki tud valami megoldást a problémá(nk)ra? <#confused>

(Az lehet a bibi talán, hogy nálam meg van ip cimezve a lan is, mivel ha automatán hagyom minden windows inditáskor kb 2-3 percet kéne várni, aztán kidobna egy felkiáltójeles lan ikont az óra mellé.)

Érdekes de ugy a 1.04-es patch-nél még megoldódott hogy "sok próba" után azért be tudtam menni a szerverre, azóta és a kiegészitõ óta soha <#wilting>

dzsuvajoe
Sok próba=elõb utobb jatek

Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!

Sas6
probálkozz többszor elobb utobb csak beenged...

mért van az hogy ha akarok játszani valaki ellen neten hamachin keresztül,és az illetö csinál szobát,és amikor én be akarok lépni hozzá akkor ezt irja: CONNECTION TIMED OUT !!!!
EZT MÉRT IRJA KI??? MÉRT VAN EZ??? TUD VALAKI SEGITENI???

pubiloál
azért nincs mordornál fal, mert mordorral az orktömegekkel kell nyerni nem pedig a védekezéssel!!! rusholni kell mint állat, nem szabad hagyni h fejlõdjön az ellen

Sas6
oks majd ha kijonnek a patchek akkor talán gyengek lesznek😊

dzsuvajoe
A könyvben is Gimli a legnagyobb arc😊 Annyit röhögtem rajta.

dzsuvajoe
Mért a törpök télleg jók😊

"Én is unom már hogy minenju jajj törpök hu de jok... Nem igaz hogy annyira jok simán lelehet oket is verni ha van vkinek egy jo taktikája és esze."
-na verd meg öket...1000 lovérol no cash-al...azt megnézem...😄DDD
-mordor nekik 5 min-és semmid nem marad ,csak 1 erödöd 😄DD
BaliBoy
Hi. Ha esetleg valaki otthon van a World Builderben és segítene azt nagyon megköszönném. A kérdésem pedig az, hogy meg lehet-e vhogy azt csinálni, hogy dolgokat megnagyítani. pl. egy vízesést megnyújtani

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

én azt is sajnálom hogy MORDORNÁL kihagyták a falat !!! ez szar!!!!! vagy inkább jobb??

pubiloál
hát én (sajnos) igen