Afterfall
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ami engem bánt igazán hogy elvileg ezt pár scifi rajongó rakta össze, ehhez képest a munkaóra amit bele raktak az egészen szolíd, egy középkat kiadótól nem várna többet az ember, viszont pont a lelke veszett el a játéknak. Olyan a játék mintha játékgyáros droidok készítették volna mondjuk City Interactive megbízásra, és nem igazi játékosok, akik valami újat, valami mást szerettek volna látni a piacon, mint a 200. corridoor shooter TPS.
Kicsit a Damnation-ra emlékeztet ez engem(és nem csak a "csillogós" UE3 grafika miatt 😄), ott is valami egyedit akartak alkotni, ami félig-meddig sikerült is, de rettenetesen repetitív lett az a játék is, középszar történettel.
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
van a játékhoz valami magyarítás lehetõség?
Lekötött, a látvánnyal is elégedett voltam, a nehézségével sem volt bajom (abszolút alkalmi játékos lettem mostanában), és a történet sem volt rossz, egész jót csavartak rajta.
A vége kicsit hamar jött szerintem, még lehetett volna némi akció, illetve 1-2 bénaság zavart csak, de amúgy JÓ játék.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
A történet egyáltalán nem gagyi, ami szép lassan bontakozik és fordulatos. a Játékidõ meglehetõsen hosszú, kb 7 órát tettem bele de még nem járok végénél. Lõszerspórolós játék, verekedni lehet(kell) benne alternatíva ként ami egész jó, rengeteg céleszközzel XD
Negatívum is legyen😊 :Átvezetõk alatt csúszik a hang nekem kicsit. Kevés típusú ellenfél. Egy két játékelem amibõl kevesebb is elfért volna, vagy éppenséggel több.
Szerintem nagy erõssége játéknak a hangok és grafika! Nemtudom ti mit néztetek de tényleg jó grafja van, voltak olyan részek hogy csak nézetem.
Egy két shot, de sajna jópár szép helyszín lemaradt.

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Next PC upgrade: 2022
GIGABYTE GA-EP45-DS4;Intel Core2 Quad Q6600;Geil Ultra Plus Dual 4 GB;Samsung HDD 500 GB;Sapphire HD4870;Chieftec 550W;Logitech G25;X-530 5.1;Win 7 Ultimate 64 bit;Samsung Syncmaster T240 24\"
<#fejvakaras>#fejvakaras>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
GIGABYTE GA-EP45-DS4;Intel Core2 Quad Q6600;Geil Ultra Plus Dual 4 GB;Samsung HDD 500 GB;Sapphire HD4870;Chieftec 550W;Logitech G25;X-530 5.1;Win 7 Ultimate 64 bit;Samsung Syncmaster T240 24\"
Egy próbát mindenképpen megér. Veszíteni nem veszítesz semmit max anyázva letörlöd ha nem tetszik 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Mivel azt írtad hogy 2005-ös szint, és 2005-ben nem volt még Dead Space, ezért ez egy kurvajó játék ezekszerint. 😊
Én azt hittem h kb 2005 körül leszoktak a fejlesztõk arról hogy teleqrják bloommal az adott játékot, ezzel "javítva" a látványvilágon. (nincs is baj ezzel ha ésszel használják am)
bazze itt 1:1 kiégeti az ember szemét.
A másik az animációk hát bazz. No comment.
harmadrészrõl meg krva unalmas.
Ez ilyen tesco gazdaságos low budget Dead Space.
Azért kipróbálom sokára lesz DS3...😄
Eddig kézifegyverek amiket láttam: balta,kis kalapács,big pöröly, sarló, basseballütõ, csõvezeték,vipera.
18208 ALREADY PRE-ORDERED.
Érdekes, de kudarcra ítélt ötlettel állt elõ az Afterfall: InSanity fejlesztõje. Ha tízmillióan elõrendelik a játékot egy dollárért, akkor az elõrendelõk meg is kapják annyiért, egymillió dollár pedig jótékonysági célokra lesz felajánlva. Ha nem rendelik elõ tízmillióan, akkor az egész összegyûlt összeg jótékonysági célokra lesz felajánlva, az elõrendelõk pedig egydolláros kedvezményt kapnak a játék árából.
Az Afterfall: InSanity november 25-én jelenik meg.
info: Hardwired
Érdekes de kizárt hogy 10 millió embernek tetsszen a game! Bár 1 dollárért leszarom milyen a game! 😄
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
"Novemberben jelenik meg PC-re az Afterfall: InSanity, jelentette be a játék fejlesztõje, az Intoxicate Studios, és a kiadója, a Nicolas Games. Nem sokkal a PC-s megjelenés után konzolra is portolva lesz a nézd-a-hátam lövöldözõs játék, ami 2032-ben, 20 évvel a harmadik világháború után játszódik."