2845
-
Beckham147 #684 de azért tudhatja VALAKI NEM????(HOGY MIKOR JELENIK MEG AZ F1 07)
-
tmisi #683 Én az 1-et 9600XT-n vittem végig, és ez elvileg jobban optimalizált... Elindulni biztos elindul. -
Adam69852 #682 mert mindenem megvan hozzá csak a vidikártya öreg... kéne már új csak nincsen pé.. :( bocs a 2 üzi miatt)
-
Adam69852 #681 Hi
szerintetek a Ati 9600 osommal egyáltalán elindul a game? -
#680 Olvasd márt el a topik címét könyörgöm! -
Beckham147 #679 van itt valaki
ha tudja valaki írjon ide vagy az e-mail címemre:[email protected] -
Beckham147 #678 te meg tudod mondani!!!!! mer mindenhol kerestem de nem találtam -
Beckham147 #677 és hogy MIRE?????? -
#676 ujreg szagot érzek -
Beckham147 #675 Csá mindenki!!!!!!!!!!!
Kitudja megmondani hogy mikor jelenik meg az F1 07?????????????????????? -
tmisi #674 azé mondtam a 2 hetet, vagyis inkább 2 és fél az... -
szapor #673 July 17-re mondják most meg :S -
#672 Én se ,csak ne legyen több. -
tmisi #671 már rég meg kellett volna jelennie
nem értem ezt a két hetes csúszást -
#670 Megjelenhetne már. -
#669 x360 as verzió, haverom beszívta vele xD
amugy +fav topik és várom a gémet:) -
#668 Csáo!
Igen, azóta már én is utánanéztem, fake. -
cicamisa #667 Amúgy meg szóltam volna -
cicamisa #666 Sziasztok! Az 100%, hogy FAKE! -
szapor #665 ez szerintem nagy hülyeség már felrakta 8-adikán?:D -
#664 Piratebayen, Isohunton (bár az gyűjtőoldal). -
tmisi #663 Hol találtad? Csak akkor tuti, ha valami nívósabb oldalon van fent és nem ilyen torrentgyűjtő portálokon (pl. slotorrent). -
#662 67 darab rar-al, SFV-vel, NFO-val...nem lehet fake... -
#661 Nem akarok warezolni a topikban, de szerintetek?
Ghost Recon Advanced Warfighter 2-ViTALiTY
Próbálta már valaki? -
#660 A béta csak multi volt, és ugyanúgy a Calavera volt benne, mint a demóban. Vagy sajtópéldánnyal játszott, vagy nem játszott vele, csak az infókból, videókból és a demóból/bétából ollózta össze a cikket, bár ez utóbbit nem tartom valószínűnek. -
#659 nem, mert még 4en is rohadt unalmas. kéne 8 ember...
c&c3-ban viszont benne vok:) csak érettségi után :D -
tmisi #658 Azé jó hogy a GS-ben már benne van a teszt, de a játék egy hónapra rá jön ki. Akkor kecske a bétát nyomta vagy mi??? -
#657 nem jössz egyet nyomni...1v1?:] -
#656 akkor van server, ha csinál vki game-ben. ez olyan mintha lanon játszanál...
amúgy meg nem tolonganak az emberek mostanában:S lehet h érettségi miatt nemtom -
#655 most van szerver? vagy csak mindenki poshad a hamachi szerveren...ha meg van akkor miért nem látom a játékban lan szerverek között? -
#654 thx -
#653 jah mert tele van a szoba. max 16-an lehetünk. preferences -> try premium, és be tudsz akkor már menni. -
#652 mostmeg....this network is appear full vagy mih... -
#651 nem rakok szóközt... -
#650 ne rakj szóközt a név után -
Üdv for all! Én is szeretnék már ezen a hamachis szerveren játszani. Nem tom mikor szervezitek a köv. összecsapást, de szeretnék rész venni ebben.:) És hogy ez lehetséges is legyen...be kéne üzemelni ezt a hamachi-t...amikor beírom névnek, hogy GRAW2(HUN) és a jelszót...join-ozok...és ezt írja ki a névre ez a bizbasz: This network does not exist
Szóval előre is megköszönném,ha vki ez ügyben segítene nekem. -
UK RELEASE
20-Jul-2007
NORDIC RELEASE
20-Jul-2007
US RELEASE
17-Jul-2007
NO COMMENT !!! -
Tgabbar #647 Kösz a tippett...átraktam a kártyákat és műxik, sajna fájdalmas következtetést kellett levonnom,hogy a dual slot-ok bizony behánytak.....
Thx :). -
#646 video -
#645 Jahh...nekem sincs "nyári szünet", réges régen nem járok már suliba.