Ghost Recon Advanced Warfighter 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak annyi, hogy a beta teszt elindult és 4 (holott 5 van kinn😊) screenshot ki van téve
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
na mindegy, pc forewa (fps/tps téren😊)
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Itt viszont irja, hogy kijön még PSP-re is... pff, elképzelem, milyen más lesz rajta!
"Good news for all you folks waiting for information on the PC Beta test. The registration phase for the GRAW2 PC beta test will start Wednesday April 11th on GameSpy. The closed beta test will then start the days after, when all the keys are distributed. The number of keys will be very limited."
akkor megyek is írok egy mailt a szerkesztõségnek😊
de elõbb várom a többiek véleményét is😊
Felölem, én nemtudnám megmondani, hogy meddig leszek ennyit a gép elött, nagyon tervezem a költözést, ott meg nemlenne egyböl net!
Ja és csak 1 feltétellel: ha nem istenitesz más játékokat...<#crazya>#crazya>
És ha nemlesz Magyarul, akkor megkérjük nagyonszépen Ewint, hogy csinálja mag nekünk! Ugye?<#whatever>#whatever>
amúgy egy költõi kérdés: ha beindulna a topic - magyarul megjelenik a játék -, akkor kérhetem a házigazda jogot?
Ha ez tényleg igaz, akkor ez nagyonjo! De ahogy olvasgattam más fórumokon, ott írják, hogy lesz egy rakás eltérés(pályák) az x360, pc verziok között!
De nemtudom honnan szedték, még kisem jött pc-re...
Mindegy, én tuti +veszem, mert a GRAW szerveren a mai napig olyanokat veretek Co-op-ba, hogy...<#eljen>#eljen>
Már csak max 2hét, és veszem meg egybõl a lemezt!
Már nemkell olyan sokat aludni! (jajjdeboldog)
Reméljük igy is lesz!
xbox 360
<#idiota>#idiota><#bdead>#bdead>
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Még nemtudni, mi kell hozzá, de már nemkell sokat aludnod ahoz, hogy megtudd!
<2007. február 27. @ 14:20 - Chesario>2007. február 27. @ 14:20 - Chesario>
A Ubisoft keményen hajtotta a Tom Clancy's Ghost Recon Adcanced Warfighter 2 fejlesztõit, mivel tartani akarták a márciusi megjelenést, ami úgy tûnik sikerült is nekik.
A taktikai shooter programok szerelmesei kezdhetik számolni a napokat, mivel arany lemezre került a Tom Clancy's Ghost Recon Adcanced Warfighter 2, ami Xbox 360 konzolra március 9-én, míg PC-re és PSP-re március 30-án érkezik. A PS3 verzióról még nincs információ, de az Xbox 360 verzióból már elérhetõ a demó az Xbox Live rendszerén.
forrás: Gamestar
Next PC upgrade: 2022
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
ITT regisztrálod a live acc.odat és várakozól😊