2845
FAQ
  • dante3

• NeBby
    1GB RAMmal nemcsoda....Nálad is fog menni annyira mint nála valsz
  • Akylleus
    itt is csak pre-order van...
  • 6600GT
    hello! láttom miylen géped van,és 24-fps-el megy??az jó?? olyan nagy gép kell neki? akkor nekem alig fog menni:(
  • Eisenhower
    innen szedheted!!!
  • csoola
    nah megvan, sztem este lesz idöm kiprobálni addig is mindenkinek jo játékot és taktikázást:D
  • Viktor9202
  • Pretorian
    De meg tudod. Data/Settings renderer_settings.xml fájlt mehnyitod Wordpad-el, és az összes medium értéket átírod high-ra.
  • Akylleus
    honnan lehet leszedni?
  • arty
    sajnos a hamachis coop ugyan olyan instabil, bugos, mint az első részé :(

viszont a szingli nagyon jónak néz ki, a rongybaba fizika kezd tökéletesedni, kicsit pécésitették az egészet, tetszetős!

a gépigény alacsonyabb, mint az első részben, ami megmaradt:
    texturarészletesség:
    128mb kártyákon - low, 256osokon - medium, 512megásokon - high :( továbbra sem tom megnézni milyen is maxon :)
  • dante3
    Az 5. pálya nem gyenge, párszor behaltam!
  • Viktor9202
    Na kipróbáltam a singelt, és szerintem eszméletlen jó,főleg a mentés az nagyon tetszik.Az 1 az szégyen ehez képest,mondjuk ha abba is lett volna mentés,szerintem azzal se lett volna problémám
  • 6600GT
    milyen VGA-n nyomod?
  • strebacom
    Kiváncsi lennék hogy melyiken fut jobban xp vagy vista, én egy ideje leragadtam a win servernél, kellett használjam oszt megtetszett, de ezen is fut eddig minden új game, meg alapból kihasználja a dual procit.....bár némelyik game(fps-ben) mintha lassab lenne mint xp-n....
  • Eisenhower
    hmm. én már mentem vagy fél órája felmentem a hegyre majd lejöttem a vaslépcsőn. elfogyott a snipabo la lőszer pedig fentről milyen szépen le lehetett szedni az embereket :D odamentem egy ház sarkához kifordulok erre robbanás és game over .:( de nagyon jó a gém nekem bejön és 1680x1050-be is szuperül fut minden maxon és pistával. bár lehet xp-vel még jobb lenne
  • Maxtreme
    thx :D Akkor az volt az a mule lol :D Nemtudtam elképzelni hogy mi az. Mondom biztos átkeresztelték a DRONE-t :DDD
    jaja az nem volt rövid.. Bazze vagy 3x lekaptak rakétával:))
  • Eisenhower
    a verdát tudod irányítani csak :) vmi mule a neve a bal felső sarokban megtalálod :) ráviszed egeret és utána parancsolsz neki. kicsit lassu :) a 2. pálya jo hosszu bazzeg ^^
  • Shep
    Ebben már nem is lesz helivel repkedés leereszkedés kötélen? Á de szar, amúgy mintha az előző rész jobb lett volna, vagy inkább úgy mondom másabb volt. Mondjuk azt hiszem feljebb rakom a nehézséget, mert normalon túl könnyű.
  • Maxtreme
    néztem, de nem találtam bent erre utaló parancsot:))) Bár lehet vaksi vóltam :p
  • GrimReaper78
    Options menu --> Controls illetve Readme.txt/Manual.pdf a te barátod. :)
  • csoola
    sztem ez még ma lejön ezek után:P
  • Maxtreme
    Báhh jó ez nagyon :)

és akkor mindjárt 1 láma kérdés :) Ugyebár a 2-dik mapon küldenek nekünk némi támogatást. Namost őket hogy kell rávenni hogy jöjjenek velem? :) Mert én szépen otthagytam őket, és végigcsináltam nélkülük a missönt :D
  • Sadist
    Gondolj bele, hogy egy ilyen játék nagy részét a nagy felbontású textúrák, a hangok, és a modellek teszik ki. A demoban kevesebb pálya van, viszont a textúrák és hangok elég nagy részét használja szinte mindenhol.
  • Sadist
    Ha kellően mazochista vagy, akkor Raven Shield. Mikor nekikezdtem elhatároztam, hogy úgy próbálom meg végigvinni, mint a Rogue Speart, csakis taktikai mapon megtervezve a behatolást és utána csak spectatorból figyelni. De egyszerűen lehetetlen, mert az embereid képesek egy ajtónál beakadni, játék közben meg nem lehet spectator/fps mód között váltani. Ha igazi Rainbow Six élményt akarsz, akkor győzd le a rossz grafikával szembeni előítéleteidet és tedd fel a Rogue Speart.
  • strebacom
    Na akkor drivert váltunk!!!
  • Eisenhower
    nekem meg crash lett a 2. pálya kezdetekor lehasalt a snipaval és beadta az unalmast. de mintha tényleg kevesebb lenne az fps. max te mindenhol ottvagy? :D
  • Maxtreme
    lol a 160.18-as driverrel meghjavult :)
  • strebacom
    Nem fake a netiparos wanadoon is fenn van!!!
  • strebacom
    Majd kipróbálom nekem tökéletesen futott azzal a driverrel amivel másoknak hibákat produkált(160.15) a fene se érti ezt, még 6%-nál tartok, de jön 500K-val ugyhogy nemsoká próba.....
  • dante3
    Remélem nálad a hiba, már bocs!
  • Pretorian
    Majmeglássuk...akkor mégsem fék a torrent?
  • strebacom
    Már megjelent ez a fasza game ezt nem értem tegnap végignyomom a demót ma meg már kint van én is most húzom lefelé, hát ez hogy a francba van a fene se érti de kint van ez a lényeg....
    ( hü az anyját)
  • Maxtreme
    grr.. itt valami nem kóser. Nálam a full kb fele annyi fpst produkál (természetesen ugyanzon a mapon és beállításokkal) mint a demo.
    Namost hogy ez globális probléma, vagy nálam van vmi elszabva az passz.
  • Adam II
    Fene nincs benn egy készfájl se így eléggé ingadozik. Máshol meg 3 órát kéne várnom ,hogy tölthessem >:(
    Nekem most kell :P
  • Rage47
    sztem az
  • dante3
    Én úgy tudom,hogy az fék!
  • Adam II
    A Vitalytis miért kissebb egy kicsit?
  • dante3
    torrent
  • buldozer99
    rá is nézek:D F1 nézés közben remélem le is jön:D
  • Kaslerka #805
    Nem feltétlen kevés az a 3,3 giga. Lehet a demoban minden benne volt, csak a plusz pályák nem, ami meg 1,3gigaba szerintem belefér.