2845
-
-
#843 1GB RAMmal nemcsoda....Nálad is fog menni annyira mint nála valsz -
Akylleus #842 itt is csak pre-order van... -
6600GT #841 hello! láttom miylen géped van,és 24-fps-el megy??az jó?? olyan nagy gép kell neki? akkor nekem alig fog menni:( -
#840 innen szedheted!!! -
csoola #839 nah megvan, sztem este lesz idöm kiprobálni addig is mindenkinek jo játékot és taktikázást:D -
#838 -
#837 De meg tudod. Data/Settings renderer_settings.xml fájlt mehnyitod Wordpad-el, és az összes medium értéket átírod high-ra. -
Akylleus #836 honnan lehet leszedni? -
#835 sajnos a hamachis coop ugyan olyan instabil, bugos, mint az első részé :(
viszont a szingli nagyon jónak néz ki, a rongybaba fizika kezd tökéletesedni, kicsit pécésitették az egészet, tetszetős!
a gépigény alacsonyabb, mint az első részben, ami megmaradt:
texturarészletesség:
128mb kártyákon - low, 256osokon - medium, 512megásokon - high :( továbbra sem tom megnézni milyen is maxon :) -
#834 Az 5. pálya nem gyenge, párszor behaltam! -
#833 Na kipróbáltam a singelt, és szerintem eszméletlen jó,főleg a mentés az nagyon tetszik.Az 1 az szégyen ehez képest,mondjuk ha abba is lett volna mentés,szerintem azzal se lett volna problémám -
6600GT #832 milyen VGA-n nyomod? -
strebacom #831 Kiváncsi lennék hogy melyiken fut jobban xp vagy vista, én egy ideje leragadtam a win servernél, kellett használjam oszt megtetszett, de ezen is fut eddig minden új game, meg alapból kihasználja a dual procit.....bár némelyik game(fps-ben) mintha lassab lenne mint xp-n.... -
#830 hmm. én már mentem vagy fél órája felmentem a hegyre majd lejöttem a vaslépcsőn. elfogyott a snipabo la lőszer pedig fentről milyen szépen le lehetett szedni az embereket :D odamentem egy ház sarkához kifordulok erre robbanás és game over .:( de nagyon jó a gém nekem bejön és 1680x1050-be is szuperül fut minden maxon és pistával. bár lehet xp-vel még jobb lenne -
#829 thx :D Akkor az volt az a mule lol :D Nemtudtam elképzelni hogy mi az. Mondom biztos átkeresztelték a DRONE-t :DDD
jaja az nem volt rövid.. Bazze vagy 3x lekaptak rakétával:)) -
#828 a verdát tudod irányítani csak :) vmi mule a neve a bal felső sarokban megtalálod :) ráviszed egeret és utána parancsolsz neki. kicsit lassu :) a 2. pálya jo hosszu bazzeg ^^ -
#827 Ebben már nem is lesz helivel repkedés leereszkedés kötélen? Á de szar, amúgy mintha az előző rész jobb lett volna, vagy inkább úgy mondom másabb volt. Mondjuk azt hiszem feljebb rakom a nehézséget, mert normalon túl könnyű. -
#826 néztem, de nem találtam bent erre utaló parancsot:))) Bár lehet vaksi vóltam :p -
GrimReaper78 #825 Options menu --> Controls illetve Readme.txt/Manual.pdf a te barátod. :) -
csoola #824 sztem ez még ma lejön ezek után:P -
#823 Báhh jó ez nagyon :)
és akkor mindjárt 1 láma kérdés :) Ugyebár a 2-dik mapon küldenek nekünk némi támogatást. Namost őket hogy kell rávenni hogy jöjjenek velem? :) Mert én szépen otthagytam őket, és végigcsináltam nélkülük a missönt :D -
#822 Gondolj bele, hogy egy ilyen játék nagy részét a nagy felbontású textúrák, a hangok, és a modellek teszik ki. A demoban kevesebb pálya van, viszont a textúrák és hangok elég nagy részét használja szinte mindenhol. -
#821 Ha kellően mazochista vagy, akkor Raven Shield. Mikor nekikezdtem elhatároztam, hogy úgy próbálom meg végigvinni, mint a Rogue Speart, csakis taktikai mapon megtervezve a behatolást és utána csak spectatorból figyelni. De egyszerűen lehetetlen, mert az embereid képesek egy ajtónál beakadni, játék közben meg nem lehet spectator/fps mód között váltani. Ha igazi Rainbow Six élményt akarsz, akkor győzd le a rossz grafikával szembeni előítéleteidet és tedd fel a Rogue Speart. -
strebacom #820 Na akkor drivert váltunk!!!
-
#819 nekem meg crash lett a 2. pálya kezdetekor lehasalt a snipaval és beadta az unalmast. de mintha tényleg kevesebb lenne az fps. max te mindenhol ottvagy? :D -
#818 lol a 160.18-as driverrel meghjavult :) -
strebacom #817 Nem fake a netiparos wanadoon is fenn van!!! -
strebacom #816 Majd kipróbálom nekem tökéletesen futott azzal a driverrel amivel másoknak hibákat produkált(160.15) a fene se érti ezt, még 6%-nál tartok, de jön 500K-val ugyhogy nemsoká próba..... -
#815 Remélem nálad a hiba, már bocs! -
#814 Majmeglássuk...akkor mégsem fék a torrent? -
strebacom #813 Már megjelent ez a fasza game ezt nem értem tegnap végignyomom a demót ma meg már kint van én is most húzom lefelé, hát ez hogy a francba van a fene se érti de kint van ez a lényeg....
( hü az anyját) -
#812 grr.. itt valami nem kóser. Nálam a full kb fele annyi fpst produkál (természetesen ugyanzon a mapon és beállításokkal) mint a demo.
Namost hogy ez globális probléma, vagy nálam van vmi elszabva az passz. -
#811 Fene nincs benn egy készfájl se így eléggé ingadozik. Máshol meg 3 órát kéne várnom ,hogy tölthessem >:(
Nekem most kell :P -
#810 sztem az
-
#809 Én úgy tudom,hogy az fék! -
#808 A Vitalytis miért kissebb egy kicsit? -
#807 torrent -
#806 rá is nézek:D F1 nézés közben remélem le is jön:D -
Kaslerka #805 Nem feltétlen kevés az a 3,3 giga. Lehet a demoban minden benne volt, csak a plusz pályák nem, ami meg 1,3gigaba szerintem belefér.