Ghost Recon Advanced Warfighter 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én próbáltam, hát mit mondjak...alfa/béta verzió mindkettõ hulladék volt, teljesen használhatatlan. Viszont a bétában már volt célkereszt is...lol...

Viktor9202
igen tudom, le is szedtem én azt régebben, de sohasem próbáltam

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

ajem kisa
Nemlehet szerintem!
A GRAW-ban volt 1 olyan MOD, lelehet valahonnan tölteni, de nemprobáltam!

Alwares
Olyan tudtommal csak Xbox-on van, lol 😄

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Viktor9202
Na akkor megmonja nekem vki hogy lehet benne külsõ nézetre váltani?

Értem.Majd holnap megpróbálom,vagy másikon tolom.Nagyon jó gamma.Az elsõ rész is a grafikája miatt tetszett nagyon.Amúgy minden szerveren eltérõ szabályok vannak?

ajem kisa
De kiirja, azok pl. ilyenek 32/32...
Lehet a srác lelépett, és csak akkor látod a szervert, ha belép...

Kerestem a magyar szervereket a listában,nem találtam.Ami full-on van azt ki se írja?

ajem kisa
Akkor passz, majd ha meglesz a teljes akkor addigra reméljük jo lesz.😉

A Drone látni fogja,de itt ha az ellenfél közelébe érek,akkor sem jelennek meg nekem a taktikai térképen.

ajem kisa
ati 9600 256mb megy??mert azt tudom, hogy SM 2.0 KELL NEKI

ajem kisa
Helo!
Én voltam azon a szerveren, cseteltünk is, de engem felidegesitett a játékmenet, ugyhogy otthagytam!
Jobban szeretem a coop-ot.
Amugy mi a szabály a recon vs assaultban? Mennyi élet van, vagy hogy? Mit számol?😊
Csak mert ha meghaltam, várnom kellett sokáig, néha meg visszarakott egyböl...

ajem kisa
Egyenlöre nemtudjuk, de szerintem ugyanugy lesz, hogyha van DRONE (itt más lesz a neve), akkor az bejelöli azokat, akiket õ lát...
Vagy ha az egyik társad látja, akkor megjelenik a piros négyzet(?vagy mi?)😊

Sziasztok!

Meg tudná mondani valaki, hogy a taktikai térképen hogyan lehet megjeleníteni az ellenfél pozícióját?

Rage47
oh, van már demo? na akkor töltöm és megyek ma este..😊
Viktor9202
högy lehet benne külsõ nézetre váltani?

Sziasztok ti milyen driverrel játszatok nekem a 158.45 van fenn de valamiért nem jó. Ha elindul a játék csak sárga háttér van fekete négyzetekkel. Gondolom ez driver hiba lehet. Elöször a 158.18-al próbáltam de annál is ugyan ez volt a hiba. A gépemen vista van fenn az aláírásban lévõ géppel.
Bocs, hogy még egyszer elküldtem csak javítottam a helyesírási hibákat.
Sziasztok ti milyen driverrel játszatok nekem a 158.45 van fenn de valamiért nem jó. Ha elindu la játék csak ságga háttér van fekete négyzetekkel. Gondolom ez driver hiba lehet. Elöször a 158.18-al próbáltam de annál is ugyan ez volt a hiba. A gépemen vista van fenn az aláírásban lévõ géppel.
dante3
Csináltam szervert, jön valaki:
Név: HUN GRAW
Jelszó: fuck

nem hamachi!!!!!!!!!!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

tugyiti
na feladatam,sehova nem tudok csatlakozni 65-70 pingü szerverknél is connection time out ... nevetséges igy kiadni egy demot (demot patchelni )<#zavart2>

Helló

Valaki tud erre megoldást javitás fenn van!
tugyiti
Szega
azt én is láttam,de gondolom az nem a hamachi szerver,viszont csatlakozni próbáltam de 10-bõl 9x ledob a szerver 😞
ajem kisa
Passz, nemtudom, ottvoltam én is az elöbb, de csak egy olyat láttam, hogy HUN GRAW, ott volt pár magyar játékos...
Hamachiban gözöm sincs mivan...

tugyiti
Sziasztok!
Én hamachin látom a többieket,de játékon belül nincs ott a lan szerverek közt... miért lehet ez?
Alwares
Semmi külömbség, de azt szedjétek ami a hírbe van linkelve... Volt egy kis kavarodás nemrég....

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

mike0013
akkor ok😊
már szóltam a modoknak

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

ajem kisa
Látlak titeket, de most mivan? nem megy a chat sem...😞

ajem kisa
Persze!
Minél jobban látható, annál kevesebben fogják megkérdezni 100x...😊

mike0013
modoknak szóljak, hogy hamachi server nevét és a demo letöltési linkjét írják ki?

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

GRAW2 demo!!!
Lan
Hamachi
Név:GRAW2(HUN)
Jelszó:123456
Gyertek minél többen!!!
mike0013
na látom kijött a demo... hát hajrá a tesztelésben😉

bertino
nekem meg még patch után is azt dobja, hogy corrupted .exe, rakjam fel ujra...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Lehetséges de a méretek közötti különbség pár kilobájt csak.

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

grayfox
lehetséges különbségek ránézésre:
egyik csak angol, és zippelt
másik angol német francia spanyol, és nem tömörített 😊

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

grayfox
egy single demonak én is jobban örültem volna. xboxos verziohoz képezt ez határozottan randa fullon is :< (remélem a multi miatt)

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

ajem kisa
Most ujbol felmentem, jo volt nemdobott le! nemtom, hogy az én szolgáltatom, vagy más mind1...
Olyan szerverre mentem fel, ahol aránylag kevesen vannak, igy nemhaltam meg egyböl😊
Azért jobblett volna egy single részt is berakni.😞

Viktor9202
Szemét francia banda

ajem kisa
Bazze, ez az 5.-ik probám felmenni a szerverre, és pár perc után ledob!!!<#boxer>
Teljesen kikészit, ugyanaz a feladat meg minden, kisebb javitásokkal mint a béta! Utálom a deathmatch-ot, graw-ban is csak olyan szerverekre mentem fel amik coop-osak voltak, ebben meg ez nincs!áá...

ajem kisa
ajem kisa
Mi?

crazyclone
hát ez nagyon értelmes holnap kint a full erre adnak egy multi demot
ha kint a full XP
Kérunk egy readme -t !!

ajem kisa
Ok, végre sikerült...
Ha valaki jön fel, Kisa a nicknevem, és valamelyik "recon vs assault"-ban leszek...

ajem kisa
Csak Multi!!!

Adam II
Fõleg az érdekel ,hogy milyen a csapattársak AI-ja mert ha megint idióta golyófogók akkor le se töltöm. Ha olyanok mint a R6 Vegasban akkor jó.

Viktor9202
Majd mond az infókat róla 😉

Adam II
Most akkor multis vagy single?

ajem kisa
nekem lejött, most rakom fel...

skaccok nekem 610kbyte/sec-el jön még 18 perc, chelloval, ráadásul ma egy hongkongi clan oldalán reggel közétették a torrentet, le is tiltották mindenkinek az UBI accountját aki felment vele a netre...LOL. mi nyomultunk Hamachiban próbaképpen.