2845
-
#884 Figy ha nem fogadod meg más tanácsét akkor minek kérdezel?.. Nézd meg aztán kész... -
#883 lehet menni fog de ne várj csodákat
-
mikiking #882 Az 1-es ment simán -
#881 na jó, asszem mostmár elkéne egy FAQ, vagy egy gépigény a banner alá, valaki elvállalja vagy csináljam én? -
#880 Mert a vga-dal menne vagy 2 fps-el azért. -
#879 Most mindenki végig fogja ezt kérdezgetni?
Nem. A vga miatt nem. -
mikiking #878 És miért ? -
sheva94 #877 szerintetek ezzel a configgal érdemes letölteni?
P4 3.0 Ghz
1 gb ram
Radeon 9800 128 mb -
#876 nem. -
mikiking #875 Cső all ,az én gépemre érdemes felrakni ?
AMD sempron 3000+
1 gb Ram
Nvidia G-force 6150 SE 512 mb -
#874 Nem kell lelőni. -
#873 bázze a juarez-es map vége elég hardcore-os volt, főleg hogy tök egyedül maradtam:))) -
#872 Nálam dinamikus árnyékok nélkül nagyjából játszható a játék, mondjuk így is dühöngök, hogy ilyen rossz a számítógépem, és pont a legdühítőbb az egészben, hogy ha cserélni szeretnék valamit, már egy másikat is cserélnem kéne hozzá, hogy kompatibilisak legyenek egymással stb... Szóval 100ezer alatt meg se úsznám, nekem meg annyim nincsen hozzá. -
#871 Milyen gépen tolod a gémet? -
#870 Az az igazság, hogy én nem az, hogy nem hazsnálom, hanem nem tudom használni.:) Valaki tudja, hogy lehetne lelőni a helikoptert a legelső pályán? (a hídnál). Mert a srácok az "attack" parancsra nem reagálnak semmit. -
#869 Ehh.. vágom én h sok a difi, de én azt rendesen benéztem GT-nek :D
1ébként a Mule tényleg balfasz:) Van mikor a move parancsra sem reagál. Többszerivel ott hagyom ahol van, nem foglalkozok vele :D
Tényleg... a taktikai térképet használja valaki? Mert én rohadtul nem:) -
#868 Azért a gépigény mégiscsak megugrott a demóhoz képest, szemétség...
Bár...azért még mindig elfogadhatóan fut.
lol, az a M.U.L.E. nagyon szerencsétlen, a bányában olyanokat csinált, hogy a két szélső kerekével felállt egy gáztartályra, és nem tudott lejönni, úgyhogy nekem kellett visszaszaladgálnom hozzá lőszerért...
És természetesen bárhova küldtem, mindig a leglehetetlenebb kerülőúton ment, csak hogy rommá lőjék RPG-vel... -
#867 Nálam nem volt probléma, nemtom mi lehet.. -
#866 2. pálya vége, helikopter jön a csapatért, excellent minősítés kapok, erre nincs "continue" gomb csak a főmenübe vissza. Mi a francért nem enged tovább? Látszólag mindent teljesítettem... nem vágom mi van. Help plíz! -
#865 Ha egy csapattársat kilőnek az mennyi ideig marad használhatatlan? -
#864 Nekem is hasonló, hehe :) Ill. a proci 0,2-vel kevesebb. De azért 7600GS és GT-t ne keverjük, mert ég és föld a különbség a GT javára. Egyedül a DDR3-as GS közelíti meg a GT szintjét. De ez inkább tmisi-nek ment persze. Az alaplapom amúgy P4P800SE volt, csak lapátra ment, ezért most IC7-em van, hasonlóan jó ez is, jobb is kicsikét. Kiváncsi vagyok erre a játékra, sztem kipróbálom nemsokára. -
gyuri12 #863 köszi
-
#862 Áhh thx nem követem a trendet :D
nem szoktak lenni :p :D
-
tmisi #861 én még le se szedtem, egyelőre a LostPlanet töltődik XD
Maxtreme, tedd be aláírásba, így senki sem kérdezi meg. És ha vmi futtatással kapcsolatos gondod van, akkor sem kell beírogatni állandóan.
-
#860 Akkor már 3-an vagyunk szinte azonos géppel itt :)
Asus P4c800 e deluxe
P4 NW [email protected]
2gb kingmax DDR/400
Gainward 7600gt
stb..:)
(oszt több pm-et nem kérek azzal kapcs. hogy milyen géppel tolom a gamet, most leírtam :D) -
6600GT #859 na megyek aludni,jó játékot mindenkinek.holnap vagy utána én is kipróbálom a gémet. -
6600GT #858 ja én is azt néztem:) -
tmisi #857 Nem csoda, azonos a gépünk, csak nekem húzott a procim, meg fél gigával kevesebb RAM-om van. :D -
tmisi #856 9600-ossal meg se próbáld, még akkor sem, ha elvinné, mert én azzal (XT) játszottam a GRAW1-gyel és kva rondák voltak a fák, meg a növényzet (több évvel ezelőtti színvonal). Nekem ez rontotta a beleélést, szerencsére a játékélményt nem annyira. Pedig 800x600-on bírta, 2.8-as CELERONNAL (egyedül a 2. pálya végén akadt csak).
Viszont nemtom a 2-ben is így viselkedne e a flóra... -
6600GT #855 nekem is a colin:)lassú volt -
tmisi #854 Celeronnal ne is számíts sok jóra, a többi elem még jó lenne.
Pedig ha lenne 3ghz+ P4-gyed és most vennél bele egy erősebb VGA-t, szinte minden menne. Nekem egyedül a Colin Dirt fogta meg a gépem, de lehet csak a demó azon egy pályája volt szarul optimalizált. :S -
6600GT #853 celeron miatt,nekem is olyan volt,és lecseréltem és 100-szor jobban ment minden! -
6600GT #852 ja ok:) már azt hittem..(8800GTS) én ilyett veszek vagy jobbat október fele.Addig meg jó a mostani. -
Richard90 #851 sztem nem... nekem még minimumon is elég ratyi volt...
6600 gt , 3.0ghz celeron 1hb ram
hát igen... a mai játékok már nem nagyon mennek :( -
#850 Áhhh...minimumon is szaggatna, mint állat, tele lenne grafikus hibával... -
szapor #849 já most látom kiadták JEEEEEEEEEE :D -
gyuri12 #848 gépigény mennyi?nem hinném,hogy elmenne ezen,ugye?
512 ddr1 ram,2ghz-s gagyi proci,ati 9600(sima) -
#847 Jaaaaaaaaaa.nem ezzel a géppel megy,csak jövőhéten lesz ilyen gépem.most ilyennel megy
x 1650 pro vga
3800+ proci
1,5 gb ram
És robbanásnál csak 24 fps,átlag fps 28-30 körül van
-
#846 Nah kipróbáltam én is,nagyon hangulatos,és szép is,most van pár játék (Driver 4,Lost Planet,GRAW2),de először ezt fogom kijátszani:D -
csoola #845 élvezetes, bár mostk idobott az elsö pályán vmiért, de amugy tényleg jo, 1024-ben fizikán kivül midnen a maxon van és tökéletesen játszhato, nem egy Lost Planet a graf, de igyis gyönyörü szép sztem, és tényleg hangulatos:D ez a lényeg:D