Ghost Recon Advanced Warfighter 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
Lehet a srác lelépett, és csak akkor látod a szervert, ha belép...
Én voltam azon a szerveren, cseteltünk is, de engem felidegesitett a játékmenet, ugyhogy otthagytam!
Jobban szeretem a coop-ot.
Amugy mi a szabály a recon vs assaultban? Mennyi élet van, vagy hogy? Mit számol?😊
Csak mert ha meghaltam, várnom kellett sokáig, néha meg visszarakott egyböl...
Vagy ha az egyik társad látja, akkor megjelenik a piros négyzet(?vagy mi?)😊
Meg tudná mondani valaki, hogy a taktikai térképen hogyan lehet megjeleníteni az ellenfél pozícióját?
Bocs, hogy még egyszer elküldtem csak javítottam a helyesírási hibákat.
Név: HUN GRAW
Jelszó: fuck
nem hamachi!!!!!!!!!!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Helló
Valaki tud erre megoldást javitás fenn van!
azt én is láttam,de gondolom az nem a hamachi szerver,viszont csatlakozni próbáltam de 10-bõl 9x ledob a szerver 😞
Hamachiban gözöm sincs mivan...
Én hamachin látom a többieket,de játékon belül nincs ott a lan szerverek közt... miért lehet ez?
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
már szóltam a modoknak
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Lan
Hamachi
Név:GRAW2(HUN)
Jelszó:123456
Gyertek minél többen!!!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
egyik csak angol, és zippelt
másik angol német francia spanyol, és nem tömörített 😊
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
ghost_recon_advanced_warfighter_2_demo_1_multi-langues_37977.exe
GRAW2_PC_MP_demo.zip
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
Olyan szerverre mentem fel, ahol aránylag kevesen vannak, igy nemhaltam meg egyböl😊
Azért jobblett volna egy single részt is berakni.😞
Teljesen kikészit, ugyanaz a feladat meg minden, kisebb javitásokkal mint a béta! Utálom a deathmatch-ot, graw-ban is csak olyan szerverekre mentem fel amik coop-osak voltak, ebben meg ez nincs!áá...
ha kint a full XP
Kérunk egy readme -t !!
Ha valaki jön fel, Kisa a nicknevem, és valamelyik "recon vs assault"-ban leszek...