Ghost Recon Advanced Warfighter 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez olyan mintha a Suffering 2-t régen pc-re csak fps szemszögbõl lehetett volna nyomni....és ez nem egy kis elhanyagolható tulajdonság szerintem....
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
nekem a kedvencem mikor együtt megyünk az ellenfél felé, fedezzük egymást, stb.😊 sniperes fentrõl segít...
De így már teljessen tárgytalan a játék, mert ez a thirdperson nézet dobott volna a játékon....így már csak egy átlag fps játék lehet belõle...
Na mindegy azért ha valaki tudja a hibaüzenet okát, azér legyen szíves és jelezzen....
Köszönöm elõre is ...További szép napot mindenkinek..<#rinya>#rinya>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Nálam a letöltött demo a feltelepítés után azt írja, hogy....:
CORRUPTED EXECUTABLE!
Mi a rohadás ez....????????
HELP ME!
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
ubisoft is pöcs konzolközpontú cég :\
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Az tény, hogy gagyibb a grafika mint konzolon, de más lesz a játékmenet...stb. De ez akkor sem kifogás, nekem ez legalábbis nemaz!
Itt irják a különbségeket...
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Felmész 17:00-......
Én vagy valaki csinál majd egy servert szobát Lan(hálozat)
LAN HARC!!!
MA 17:00-..:..
Gyertek minél többen!!!
Ez a grafika annyira nemszép szerintem, de csökkentettek a gépigényen az látszik is! 😞
TDU Nick:Stil_HUN
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Crash in application version: 29520.2404
c:\src\src\branches\graw2\dieselx\source\utility\Archive.cpp(2092) Cannot open c:\users\kefír\appdata\local\graw2demo\data\settings\renderer_settings.xml with create mode: 0x2, access: 0x40000000, share_mode: 0x1 => error code 0x3: A rendszer nem találja a megadott elérési utat.
Renderer: normal
Physics : threaded
A játék elindításakor ezt kapom és már 2x is felraktam a game-t de nem javult meg a patchet is de úgy se indult el .Esetleg vkinek volt ilyen bibije ???Ha igen hogyan oldotta meg .
Válaszokat elõre köszönöm szépen 😊
TDU Nick:Stil_HUN
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Processzor (CPU): 2 GHz Pentium IV ,2.8 GHz AMD Athlon
Memória (RAM): 1GB
Videókártya (Video Card): 128/256 Mb/Direkt X 9.c támogatással , SHADER MODELL 2.0 támogatás vagy annál jobb!!!!!!!! Másszóval mind 1 milyen kértyád van, csak minimum a Shader Model 2 támogassa.
Hangkártya (Sound Card): Direk X 9.c