Ghost Recon Advanced Warfighter 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Gratula.....😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

REMÉLEM A HÉTVÉGÉN KIJÖN

bertino
én nem vagyok boldog
egyenlõre a munkanélküliség csunya hátrányaival próbálom szembesíteni magam

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Viktor9202
Sárcok ez nem a GRAW 2 höz tartozik de boldog vagyok. VÉGE AZ ISKOLÁNAK :d:d:d:d HÁLA A JÓISTENNEK

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

Adam II
Igazából bõven elég lenne egy olyan mint amilyen a ghost reconban volt. Jönnek utánad és lelövik az ellenséget ennyi elég. De grawban 100 méteres lemaradással követtek ,néha lemaradt valamelyik és ezért megállt ,mire észrevettem már a város túlsó részében voltam mondtam kövessen erre ahelyett ,hogy a legrövidebb úton jött volna kiment a pálya peremére ahol találkozott egy ellenséggel akivel ádáz tûzharcot vívott 7 percig pedig 10 méterre voltak egymástól aztán végre odaért majd kicsit késõbb kigyalogolt egy harckocsi elé ami nem használt az egészségének ,bár jobb mintha engem túrt volna ki a fedezékembõl.

Viktor9202
Eggyetértek 😄

Adam II
Az attól függ milyen a squad ai single-ben. Ha megint olyan gáz lesz mint a GRAWban szó sincs róla hogy pénzt adjak ki rá.

Sziasztok!

Érdeklõdni szeretnék, hogy közületek mennyien szeretnétek megvásárolni eredetiben a GRAW2-t és igényelnétek-e egy GRAW2 (ill GRAW1) közösségi oldal létrehozását?

Válaszotokat köszönöm!

Adam II
Hát a videoknak nem tudom mennyire lehet hinni de #470 hozzászólásban linkeltben van egy két gameplay jelenet ami szebbnek tûnik a multinál.

DarkSector
Ebben ne legyünk ilyen biztossak....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grayfox
Persze ne értsetek félre, a grafika nem minden, néha még ma is elõkerül a ghost recon 1 (nem graw 😊

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

grayfox
Azért a single player grafikájára kíváncsi leszek.
//gondolom szebb mint a multi, általában az le van butítva, és eddigiek alapján graw1 singleje szebb sokkal mint graw2 multija 😊

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

DarkSector
Háát ez két állítás, ami azért így nem helytálló szerintem...😄

DarkSector
És támogatott videókártyák:

- ATI® Radeon® 9559, 9600, 9800/X800-X1950

- NVIDIA® GeForce™ 6200-8800

na végre lesz egy olyan szép grafikájú játék ami az én gépemen is elég szépen el fog futni ^^
DarkSector
Igen, de azzal a különbséggel, hogy ahol zárójelben van valami, az már a full grafikához szükséges, tehát:

MINIMUM (minimum):

Processor:
2 GHz Pentium® IV or AMD Athlon™

RAM:
1 GB

Video Card:
128 MB DirectX® 9.0c/ Shader Model 2.0�compliant

RECOMMENED (maximum vagy is megkövetelt):

Processor:
2.8 GHz Pentium® IV or AMD Athlon™

RAM:
1 GB

Video Card:
256 MB DirectX® 9.0c/ Shader Model 2.0�compliant

Viktor9202
Igen szerintem ez a minimum konfigja a game-nek.A játékok honlapjára általában a minimumot szokták kiirni

ajem kisa
Vagy van még ilyen !

ajem kisa
Á, simán megy "gyenge" gépen!
Gyengébb gépre konfigurálták, mint a graw 1-et!
Amugy nem 2.8-as AMD, hanem"2.8 GHz Pentium IV or AMD Athlon recommended"!
Ehhehh😊

Rage47
ez a minimum konfig? 2.8-as AMD? az nem 5200+?:o
Viktor9202
Processzor (CPU): 2 GHz Pentium IV ,2.8 GHz AMD Athlon
Memória (RAM): 1GB
Videókártya (Video Card): 128/256 Mb/Direkt X 9.c támogatással , SHADER MODELL 2.0 támogatás vagy annál jobb!!!!!!!! Másszóval mind 1 milyen kértyád van, csak minimum a Shader Model 2 támogassa.
Hangkártya (Sound Card): Direk X 9.c

Kiadás

Rage47
látom szeretsz több topikba is ilyen értelmes kérdéseket benyögni
olvass vissza; próbáld ki, ha annyira érdekel a game...
Alwares
A tied pont elég lesz, talán 😄 Hogy pontosan mikor jelenik meg senki se tudja, de 29-én esedékes...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

FLeT
csá nép!
Most akkor mikor jelenik meg a gém?
Mekkora vas kell neki?(max grafon)?

°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®

Alwares
Talán ez érdekel valakit innen😊 :
GRAW2 fejlesztõi beszámoló

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

ajem kisa
A graw 1-ben sem volt olyan nézet, csak valami mod-dal...
Konzolon verettem én is a ghost recon 2-t, az nekem akkor nagyon bejött thirdperson nézetben, nekem is fura volt elöször pc-n igy...

DarkSector
Ok...Köszönöm...

bertino
most szedtem le innen SGrõl és ez mûködik (Y)

DarkSector
Jah az lesz...nem elég, hogy nincsen thirdperson nézet a játékban, még a másikat se tudom kipróbálni...😞

bertino
a probléma nem egyedi, elég nagy szégyen, ha így kiadják a teljest

DarkSector
Ok ha lesz még rá idõm....

DarkSector
Jah de nem hiszem, hogy különbözne az eredeti verzió futtatás szempontjából!
Vagy igen....?

Rage47
töltsd le sg-röl
bertino
nyugi
nekem sem, szarjál rá, majd a teljes

DarkSector
Nekem sajna a DEMO egy hibaüzenetet dob ki...mikor el akarom indítani....
Már megõrülök, hogy nem indul el sehogy sem....

Hibaüzenet:

rekettyes
nektek egyébként hogy muzsikál, milyen gépen toljátok?

Adam II
Hát kössz nekem a Rainbow six vegas után elegem van a checkpointból. Egyrészt idegesítõ ,hogy mindig elõtte lõnek le valahogy másrészt olyan szar az elõzõtõl újrakezdeni.
De lesz GRAW2-ben checkpoint is szóval nem muszály mentened ha úgy akarod játszani.

ajem kisa
Lesz csapat cset, és hang (elvileg)!
De csak a csapatoddal beszélsz, öket irányithatod, meg figyelmeztetheted max, ha ök is ugy akarják majd😊
Mi a graw 1-ben teamspeak-et hsaználtunk, azelöttmeg skype-ot😊

Az UBI oldalán azt írják lesz.Nekem ami érdekesebb ennél az irányítás.Ha jól értem hangvezérléses lesz.Head set-rõl lehet irányítani?

grayfox
Lesz quicksave? 😞
Graw-1-ben király volt a checkpoint, úgy az igazi feeling 😊
Bár néhányszor a hajamat téptem amikor 3 méterrel elõtte lõttek le 😄

Adam II
Õ a Ghost Reconra gondol szerintem nem pedig az elsõ Advanced Warfighterre.
Valóban elég zavaró néha kitakarja az ellenséget

Rage47
elõzõ részben is volt kék rombusz
bakvarnyu
szerintem ez a kék rombusz is nagyon béna. A régi Ghost recont nagyon szerettem.

Adam II
Kipróbáltam és egész jó tetszik ,hogy néha csak a szerencsén múlnak a dolgok és a kis zugokban nagyon ügyesen tõrbe lehet csalni az ellenséget meg persze õ is téged. A blur kicsit zavaró és az ellenség egyenruhája lehetne jobban eltérõ a csapattársakétól mert ma vagy 3 percig harcoltam kéz a kézben egymást fedezve az ellenséggel amikor feltûnt nincs rajta a kék rombusz szerencsére õ nem vette észre és hátbalõttem.<#idiota>

ajem kisa
Nekem a béta verzionál volt olyan, hogy valami 8.30-as driver hiányzik a videokártyámhoz (ati x1650pro)😊, és az ageia, nemindult sokáig, de mikor elöbányásztam az ageia drivert is a demo zipböl, és ugy raktam fel azt, az ati drivert nemértettem miért kéri (ráadásul olyat, ami nincs is), onnantol indult...
A többi az rejtély maradt...De ment😊
Probáld ki, hogy a zipböl felrakod te is az ageiát...hátha

DarkSector
Én mekkora hülye vagyok!!!!!!!!
Asszittem, hogy nekem szól....(#437)
Ezt jól benéztem!!!!!!!!<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

AGEIA PhysX drivert is feltettem,és fut is igen,de nem is arra hivatkozik hanem graphics drivere..
DarkSector
A feladatkezelõben nem látom (mikor CTRL+ALT DEL-et nyomok....).
De viszont fel van telepítve....és a jobb alsó sarokba kirakattam vele a kis "a" icon-t, de így sem indul....
Lehet ezen segíteni?

DarkSector
Ez eléggé érdekes....<#fejvakaras>

Feltetted az AGEIA PhysX drivert is? Nézd meg a feladatkezelõben, hogy fut-e.