Ghost Recon Advanced Warfighter 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ekkor önmagától frissít, de magában a pach-et én seholsem találtam....
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Csak azt nem tuom, hogy be tudok-e lépni?
De minnya megpróbálkozok...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Remélem jobb lesz,mint az elsõ rész!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
teljes játék (ha zeraw) --- net
demo játék ---------------- net+lan (hamachi)
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
És inkább hasonlított az 1.rész a battlefield-re...
Ez meg olyan elnagyoltabb inkább...
ha nincs accountod, gyorsba csinálsz egyet
nagyon nehéz
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
ASE?
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
nekem nagyon bejön😊 remélem single is tetszeni fog, az 1. része vhogy nem jött be.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
De Evin mondott egy okosságot a graw 1-röl, hogy valamelyik könyvtárat kell átnevezni...(nememléxem, de a forumba meglehet keresni, ha valakit értdekel...), és ugy menni fog a játék!
Egy érdekes megoldás a játékokkal kapcsolatban felmerülõ problémákra, vagy hibákra!!!!!!!!!!!!!!
Van egy egyszerû megoldás a legtöbb játék hiba kiküszübölésére!!!
Példaképpen:
Volt egy X nevû játék, ami az istennek sem akart feltelepítés után elindulni, de tudtam, hogy semmi baja, hiszen eredeti DEMO játékról volt szó, ami egyik havernál felraktuk, és normálissan elindult!
Viszont én már vagy 10x próbálkoztam és feltelepítés során mikor el akartam indítani a játékot mindjárt hibaüzenettel fogadott, hogy totális hiba történt és megkér, hogy telepítsem újra.....
(És utánaérdeklõdtem, és már ismerõseimnek is segített ez a módszer egyébb hibák kijátszása szempontjából....)
Ezután felraktam a könyvtárat a gépemre és azóta rendessen mûkszik a játék!!!!! rel="ugc nofollow noopener noreferrer">Ezután felraktam a könyvtárat a gépemre és azóta rendessen mûkszik a játék!!!!!>
Ezt csak érdekességképpen tettem fel hátha valakinek megoldást tudok ezzel nyújtani a problémáira.....<#vigyor3>#vigyor3>
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
Amúgy a játék ára: 9990 FT
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®
marha jó, és gyengébb gépen is megy😊 igaz, megint azok a rohadt fák, bokrok...😄
de mindegy, túlélem
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May