2845
FAQ
  • Djemba
    AMD 2500MHZ+ 1gb ram ati 9600 256 elindulna?
  • Pretorian
    Jahh...a harmadik pályán kezdődik a nagy lassulás...rögtön az elején, amikor ki kell lőni a tankot...10-15 FPS...
  • Pretorian
    Szerintem én pihentetem az első komolyabb peccsig a játékot...ez így nem állapot...és tuti, hogy a hiba nem az én készülékemben van, mert XP és Vista alatt is kipróbáltam a játékot, különböző hardveres környezetben...és ugyanazt csinálja...meg ti is írjátok, hogy ugyanez van nálatok...
    Szal' aki a demó alapján dönt úgy, hogy megveszi, az jól át van verve...
    Én addig nem veszem meg, amíg nem lesz javítás, multi ide vagy oda.

Kicsit átverve érzem magam (jó, tudom, meg sem jelent még, meg nem fizettem érte egy fillért sem, de akkor is), szerintem nem véletlen, hogy az első pályát dobták ki SP demónak...
  • Maxtreme
    jaja, mondtam én :DD
  • dienesoft
    Nekem apum panaszkodott, hogy nem tud a 3.pályán játszani, mert csak 3 másodpercenként mozdul meg a képernyő. :S
  • dienesoft
    A Mule-k (azok a katonák, akiknek "elvileg" segíteniük kéne) meg sem moccannak, mikor kiaodm a move, vagy bármilyen parancsot. Ilyenkor mi a jó ég lelte a programot? :D
  • Pretorian
    System Requirements Lab egyébként nem mérvadó, csak leméri, hogy a géped megfelel-e a min. és az ajánlott rendszerkövetelményeknek.
    Nekem A64 3200+ @ 3600+-ra, 1 giga DDR 400-ra és 7900 GS 256-ra azt írja
    hogy: Congratulations! You should have a great experience running this product! - pedig ez nyilvánvalóan hülyeség.
  • Pretorian
    Hát...így 2 nap játék után azt mondom, korai volt az öröm a gépigényt illetően.
    Szerintem az röhej, hogy az első pálya high-on, 1600-ban nem szaggatott, most viszont az ötödik pálya még mediumon, 1024-ben is játszhatatlanul szaggat, ez lol...és még akkor is, ha éppen nincsenek nagyobb ütközetek, vagy mozgó járművek a pályán...
    Remélem lesz valami peccs, ami ezt orvosolja...
  • ajem kisa
    A PC-s verzio teljesen más, nemcsak a grafika, de a küldetések, lehetöségek...

• Gabyee
    köszi,már megy.
    az volt a gond hogy alcoholba benne hagytam a képfilet
    amúgy nekem akkor is van egy exe-m pluszba,SKIDROW mappában SKIDROW.exe
    gondoltam ezt kell beilleszteni,de nem ez volt a gond.azért köszi a segítséget,most már megy fullon.
    azt azért hozzá tenném hogy egy picit csalódtam az összképben,az xbox verzióból ládtam múvikat hát az egy picit jobban néz ki:(szerintem.
    azt gondoltam hogy olyan nextgen íze lesz de eddig ezt csak a lost planetnél éreztem
    plusz a boxos verzió úgy kezdődik hogy megyünk be a bázisra jeeppel,majd bemelegítés ilyenek,erre itt meg rögtön a közepébe.
    a hangulatos részeket nem tudom miért kellett kivenni,a rádióforgalmazás is gagyibb lett:(
    ezektől eltekentve jó a gém!
  • Balumann
    Nah kipróbáltuk a multit 2-en, pontosabbam az egyik coop pályát. Hát iszonyat nehéz... Gépet nem jelzi ki piros keretbe, ráadásul 1 lövés és meghal az emberünk. Ráadásul a gép állandóan elbújik. Az egyik dombon hasalva sniperezett, a fa mögött. Az az 1 legalább 40x lelőtt...
    Tervezem, hogy holnap 12 (dél) fele csinálok 1 szevert, ha nem lesz éppen.

Jah, és csak 3 COOP pályát láttam :S Később várható több pálya?
  • Pretorian
    Nincsen hozzá crack, csak serial-el van védve. Ha te mégis bemásoltál valamit a nemtommilyen (?) crack mappából akkor az volt a probléma. Húzd újra a játékot, ne másolgass semmit sehova, és működni fog.
    Még csak bemountolva sem kell hogy legyen a játék DT-be.
  • Pretorian
    Igen, az egyben voltak problémák a talaj textúráival, ha megokosítottad a renderer_setting.xml-t.
    Ebben a részben nincsenek, legalábbis nálam minden fasza, high-on.

Urbijoe #941:

Csak akkor látod majd a renderer settings file-t, ha már egyszer elindítottad a játékot (betöltöttél egy pályát). Utána kilépsz, bemész a Data/Settings mappába, és láss csodát! Ott lesz a file.
  • Balumann
    Milyen géped van?
  • Balumann
    ? Nekem nincs is crack, se crack mappa, és nem is kellett semmi. Simán elindítottam a játékot és ment. Legújabb daemon tools legyen fent.
  • Gabyee
    Crash in application version: 29980.2562

Failed setting up render device.

Renderer: threaded
    Physics : threaded

ezt írja ki amikor indítom
  • Gabyee
    ami a crack mappában van exe azzal kell indítani?
    nekem nem megy vele,HELP:(
  • Rage47
    ehhe, nekem most lépett ki magától
    Crash in application version: 29980.2562
  • Balumann
  • NeBby
    LOL!!!! 2 kerekezés powwa Így jött be a csávesz...kicsit bugos
  • ajem kisa
    Nekem még csordogál lefele, remélem még ma le is ér, aztán remélem azért nálam jo lesz, a mekré is jo volt!
  • Adam II
    Amúgy amikor reggel olvastam ,hogy valaki írta ezt a hibát és akkor azt mondtam ,hogy remélem nálam nem lesz elkezdtem játszani is nahát nálam sem akart átengedni de nem lepett meg mert éreztem ,hogy szar lesz.
  • ajem kisa
    Kitudja? A kolin dörtnél is van akinél jo, van akinél nem:)
  • Adam II
    Nos a mentéssel amit Rage adott megcsináltam a hármas pályát.
    Először azt hittem ,hogy a campaign menüben majd előlről tudom kezdeni és meghalgathatom a bevezetőt és kiválogathatom a fegyvereket de nem volt Play Mission gomb így ezeket mellőzve vittem végig a pályát miután megcsináltam nem volt gond jött a következő küldi és a bevezető is elérhetővé vált. tartok tőle ,hogy a hiba akkor lép fel amikor egy új "ACT" következik de ez csak feltételezés majd meglátjuk.

Szerintetek mi miatt lehet? Ha a törés miatt lenne nem csak pár embernél fordulna elő hanem mindenkinél.
  • ajem kisa
    Nekem még nincs meg a teljes, nemtudom azzal hogy van, de a Multis demoban ugyvolt, hogy voltak a szerverek, és a legfelsö volt a hama (LAN) szoba...
    Ha megvolt a szerver csinálva!
  • Balumann
    Beléptem, mindenki offline most... :(
  • Balumann
    De hülye vok, most veszem észre, hogy ott a banner allatt egy hamachi szoba :)))
  • Balumann
    Akinek problémája van hamachival, az valószínű azért van, mert a legújjab verziót tettétek fel/frissítettétek. És avval sajnos ilyen probléma van. 1.0.2.0 -t vagy korábbit tegyetek fel (google -vel megtaláljátok sok helyen, ez a hiba miatt szerintem :D).
  • Balumann
    mi értettük, de azt kihagytad, hogy már beléptél hamachiba szobába ;)
    Igen, LAN only -ba kell menni, nem kell hozzá gamespy.
  • Fox44
    Latom nem ertitek! Ha belepek mondjuk a GRAW2[HUN] hamachi szobaba es utana elinditom a jatekot(GRAW2), akkor utana a Multiplayer/ LAN only-ba kell menni vagy Multiplayer/ Gamespy ID account kell?
  • Bartn73
    Sziasztok én is egy hamachi nemértö vagyok:) Én má benvagyok 1bizonyos szobába(jelszó+minden stimmel)de én hogyan látom meg a GRAW-on bellul hogy vannak e vagy nincsenek Mert a hamachiba látom hogy vannak de a játékba meg mégse látok senkit, ez miért van?(Na tuti hülyénn irtam le ezt)azért kösz ha tudtok segitteni
  • ajem kisa
    És a legfontosabb!!!
    A multiba felmehetsz akármelyik szerverre, ha van hely!
    A hamachi-val pedig csak akkor tudsz játszani, ha van ott bent valaki, valakik, ha üres, akkor szopacs!:)
    Azzal nem mehetsz fel szerverekre, CSAK arra a bizonyos egyre, vagy kettöre!
  • ajem kisa
    Akkor most én probálom elmagyarázni!:)
    Hamachi-n keresztül CSAK azokkal tudsz játszani, akik ismerik a "szoba" jelszavát, függetlenül attol, hogy müsoros lemez volt-e, vagy sem!
    Az csak olyan, mintha LAN-ba játszanál!
    A MULTI viszont csak akkor enged fel, ha eredeti szériaszámod van!Azaz megvetted!
  • Fox44
    Nem en ertettem felre, hanem ti!A hamachi serverek a jatekban a Multiplayer/ LAN only-nel vannak? Vagy Gamespy ID account kell, hogy hamachin keresztul lehessen jatszani online?
  • Balumann
    Annyira értelmes, hogy a játék telepítése végén jött egy teszt. A procim 1800 Mhz órajelű (miközbe 2 magos, és húztam is rajta elméletileg, de 1800 Mhz-et lát csak), és egy piros X-et rakott, hogy az nem elég a játék futtatásához... Aztán közben a játék meg maxon megy szinte, akadás nélkül.
  • Balumann
    félreérted sztem, hamachiba privát hálózatok vannak, bekell lépned egy szobába (tudnod kell a jelszót és nevet), vagy csinálnod egyet. Természetesen ha csinálsz egy szobát, akkor csak az tud belépni akinek te megadod a jelszót meg szobanevet!
    Akivel egy network-ba vagy hamachin, annak a szerverét látod a játékba.
  • Rage47
    hamachi -> lan
  • Fox44
    A hamachi serverek a Multiplayer/ LAN only-nel vannak? Vagy Gamespy ID account kell? thx
  • Balumann
    jah, alapból rajtavan a telepítője a lemezen... :D
  • Balumann
    Nah kipróbáltam a játékot, nagyon állati! Érdekesnek találtam mondjuk, hogy szép grafikája van, de érdekes fizika. Lerakja a c4-et a híd lábához, ott is robban de a híd a közepénél fogja omlik le, ahova leraktam a bombát ott meg csak füst, de mintha állt volna a lába :D (lehet, ha lenne fizikai aegia kártya, akkor jobb lenne az is).

valakivel szivesen kipróbálnám hamachi-val a COOP módját! Ha valakinek van kedve, írjon privit és megadom az msn-em. Többit meg ott megbeszélnénk.