Ghost Recon Advanced Warfighter 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

reggel talán már nyomor lesz 😛😛
Rage47
hamara kevesen vagyunk sajna
én most nem érek rá majd holnap esetleg?
mikor lesztek hamán toni egyet??😄😄😊😊
Rage47
én meg a kötsög teamkillereket utálom. már 2x is volt a csapatomban :S
Nekem nagyon bejön eddig a játék csak azt nem szeretem amikor hátba lönek 😊😊 De annak elenére sztem nagyon COOL
Aki esetleg nem találta itt van: http://gameisland.extra.hu/index.php?option=com_remository&Itemid=52&func=fileinfo&id=45
ott google már meg is van 😛
DarkSector
Na igen, ha elindítod a multiplayer részt, akkor kidob egy kis ablakot, ahol igen-t kell nyomni.....
Ekkor önmagától frissít, de magában a pach-et én seholsem találtam....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Hali!Tök baró a bejáccás de van egy probléma!!!Az hogy új versiot kér.És nem találom itt a fórumba valaki esetleg tudna adni egy linket ahonnan letudnám szedni?
DarkSector
Én felnéznék hülyéskedni egyet....
Csak azt nem tuom, hogy be tudok-e lépni?
De minnya megpróbálkozok...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

dante3
Jah,én is simándiban nyomattam,de már letöröltem! Várom a teljest!
Remélem jobb lesz,mint az elsõ rész!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

értem 😄
DarkSector
teljes játék (ha eredeti)-- net+lan (hamachi)
teljes játék (ha zeraw) --- net
demo játék ---------------- net+lan (hamachi)

Rage47
csak sosincs fönt senki
dante3
hamachin IS játszható!!!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

de akkor mér kell hamachi ha azt mondjátok a demohoz nem kell?😄(tom hogy fárasztó vok)😄😄😄
DarkSector
Szerintem is...
És inkább hasonlított az 1.rész a battlefield-re...
Ez meg olyan elnagyoltabb inkább...

bertino
fogod magad, felmész, bejelentkezel
ha nincs accountod, gyorsba csinálsz egyet

nagyon nehéz

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

akkor mér van hamachi szerver meg akkor ha nem kell hogy kell használni?😄😄
ASE?
bertino
bár ebbõl még csak demo jött ki, de sztem az 1nek a gépigénye is nagyobb volt

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Rage47
nem kell hamachi demohoz

nekem nagyon bejön😊 remélem single is tetszeni fog, az 1. része vhogy nem jött be.
ok fel mentem hamachira Lacko a nevem és most töltöm a gémt de kül jó?😊
Rage47
demo csak. hó vége a megjelenés talán
vagy csak demó?
dante3
csak multi demo

vagy csak demó?
Hali!Ez a gém már meg jelent?
dante3
biztos valami sz@r 8800gtx<#buck>

Rage47
új vid. kari?
Alwares
Áhhhá nekem még mindig csúnyák a fák, azaz nem is bírja rendesen megjeleníteni... Jó lenne erre valami mert már az egyben is nagyon zavart hogy még a kerítésen se láttam át...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

ajem kisa
Az egyik haver ugyanezt a dolgot csinálta nekem a graw 1-el, mert neki nem indult, de más gépen igen, ö is kiirta lemezre onnan a telepitett állapotban, ugy már jo volt!
De Evin mondott egy okosságot a graw 1-röl, hogy valamelyik könyvtárat kell átnevezni...(nememléxem, de a forumba meglehet keresni, ha valakit értdekel...), és ugy menni fog a játék!

DarkSector
Jah persze ez nem a demo-nál hasznos, csak én ott alkalmaztam elõször....

Alwares
Hát egy demo-val ennyit szenvedeni, én inkább hagytam volna az egészet a fenébe...

DarkSector
FIGYELEM!!!!!!!!

Egy érdekes megoldás a játékokkal kapcsolatban felmerülõ problémákra, vagy hibákra!!!!!!!!!!!!!!

Van egy egyszerû megoldás a legtöbb játék hiba kiküszübölésére!!!
Példaképpen:
Volt egy X nevû játék, ami az istennek sem akart feltelepítés után elindulni, de tudtam, hogy semmi baja, hiszen eredeti DEMO játékról volt szó, ami egyik havernál felraktuk, és normálissan elindult!
Viszont én már vagy 10x próbálkoztam és feltelepítés során mikor el akartam indítani a játékot mindjárt hibaüzenettel fogadott, hogy totális hiba történt és megkér, hogy telepítsem újra.....
(És utánaérdeklõdtem, és már ismerõseimnek is segített ez a módszer egyébb hibák kijátszása szempontjából....)

Ezután felraktam a könyvtárat a gépemre és azóta rendessen mûkszik a játék!!!!! rel="ugc nofollow noopener noreferrer">Ezután felraktam a könyvtárat a gépemre és azóta rendessen mûkszik a játék!!!!!>

Ezt csak érdekességképpen tettem fel hátha valakinek megoldást tudok ezzel nyújtani a problémáira.....<#vigyor3>

Viktor9202
XDXDXD

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

Rage47
xDD
Adam II
NEKEM IIIIIIIISSSSSSS

Viktor9202
Szerintem én fel is hívom

Adam II
Dumáld már meg ,hogy szerezzen be párat jó lenne már játszani vele 😊

Viktor9202
Tudom én sem, de én is ezen csodálkoztam hogy miértnem rakták fel :S

Alwares
Még csak elõrendelésen van ha jól tudom, és 29-én érkezik nem? No mindegy...

Adam II
Az oldalon még nem láttam.

Viktor9202
Ahha PC.Majd bescannelem az ujságot

Adam II
PC?

Viktor9202
Galaxisnet-en már van GRAW 2. Volt itt a pesti haverom és mutatta a katalógust, meg a fényképet ahogy fogja a game-t.
Amúgy a játék ára: 9990 FT

FLeT
Thanx...

°°&#183;.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.&#183;°° °°&#183;.:| XBOX 360 |:.&#183;°° by FLeT&#174;

nembaj nekem pont megfelel... legalább valami új cucc ami elröcög nálam is 😊
mike0013
na én is leszedtem a demot!😊
marha jó, és gyengébb gépen is megy😊 igaz, megint azok a rohadt fák, bokrok...😄
de mindegy, túlélem

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

ajem kisa
Az tényleg gáz volt, hogy ilyeneket csináltak a társak, de hálon játszani többet voltam, mint single-ben!😊
Ott még mindig sokan vannak, én inkább a cooperative modot szeretem!
Attol függetlenül a graw2-t is én tuti megveszem a hálo miatt!