2845
-
#1044 Az tüzérség akarna lenni. -
#1043 és mit tudok azzal leszedni? :)))
Mert a helikopátert nem akarja. Hiába mutatok rá h attack, szarik nagyot a fejemre. :)
(at vágom hogy hogyan kell kiválasztani, csak nem akar engedelmeskedni. Mondjuk a tank is soxor a 20-dik move parancsra hajlandó elindulni. Lesz 1-2 szavam a "sofőrhöz" a meló elvégzése után :) ) -
#1042 azzal a izével kell leszedni ott a backback nél tod választani! mint az 1.(3.) pályán a tankot ugyanúgy! -
#1041 Ja a map neve kimaradt:)
Attack on multiple axes. -
#1040 Srácok kéne nekem 1kis help mert elakadtam nem kicsit, nagyon :)
Azon a pályán ahol a tankot kell irányítani, és az a feladat h search and destroy, mi a fenét kell csinálni? (tudom keresés/megsemmisítés, de azon kívül? :D)
Ráadásul amikor odaérek a kijelölt hely közelébe, jön 1 helikopter amit nem tudok leszedni (nincs rakétám) meg sajna a tank sem.
A legjobb az egészbe hogy ahova mutata a jel, ott nincs semmi. (a föld alá gondolom meg nem kell menni)
A másik. Mi a fene az az Artillery. Azt is most kaptam a tankal 1ütt. Elvileg tud attackot, gyakorlatilag semmit nem csinál :)
Itt 1 kép ha ez segít:
Előre is thx a supportot :) -
#1039 4 kor gyere pls VS ezni , h sokan legyünk (#1026) -
#1038 Kösz. -
#1037 rámész görgővel arra baloldalt h GHOST TEAM (vagy már nemtommi, a fölső csík az emberek fölött) akkor lenyomod a középső gombot(vagy görgőt) és follow! -
#1036 Szevasztok!
Segítsetek!
Hogyan kell ki adni a csapatomnak,hogy kövessenek?
Megtaláltam a parancsokat ,de pl. a follow-ot hogyan adom ki az egész csapatnak. -
#1035 szted én demoztam ?
akkor sry...csak én nem próbáltam -
#1034 ugyanolyan mint online demoban :) -
#1033 aki még nem volt vagy akar az most is jöhetne campaign coop-ozni!
Szoba: GRAW2[HUN]
pass: havefun -
#1032 de én VS re gondoltam azér kéne sok ember.... coop-ot már láttuk VS t még nem! Sztem VS jobb , bár még nemláttam -
#1031 Hát ha olyan gyenge lenne mint single-ben, akkor semmi értelme nem lenne XD -
#1030 12 a coop
campaignban viszont csak 4 -
#1029 :D
hányan lehet egyszerre co-op-ban? az 1-ben 4-en lehetett arra emléxem, itt is?
csak, mert több hamachi servert is létre kéne akkor hozni, mert télleg elég sokan vagyunk/leszünk:) -
#1028 hüha, annyian leszünk, h nem lesz esélye a kötsög gépeknek haha :D
amúgy rohadt nehéz ám a coop, a gép szuperhiper gyors és fejre lő általában xD -
#1027 Na majd én is beszerzem, az lehet coopolni :) -
#1026 4 körül lesz VS (tdm) szal gyertek sokan!!!!!
Szoba: GRAW2[HUN]
pass: havefun -
ladista #1025 Sziasztok!
A ghostrecon.hu fórumán megtalálhatjátok a GRAW2-es játékosok közös (ingyenes) TeamSpeak IP-jét!
Tessék regelni és további jó coopozást! :) -
#1024 3. pályátol tényleg eléggé belassul. Ez így szar!! Ha az első kettő jó volt, akkor ugyan lehetne a többi is jóóh. jó nagy kibaszás. -
#1023 kell hozzá ageia kártya gondolom...
Nagyon állat volt a multi!!! :) Kéne ventrilo vagy teamspeak server -
#1022 Ezt az AGEIA-s fizikás baszt hogylehet bekapcsolni ebben a szarban? Mert nállam nem engedi... -
#1021 Télleg nagyon állat , főleg campaign coop!!! tdm et még nem is próbáltuk.... -
#1020 Nah játszottunk multiban, voltunk 7-en is. Van 3 COOP pálya, amin lehet nagyon sokan játszani, rohadt nagy pálya, kemény ellenfelek. És van egy olyan mód, hogy a campaign küldetéseit lehet, max 4-en végigvinni.
Mindegyik mód nagyon állat szerintem, coop-ba sokkal jobb mint a hülye gépekkel játszani :)
Időnként nekem is akad egy kicsit, de nem vészes. Este csinálok megint szervert, ha nem lesz éppen. -
#1019 Én inkább nem játszok vele addig amíg ki nem derül ,hogy csak a törés a hibás vagy ha az eredeti is ilyen akkor addig amíg nem jelenik meg egy patch.
Ha megjelenik a héten úgy is kiderül ha az erdeti sem enged át egyeseket a harmadik pályára meg ,hogy belassul-e.
-
#1018 köszi, akkor gyorsan le is kapom. (hát igazság szerint nem kelett volna soakt visszaolvasnom, sry) -
Alien1024 #1017 ilyen hibával más is találkozott ebben a hozászolásban meg kapod a mentést a köv pályára #957 -
#1016 üdv! még a játék elején vok. MEgcsináltam a második küldit (Recon is FOrce) "A" minősítésre, de csak a menübe tudtam visszamenni. Ilyenkor mivan?? vmit elrontottam? -
#1015 Balumann akkor gyertek már várnak 2 en :)
szoba:GRAW2[HUN]
pass: havefun
itt a szoba! vagy mond a tiédet és akkor münk!
Amúgy ezt a szobát is berakhatnátok banner alá mer én ezt figyelném és aki úgyse jáccik azt kirugom addig hogy mindig legyen szabad hely! -
#1014 én már csináltam , ez nincs tele:
szoba:GRAW2[HUN]
pass: havefun
-
#1013 Nah, lehet, hogy 11 óra fele csinálok szervert (hamachi lan)! Majd jöjjön aki szeretne! -
6600GT #1012 ez igaz,biztos a verzió miatt van akkor.de ez majd kiderűl. -
#1011 Azért ez mégicsak egy tört verzió és elég korai. Ráadásul ekég különös ,hogy nincs hozzá crack és csak serial kell hozzá és már fut is.
Majd ha megjelenik akkor a hivatalos fórumon meglátjuk panaszkodnak-e ilyen hibákra. -
#1010 Nem. -
6600GT #1009 akkor a medium átírása nem befolyásolja a hibákat a játékban?! -
#1008 De így alapból sajnos nem igaz az a dolog, hogy akinek az GRAW1 jól ment, annak a GRAW2 is jól fog menni. -
#1007 nem csak lehet, hanem biztos -
Djemba #1006 oké de van egy nvidia 7600 256mb is lehet azon jobban menne -
#1005 elindulna, de sok élményt nem nyújtana a növényzet miatt