Ghost Recon Advanced Warfighter 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
P4 3GHZ 800FSB, 7600 GT, 1Gb RAM
Nekem is nagyon bejön a demó. ti csak hamachin szoktatok lenni? Nem tudna valaki csinálni 1 magyar server-t a játékon belül? Lehet beszállok majd este hozzátok, ha nem baj? JokerX néven futok(ahogy csak bírok).
tervezitek az eredeti megvételét?
P4 3GHZ 800FSB, 7600 GT, 1Gb RAM
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Sajna este megyek melózni!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
min 6-8 ember kéne egy jo partihoz, annyi meg soha nem jön össze
Ide beférsz még?😄
Az elsõ rész multija elõször nem tetszett, 1.35-el viszont már egészen játszható volt.
Úgy tûnik, végre a kevlar is véd valamit, vagy csak a fegyverek tûzerejébõl vettek picit vissza?
Hangok iszonyat jók, meg merem kockáztatni, hogy a legjobbak az összes eddig megjelent shooter közül.
Ez a tagging/detagging system is rohadt nagy ötlet, fõleg, hogy deathcammel is használható.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Mikor fog kijönni a teljes játék??? Metrt nekem már nagyon tetszik a demo meg az 1 is bejött.
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!