2845
-
#1204 De hogy kell HAMACHIVAL GRAW2-zni??? Addig eljutottam h joinoltam a serverre? Beirtam a server nevet meg a passt. De utánna mit csináljak? Inditsam el a Grawot vagy mit?
Help me pls!!! -
KOVU #1203 ok meg van a mentés de hova kell másolnom?? -
#1202 Akinek hamachival még mindig kérdései vannak: Magyar Hamachi oldal -
KOVU #1201 most itt olvasom hogy a második pálya után mentést kell letölteni?
mert nekem sem megy továb a második küldetés után. akkor most mit csináljak? -
GrimReaper78 #1200 Valahol lejjebb be volt linkelve egy savegame a 3. pálya elejéről, keress rá. -
GrimReaper78 #1199 Meh, este (éjjel) megint nekivágtam a szinglinek, de a holt bugyuta AI egész egyszerűen idegesítő. Hagyom a búsba, majd co-op-ban végignyomom haverokkal.
Ma van egy kis melóm, de amint végeztem vele, megyek fel Hamachi-ra. -
szapor #1198 Van vmi modszer a 2-dik pálya után mer semmi kedvért nem akar tovább menni -
#1197 [email protected] :P:P -
#1196 Én mennék hamacival csak nem tom hogy kell? Hamacival joinoltam beirtam a server nevet meg a passt és akk meg is találta a hamachi de utánna mit kel csinálni? Lécci vki irja le azt akkor megyek a serverre! Meg aki akar Grawozni akk fel vehettek msnre! Jah és patch kell?
Üdv.: Baba -
#1195 Nah, vagyis a 30 napos premium trialt. -
#1194 Aktiváld a 30 napos trial-t, és gyere az előző hamachi network-ba. -
q2w3 #1193 Senki nem jön hamachira? név GRAW2HUN jelszó ghost team -
PunkZoli #1192 omg ,sikerült...elbujt az egyik mocsok -
PunkZoli #1191 mitkell csinálni az első mapon a rebel outposttal? plíz:) -
#1190 ATARi csak kiad, ő nem fejleszt :-) -
#1189 ott nem a programozo csapattal van a gond ... kiado: ATARI :( -
#1188 Már bocs de én úgy nem veszek játékot amíg ki nem próbálom. Ilyen bughalmaz trehány munkáért, meg nem fogok kiadni 10-12k-t.
Peace -
Lantee #1187 ...majd ha kiadtad érte a pénzt, és otthon szépen kibontva az EREDETI dobozt ugyanezt tapasztalod, jogosnak fogjuk érezni a felháborodásodat.
Addig pedig engedtessék meg nekünk egy kicsit "belepofázni" a véleményedbe.
Peace -
#1186 ha nincs nete hogy írja le? -
#1185 A másik meg hogy a vennéd a fáradságot és visszaolvasnál, láthatnád hogy DE, IGENIS TETESZETT a játék.
Csak arról már nehogy én tegyek hogy a fejlesztők képesek az emberek pofájába tolni 1 ekkora fos boghalmazt.
A TDU detto ugyanez.. Azzal is rengeteget játszottam, ÉS 1 SZÓVAL sem írtam hogy nem tetszik. Csak úgyszint tele van hibával, és a kedves programozó cspaat szarik a userek fejére nagyot patch ügyileg.
-
#1184 Engedtessék meg hogy legyen saját önálló véleményem, és kéretik nem belepofázni, főleg ilyen hangnemben..
Kösznöm.. -
#1183 Szerinted ha valaki el tudja olvasni a hozzászólásod (gyk. van nete), akkor nem akar majd online játszani? :D Majd nyílván odaad valaki egy súlyos ezrekért vett cd-keyt neked :D -
q2w3 #1182 Csiáltam egy hamacsit: név GRAW2HUN jelszó ghost team -
q2w3 #1181 Valaki nem tudja mi a baja a Hamachinak? -
#1180 :DDDDD -
Torry #1179 PLSPLSPLSPLS írd már be, hogyha ilyen módon sikerül kulcsot szerezned -
#1178 Hi all! PLS AKIENK MEGVAN A GAME EREDETIBE ÉS NINCS NETE VAGY ESTLEG NEM JÁCCIK VELE NETEN AZ PLS IRJA LE NEKEM PRIVÁT ÜZIBE A SERIALT.(KÓDOT)
ELÖRE IS KÖSSZ!!
ÜDV.: BABA -
PunkZoli #1177 na most sikerült... viszon első mapon a rebel outpostnál mit kell csinálni, me elsuhantam a lényeg felett...kiirtottam mindenkit:) -
q2w3 #1176 Ezt írja a hamachi: "The network appears to be full. Click here to Details." -
#1175 Hi all! Érdeklődni szeretnék, hogy hogy lehet Multizni a gammel? Hamachival v mivel?
A választ előre is kösz!
Üdv.: Baba -
#1174 Nem volt sebesség gondom. A Texturák kivételével (csak 512mb ram vagy több esetén engedi a mximumot) minden maxon. -
PunkZoli #1173 cső, mivan ha az aegia nyafog és error? thread meg nádiposzáta? -
q2w3 #1172 Látom neked is 320-a 8800GTS-ed van. Hogy megy rajta játék? Fullon akadás nélkül megy? -
#1171 10-20fps-el lehetetlen lőni...
eddig nekem nagyon bejön a game 1-2 bug ellenére! -
q2w3 #1170 Hy! Működik a hamachi server? Mert nekem valami hibát ír ki. -
#1169 Ponotsítok olyan kártya kell neki amin van 512mb ram. -
ptomesz #1168 egy Nvidia7900 gyenge neki? elég érdekes, de azé kösz a választ
de ha ez gyenge szerinted hányas kártyától lehet buherálás nélkül maxot állitani? -
fadi #1167 multi nem lesz ma? -
Neoncsoves #1166 OFF
Amúgy én egyik gameben sem találtam bugot (se ebben se TDU-ban ) lehet nem vagyok annyira igényes játék terén... de nekem a TDU onlinen nagyon jó lazításnak a GRAW2 coop után vagy 2 cod2 war után... -
Neoncsoves #1165 neked b*zmeg semmi játék se jó már nem azért? igen... ugy tunik... se ez se a TDU nem tetszik. menj azt játszá a Barbie Fashion-nel abban biztos nincs bug xD amúgy nekem nem egy sztár gépkonfigom van de mégis tudok lőni 10-20 FPS-el :-) amúgy egész jó a game a 4. mapon tartok...