Ghost Recon Advanced Warfighter 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pretorian
nforcera? <#wow2>

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

dante3
HOPPÁ! Felkerült a game nforcera!!!!!<#wow1>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Szervusztok!

www.ghostrecon.hu

Átfogó ghostrecon oldal.

dante3

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

mike0013
jó hát nem mindenkinek telik csúcsmodern gépre:|

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Adam II
Nah azért várjunk lehet ,hogy kamu.

Eisenhower
Ghost.Recon.Advanced.Warfighter.2-SKIDROW kijött. 😊 ez a skidrow vajon megegyezik az nforce forumon levõ skidrow-al? 😊

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Adam II
Francba ,hogy cseszhettem el<#falbav><#falbav>
Köszi

Rage47
(tavaly)
Pretorian
Jahh, igen, így már megvan. De hát...azért a 9xxx-es széria már közel 5 éves, szerintem ez nem meglepõ. Gondoljatok bele, milyen lett volna 2002-ben Voodoo 2-essel Medal of Honorozni...

Adam II
Ez már a sima GRAW-ban is így volt. Gondolom Ati 9600-os karitok van nekem is az volt tavaj amikor megjelent az elsõ rész de tavaj nyár elején vettem egy új videokártyát és a fák normálisak lettek. Szerintem direkt ilyen ,hogy belekényszerítsenek a fejlesztésbe.

mike0013
kétlem, sajnos😞
már az 1-ben is ilyen volt:'(

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Hát ja... eljátszottam most vele egy darabig, faxa meg minden... de így nem az igazi, úgyhogy uninstall, a teljes gamet meg ugyancsak hagyhatom. Ha csak nem kiderül, hogy ott javítottak ezen a problémán.
mike0013
hát ez az, nekem is tökjól megy, csak a növényzetet spórolták ki a régebbi gép configokból😞

király, nekem is ilyen... szóval erre nincs is megoldás?! Hehh, marha jó, mert egyébként jól megy
Maxtreme
lol na azért túlzásokba ne essünk 😊

Shep
Hát ez úgy fest mint valami rajzfilmben. Más drivert próbáltál?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Na akkor úgy fest nem tetszett a rendszernek a SP2 le fel rakás, na sebaj ghostolok egy új rendszert 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

mike0013
sajnos nekem is ez van, ez szerintem is a videókártya miatt😞

Alwares
A fa bug, az ez:

Állítólag a videókártya miatt van sajnos... De azt csak õsszel tudok cserélni...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

ajem kisa
Kijött egy video nemrég, ahol beszélnek a szerkesztök, és ott egy pár szot is mond a multirol, ahol azt mondja, hogy a "hangos cset" az beszéd lesz, nem az F1 a gogogo pl.mint a (mitmondtatok a multkor?) CS-ben?!😊
Reméljük is, hogy lesz is teamspeak benne!!!

Pretorian
Fa-bug? Mire gondolsz?

Nahh, nekiestem hardcore-on, hát...kb. 3 percen belül mindhárom emberem halott volt, és én is bekaptam a heccsátot a géppuskás résznél, amikor a sok Jorge leereszkedik a kötélen...
Hard és hardcore között kb. annyi a különbség, hogy HC-n jobban céloznak a mikulások...
Szerencsére vége annak a lolságnak, hogy amikor az ellenség meghallotta a lövéseidet, különösebb vizsgálódás nélkül agyatlanul beleszaladt a zárótûzbe...megfontoltan, lassan lépkednek, sunyulnak...

Pretorian
Szerintem csak neked. Nálam tök simán fut, kb. 20-25 másodperc alatt betölt.

Shep
Ja még egyszer, csak nekem tölt sokat?

Shep
Kösz már rájöttem.

Pont ezért nem használtam a tactical mapot az 1-ben sem ,azth iszem itt sem fogom.

Alwares
Na kipróbáltam a Singe demo-t, hát eszméletlen hogy mennyivel jobb mint az 1!!! A célzás is perfekt, végre el lehet találni az emberek. Teljesen simán fut, míg az 1-nél kelett egy fél perc, míg bejárattam a játékot, ellenben ez, teljesen jó. Csak a csúnya fa-bug ne lenne! Ami a legdühitõbb hogy már a kerítéseknél is egy üres textúrát látok. De ezen túl tudok léépni, hiszen a játékélmény mindent überel!

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Hát én most próbáltam ki és tényleg izonyat milyen szép és jó game, kicsit olyan mint ha a Crysis-el nyomultam volna!!!!!

Rage47
Sztem majd fenn lesz amúgy sg-n is...
pcdome.hu-ról is max-al jön le,ha valaki még nem szedte volna a demót
lalakov
Nekem az 1-bõl csak egy dolog hiányzott, a mentés. Itt végre ott mentek ahol akarok?
Mikor jön a teljes (elméletileg)? (egy kicsit nagy ahhoz, hogy 1 pályáért leszedjem)
dante3
Jah, lockdown nagyon gagyi lett, hamar végigszaladtam azon a játékon, semmi kihívás!<#shakehead>

az már régi, Raven Shield nem? De mindegy, akkor lehet, hogy mégis leszedem éjszaka a demót... 😛 Aztán utána kivárom a teljeset..(GRAW2)
Rage47
Lockdown elöttivel játsz😊 az sokkal jobb mint a xar Lockdown..
elég sok rainbow six van... 😊 De a Vegas nem fut, mert sm 3.0 kell neki... Az elõtte kijött game meg megvan már régen (asszem Lockdown volt a neve, nemtom már)
Rage47
Rainbow Six
Tudtok vmi viszonylag újabb FPS játékot, ami hasonlít a GRAW2-höz? Csak mert a demót még nem akarom letölteni a mérete miatt (kivárom a teljeset)...
Pretorian
A tactical mappal az az egyetlen baj, hogy amíg tökölsz vele, addig hátbalõ vamami pendejo. Persze, amíg nem tudnak rólatok, addig hasznos, de ha kiszúrtak, és elkezdenek manõverezni, akkor már tök felesleges használni. Max arra jó, hogy tudd, merre vannak éppen, másra nem.
AI meg szerintem über, hardon legalábbis. Hardcore-on még nem próbáltam.
Nekem a hangok tetszenek a legjobban, szerintem egyetlen shooterben sem volt még ilyen jó a hang.

Pretorian
Középsõ mouse.

Pretorian
Ugyanezt csinálta nálam is Vistán, több drivert is kipróbáltam. Inkább feltettem XP-re, ott nincsen vele probléma.

Adam II
Valóban sokkal könnyebb a parancsok kiadása SWAT 4-ben és az R6 Vegasban de azok nagyrészt épületekben játszódtak nem nagyobb nyílt területen tehát könnyebb rámutatni egy ajtóra és kiadni a parancsot ,hogy törjék be majd pucolják ki a szobát mint megfelelõen elhelyezni az embereket egy olyan helyen ahol bárhonnan jöhet támadás.

Sok hasonló FPS bajlódik ezzel én még nem láttam tökéletes megoldást. Ha túl sok parancs van akkor sok idõt vesz igénybe kiválasztani a megfelelõt ha túl kevés akkor korlátozottak a lehetõségeid. Szerintem nagyban segített volna ha át lehetne venni a csapattársak irányítását ahogy az a legelsõ részben volt így nem kéne annyit bíbelõdni a tactical mappal ,hogy pozícióba állítsd õket hanem magad vezetnéd oda.

Az ellenség AI-ja igaz nem mindig van toppon de azért szerintem jó. Gondolj mindig arra ,hogy csak alul képzett mexikói lázadók nem profik😊

Shep
Na megcsináltam én is a demot, jobb lett mint az elsõ rész, már csak a helyszín miatt is, bár mondjuk nekem a város is bejött az egyben, de ez jobban hasonlít az elsõ részhez, bár ki tudja milyen pályák lesznek a véglegesben. Az ellenfél szerintem továbbra sem az igaz, a saját emberek végre jobban muzsikálnak, ami továbbra is zavar, hogy még mindig nehézkes a taktikai parancsok kiadása. Az ok, hogy ha nagyon taktikázni akarok akkor taktikai térkép, ha ez nem nagyon izgat akkor meg bohóckodhatok a másik módszerrel, de továbbra sem az igazi, valami olyasmi kellene mint a swat4-ben, csak kicsit tovább fejlesztve. Mindegy azért szerintem ütõs lesz 😊

ajem kisa
Nagyon jo lett ja! Már várom a jövö hét csütörtököt (remélem már nem tolják el megint), és megveszem egyböl!😄

Maxtreme
A 160.15-ös FW-el (winxp 32bit) nálam is ezt mûvelte. A 94.24-el viszont jó.

Rage47
ez a game nagyon ütõs😊 már a multi is tetszett, de a single is tök jó😊
Shep
Kellett neked valami szimulátort installálni a Recon helyett 😊

Shep
Nem a tactical mapon, hanem élesben.

Hi all! Felraktam én is játékot, de a betõltés után ez a látvány fogadott!

Sztem a Vistás driverekkel lesz a brobléma...nincs rá vmi megoldás vagy marad a formázás?

Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure

Pretorian
F6 -> Execute all

Shep
Csak nekem tölt rohadt sokat, még kilépésnél is? Melyik gombbal tudom a parancsot élesíteni, mert akárhogy néztem a listát nem találtam?

"A RainbowSix Vegasnak és a Double Agentnek"
Volt mind a kettõnek demoja, az R6-nál ráadásul ugyan így külön jött ki multi és single demo.