2845
FAQ
  • mrbaba
    De hogy kell HAMACHIVAL GRAW2-zni??? Addig eljutottam h joinoltam a serverre? Beirtam a server nevet meg a passt. De utánna mit csináljak? Inditsam el a Grawot vagy mit?

Help me pls!!!
  • KOVU
    ok meg van a mentés de hova kell másolnom??
  • Balumann
    Akinek hamachival még mindig kérdései vannak: Magyar Hamachi oldal
  • KOVU
    most itt olvasom hogy a második pálya után mentést kell letölteni?
    mert nekem sem megy továb a második küldetés után. akkor most mit csináljak?
  • GrimReaper78
    Valahol lejjebb be volt linkelve egy savegame a 3. pálya elejéről, keress rá.
  • GrimReaper78
    Meh, este (éjjel) megint nekivágtam a szinglinek, de a holt bugyuta AI egész egyszerűen idegesítő. Hagyom a búsba, majd co-op-ban végignyomom haverokkal.
    Ma van egy kis melóm, de amint végeztem vele, megyek fel Hamachi-ra.
  • szapor
    Van vmi modszer a 2-dik pálya után mer semmi kedvért nem akar tovább menni
  • mrbaba
    [email protected] :P:P
  • mrbaba
    Én mennék hamacival csak nem tom hogy kell? Hamacival joinoltam beirtam a server nevet meg a passt és akk meg is találta a hamachi de utánna mit kel csinálni? Lécci vki irja le azt akkor megyek a serverre! Meg aki akar Grawozni akk fel vehettek msnre! Jah és patch kell?

Üdv.: Baba
  • Balumann
    Nah, vagyis a 30 napos premium trialt.
  • Balumann
    Aktiváld a 30 napos trial-t, és gyere az előző hamachi network-ba.
  • q2w3
    Senki nem jön hamachira? név GRAW2HUN jelszó ghost team
  • PunkZoli
    omg ,sikerült...elbujt az egyik mocsok
  • PunkZoli
    mitkell csinálni az első mapon a rebel outposttal? plíz:)
  • Maxtreme
    ATARi csak kiad, ő nem fejleszt :-)
  • arty
    ott nem a programozo csapattal van a gond ... kiado: ATARI :(
  • Maxtreme
    Már bocs de én úgy nem veszek játékot amíg ki nem próbálom. Ilyen bughalmaz trehány munkáért, meg nem fogok kiadni 10-12k-t.

Peace
  • Lantee
    ...majd ha kiadtad érte a pénzt, és otthon szépen kibontva az EREDETI dobozt ugyanezt tapasztalod, jogosnak fogjuk érezni a felháborodásodat.
    Addig pedig engedtessék meg nekünk egy kicsit "belepofázni" a véleményedbe.

Peace
  • buldozer99
    ha nincs nete hogy írja le?
  • Maxtreme
    A másik meg hogy a vennéd a fáradságot és visszaolvasnál, láthatnád hogy DE, IGENIS TETESZETT a játék.
    Csak arról már nehogy én tegyek hogy a fejlesztők képesek az emberek pofájába tolni 1 ekkora fos boghalmazt.

A TDU detto ugyanez.. Azzal is rengeteget játszottam, ÉS 1 SZÓVAL sem írtam hogy nem tetszik. Csak úgyszint tele van hibával, és a kedves programozó cspaat szarik a userek fejére nagyot patch ügyileg.

• Maxtreme
    Engedtessék meg hogy legyen saját önálló véleményem, és kéretik nem belepofázni, főleg ilyen hangnemben..
    Kösznöm..
  • Sadist
    Szerinted ha valaki el tudja olvasni a hozzászólásod (gyk. van nete), akkor nem akar majd online játszani? :D Majd nyílván odaad valaki egy súlyos ezrekért vett cd-keyt neked :D
  • q2w3
    Csiáltam egy hamacsit: név GRAW2HUN jelszó ghost team
  • q2w3
    Valaki nem tudja mi a baja a Hamachinak?
  • Balumann
    :DDDDD
  • Torry
    PLSPLSPLSPLS írd már be, hogyha ilyen módon sikerül kulcsot szerezned
  • mrbaba
    Hi all! PLS AKIENK MEGVAN A GAME EREDETIBE ÉS NINCS NETE VAGY ESTLEG NEM JÁCCIK VELE NETEN AZ PLS IRJA LE NEKEM PRIVÁT ÜZIBE A SERIALT.(KÓDOT)

ELÖRE IS KÖSSZ!!
    ÜDV.: BABA
  • PunkZoli
    na most sikerült... viszon első mapon a rebel outpostnál mit kell csinálni, me elsuhantam a lényeg felett...kiirtottam mindenkit:)
  • q2w3
    Ezt írja a hamachi: "The network appears to be full. Click here to Details."
  • mrbaba
    Hi all! Érdeklődni szeretnék, hogy hogy lehet Multizni a gammel? Hamachival v mivel?

A választ előre is kösz!
    Üdv.: Baba
  • bon
    Nem volt sebesség gondom. A Texturák kivételével (csak 512mb ram vagy több esetén engedi a mximumot) minden maxon.
  • PunkZoli
    cső, mivan ha az aegia nyafog és error? thread meg nádiposzáta?
  • q2w3
    Látom neked is 320-a 8800GTS-ed van. Hogy megy rajta játék? Fullon akadás nélkül megy?
  • buldozer99
    10-20fps-el lehetetlen lőni...

eddig nekem nagyon bejön a game 1-2 bug ellenére!
  • q2w3
    Hy! Működik a hamachi server? Mert nekem valami hibát ír ki.
  • bon
    Ponotsítok olyan kártya kell neki amin van 512mb ram.
  • ptomesz
    egy Nvidia7900 gyenge neki? elég érdekes, de azé kösz a választ
    de ha ez gyenge szerinted hányas kártyától lehet buherálás nélkül maxot állitani?
  • fadi
    multi nem lesz ma?
  • Neoncsoves
    OFF
    Amúgy én egyik gameben sem találtam bugot (se ebben se TDU-ban ) lehet nem vagyok annyira igényes játék terén... de nekem a TDU onlinen nagyon jó lazításnak a GRAW2 coop után vagy 2 cod2 war után...
  • Neoncsoves
    neked b*zmeg semmi játék se jó már nem azért? igen... ugy tunik... se ez se a TDU nem tetszik. menj azt játszá a Barbie Fashion-nel abban biztos nincs bug xD amúgy nekem nem egy sztár gépkonfigom van de mégis tudok lőni 10-20 FPS-el :-) amúgy egész jó a game a 4. mapon tartok...