Ghost Recon Advanced Warfighter 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
viszont a szingli nagyon jónak néz ki, a rongybaba fizika kezd tökéletesedni, kicsit pécésitették az egészet, tetszetõs!
a gépigény alacsonyabb, mint az elsõ részben, ami megmaradt:
texturarészletesség:
128mb kártyákon - low, 256osokon - medium, 512megásokon - high 😞 továbbra sem tom megnézni milyen is maxon 😊
Forza.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
jaja az nem volt rövid.. Bazze vagy 3x lekaptak rakétával😊)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
és akkor mindjárt 1 láma kérdés 😊 Ugyebár a 2-dik mapon küldenek nekünk némi támogatást. Namost õket hogy kell rávenni hogy jöjjenek velem? 😊 Mert én szépen otthagytam õket, és végigcsináltam nélkülük a missönt 😄
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
( hü az anyját)<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
Namost hogy ez globális probléma, vagy nálam van vmi elszabva az passz.
Nekem most kell 😛
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
A demó fele ennyi volt...
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
1. Unpack Release
2. Mount Image using latest daemon tools or burn it
3. Install Game, use this serial: ****-****-****-****
4. Play the game (DVD dont have to be mounted/Inserted