2845
FAQ
  • Shep
    Hát másik driver rakd fel a legújabb betat, ha az van fent akkor azt megelőzőt, esetleg a legutolsó véglegest.
  • Shep
    Ja csak nem 150re :)

Sikerült megcsinálni az 5. páylát de a 6.kra nem tudok 1nél több embert magammal vinni. Ez normális?
  • kovecses
    Akik esetleg látták a Transformers című filmet nem tudom hogy feltűnt e valakinek hogy a gát rohadt ismerős valahonnan? Bizony ez az a gát ami a graw2 utolsó elötti campagain pályájában is szerepel! :D
  • urbijoe
    ja csak törli az összes mentést
  • urbijoe
    van az a pálya ahol tök sötét van és a végén egy kocsiba kell beszállni egy tér közepén ahol 1000-ren jönnek,
    én beszállok a kocsiba és utána vége a pályának de nem megy tovább mert egyfolytában azt mutatja hogy lövik az autot,és még ki sem tudok lépni a játékbol mert semmire nem reagál
  • Evogordon
    Miről beszélsz az mp5 a legjobb
  • Shep
    ÁÁÁ ez a lelőttük a mentő helikoptert és 3 emberre árküldünk egy hadsereget, annyira égő már, ráadásul lőszerem nincs már csak a retek mp5be, de ezek meg csak jönnek és jönnek, a társak már kihullottak, ááá undorító az ilyen.
  • Evogordon
    Hol vannak a mentések? Mert nem találom.
  • NeBby
    nekem megvan a patch telepítő! ha kell valakinek itt van
  • w77d
    igazad van, a grafikai hibára nem tudsz valamit??
  • Shep
    Van az introban hang csak nagyon halk, tekerd feljebb a hangerőt.
  • Adam II
    Na remélem így már jó lesz.

• SgtChris
    Sajnálatos módon nálam nem ajánl fel semmit. :-( Pedig kipróbáltam minden variációt. Nincs meg külön a telepítője???
  • Adam II
    Ezt egy fórumon találtam:

• q2w3
    Ha beléptek a multiplayerbe onnan a lanba akkor megkérdi, hogy fel akarod-e rakni és utána feltelepíti magát. Ennyi az egész. Egyébként nálam +10fps lett.
  • SgtChris
    Amit találtam, az a demo-hoz van. Az is 1.01-es, nem hiszem, hogy ez a full-hoz is jó lenne...csak olaj a tűzre. :-)
  • NeBby
    nekem se tölti le!!! nem nyomja ki h lehet letölteni ...sehol!! azt írja h www.ubi.com ról szedjem le , de ott nincs fenn (és sehol sincs fenn) ... újraraktam ,akkor se jó! PLS VKI HELP!
  • SgtChris
    Honnan szedted le ezt a patchet??? Vagy automatice tölti???
  • w77d
    valaki #1218 ??
  • Gabor_(HSF)
    HEHE.. a vége aranyos,robban a silo,ez meg lefekszik az ajtóba pihenni..
  • Gabor_(HSF)
    Hát hosszú az nem volt,de legalább volt benne egy kis nehezebb rész is,a 8. map és az utolsó eleje...
    Annyi külömbség még az 1-hez képest,hogy itt mindha jobban fognának a fegyverek...
  • Pretorian
    Hát ez peccs...szokásos alibi pecs, szart sem javít a gépigényen és a lényeges dogokon, csupa jelentéktelen szarságokat javít csak...
  • q2w3
    megint megtelt:( de mind1 mert GRAW2[HUN] most toltuk.
  • NeBby
    és amúgy ez a hami szoba , a másik mindig televan!
    szoba: GRAW2[HUN]
    pass: havefun
  • NeBby
    bocsi!!!! most már tudtok jönni , csak dolgoztam és nem figyeltem a hamachit! aki csak néha jön be azokat kirugom , ha megin akar jönni megin jöjjön be. SRY!!!
  • Evogordon
    Szerintem a pc-s verzön sokkal jobb lett mint a konzolos. Konzolosoknak biztos valami lost planet hangulatot sugal ez a gamma :D
  • w77d
    sziasztok!! felraktam a játékot (persze kipróbálásra, ha kijön szándékozom megvenni) és van valami nagy probléma: eleve azzal kezdődik, hogy az intro alatt nincs semmi hang, de a menüben van a csipogás, na mondom jó, nem baj. de elindítottam a játékot és eleve már a bejátszásban egy nagy fehérségben repülő rotorlapátot láttam helikopter helyett. megkapom az irányítást, nincs más csak nagy fehérségben lebegő kockák, a fegyveremből is csak a távcső egyik végének a körvonalát látom (legalábbis sztem). mi lehet a baj??
  • arty
    de rajta mulik, ad e pénzt és lehetőséget a fejlesztőnek hibát javitani ... quizkérdés: sorolj fel egy, viszonylag bugmentes ATARI által kiadott játékot :D Mivel anyagilag nincsenek valami jo helyzetben, mindenből csak a pénzt huzzák kifelé... ez rövidtávon működhet :(

TDU-ért nagy kár egyébként.
  • Adam II
    Spanyoloknál meg Ausztráliában már megjelent.
  • Pretorian
    Nahh, megjött az első peccs, v1.01-re updateli a játékot, fennt is van. Ez furcsa, mert elvileg még sem jelent...nem? Még mindig júli 17. van belőve megjelenési időpontnak a legtöbb oldalon...
  • peter01
    Van aki tuljutott a 4. pályán mer nekem mindig kilép 1 hibaüzivel és nem tom megcsinálni, vki belinkelne 1 mentést a 5. pályárol?
  • Adam II
    A Ghost Recon.net fórumán olvastam ,hogy a spanyoloknál és Ausztráliában megjelent eddig csak lekesedést olvastam és semmi elakadtam a második pályán vagy belassult a 3. pálya után panaszt nem tapasztalok.
  • q2w3
    Bocs ha valakit elutasítottam, de azt hittem én vagyok mert mindenkinek denes888 volt a neve
  • q2w3
    Úgyhogy aki tud az jöjjön erre a serverre is: név: GRAW2HUN jelszó: ghost team.
  • Pretorian
    Nemtom hogy lehet-e aktiválni, ha egyszer már feltetted a free verziót. Install közben viszont megkérdezi, hogy aktiválod-e a 30 napos trialt.
  • q2w3
    Igen. Feltettem a frodítást és azt írja a joinnál, hogy "Ez a hálózat megtelt".
  • q2w3
    EZt hol tom aktiválni? Én régen toltam hamachin a Vegast, de ott nem kellett ilyet. Szerintem megtelt a server. VAgytok 16-an? Vagy premiumon tolja valaki?
  • KOVU
    köszi ^^
  • GoKu x
    xy ahova raktad:\Ubisoft\Ghost Recon Advanced Warfighter 2\Settings\profiles\xy\savegame
    jó játékot, üdv
  • Balumann
    Ne legyél már ennyire szerencsétlen... :/ Ha felmentél hamachi-ra nézd meg van-e ott online emberke (a hamachi oldal faq-jában megtudod nézni hogy ezt hogy jelöli), és ha van, nézd meg csinált-e valaki szervert. (multiplayer, LAN only). Vagy tudsz chat-elni az online emberkékkel hamachin...
    A másik, hogy én nem is látlak, hogy joinoltál volna... De ismétlem, olvasd el a magyar hamachi oldalt és sztem minden világos lesz. (tudom, hogy egyeseknek nehéz az olvasás, de hasznos...)