Ghost Recon Advanced Warfighter 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dante3

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

NeBby
1GB RAMmal nemcsoda....Nálad is fog menni annyira mint nála valsz

Starcraft2 e-mail: [email protected]

itt is csak pre-order van...
hello! láttom miylen géped van,és 24-fps-el megy??az jó?? olyan nagy gép kell neki? akkor nekem alig fog menni😞

Eisenhower

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

nah megvan, sztem este lesz idöm kiprobálni addig is mindenkinek jo játékot és taktikázást😄

Viktor9202

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

Pretorian
De meg tudod. Data/Settings renderer_settings.xml fájlt mehnyitod Wordpad-el, és az összes medium értéket átírod high-ra.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

honnan lehet leszedni?
arty
sajnos a hamachis coop ugyan olyan instabil, bugos, mint az elsõ részé 😞

viszont a szingli nagyon jónak néz ki, a rongybaba fizika kezd tökéletesedni, kicsit pécésitették az egészet, tetszetõs!

a gépigény alacsonyabb, mint az elsõ részben, ami megmaradt:
texturarészletesség:
128mb kártyákon - low, 256osokon - medium, 512megásokon - high 😞 továbbra sem tom megnézni milyen is maxon 😊

Forza.

dante3
Az 5. pálya nem gyenge, párszor behaltam!<#buck>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Viktor9202
Na kipróbáltam a singelt, és szerintem eszméletlen jó,fõleg a mentés az nagyon tetszik.Az 1 az szégyen ehez képest,mondjuk ha abba is lett volna mentés,szerintem azzal se lett volna problémám

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

milyen VGA-n nyomod?

Kiváncsi lennék hogy melyiken fut jobban xp vagy vista, én egy ideje leragadtam a win servernél, kellett használjam oszt megtetszett, de ezen is fut eddig minden új game, meg alapból kihasználja a dual procit.....bár némelyik game(fps-ben) mintha lassab lenne mint xp-n....<#nemtudom>

Eisenhower
hmm. én már mentem vagy fél órája felmentem a hegyre majd lejöttem a vaslépcsõn. elfogyott a snipabo la lõszer pedig fentrõl milyen szépen le lehetett szedni az embereket 😄 odamentem egy ház sarkához kifordulok erre robbanás és game over .😞 de nagyon jó a gém nekem bejön és 1680x1050-be is szuperül fut minden maxon és pistával. bár lehet xp-vel még jobb lenne <#whatever>

Maxtreme
thx 😄 Akkor az volt az a mule lol 😄 Nemtudtam elképzelni hogy mi az. Mondom biztos átkeresztelték a DRONE-t 😄DD
jaja az nem volt rövid.. Bazze vagy 3x lekaptak rakétával😊)

Eisenhower
a verdát tudod irányítani csak 😊 vmi mule a neve a bal felsõ sarokban megtalálod 😊 ráviszed egeret és utána parancsolsz neki. kicsit lassu 😊 a 2. pálya jo hosszu bazzeg ^^

Shep
Ebben már nem is lesz helivel repkedés leereszkedés kötélen? Á de szar, amúgy mintha az elõzõ rész jobb lett volna, vagy inkább úgy mondom másabb volt. Mondjuk azt hiszem feljebb rakom a nehézséget, mert normalon túl könnyû.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Maxtreme
néztem, de nem találtam bent erre utaló parancsot😊)) Bár lehet vaksi vóltam :p

Options menu --> Controls illetve Readme.txt/Manual.pdf a te barátod. 😊

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

sztem ez még ma lejön ezek után😛

Maxtreme
Báhh jó ez nagyon 😊

és akkor mindjárt 1 láma kérdés 😊 Ugyebár a 2-dik mapon küldenek nekünk némi támogatást. Namost õket hogy kell rávenni hogy jöjjenek velem? 😊 Mert én szépen otthagytam õket, és végigcsináltam nélkülük a missönt 😄

Sadist
Gondolj bele, hogy egy ilyen játék nagy részét a nagy felbontású textúrák, a hangok, és a modellek teszik ki. A demoban kevesebb pálya van, viszont a textúrák és hangok elég nagy részét használja szinte mindenhol.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Ha kellõen mazochista vagy, akkor Raven Shield. Mikor nekikezdtem elhatároztam, hogy úgy próbálom meg végigvinni, mint a Rogue Speart, csakis taktikai mapon megtervezve a behatolást és utána csak spectatorból figyelni. De egyszerûen lehetetlen, mert az embereid képesek egy ajtónál beakadni, játék közben meg nem lehet spectator/fps mód között váltani. Ha igazi Rainbow Six élményt akarsz, akkor gyõzd le a rossz grafikával szembeni elõítéleteidet és tedd fel a Rogue Speart.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Na akkor drivert váltunk!!!

Eisenhower
nekem meg crash lett a 2. pálya kezdetekor lehasalt a snipaval és beadta az unalmast. de mintha tényleg kevesebb lenne az fps. max te mindenhol ottvagy? 😄

Maxtreme
lol a 160.18-as driverrel meghjavult 😊

Nem fake a netiparos wanadoon is fenn van!!!

Majd kipróbálom nekem tökéletesen futott azzal a driverrel amivel másoknak hibákat produkált(160.15) a fene se érti ezt, még 6%-nál tartok, de jön 500K-val ugyhogy nemsoká próba.....

dante3
Remélem nálad a hiba, már bocs!

Pretorian
Majmeglássuk...akkor mégsem fék a torrent?

Már megjelent ez a fasza game ezt nem értem tegnap végignyomom a demót ma meg már kint van én is most húzom lefelé, hát ez hogy a francba van a fene se érti de kint van ez a lényeg....
( hü az anyját)<#vigyor><#vigyor>

Maxtreme
grr.. itt valami nem kóser. Nálam a full kb fele annyi fpst produkál (természetesen ugyanzon a mapon és beállításokkal) mint a demo.
Namost hogy ez globális probléma, vagy nálam van vmi elszabva az passz.

Adam II
Fene nincs benn egy készfájl se így eléggé ingadozik. Máshol meg 3 órát kéne várnom ,hogy tölthessem >😞
Nekem most kell 😛

Rage47
sztem az
dante3
Én úgy tudom,hogy az fék!

Adam II
A Vitalytis miért kissebb egy kicsit?

dante3

buldozer99
rá is nézek😄 F1 nézés közben remélem le is jön😄

Forca Barca

Nem feltétlen kevés az a 3,3 giga. Lehet a demoban minden benne volt, csak a plusz pályák nem, ami meg 1,3gigaba szerintem belefér.

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

Pretorian
Fékszaga van...

Pretorian
Kevésnek tûnik ez a 3,32 giga...
A demó fele ennyi volt...

Adam II
Nem kamu akkor

TÖLTÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉSSSSSSSSSSS

Hali, akinek leért a játék, legyen szíves kipróbálni hamachi-n, hogy az egy szem CD-kulcs ellenére is mûködik-e a multi (ko-op) vagy sem? Köszi.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

dante3
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
majomparádén ott figyel!!

Shep
Gond nélkül indul?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Eisenhower
le is ért gó gém ^.^

Shep
El se hiszem, hogy ha nemjön közbe semmi akkor akár már este nyomhatom 😊

dante3
A listájára! lol

dante3
Ghost.Recon.Advanced.Warfighter.2-SKIDROW

1. Unpack Release
2. Mount Image using latest daemon tools or burn it
3. Install Game, use this serial: ****-****-****-****
4. Play the game (DVD dont have to be mounted/Inserted