2845
FAQ
  • ajem kisa
    Kicsit olvass vissza valaki belinkelte a 3. pálya mentést...;)
  • szapor
    Mér most mégegyszer vigyem végig a 2-dik pályát?Ne má.Nincs rá vmi megoldás?
  • Balumann
    Sry, hogy megint offolok egy kicsit, de Ventrilo -val kapcsolatban 2 dolog:
    Betudjátok állítani bindként, hogy 1 gombra váltson channel-t, vagy mennyen a lobby-ba. Ventrilo főablakában, bindings melletti nyilra katt.
    New, ott írjatok be egy nevet (mind1, hogy mit), majd ehhez a képhez hasonlóan állítsátok be. A képemen a prior az érdekes módon a page up, next meg a page down...
    2 bindet adjatok hozzá, egyik a next channel, a másik meg a lobby-ba lépés!

A másik, ha szervert szeretne csinálni vki, akkor lekell tölteni a szervert a ventrilo főoldaláról. A ventrilo szerver mappában megnyitjátok a ventrilo_srv.ini -t, és AdminPassword= -hoz odaírtok egy jelszót. Elindítjátok a szervert, kliensel magatokra csatlakoztok. szerverre jobbklikk, ServerAdmin login, jelszó be. Utána channels, és crate... innen már ráfogtok jönni.

Nah, később leszek újra, és csinálok szervert.
  • Maxtreme
    "minimum azt, hogy ezeket a hibákat patch-(ek)ben orvosolják!"

Ez lenne a normális, de nézd meg pl a TUD-t. Mióta megjelent, és 1 rakás bughalmaz. Minél többet játszik vele az ember, annál többet fedez fel.
    ..és természetesen még 1db épkézlább patchet sem voltak képesek kiadni hozzá.
  • Adam II
    Hát ha van bőr a pofájukon úgy kiadni a játékot ,hogy szerencse kell ahoz ,hogy átengedjen a pálya végén meg a küldik számának növekedésével egy ütemben csökken az fps akkor elmehetnek a francba.

Egyébként jó játék lenne szerintem de addig amíg ki nem derül ,hogy milyen az eredeti nem akarom folytatni mert egyrészt nem akarom lelőni a poént másrészt ha az eredeti nem lesz ennyire bugos akkor inkább azzal tolnám végig élvezhetően.
  • dienesoft
    Hihetetlenül visszaesett a lelkesedés az elmúlt napaokban. Tényleg kijöttek azok a hibák a játékon, amiktől féltünk. Hát, remélem ez bétaszerű, de a minimum azt, hogy ezeket a hibákat patch-(ek)ben orvosolják!
  • peter01
    Az mért van hogy a 3. pályán ezzel az üzivel kidob a windosba: Crash in application version: 29980.2562

Vertex buffer Lock returned null pointer. Out of memory?

Renderer: threaded
    Physics : threaded
  • Balumann
    1. második lehetőség: olvass faq-t =)
  • bon
    1. gyenge a videókártyád
    2. ez egy bug, kezd újra a pályát és ha mázlid lesz utána már tovább fog engedni.
  • spae
    Hali!
    Plz help!!!!!
    1. Miért van az h nem lehet a textura beállításokat high-ra venni, csak a mediumot engedi!
    2. A második pálya után miért nem adja a 3. pályát? Mit tudok vele kezdeni!!!!??????
    Előre is THX!
  • Gabor_(HSF)
    Igen,valóban,már tegnap az 5. map-nál már rájöttem,hogy ezt egy kicsit elkapkodtam,mert végre megjött az fps lag:(
    Viszont eddig semmi szükség a társakra,sőt talán még idétlenebbek mint az előzőben,talán egyszer hivtam őket,hogy jöjjenek,de merre jártak, fingom sincs...
  • dienesoft
    Hát igen...De még mindig jobb, mint a Lost Planet,legalább is egy szempontból: Ez a játék a gépemen elindíható, a Lost Planet meg nem. :) Mondjuk Lost Planetbe nem láttam annyi bugot, mint ebbe.
  • Rage47
    És az miért jó:S Ha annyira lövöldözni akarok, ott van pl. a Lost Planet. Ebben a játékban sztem nem a fejetlen lövöldözésre kéne koncentrálni, de ezt gondolom ti is tudjátok... Az más kérdés, hogy pc-n ismét nem sikerült mindent összehozni a készítőknek:S
  • Prince23
    Bazz nagyon elnéztem a dátumot, azt hittem, h 2008 tavaszán fog megjelenni XD
  • Maxtreme
    igen. Ez sokkal inkább arcade dirr durr style :)
  • alma2
    Eddig valami elzart sotet szobaban voltal ahova a feny se jutott be, az aramrol, internetrol nem is beszelve ? :)
    olvass, mielott write only uzemmodba kapcsolsz...
  • Prince23
    Szerintetek jó gém? nem bugos tömkelegével? (elég hamar kijött pc-re)
  • Balumann
    Sztem se, kinnt állnak az út közepén... biztos nagyon kell taktikázni, hogy kilőjjék őket ^^
  • Rage47
    Itt viszont nagyon a lövöldözésen van a hangsúly nem? Nem nagyon fektettek hangsúlyt a taktikázásra konzolon, a PC-vel ellentétben, úgy tudom...
  • Prince23
    Hali!
    Már MEGJELENT a gamma teljes játéka.
  • Maxtreme
    valahogy énis :)
  • Viktor9202
    Valahogy egy ilyen változattal jobban eljátszogatnék

• Rage47
    Pedig jót multizhattunk volna:)
    Amúgy a multi is írtó bugos sztem, tele van hibákkal. Pl. csomó olyan map van, ahol akár 2 tank is ellenünk van. Természetesen a pályán sehol egy rakétavető, és fegyverként sem lehet választani rakétavetőt:) Így oda kell rohanni a tankhoz, és C4-el felrobbantani, miközben az 10x lelő minket a gépfegyverével...
  • Maxtreme
    Na most lett teljesen elegem.
    Miután kb 7x-ri visszatöltés után is üres volt mind2 a pályán fellelhető rakétavető (nem volt bent lőszer, természetesen eddig volt..)
    úgydöntöttem hogy végeztem. Így hogy szedjem le a helikopter? Dobáljam le kővel vagy mi?

További szép perceket, és kellemes, örömökkel teli játékot kívánok mindenkinek :) (pedig soha nem hagytam abba 1 játékot sem az utolsó előtti pályán..)
  • Maxtreme
    Az előző rész is beta volt ha az állapotát nézzük szal.. :)
    Ennél a játéknál már csak a TDU az nagyobb bughalmaz.
  • dienesoft
    Én csak a multi miat hagyom fent, Single az ráér még, ez nagyon bétűának tűnik.
  • dienesoft
    Sajnos ez egy elég nagy bugszerűség, senki nem jött rá. Annyit tehetsz, hogy újra végigviszed a pályád.(Ezt bele is kéne írnom FAQ-ba)
  • szapor
    Hali!Mér van az hogy a 2-dik pályát amikor vég viszem csak Return to menu-t lehet csak választani és ha arra kattintok akkor vissza dob oda a menube és azt jelzi hogy nem csináltam meg a pályát mér van ez?
  • Maxtreme
    Ezaaaz, így kell kérem játékot írni :respect:

és minden indítás/visszatöltés után ez van kb 10-20 sec-ig. 10-15 sec-ig konstans 9-10 fps, aztán hirtelen begyorsul.. (ugyanez volt az előző résznél is)
    Ennél a a pálya szakasznál ez pont remek dolog, ugyanis automatán ment a game, ráadásul oylan helyen, ami tele van fegyveres katonákkal. Ahogy visszatöltötd az állást, már lőhetsz is. Csináld ezt meg 10 fps-el.. Sztem eljött az uninstall ideje.
  • dienesoft
    Nekem még NVIDIA-val ilyen nem fordult elő.
  • Evogordon
    Nektek játékközben nem szokott néha beugrani a kékhalál?
    Azt írja aztán hogy az ATI driver nem tetszik neki :S
  • Maxtreme
    nem pc-n csak "belül" nézet van.. Szép Magyar nyelvünk rulez..
  • mike0013
    FAQ-ba benne van a gépigény
    és nem lehet külsőnézetre váltani
  • KOVU
    hi all
    megtudná mondan valaki a játék gépigényét? és még azt hogy pc-n is lehet kivül nézetre váltani?
    elöre is kösz
  • Maxtreme
    Az első rész után simán eltudom képzelni sajnos.
    1ébként itt a 9-dik mapon már nem ritka az olyan jelenség sem, mikor állsz egy 4 lépés nagyságú ÜRES helyiségbe, és megy vagy 18 fps-el a játék.. Finoman szólva is szánalom.
  • Adam II
    Reménykedjünk benne ,hogy ez tényleg csak valami bétaszerűség. Én mindenesetre a harmadik pálya után abbahagytam megvárom a megjelenést és ha az eredeti is ugyanilyen akkor rohadjanak meg a készítők.
  • Maxtreme
    Meg az ai mintha fokozatosan hülyébb és hülyébb lenne, stb :)
    Szerintem ez elég indok.

1ébként meg a belassulás elég lol 1 ilyen játéknál ahol nagyon számítana az fps a pontos célzás miatt..
    Nem akkora húzónév a Graw hogy ezért a játékért mindenki 8800GTX-et vegyen, nem tudom mit gondolnak a fejlkesztők.
  • Adam II
    Amiatt mert belassult és az isnstant halálok miatt vagy volt más is?
  • Maxtreme
    Dede, eleinte nagyon jó is volt. 1-2 map keretéig. Csak sajna a közepétől e lelkesedés nagyon aláfagyott.
  • Adam II
    Eleinte még nem azt mondtad ,hogy jó a játék?