Ghost Recon Advanced Warfighter 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Adam II
Ma már kipihenten végigvittem.
Nem is olyan könnyû mert támadás bármelyik irányból jöhet. Elõször elkövettem azt a hibát ,hogy én meghúztam magam egy romos épületben és a csapattársaimat elõre küldtem egyszercsak kilép a térkép nézetbõl és mire észbekaptam volna már halott is voltam mert a lövöldözés hallatára az ellenség egy kerülõúton oldalba támadott én meg épp védtelenül a kütyümmel szórakoztam.

A csapattársak ha assault módban nyomulna megtámadják a gyanútlan ellenfeleket is ha reconban akkor csak támadás esetén lõnek és hangtompítós fegyverre váltanak ha az alap fegyveren épp nincs. Az AI-jukkal nincs gond. Fedezékbe húzódnak onnan szedik le az ellenfelet vagy ha az hátba akarja õket támadni akkor megfordulnak szóval nekem úgy tûnik nem a tank elé sétáló golyófogó fajtából valók mint a sima GRAWban. Az ellenfél is cseles kivár fedezékbe húzódik vagy lehetõség szerint megpróbál megkerülni.

Mivel a pálya elég nyitott így lehet taktikázni és több oldalról támadni a kütyük nagy segítséget nyújtanak ebben.
Jó látni ,hogy tanultak a hibákból és összehoztak egy jó játékot ami szvsz az elõdjére (az elsõ Ghost Reconra) hasonlít játékmenet szempontjából csak itt közvetlenül nem irányíthatjuk a többi katonát de ez nem probléma.

sb1
Na, én is csináltam pár képet...

[/img]
[/img]
[/img]
[/img]

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Maxtreme
np, vanezígy'😊

bertino
nyja, felcseréltem ^^
sry akkor

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Maxtreme
bertino
ez bástya extrém, de egyébként tök8

Maxtreme
Csilló professional 😊 (20480/1024 kbit/s)

Nekem 100-200 közt ugrál...

Seth
hány megás neted van baszod 😊

PSN ID.: Beegabor

Maxtreme
Olyan link nincs, amirõl lehet húzni 4-500 körül? :'( Mindenhonnan max 100-al jön... (jobbik esetben)

Maxtreme
Játék/data mappa, a játék fõfile-a: quick.bundle 1625 mb 😊 (+ ezen kívül 400mb múvi)

Maxtreme
nincs itt semmiféle tools a dx9 frissítésen (puff neki kb 60mb) és az Ageia driveren kívül (ez meg kb 40)

Prince23
Üdv!
Biztos van tollsai a xp-hez, és lehet az foglal ilyen nagy tárhelyet, lehet van új dir x 9-es frissítése...
Nézd meg a programok telepítésénél és hozzáadásánál, h milyen új progit tett fel, mert ez a gém tuti, h valami buheráló programmal tud futni...
Ha meg nem, akkor le a kalappal a készítõk elõtt, de ez a 2 gb egy demóhoz képest sok, sztem vmi programok és toolsok van rajtam, ami ilyen sokat foglal...

Maxtreme
Hát pöppet rövid a demo (2gb-s installhoz képest lol) de ennek ellenére nagyon jó. 😊

Viktor9202
Kössz

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

ajem kisa
Maxtreme
"Srácok nyaralni voltam 2 hétig"

és emiatt nem tudsz visszaolvasni pár postot?

ajem kisa
Kiprobáltam, de csak 10 percet, mert megyek melobaa nemsokára, de ez nagyon jol sikerült!!!
Tényleg jobb az AI is,meg a kis vér is van!😊
Jobban összelett rakva ez tény!
Még délután folytatom!

Viktor9202
Srácok nyaralni voltam 2 hétig és egy kicsit lemaradtam a történettel.Amiket raktok be képeket az már a teljes vagy mi?

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

Maxtreme
Még 4 😊

Maxtreme
Jóez

Csak 1 idõ után:

Crash in application version: 30132.2637

data\lib\units\ai\soldier\scontrollogics.dsf(-1): cant find member: position in type <void>

SCRIPT STACK:
data\lib\managers\aihivebrain.dsf(0)
data\lib\setups\setup.dsf(0)
data\level\level.dsf(0)

<#idiota> 😄

Rengeteg hibát javítottak az elõzõ részhez kéepst. Kisebb lett a vasigény, van bent quicksave lehetõség, és sztem valahogy a játékmenet is jobban eltalált (ugyanaz mint az 1, mégis más 😄)

Pretorian
Ezeket 1600x1200-ban készítettem, élsimítással, 16x-os anizo szûréssel, medium fizikával, medium textúrafelbontással. Minden más maxon.
Így is marha jól néz ki, a teljeset meg majd tuti meg lehet okosítani Total Commanderrel, hogy az 512 megásnál kisebb kártyák tulajdonosai is fullra tudják állítani a textúrafelbontást, mint az elsõ résznél.
Rengeteget csiszoltak a gépigényen, nekem A64 3200+ (3600-ra húzva) 1 giga 400-as ram, és egy kicsit meghúzott 7900 GS-el stabil 35-40 FPS-t ment a fenti beállításokkal, még a robbanásoknál is csak 4-5-el ugrott le a framerate. Az a röhej, hogy az elsõ rész ugyanilyen beállításokkal kb. 20 FPS-t ment ugyanezen a gépen, és azért ez az epizód valamivel még szebb is...
Rengeteg az újítás egyébként, a kezelés, a Cross-Com, a Tactical Map mind sokkal jobb lett, és az AI is egészen faszájos mindkét oldalon.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Pretorian

Pretorian
Mire gondolsz? Fut XP alatt is a játék...

Eisenhower
jó ez a zárótûz parancs vagy mifene. kijelölöd hogy mit és lövik mitn az állat 😄 elõbb is kijelöltem a dombot amig az embereimet sasolták honnan lõnek felmentem és jol seggbelõttem õket hátulrol 😄

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Adam II
Nah bár elég fáradt vagyok kipróbáltam.

A menü szép a pályáról részletes leírás van ,hogy mire lehet számítani egy két tipp. Fent megy a híradó és több csapattárs közül lehet választani akiknek van egy kis életrajzuk de ezekre most nem volt kedvem komolyabb figyelmet fordítani.

Végre kapunk egy korrekt fegyverarzenált nincs semmi kivetnivalóm ellene ,a fegyverekre egyszerre több kütyüt is rátehetünk a hangjuk pedig olyan bitang jó mint a multiban.

Az ellenfél AI-ja jó meghallják ha lövöldözöl és megpróbálnak megkerülni és hátbatámadni. A csapattársak már nem 100 méteres lemaradással követnek de azért szerintem jöhetnének közelebb is 😛
Ami a squad AI-t illeti ,még nem jöttem rá ,hogy lehet a sisakkamerájukat bekapcsolni így csak felülnézetbõl irányítottam õket és elég jól ellátták a feladatukat. Ha nem vagy hülye vagy túl fáradt játszani akkor nem árt agyalni rajta mielõtt csak úgy kiadsz egy parancsot mert egyedül túlerõvel szemben sajnos nem mindig sikeresek de ha összehangolod õket akkor meglepõen ügyesen kivágják magukat a meleg helyzetbõl.

Majd holnap kipihenten megpróbálok vele többet játszani de egyenlõre úgy tûnik nagy elõrelépés az elõzõhöz képest.

Prince23
Na ki jött a demó... van valami tools az win xp-hez?

Eisenhower
az ai jó lett. ilyen dimbes dombos résznél voltam a társaim isten tudja hol. megállok tárazni hallom hogy jön vmi gyökér csak lassan tárazott ez a dákó... meglátott nagy ordibálás és elkezdett belémereszteni pár sorozatot. a társaim meg keptön keptön! orditoztak a rádion. én meg jó keptön létemre jol meghaltam 😄

bertino
jaja meg hajítsatok képeket is

ajem kisa
A gépigény az jo, a játék érdekelne 😊
Nekem még van pár ora, ugyhogy csak holnap játszok vele...
Ha kiprobáltad, irj lécci, milyen az AI, és az egész...THX! 😊

Eisenhower
na. ma sok jo dolog történt velem. megérkezett az msi 8800gts oc karim ^.^ kijött a graw2 sp demo is. na szoval 22-es moncsi 1680x1050 minden maxon (amit enged ageia nélkül) és röccenésmentesen fut 😛 gépigény sztem javult... 😊

ajem kisa
Hamarabb kiirták a hireket az oldalra a franciák, mint ahogy feltöltötték a demot!!! pff😊
Na mindegy én is elkezdtem szedni, még pár ora...😞
Majd irjatok milyen! 😉

Adam II
Még 10 perc és lenn van. Már nagyon kiváncsi vagyok. Különös ,hogy a demo ilyen korán érkezett csak nem a játék is elõbb jön ... áh bilibe lóg a kezem. A RainbowSix Vegasnak és a Double Agentnek demoja se volt.

Pretorian
Áhhhh...nem is tudtam, hogy lesz singele demó is...már szedem is...

Eisenhower
gémszaron is fent van már 600-al jön..

http://downloads2.computergames.ro/hdd/demo/GRAW2_DEMO.zip
http://mirror2.computergames.ro/hdd/demo/GRAW2_DEMO.zip
http://www.gamershell.com/news/39769.html

Adam II
Nekem stabil 120k

Valaki írta, hogy neki 2000K-ról lassult 400K-ra, de a 60K az dúrva ekkora mérethez 😞

bertino
hajjaj, száguld a franciáról 50k-val 😄
sebaj, hagyom had szedje

Adam II
na elkezdem letölteni kár ,hogy ilyen nagy. Kiváncsi vagyok milyen lesz a squad AI.

grebber
Majd holnap leszedem ivánics vagyok jobban fut-e majd nálam mint az 1!

Next PC upgrade: 2022

http://www.shacknews.com/onearticle.x/47772
http://files.filefront.com/GRAW2+SP+DEMO/;7968644;;/fileinfo.html
http://www.jeuxvideo.fr/telecharger-demo-jouable-2-simple-joueur-49500.html

Ez a Single Player Demo, mivel a Multi már volt jó régen.
1.8GB!!!!
TnS kolléga szerint, aki másik fórumon linkelte a francia link a leggyorsabb.

ajem kisa
Erröl van szó!

ajem kisa
Találtam egy ilyet, de nem él az az oldal, vagy mi!
(azt kell nézni, hogy van a játékhoz 2 demo...Az egyiket már ismerjük, a másik meg ma jött ki,vagy fog kijönni!
De a hivatalos ubi oldalon nincs szó rola!<#nemtudom>

bertino
nah meg amugyis ték -.-

bertino
látszik is

hát nem jött ösze mer 14 vagyok
De azok voltak! Sajnos. De mivel 256 MB-os volt, legalább bírta a MEDIUM textúrákat. 😄 Ja és celeronom volt, szal volt némi belassulás néhol.

Az a fa dolog eléggé szar ügy, de hát vmivel ösztönözni kell az embereket a gépfejlesztésre... Ugyanez a HIGH textúrák esetére, hogy legyen miért venni 7800GTX-et (az akkori csúcs 512MB-os kártyát).

Quki
láma rulezz <#vigyor3><#vigyor3> hány éves lehetsz? 11 <#alien> kb annyi lehetsz így elsõ látszatra <#alien> a viselkedés mód arra vall...szóval gratulálok a beszólásodhoz 😛 ez vagy te...felismerted magadat?<#lama><#lama><#lama><#idiota>

FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook

mike0013
és neked a fák, bokrok, nem voltak, hogy is mondjam, furcsák? pl inkább hasonlítottak egy papirdarabra😄
mert nekem is 9600-asom van, és nálam ezek a gondok voltak az 1-nél is, meg a 2-nél is😞

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May