Ghost Recon Advanced Warfighter 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Adam II
Az tüzérség akarna lenni.

Maxtreme
és mit tudok azzal leszedni? 😊))
Mert a helikopátert nem akarja. Hiába mutatok rá h attack, szarik nagyot a fejemre. 😊

(at vágom hogy hogyan kell kiválasztani, csak nem akar engedelmeskedni. Mondjuk a tank is soxor a 20-dik move parancsra hajlandó elindulni. Lesz 1-2 szavam a "sofõrhöz" a meló elvégzése után 😊 )

NeBby
azzal a izével kell leszedni ott a backback nél tod választani! mint az 1.(3.) pályán a tankot ugyanúgy!

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Maxtreme
Ja a map neve kimaradt😊
Attack on multiple axes.

Maxtreme
Srácok kéne nekem 1kis help mert elakadtam nem kicsit, nagyon 😊
Azon a pályán ahol a tankot kell irányítani, és az a feladat h search and destroy, mi a fenét kell csinálni? (tudom keresés/megsemmisítés, de azon kívül? 😄)
Ráadásul amikor odaérek a kijelölt hely közelébe, jön 1 helikopter amit nem tudok leszedni (nincs rakétám) meg sajna a tank sem.
A legjobb az egészbe hogy ahova mutata a jel, ott nincs semmi. (a föld alá gondolom meg nem kell menni)
A másik. Mi a fene az az Artillery. Azt is most kaptam a tankal 1ütt. Elvileg tud attackot, gyakorlatilag semmit nem csinál 😊

Itt 1 kép ha ez segít:

Elõre is thx a supportot 😊

NeBby
4 kor gyere pls VS ezni , h sokan legyünk (#1026)<#wink>

Guillotine
Kösz.

www.guillotine.atw.hu

NeBby
rámész görgõvel arra baloldalt h GHOST TEAM (vagy már nemtommi, a fölsõ csík az emberek fölött) akkor lenyomod a középsõ gombot(vagy görgõt) és follow!

Guillotine
Szevasztok!
Segítsetek!
Hogyan kell ki adni a csapatomnak,hogy kövessenek?
Megtaláltam a parancsokat ,de pl. a follow-ot hogyan adom ki az egész csapatnak.

www.guillotine.atw.hu

NeBby
szted én demoztam ?<#vigyor2>
akkor sry...csak én nem próbáltam <#circling>

Rage47
ugyanolyan mint online demoban 😊
NeBby
aki még nem volt vagy akar az most is jöhetne campaign coop-ozni!
Szoba: GRAW2
pass: havefun

NeBby
de én VS re gondoltam azér kéne sok ember.... coop-ot már láttuk VS t még nem! Sztem VS jobb , bár még nemláttam <#vigyor3>

Alwares
Hát ha olyan gyenge lenne mint single-ben, akkor semmi értelme nem lenne XD

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Rage47
12 a coop
campaignban viszont csak 4
mike0013
😄
hányan lehet egyszerre co-op-ban? az 1-ben 4-en lehetett arra emléxem, itt is?
csak, mert több hamachi servert is létre kéne akkor hozni, mert télleg elég sokan vagyunk/leszünk😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Rage47
hüha, annyian leszünk, h nem lesz esélye a kötsög gépeknek haha 😄
amúgy rohadt nehéz ám a coop, a gép szuperhiper gyors és fejre lõ általában xD
Alwares
Na majd én is beszerzem, az lehet coopolni 😊

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

NeBby
4 körül lesz VS (tdm) szal gyertek sokan!!!!!
Szoba: GRAW2

Sziasztok!

A ghostrecon.hu fórumán megtalálhatjátok a GRAW2-es játékosok közös (ingyenes) TeamSpeak IP-jét!

Tessék regelni és további jó coopozást! 😊

GoKu x
3. pályátol tényleg eléggé belassul. Ez így szar!! Ha az elsõ kettõ jó volt, akkor ugyan lehetne a többi is jóóh. jó nagy kibaszás.

Rage47
kell hozzá ageia kártya gondolom...

Nagyon állat volt a multi!!! 😊 Kéne ventrilo vagy teamspeak server
Skynet
Ezt az AGEIA-s fizikás baszt hogylehet bekapcsolni ebben a szarban? Mert nállam nem engedi...
NeBby
Télleg nagyon állat , fõleg campaign coop!!! tdm et még nem is próbáltuk....

Balumann
Nah játszottunk multiban, voltunk 7-en is. Van 3 COOP pálya, amin lehet nagyon sokan játszani, rohadt nagy pálya, kemény ellenfelek. És van egy olyan mód, hogy a campaign küldetéseit lehet, max 4-en végigvinni.
Mindegyik mód nagyon állat szerintem, coop-ba sokkal jobb mint a hülye gépekkel játszani 😊
Idõnként nekem is akad egy kicsit, de nem vészes. Este csinálok megint szervert, ha nem lesz éppen.

Adam II
Én inkább nem játszok vele addig amíg ki nem derül ,hogy csak a törés a hibás vagy ha az eredeti is ilyen akkor addig amíg nem jelenik meg egy patch.
Ha megjelenik a héten úgy is kiderül ha az erdeti sem enged át egyeseket a harmadik pályára meg ,hogy belassul-e.

GoKu x
köszi, akkor gyorsan le is kapom. (hát igazság szerint nem kelett volna soakt visszaolvasnom, sry)

ilyen hibával más is találkozott ebben a hozászolásban meg kapod a mentést a köv pályára #957

ALien

GoKu x
üdv! még a játék elején vok. MEgcsináltam a második küldit (Recon is FOrce) "A" minõsítésre, de csak a menübe tudtam visszamenni. Ilyenkor mivan?? vmit elrontottam?<#nemtudom>

NeBby
Balumann akkor gyertek már várnak 2 en 😊
szoba:GRAW2
itt a szoba! vagy mond a tiédet és akkor münk!
Amúgy ezt a szobát is berakhatnátok banner alá mer én ezt figyelném és aki úgyse jáccik azt kirugom addig hogy mindig legyen szabad hely!

NeBby
én már csináltam , ez nincs tele:
szoba:GRAW2

Balumann
Nah, lehet, hogy 11 óra fele csinálok szervert (hamachi lan)! Majd jöjjön aki szeretne!

ez igaz,biztos a verzió miatt van akkor.de ez majd kiderûl.

Adam II
Azért ez mégicsak egy tört verzió és elég korai. Ráadásul ekég különös ,hogy nincs hozzá crack és csak serial kell hozzá és már fut is.
Majd ha megjelenik akkor a hivatalos fórumon meglátjuk panaszkodnak-e ilyen hibákra.

Adam II
Nem.

akkor a medium átírása nem befolyásolja a hibákat a játékban?!

dienesoft
De így alapból sajnos nem igaz az a dolog, hogy akinek az GRAW1 jól ment, annak a GRAW2 is jól fog menni.

mike0013
nem csak lehet, hanem biztos

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

oké de van egy nvidia 7600 256mb is lehet azon jobban menne

mike0013
elindulna, de sok élményt nem nyújtana a növényzet miatt

AMD 2500MHZ+ 1gb ram ati 9600 256 elindulna?

Pretorian
Jahh...a harmadik pályán kezdõdik a nagy lassulás...rögtön az elején, amikor ki kell lõni a tankot...10-15 FPS...

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Pretorian
Szerintem én pihentetem az elsõ komolyabb peccsig a játékot...ez így nem állapot...és tuti, hogy a hiba nem az én készülékemben van, mert XP és Vista alatt is kipróbáltam a játékot, különbözõ hardveres környezetben...és ugyanazt csinálja...meg ti is írjátok, hogy ugyanez van nálatok...
Szal' aki a demó alapján dönt úgy, hogy megveszi, az jól át van verve...
Én addig nem veszem meg, amíg nem lesz javítás, multi ide vagy oda.

Kicsit átverve érzem magam (jó, tudom, meg sem jelent még, meg nem fizettem érte egy fillért sem, de akkor is), szerintem nem véletlen, hogy az elsõ pályát dobták ki SP demónak...

Maxtreme
jaja, mondtam én 😄D

dienesoft
Nekem apum panaszkodott, hogy nem tud a 3.pályán játszani, mert csak 3 másodpercenként mozdul meg a képernyõ. :S

dienesoft
A Mule-k (azok a katonák, akiknek "elvileg" segíteniük kéne) meg sem moccannak, mikor kiaodm a move, vagy bármilyen parancsot. Ilyenkor mi a jó ég lelte a programot? 😄

Pretorian
System Requirements Lab egyébként nem mérvadó, csak leméri, hogy a géped megfelel-e a min. és az ajánlott rendszerkövetelményeknek.
Nekem A64 3200+ @ 3600+-ra, 1 giga DDR 400-ra és 7900 GS 256-ra azt írja
hogy: Congratulations! You should have a great experience running this product! - pedig ez nyilvánvalóan hülyeség.

Pretorian
Hát...így 2 nap játék után azt mondom, korai volt az öröm a gépigényt illetõen.
Szerintem az röhej, hogy az elsõ pálya high-on, 1600-ban nem szaggatott, most viszont az ötödik pálya még mediumon, 1024-ben is játszhatatlanul szaggat, ez lol...és még akkor is, ha éppen nincsenek nagyobb ütközetek, vagy mozgó jármûvek a pályán...
Remélem lesz valami peccs, ami ezt orvosolja...

ajem kisa
A PC-s verzio teljesen más, nemcsak a grafika, de a küldetések, lehetöségek...

köszi,már megy.
az volt a gond hogy alcoholba benne hagytam a képfilet
amúgy nekem akkor is van egy exe-m pluszba,SKIDROW mappában SKIDROW.exe
gondoltam ezt kell beilleszteni,de nem ez volt a gond.azért köszi a segítséget,most már megy fullon.
azt azért hozzá tenném hogy egy picit csalódtam az összképben,az xbox verzióból ládtam múvikat hát az egy picit jobban néz ki😞szerintem.
azt gondoltam hogy olyan nextgen íze lesz de eddig ezt csak a lost planetnél éreztem
plusz a boxos verzió úgy kezdõdik hogy megyünk be a bázisra jeeppel,majd bemelegítés ilyenek,erre itt meg rögtön a közepébe.
a hangulatos részeket nem tudom miért kellett kivenni,a rádióforgalmazás is gagyibb lett😞
ezektõl eltekentve jó a gém!