Ghost Recon Advanced Warfighter 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert a helikopátert nem akarja. Hiába mutatok rá h attack, szarik nagyot a fejemre. 😊
(at vágom hogy hogyan kell kiválasztani, csak nem akar engedelmeskedni. Mondjuk a tank is soxor a 20-dik move parancsra hajlandó elindulni. Lesz 1-2 szavam a "sofõrhöz" a meló elvégzése után 😊 )
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Azon a pályán ahol a tankot kell irányítani, és az a feladat h search and destroy, mi a fenét kell csinálni? (tudom keresés/megsemmisítés, de azon kívül? 😄)
Ráadásul amikor odaérek a kijelölt hely közelébe, jön 1 helikopter amit nem tudok leszedni (nincs rakétám) meg sajna a tank sem.
A legjobb az egészbe hogy ahova mutata a jel, ott nincs semmi. (a föld alá gondolom meg nem kell menni)
A másik. Mi a fene az az Artillery. Azt is most kaptam a tankal 1ütt. Elvileg tud attackot, gyakorlatilag semmit nem csinál 😊
Itt 1 kép ha ez segít:
Elõre is thx a supportot 😊
Segítsetek!
Hogyan kell ki adni a csapatomnak,hogy kövessenek?
Megtaláltam a parancsokat ,de pl. a follow-ot hogyan adom ki az egész csapatnak.
www.guillotine.atw.hu
akkor sry...csak én nem próbáltam <#circling>#circling>
Szoba: GRAW2
pass: havefun
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
hányan lehet egyszerre co-op-ban? az 1-ben 4-en lehetett arra emléxem, itt is?
csak, mert több hamachi servert is létre kéne akkor hozni, mert télleg elég sokan vagyunk/leszünk😊
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
amúgy rohadt nehéz ám a coop, a gép szuperhiper gyors és fejre lõ általában xD
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Szoba: GRAW2
A ghostrecon.hu fórumán megtalálhatjátok a GRAW2-es játékosok közös (ingyenes) TeamSpeak IP-jét!
Tessék regelni és további jó coopozást! 😊
Nagyon állat volt a multi!!! 😊 Kéne ventrilo vagy teamspeak server
Mindegyik mód nagyon állat szerintem, coop-ba sokkal jobb mint a hülye gépekkel játszani 😊
Idõnként nekem is akad egy kicsit, de nem vészes. Este csinálok megint szervert, ha nem lesz éppen.
Ha megjelenik a héten úgy is kiderül ha az erdeti sem enged át egyeseket a harmadik pályára meg ,hogy belassul-e.
ALien
szoba:GRAW2
itt a szoba! vagy mond a tiédet és akkor münk!
Amúgy ezt a szobát is berakhatnátok banner alá mer én ezt figyelném és aki úgyse jáccik azt kirugom addig hogy mindig legyen szabad hely!
szoba:GRAW2
Majd ha megjelenik akkor a hivatalos fórumon meglátjuk panaszkodnak-e ilyen hibákra.
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Szal' aki a demó alapján dönt úgy, hogy megveszi, az jól át van verve...
Én addig nem veszem meg, amíg nem lesz javítás, multi ide vagy oda.
Kicsit átverve érzem magam (jó, tudom, meg sem jelent még, meg nem fizettem érte egy fillért sem, de akkor is), szerintem nem véletlen, hogy az elsõ pályát dobták ki SP demónak...
Nekem A64 3200+ @ 3600+-ra, 1 giga DDR 400-ra és 7900 GS 256-ra azt írja
hogy: Congratulations! You should have a great experience running this product! - pedig ez nyilvánvalóan hülyeség.
Szerintem az röhej, hogy az elsõ pálya high-on, 1600-ban nem szaggatott, most viszont az ötödik pálya még mediumon, 1024-ben is játszhatatlanul szaggat, ez lol...és még akkor is, ha éppen nincsenek nagyobb ütközetek, vagy mozgó jármûvek a pályán...
Remélem lesz valami peccs, ami ezt orvosolja...
az volt a gond hogy alcoholba benne hagytam a képfilet
amúgy nekem akkor is van egy exe-m pluszba,SKIDROW mappában SKIDROW.exe
gondoltam ezt kell beilleszteni,de nem ez volt a gond.azért köszi a segítséget,most már megy fullon.
azt azért hozzá tenném hogy egy picit csalódtam az összképben,az xbox verzióból ládtam múvikat hát az egy picit jobban néz ki😞szerintem.
azt gondoltam hogy olyan nextgen íze lesz de eddig ezt csak a lost planetnél éreztem
plusz a boxos verzió úgy kezdõdik hogy megyünk be a bázisra jeeppel,majd bemelegítés ilyenek,erre itt meg rögtön a közepébe.
a hangulatos részeket nem tudom miért kellett kivenni,a rádióforgalmazás is gagyibb lett😞
ezektõl eltekentve jó a gém!