Ghost Recon Advanced Warfighter 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nah kipróbáltuk a multit 2-en, pontosabbam az egyik coop pályát. Hát iszonyat nehéz... Gépet nem jelzi ki piros keretbe, ráadásul 1 lövés és meghal az emberünk. Ráadásul a gép állandóan elbújik. Az egyik dombon hasalva sniperezett, a fa mögött. Az az 1 legalább 40x lelõtt...
Tervezem, hogy holnap 12 (dél) fele csinálok 1 szevert, ha nem lesz éppen.
Jah, és csak 3 COOP pályát láttam :S Késõbb várható több pálya?
Tervezem, hogy holnap 12 (dél) fele csinálok 1 szevert, ha nem lesz éppen.
Jah, és csak 3 COOP pályát láttam :S Késõbb várható több pálya?
Nincsen hozzá crack, csak serial-el van védve. Ha te mégis bemásoltál valamit a nemtommilyen (?) crack mappából akkor az volt a probléma. Húzd újra a játékot, ne másolgass semmit sehova, és mûködni fog.
Még csak bemountolva sem kell hogy legyen a játék DT-be.
Még csak bemountolva sem kell hogy legyen a játék DT-be.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Igen, az egyben voltak problémák a talaj textúráival, ha megokosítottad a renderer_setting.xml-t.
Ebben a részben nincsenek, legalábbis nálam minden fasza, high-on.
Urbijoe #941:
Csak akkor látod majd a renderer settings file-t, ha már egyszer elindítottad a játékot (betöltöttél egy pályát). Utána kilépsz, bemész a Data/Settings mappába, és láss csodát! Ott lesz a file.
Ebben a részben nincsenek, legalábbis nálam minden fasza, high-on.
Urbijoe #941:
Csak akkor látod majd a renderer settings file-t, ha már egyszer elindítottad a játékot (betöltöttél egy pályát). Utána kilépsz, bemész a Data/Settings mappába, és láss csodát! Ott lesz a file.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
? Nekem nincs is crack, se crack mappa, és nem is kellett semmi. Simán elindítottam a játékot és ment. Legújabb daemon tools legyen fent.
Crash in application version: 29980.2562
Failed setting up render device.
Renderer: threaded
Physics : threaded
ezt írja ki amikor indítom
Failed setting up render device.
Renderer: threaded
Physics : threaded
ezt írja ki amikor indítom
ami a crack mappában van exe azzal kell indítani?
nekem nem megy vele,HELP😞
nekem nem megy vele,HELP😞
LOL!!!! 2 kerekezés powwa <#nevetes1>#nevetes1> Így jött be a csávesz...kicsit bugos<#hehe>#hehe>

Starcraft2 e-mail: [email protected]
Nekem még csordogál lefele, remélem még ma le is ér, aztán remélem azért nálam jo lesz, a mekré is jo volt!<#smile>#smile>
Amúgy amikor reggel olvastam ,hogy valaki írta ezt a hibát és akkor azt mondtam ,hogy remélem nálam nem lesz elkezdtem játszani is nahát nálam sem akart átengedni de nem lepett meg mert éreztem ,hogy szar lesz.
Nos a mentéssel amit Rage adott megcsináltam a hármas pályát.
Elõször azt hittem ,hogy a campaign menüben majd elõlrõl tudom kezdeni és meghalgathatom a bevezetõt és kiválogathatom a fegyvereket de nem volt Play Mission gomb így ezeket mellõzve vittem végig a pályát miután megcsináltam nem volt gond jött a következõ küldi és a bevezetõ is elérhetõvé vált. tartok tõle ,hogy a hiba akkor lép fel amikor egy új "ACT" következik de ez csak feltételezés majd meglátjuk.
Szerintetek mi miatt lehet? Ha a törés miatt lenne nem csak pár embernél fordulna elõ hanem mindenkinél.
Elõször azt hittem ,hogy a campaign menüben majd elõlrõl tudom kezdeni és meghalgathatom a bevezetõt és kiválogathatom a fegyvereket de nem volt Play Mission gomb így ezeket mellõzve vittem végig a pályát miután megcsináltam nem volt gond jött a következõ küldi és a bevezetõ is elérhetõvé vált. tartok tõle ,hogy a hiba akkor lép fel amikor egy új "ACT" következik de ez csak feltételezés majd meglátjuk.
Szerintetek mi miatt lehet? Ha a törés miatt lenne nem csak pár embernél fordulna elõ hanem mindenkinél.
Nekem még nincs meg a teljes, nemtudom azzal hogy van, de a Multis demoban ugyvolt, hogy voltak a szerverek, és a legfelsö volt a hama (LAN) szoba...
Ha megvolt a szerver csinálva!
Ha megvolt a szerver csinálva!
Akinek problémája van hamachival, az valószínû azért van, mert a legújjab verziót tettétek fel/frissítettétek. És avval sajnos ilyen probléma van. 1.0.2.0 -t vagy korábbit tegyetek fel (google -vel megtaláljátok sok helyen, ez a hiba miatt szerintem 😄).
mi értettük, de azt kihagytad, hogy már beléptél hamachiba szobába 😉
Igen, LAN only -ba kell menni, nem kell hozzá gamespy.
Igen, LAN only -ba kell menni, nem kell hozzá gamespy.
Latom nem ertitek! Ha belepek mondjuk a GRAW2 hamachi szobaba es utana elinditom a jatekot(GRAW2), akkor utana a Multiplayer/ LAN only-ba kell menni vagy Multiplayer/ Gamespy ID account kell?
Sziasztok én is egy hamachi nemértö vagyok😊 Én má benvagyok 1bizonyos szobába(jelszó+minden stimmel)de én hogyan látom meg a GRAW-on bellul hogy vannak e vagy nincsenek Mert a hamachiba látom hogy vannak de a játékba meg mégse látok senkit, ez miért van?(Na tuti hülyénn irtam le ezt)azért kösz ha tudtok segitteni
És a legfontosabb!!!
A multiba felmehetsz akármelyik szerverre, ha van hely!
A hamachi-val pedig csak akkor tudsz játszani, ha van ott bent valaki, valakik, ha üres, akkor szopacs!😊
Azzal nem mehetsz fel szerverekre, CSAK arra a bizonyos egyre, vagy kettöre!
A multiba felmehetsz akármelyik szerverre, ha van hely!
A hamachi-val pedig csak akkor tudsz játszani, ha van ott bent valaki, valakik, ha üres, akkor szopacs!😊
Azzal nem mehetsz fel szerverekre, CSAK arra a bizonyos egyre, vagy kettöre!
Akkor most én probálom elmagyarázni!😊
Hamachi-n keresztül CSAK azokkal tudsz játszani, akik ismerik a "szoba" jelszavát, függetlenül attol, hogy müsoros lemez volt-e, vagy sem!
Az csak olyan, mintha LAN-ba játszanál!
A MULTI viszont csak akkor enged fel, ha eredeti szériaszámod van!Azaz megvetted!
Hamachi-n keresztül CSAK azokkal tudsz játszani, akik ismerik a "szoba" jelszavát, függetlenül attol, hogy müsoros lemez volt-e, vagy sem!
Az csak olyan, mintha LAN-ba játszanál!
A MULTI viszont csak akkor enged fel, ha eredeti szériaszámod van!Azaz megvetted!
Nem en ertettem felre, hanem ti!A hamachi serverek a jatekban a Multiplayer/ LAN only-nel vannak? Vagy Gamespy ID account kell, hogy hamachin keresztul lehessen jatszani online?
Annyira értelmes, hogy a játék telepítése végén jött egy teszt. A procim 1800 Mhz órajelû (miközbe 2 magos, és húztam is rajta elméletileg, de 1800 Mhz-et lát csak), és egy piros X-et rakott, hogy az nem elég a játék futtatásához... Aztán közben a játék meg maxon megy szinte, akadás nélkül.
félreérted sztem, hamachiba privát hálózatok vannak, bekell lépned egy szobába (tudnod kell a jelszót és nevet), vagy csinálnod egyet. Természetesen ha csinálsz egy szobát, akkor csak az tud belépni akinek te megadod a jelszót meg szobanevet!
Akivel egy network-ba vagy hamachin, annak a szerverét látod a játékba.
Akivel egy network-ba vagy hamachin, annak a szerverét látod a játékba.
A hamachi serverek a Multiplayer/ LAN only-nel vannak? Vagy Gamespy ID account kell? thx
Nah kipróbáltam a játékot, nagyon állati! Érdekesnek találtam mondjuk, hogy szép grafikája van, de érdekes fizika. Lerakja a c4-et a híd lábához, ott is robban de a híd a közepénél fogja omlik le, ahova leraktam a bombát ott meg csak füst, de mintha állt volna a lába 😄 (lehet, ha lenne fizikai aegia kártya, akkor jobb lenne az is).
valakivel szivesen kipróbálnám hamachi-val a COOP módját! Ha valakinek van kedve, írjon privit és megadom az msn-em. Többit meg ott megbeszélnénk.
valakivel szivesen kipróbálnám hamachi-val a COOP módját! Ha valakinek van kedve, írjon privit és megadom az msn-em. Többit meg ott megbeszélnénk.
igazán ez a game is multiban lesz nagyon jó, fõleg teamspeak-kel😊ami alapból benne van
#960 eddig nem volt semmi gond, nem írtam át semmit amúgy
#960 eddig nem volt semmi gond, nem írtam át semmit amúgy
nálam néha olyan bug jön elõ hogy 1xcsak a semmitõl meghalok lol 😊
(nem senki nem lõ le, és nem megyek ki a missziós körzetbõl sem)
1ébként ki hol tart? Én jelennleg itt:
Eddig nem volt túl nehéz a játék. Igazából 1 mapon szoptam kurva nagyokat, mégpedig (mint azt már említettem) a Welcome to Juaréz végén.
Összeségében 1ébként tetszik, csak sajna a a mesterséges uninteligencia piszkosul jelen van mind a társak, mind az enemy részérõl.
(nem senki nem lõ le, és nem megyek ki a missziós körzetbõl sem)
1ébként ki hol tart? Én jelennleg itt:
Eddig nem volt túl nehéz a játék. Igazából 1 mapon szoptam kurva nagyokat, mégpedig (mint azt már említettem) a Welcome to Juaréz végén.
Összeségében 1ébként tetszik, csak sajna a a mesterséges uninteligencia piszkosul jelen van mind a társak, mind az enemy részérõl.
Érdekes, a FAQ-ban a gépigény szerint ezek a kártyák támogatottak: "ATI® Radeon® 9559, 9600, 9800/X800-X1950".... Az én kártyám a 9600-asok közé tartozik, mégis a demóban ott volt a kockás fa textúra bug. A legújabb driverrel is (a demo már nincs fent, de ha mégis van megoldás a problémára, leszedem a teljeset)
te átírtad a mediumokat? vagy neked tovább megy? nincsenek gondok?
Ez a mule nekem fejjel lefelé ért földet a pálya legelején, így nem mozog semerre... :-S Így ha újrafegyverzést akarok, akkor rohanhatok vissza hozzá. Áááá...
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
nekem act 2 joining forces palya vegen, amikor mar gratulalnak, hogy fasza voltam mehetunk az evakuacios pontra, holtan osszeesik a karakterem, de nem lovestol, hanem csak ugy.normalis az ilyen?
en is ezzel a hibával küszködök:S
ALien
Pedig felszáll a helikopter megy a zene és nem akar tovább menni. pedig betöltöttem egy checkpointot és már tudtam irányítani a MULE-t de a küldi akkor se ért véget.
akkor sztem a 'SKIDROW'-osal vmi nem jó.
kegyetlenul gagyi megint az iranyitas de foleg az MI. nem ertem miert nem talalnak meg a csapattarsaim, hogy miert kell 6× ranyomni hogy visszalojenek... nem ertem, ennyire nehez egy jo jatekot megcsinalni?
😞 kár.de hogy hogy nem enged tovább? én még nem néztem azért kérdem.