2845
-
#1364 Nektek is verrihard féleség multiban a sz.gép? Hogy lehet a nehézséget állítani? -
#1363 Inkább gyere hamachira!! -
#1362 jah akkor sry! amúgy nem új acc kell (mer nincs is) hanem az időt kell visszaállítani a windowsba! -
#1361 Ha sima basic-el csinál valaki hamachi szobát, akkor akinek premium van, betud menni ha 16-nál többen vannak. Sajna 30 nap után új accountot kell létrehozni asszem. -
#1360 Thx -
#1359 Én c&c3 hamachinál próbáltam a premiumot, mikor nem fértem be. Lejárt, és utána is tudtam játszani.
Amúgy most nemtok menni játszani, mert el kell mennem.. -
q2w3 #1358 GRAW2[HUN] jelszó: havefun
-
#1357 Armaban se lehet mozogni tárazás közben. -
#1356 igen de utánna nem tod használni és azzal nemtucc bemenni csak ha azzal csinálsz szobát akkor lesz több mint 16 slotos! -
#1355 Má rég nem az van! GRAW2[HUN] pass: havefun
(én szobám és mindig figyelem , sosincs tele!) -
#1354 GRAW2[HUN] pass: havefun
ha tele van, válts a hamachiban premiumra -> preferences -> try premium. így be tudsz menni majd, mivel 30 napig premiumos leszel -
#1353 DE melyik a szoba?? Mert ai ki van írva erre: GRAW2(HUN nem tok mert tele van! :( -
q2w3 #1352 GYertek fel hamachira mindjárt lesz game. -
#1351 HÁt nem tudom ti akkor nagyon el vagytok tájolva, mert még az ARMA-ba is lehet többféle mozgást csinálni egyszerre és az egy kicsit valosszerübb mint ez.Meg ha a valoságot nézed akkor te ezekszerint nem tudsz legugolni vagy odébbmenni miközben mindkét kezeddel csinálsz valamit?Meg miaz hogynem lehet lefele löni mert nem tudod megtámasztani a fegyvert, elöre hajolásrol hallottál már vagy a kezeddel nem tudod megtartani a fegyvert ez nem egy ágyu aminek több száz kilos visszarugása van.És elhiheted van összehasonlitási alapon, mert az a munkám. -
#1350 Hi all! Én szívesen mennék multiznu hamachira de tele van a szoba a szoba!? :) -
#1349 ÁÁÁ és kilehet venni, basszus!! Saját lustaságom miatt, mert nem néztem meg a játék beállításokat, nagyon sokszor meghaltam :'( -
#1348 Tényleg, ki is vettem :) -
#1347 KI -
#1346 Hm ez igaz, de sztem nem lehet kivenni az automata töltést:( -
#1345 Jah én is így gondoltam, hogyha gépfegyverrel lövök, és kifogy, akkor tényleg eltudok menni fedezékbe és tölteni. De például mikor sniperrel nem figyelek hogy ellőttem az utolsó golyót. Becélzom, lövök, és utána egyből tölti be... És úgy haltam meg már nagyon sokszor!
Hmm, lehet, hogy kilehet venni az auto újratöltést? megnézem -
#1344 -
#1343 Nem:D Este játszottunk 4en campaign-t, akkor te nem voltál:) -
#1342 Heeeeelóóóó...Csak nem én voltam az? -
#1341 Talán élethűbbé akarták tenni. Nemtom hogy megy a valóságban, de lehet, hogy nem tudsz egyszerre tölteni, és lehasalni, vagy futni:) -
#1340 Amúgy pont így a valósághű a játék! Mer pl ha futsz télleg utána egy idő mire felemelnéd a fegyót , nem is tudsz annyira lefelé lőni mer nem tud hol megtámasztani a fegyót és fejbeütne a vége amikor lőnél!A töltés is jó mer ha lefeküdnél vagy futnál akkor esetleg eldobná vagy elejtené(:D) a tárat és akkor kicsit gyorsan kifogynál...ugrálás közbe meg ugye elég nehéz tölteni , jah amúgy meg sztem épp ezér nem tölti egyből ha kifogyott hogy akkor gyors eltudj futni fedezékbe és ott tölts! Sztem csak az a gond h már megszoktátok az ilyen játkokat amiknek ez a része szarul van megcsinálva azér furcsa ez nektek , pedig így az igazi! Csak h ne istenítsem a játékot , nekem is van pár gondom vele h pl mindig megnyomom véletlen az írást és nem lő nemmegy és alig láccik h az írás megy , jó ez egy dolog átállítottam másikra , de így is ma megnyomom és éppen jönnek akkor ha megnyomom a esc et valamikor csak kilp az írásból , valamikor meg kilép a menübe és mire kinyomom halott vagyok... tehát ez elég fos , h néha baromira nem azt csinálja mint kéne , vagy elég szarul vannak beállítva a gombok! Tehát sztem ezek nem szarok a játkba csak meg kell szokni... -
#1339 Na ez meg a másik hogy nehogymá 2007-be nem tudják megcsinálni, hogy 2-3 gomb egyszerre müködjön. -
#1338 Jah meg tegnap az egyik sniperes egyik pillanatban ott volt, másikban már nem láttuk sehol... xD -
#1337 Multiban még idegesítőbb tud lenni a célzásnak a lassúsága, hogy mire felemeli a fegyvert lelőnek. Ami még engem nagyon feltud idegesíteni, az a futás. Ha nem futok 1 év mire odaérek a célhoz, ha meg futok, akkor biztos hogy leszed az, aki arrafelé néz helyben, mert mire megáll és felemeli a fegyverét... Néha a becsúsás ment meg, habár sajna nagyon ritka, mert mikor kéne akkor nem működik!
A másik, hogy töltés közbe nem lehet sem futni, sem lehasalni. Multkor kimentem a konténer mögül, láttam hogy jön szinte felém, becéloztam a fejét, tűz. Hát kifogyott a lőszer, és elkezdett tölteni. És hiába nyomok minden hasalást, semmit nem csinál addig amíg szép lassan be nem tölti. Hiába próbáltam a konténer mögé visszamenni, nem ér vissza...
És így már legalább 10x meghaltam...
Ha meg megpróbálok a fal mögül kihajolni, akkor meg van hogy nem veszi elő a fegyverét,gondolom mert beleakadna a konténerbe.
Ami még rossz szerintem, hogy időnként nem lehet megállapítani, hogy honnan lőnek le. Rámlő, és látok jobbról egy kék csíkot, utána még gyorsan 2-t és meghalok, de oldalra néztem... aztán persze kiderült, hogy hátulról lőttek le.
Nah mind1, ettől függetlenül nagyon jó a játék, és jöjjön mindenki multizni akinek megvan a játék. Minél többen vagyunk annál jobb ;) -
#1336 Nekem pár olyan hibálya van a játéknak ami miatt nehezen játszhato.
Az egyik hogy miért nem lehet teljesen lefelé löni .Volt olyan pálya ahol azért nem tudtam lelöni pár embert mert a sikla tetején állva nem tudtam annyira levinni a fegyver csövét hogy eltaláljam öket kb 60 fokra lehet csak a vizszinteshez képest lefele mozditani a fegyvert.Pedig még a legelsö FPS-eknél is szinte a lábujjunkat is el lehetet löni.A másik meg olyan jol céloz és lát az ellen hogy 2-en multiba csak 6odjára tudtunk leszedni egy embert és nem azért mer bénák vagyunk, de mire felemeltem célzásra a fegyvert vagy csak kihajoltam már le is lött.
-
#1335 DE előtte töröld le mindenképp az előzőt vagy szétbasszák egymást , ha 2 driver van fönn! (monnyuk ez már kiírja h le akarod e törölni asszem , de én sz*ptam már ezzel) -
#1334 Próbáld ezt!
Másik gépemen ez van , megy a játék rendesen...(apám szerint) -
#1333 ezt rossz topikban panaszolod, ennek ugyanis VAN dedikált szervere, ahogyan az előző GRAW-nak is volt :PPP
r6vegas... az egy szingli konzoljáték, amit kiadtak pécére :) zseniális meg minden, de komoly multija szvsz nem lesz a ded szerver nélkül :( -
GrimReaper78 #1332 Srácok, akit érint: ma csak délután 3-4 körül leszek multizni. Addig is jó vadászatot: Tomi (szivacs). -
#1331 amúgy milyen problémát észlelsz a játékban?? -
#1330 nálam ez nem segített :( -
#1329 Felraktam a patchet, eddig semmi lényeges változást nem láttam, bár nem is tudom mit javítottak :) Tud valaki egy listát a javításról? -
#1328 THX! (Vistám van...) -
#1327 Jah, bocs... az XP s pedig itt -
#1326 Innen görgess le és I Agree ra katt! -
Gabor_(HSF) #1325 Ráadásul,ez a nyomorék ubi,már rendszer csinál abból,hogy ugy ad ki gammát,hogy nincs dos-os dedicated server része,anélkül pedig halálra van itélve a multija.....