2845
-
#1444 ott az én képem ... azért nem indul el neked, mert az xml fájlban nincs pálya megjelölve, amit betöltsön :) ez nem hiba, hanem info üzenet :) -
#1443 Demoban valószínűleg csak 1-etlen 1 pálya van, és felmehetsz vele az összes demo szerverre, ahol szintén csak 1 pálya/1 mód lehet (mivel a többi nincs benne a demoba!) -
#1442 hi. ha leszedem ezt az un. demo multit, akkor az teljes? szoval minden szerverre felmehetek? -
#1441 őő, itt mintha kicsit más lenne a szöveg, mint ami akkor volt benne mikor játékból dobott ki :-/ -
#1440 Tényleg van dedicated szerver itt is, ugyan úgy dosos. Megpróbáltam elindítani és csinálni róla egy képet, de mielőtt betöltene az a dosos csík előjön az a hiba, amit már multis játék közben is szépen kidobott néhányszor
Crash in application version: 30292.2658
data\level\dedicated.dsf(-1): Server config has no level specified, add one in "/settings/dedicated_game_info.xml"
SCRIPT STACK:
data\level\dedicated.dsf(0)
Renderer: threaded
Physics : normal
-
#1439 Akit érint: Ebben a hónapban elkészül a magyarítás. -
#1438 Patchet letölti a játék magának, ha bemész multiplayer-be (megkérdezi). De ha visszaolvasol találsz linket is patchre, meg mentést is asszem. -
#1437 a patch-t hol találom? -
#1436 hali!letöltöttem a graw2-t ojan problémam lenne hogy a visszaszamlalos rész után nem tudok továbbmenni?kifutok a jármüig aztan semmi!nem addja a next mission-t!tapasztalt valaki hasonlót?mit tegyek?mentéseket tudna valaki felrakni?előre is köszönöm!!! -
GrimReaper78 #1435 Ehh, Ádám, lesz ez még így sem. ;) De tényleg jó volt az esti multi, csak rövid! -
#1434 Na a patch kijavítja a második pályán lévő hibát most már gond nélkül átenged a harmadikra. -
#1433 csak ha megnyomjátok h try premium akkor tudtok bejönni! -
q2w3 #1432 gyertek GRAW2[HUN]-ra. MOSt megyünk fel nemsoká. -
nemértelek... ott a graw_dedicated.exe (graw1ben graw-standalone.exe), xml fájlokban a beallitasok. sima command line alkalmazás, 3d kártyát aligha használ. -
#1430 Jó volt a tegnap esti multi-parti, jó szanaszét lőttek a többiek, ahogy ez elvárható volt :) -
PunkZoli #1429 nem lesz jobb... mentést találsz a gameburnworld.com on... tiszta halombug rosszgám me felbaszommagam -
zozox333 #1428 4. pálya 1. ell.pontál mindig kidob hibaüzenettel.
Nem tud vki 5. pálya mentést? Köszi! -
#1427 Hát de ha nem kell.. -
Gabor_(HSF) #1426 Te már kötekszel vazeg -
#1425 Nem is kell sm3-as kártya ehhez :P -
#1424 Na tudtam játszani egy kicsit, de ez a détmacska nekem nem jön be. Ha valaki akar coopot akkor szóljon már rám privátban és megbeszéljük az időpontot. -
#1423 Végig vittem a játékot de az utólsó pályát kicsit szerintem eltúlozták mert vagy 30x load-olnom kellet. -
#1422 gyere aszt' elmondom
-
#1421 Na rájöttem rossz nevet írtam be, bent vagyok a szobában, de hogy lehett játszani? -
#1420 Na fene azt írja megtelt a hálózat, na akkor majd legközelebb. -
Gabor_(HSF) #1419 Hát most nem azé,de a pecstől megváltozott a netcode is..
Legalább is én azt tapasztalom,hogy sokkal nehezebben döglenek a tangok..
eddig elég volt 1 max 2 skuló,de most akár 4 et is beszednek... -
q2w3 #1418 19:20-ra gyertek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Gabor_(HSF) #1417 Elbeszélünk egymás mellett...
Mégha fel is pakolok az általad emlitett,vagy a wnc progit,meg még ezer szenvedés,de még akkor is ott van,hogy sm3-kari a szerverbe,meg hang és mindenféle szir-szar driver,aztán egy iso,játék telepités..
De nem is folytatom,mert nem értetted meg a dolog lényegét... -
#1416 Nemigazán értem mire gondolsz. Elindítod a dedicated szervert azon a gépen (GRAW2). Utána meg távolról is irányíthatod az egészet... :/ (van a játékban konzol)
Ha mindenáron távolról akarod indítani, akkor azthiszem teamwiever nevű programmal tudsz 3d-s alkalmazást is távolról vezérelni... (de a szervert szintén elég ha konzolból irányítod távolról, jóval egyszerűbb). Több veszélynek evvel nem teszed ki, avval csak akkor lehet irányítani ha tudják az ID-t és jelszót. -
#1415 TWEAK a gamehez!! -
#1414 7 kor jöjjön mindenki GRAW2[HUN](pass:havefun)-ra mer nagy multi-partyt szeretnénk -
#1413 pl ha más verzó akkor nem látod a más verziójú játékot , mer arra csatlakozni se tudnál!(legtöbb játkba azt is mutatja de nem tudsz rá csatlakozni) -
#1412 nekem van, de másnak nincs akivel játszhatnék -
#1411 Nekem SCDA val ment a multi...próbáld azzal ha van SM3 as karid -
#1410 a játékot kölcsön kaptam, azt se tudom milyen verzió, de abba nem értem mi lehetne a gond. -
#1409 ugyna az a verziónk. Tegnap grawoztam, akkor jó volt. -
#1408 Az lehet a gond h más a verziótok! vagy inkább gyere GRAW2 zni és nézd meg h az müxik e neked ha igen akkor a játéknál lesz a gond. -
Gabor_(HSF) #1407 TDU-zom mostanában,Vegast már nemtom mióta nem toltunk,volt a LAN márciusba akkor,De te nem voltál!!!
kiidegelt a szerver bug,ugyhogy a peccsig mellőzzük,pedig mind a 12-en megvettük.. -
#1406 amugy a helyik kapcsolatok mappánál ha belemegyek a hamachi és azt megnyitom akkor hamachinak nincs iylen h: alapértelmezett átjáró. Nem tudom ez számit e vmit. mert ha a normális helyi kapcsnál van ez akkor nem tudok netezni. -
Gabor_(HSF) #1405 Na nekiestem mégegyszer,ezuttal HARD fokozatban(tudnám minek,lehet unatkoztam nagyon) és itt már,nem hogy a kezdőn hagytam,de nem is tettem be társakat..
Erre a map végén,úgyhogy még csak megsem lőttek ilyen aranyos üzit kapok..
Hát nem tünemény