Ghost Recon Advanced Warfighter 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Miért nem küldtél privit?

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Shep
Na végre megjöttél, már 3 napja hiányollak, hogy nem jöttél még szapulni a gamet. 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hát izé! Ez igy elsõre detto mint az elõdje..
Futva nem lehet lõni,ugyan az a idióta fekvés gugolás ilyen-olyan felállás,na meg a kihajolás is...
egyszóval pontosan tele ugyan azokkal a hibákkal..BRAWO UBI

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Hmm...kissé tévedésben vagy a TS-el kapcsolatban.
Nem csak push-to-talk módja van, hanem voice-activation is, ahol szintén be lehet állítani, hogy halkabb vagy hangosabb hangerõre aktiválódjon.

Jól mondod: lehet, hogy a szerver vagy a beállítás volt szar. Lehet, hogy a gépeden volt valami kánya. Nekem pl volt már problémám Ventrivel és TS-el is egyaránt.

Maxtreme
lol

valaki dobjon egy cracket

Solid Snake
4-kor jó volt a menet Balumann párszor hagytam magam lelõni.(vzajcev)
<#mf1><#violent><#gun>
Majd legközelebb én lölek le 😄
kiszabaditom rozsikat es nem ad uj palyat. azert mert b re csinaltam nem s re? ez volt az elso amire nem s et adott, de azt sem ertem miert

bon
Nem beta, csak tele van buggal.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Balumann
Az mér olyan nagy probléma, hogy ugyan az a verzió kell? Régebbit nem is nagyon lehet már leszedni, legalábbis a hivatalos honlapról nem :|

Balumann
Milyen kuka?! Én rengeteget használtam ventrilot, sok játék mellett. Nem olyan kiváló a minõség, mint skype-ban, ez igaz. Viszont a teamspeak-nél amit most próbáltunk, és már régebben is próbáltam valamikor (szükségbõl...), ezerszer jobb... Lehet, hogy szerver volt a szar, lehet, hogy beállítás. Viszont az egyik ordít, 3an voltunk és 8x hallottam ugyan azt amit mondtak, stb.. Ráadásul gombnyomásos módszerrel lehet csak használni...

Ventriloba sokkal tisztábban értettük egymást, nem kellett benne ordibálni, és nem kell gombot nyomogatni sem, mert a bekapcsolás érzékenységét is lehet állítani. Én csináltam ventri és játék szervert is, 4-en játszottunk campaign-ot, és 4-5-en beszéltünk rajta.
És azt hogy a ventri sokkal jobb volt, azt sztem mások is alátudják támasztani, akikkel most beszéltem 😊 Majd este 8, fél 9 fele kipróbálhatjuk többen is.
Aki szeretne este játszani az tegye fel a Ventri-t 😉

Alwares
Ahammm szóval ez még a béta leakelt verzsönje lenne? Mert bár indokolt lenne a teljes verzió, mert pár nap múlva a boltokba kerül a játék. De ha errõl van szó akkor le se töltöm, a mérete is meglepõen kicsi... Azt hittem 5-6 Gb lesz...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

dienesoft
Sziasztok!
Mikor lesz Coop vagy valamilyen game?

Maxtreme
Persze h végig, kategóriájában az tetszett még a legjobban 😊
Igen, ott 1 "cseppet" normálisabb volt az ai 😊

N3v3rland
Hello
Nemtudom volt e már szó ilyenrõl: felraktam, indítom, fekete képernyõ és innen már csak a reset segít. <#zavart2>

Unleash Your Inner Monkey

Nos, igen. Ventri-vel is pont ugyanaz a gondom, mint a Teamspeak-kel: visszahallom magam, mégohzzá nem kicsit. Rosszabb esetben midennki mást is, visszahngként. 😛 Van itt esetleg olyan guru, aki meg tudja mondani, miként lehet ezt orvosolni? Szénné olvastam már a readme-ket, sõt: a programok fórumain is olvasgattam, de mindhiába. Semmilyen okosság nem vált be nálam.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

arty
R6Vegas-t végigtoltad? Az ottani AI szvsz etalon. AI tesók nélkül esélyem se lett volna végigvinni ... nélkülözhetetlenek voltak.

Forza.

arty
a ventrillo egy vicc 😄 hangminõség kuka, azonos verzio kell mindenkinek, stb ...

Forza.

Maxtreme
üdv a klubban 😄DD
Ez nálam is elõfordult már vagy 10x

urbijoe
az mért van hogy állok egyhelyben és egyszer csak meghalok de nem lö le senki?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

NeBby
de a verzió se mind1! 2.3.0 mindenki sztem!

Starcraft2 e-mail: [email protected]

mike0013
hopp, az is igaz, akkor remélem kezdenek ezzel a hibával valamit, amíg meg nem jelenik

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Balumann
Nah figyeljetek. Megpróbáltuk a teamspeak -el való beszélgetést, de szerintem a ts nagyon szar. lehet, hogy jobb szerver kellene, vagy beállítás, nem tudom, mindenesetre én azt mondom, hogy térjünk át a Ventrilo nevû programra.
Ventrilo hivatalos oldal, letöltések, innen töltsétek le a Ventrilo kliens-t, illetve a szervert is letudjátok tölteni. A szerver csak egy dosos ablak, és ip címekkel lehet rácsatlakozni.
Ventrilot szedjétek le, indítsátok el. Username melletti nyilra katt, new, majd írjátok be neveteket (többihez nem kell írni).
Utána szerver melletti nyilra katt, new, írjátok be például (ha hozzám csatlakoztok majd) hogy Balu szervere, adress-nek a hamachis ip címem, port marad, jelszó nincs. OK
Connect, és csatlakozhattok már a szobámhoz.

Beállításokban a sensitivity -t állítsátok le úgy 15-20 -ra, vay még kisebbre. codecnek GSM 6.10, silence time kb. 1.5 sec.

Este fél 8 körül indítanék ismét szervert, addig pihenek egy kicsit. Ha ventrivel kérdés van, akkor hamachin is írhattok!

Adam II
Még meg se jelnet a játék.

mike0013
hátja😊
sürgõsen orvosolniuk kéne ezt egy patchel

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Adam II
Majd kiderül

Maxtreme
1ébként ilyen szinten hülye inteligenciájú társakat, még nem baszott az élet. 😊
Mondom nekik menjenek a kijelölt pontra (az elõbb említett mapon, mikor be kellett védeni 1 helyet)
Gondoltam beállítom õket 1 sarokhoz, hogy az elsõ 10 sec-be ne szenvedjenek kínhalált. 😊
Nos szóval ott vannak 5 méterrel tõlem, és kb 20 lépést kellett volna EGYENESEN tenniük a kijelölt helyhez való jutáshoz.
Erre mit csinál mind2? Hátrafordul, megkerüli a lehetõ legnagyobb épületet, ahol a 2 autónyi enemy, + gépfegyveresek vannak. Grtaz <#idiota>
és ezt 3x is eljátszották. A Végén beállítottam õket a legközelebbi beugróba, és végigcsináltam 1edül a missönt 😄

Maxtreme
lol most 1bõl sikerült az ominózus missön 😊 (Perfectre)
Hát igen.. így hogy nem basztam el a zeuszt, kicsit 1xûbb volt <#idiota>

arty
skidrow még amigán volt nagy csapat 😊

jaja, securom hiánya több, mint meglepõ! lehet ujságiroi verzio ? 😊

Forza.

Akkor siess, légyszi! 😊
Maxtreme
Dejó.. Akkor asszem fel kell készülnöm, ez lesz a sorban következõ küldi nálam is. <#idiota>

A Codename Farallon pályán vagyok (mission 9), a gáton, és elakadtam. Hogyan kell kinyírni a két helikopátert? Felszedtem egy RPG-t a gáton az egyik toronyban, de csak egy lõszer van hozzá, azzal is mindig mellélövök. A Zeus sem megoldás, mire közel jön valamelyik, leszed. A társaim használhatatlanok ebbõl a szempontból. Próbáltam azt is, hogy visszarohantam a telepített géppityukhoz, de nem tudok olyan magasra célozni velük. Aki már túljutott ezen, leírhatná, hogyan csinálta! Köszi!
Tudom ez a GRAW 2 fórum, de szükségem lenne egy kis segítségre a GRAW elsõ részével kapcsolatban. Megvettem a GRAW-ot, de nem tudom interneten játszani mert semmilyen gamespy-os nick-et nem fogad el, bármit beírok semmit nem fogad el, pedig van gamespy-os account-om nem is egy. De új account-ot sem enged csinálni. Mi lehet a probléma? Köszi elõre is a segítséget.
Maxtreme
nem, nem azt lõttem ki 😊
(nem tankot hanem 1 autót ami tele volt ennemyvel. Mondom anyátokat, ti innen ki nem szálltok 😊 😄)

Adam II
És te elõször kilõtted<#eplus2>

Maxtreme
Már újbólkezdtem, most majd nem baxom el a rakétát 😄
A tankot nem kell lelõni, az saját 😊

Adam II
Jah tegyük hozzá nincs crack se csak beírsz egy kódot ,hogy továbbengedjen a telepítésnél és ennyi. Nem hiszem ,hogy a játékot védelem nélkül adnák.

+ Errõl a Skidrow-ról én még nem is hallottam

Jaja, srácok frankó volt a co-op móka, köszi szépen! Ja, szivacs/Tomi néven vagyok/voltam (hamachi/játék). Sajnos most délután úgy néz ki, hogy nem fogok tudni benézni, de majd este 10 körül vagy holnap pótolhatjuk! Have fun addig is!

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Adam II
Rakj be egyet a csapattársadnak aztán tactical mapon állíts be ,hogy attack aztán kattints rá a helikopterre vagy tankra. Bár még nem tartok itt ezért nem tudom mûködik-e de remélem leszedi a csapattárs is.

Maxtreme
Ez magyarázatot adna a 200kg bugra :-)

Maxtreme
jaa vágom olyanom volt, csak kilõttem vele 1 harckocsit 😄
Akkor ezt így buktam? 😊

Adam II
Jah szerintem is valami 95%-os állapotú ... majd meglátjuk.

Adam II
A küldi elején a backpackbe rakj be olyan rakétát amivel a harmadik pályán kilõtted a tankot.
Az Artilerry az tüzérség.

arty
amugy tényleg nem kizárt, h ez a skidrow beta lesz, hiszen a jobbalsoban a verzioszám elég fura, nem igazán 1.0 😄

Forza.

arty
köszönöm, akkor majd emgnézem 😊 (bár ha késõbb ennyire belassul, ahogy itt irták, akkor játékra ugysem lesz alkalmas 😞 )

Forza.

Balumann
Nah itthon vagyok. Hogyha valaki csinálni szervert, akkor én csinálnék Ventri vagy teamspeak szervert!
Regeltem ebbe a ghostrecon.hu forumba, még megerõsítésre vár. De ott teamspeak-en többen lesznek, mint ahányan a játékba lennénk, nem? :o Inkább privát szoba kellene.

Maxtreme
hujjuj. Lehet akkor mégsem vágom a dolgokat. 😄
Sztem nem raktam bele rakétát😊 Na akkor azt hogy is kell? 😄 (azthittem hogy arról van szó hogy hogyan kell kiválasztani az Artillery-t, mert azt tudom)
Látszik nem játszottam ennek a játéknak 1 részével sem huzamosabb ideig 😊

Adam II
Miért az elején nem tudsz rakétát berakni a backpackbe vagy nem tudja becélózni?

Maxtreme
király akkor ez vmi bug lesz😊

Adam II
A ZEUS rakéta helikoptert is le tud szedni