Ghost Recon Advanced Warfighter 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Futva nem lehet lõni,ugyan az a idióta fekvés gugolás ilyen-olyan felállás,na meg a kihajolás is...
egyszóval pontosan tele ugyan azokkal a hibákkal..BRAWO UBI
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Nem csak push-to-talk módja van, hanem voice-activation is, ahol szintén be lehet állítani, hogy halkabb vagy hangosabb hangerõre aktiválódjon.
Jól mondod: lehet, hogy a szerver vagy a beállítás volt szar. Lehet, hogy a gépeden volt valami kánya. Nekem pl volt már problémám Ventrivel és TS-el is egyaránt.
<#mf1>#mf1><#violent>#violent><#gun>#gun>
Majd legközelebb én lölek le 😄
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Ventriloba sokkal tisztábban értettük egymást, nem kellett benne ordibálni, és nem kell gombot nyomogatni sem, mert a bekapcsolás érzékenységét is lehet állítani. Én csináltam ventri és játék szervert is, 4-en játszottunk campaign-ot, és 4-5-en beszéltünk rajta.
És azt hogy a ventri sokkal jobb volt, azt sztem mások is alátudják támasztani, akikkel most beszéltem 😊 Majd este 8, fél 9 fele kipróbálhatjuk többen is.
Aki szeretne este játszani az tegye fel a Ventri-t 😉
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Igen, ott 1 "cseppet" normálisabb volt az ai 😊
Nemtudom volt e már szó ilyenrõl: felraktam, indítom, fekete képernyõ és innen már csak a reset segít. <#zavart2>#zavart2>
Unleash Your Inner Monkey
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Forza.
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Starcraft2 e-mail: [email protected]
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Ventrilo hivatalos oldal, letöltések, innen töltsétek le a Ventrilo kliens-t, illetve a szervert is letudjátok tölteni. A szerver csak egy dosos ablak, és ip címekkel lehet rácsatlakozni.
Ventrilot szedjétek le, indítsátok el. Username melletti nyilra katt, new, majd írjátok be neveteket (többihez nem kell írni).
Utána szerver melletti nyilra katt, new, írjátok be például (ha hozzám csatlakoztok majd) hogy Balu szervere, adress-nek a hamachis ip címem, port marad, jelszó nincs. OK
Connect, és csatlakozhattok már a szobámhoz.
Beállításokban a sensitivity -t állítsátok le úgy 15-20 -ra, vay még kisebbre. codecnek GSM 6.10, silence time kb. 1.5 sec.
Este fél 8 körül indítanék ismét szervert, addig pihenek egy kicsit. Ha ventrivel kérdés van, akkor hamachin is írhattok!
sürgõsen orvosolniuk kéne ezt egy patchel
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Mondom nekik menjenek a kijelölt pontra (az elõbb említett mapon, mikor be kellett védeni 1 helyet)
Gondoltam beállítom õket 1 sarokhoz, hogy az elsõ 10 sec-be ne szenvedjenek kínhalált. 😊
Nos szóval ott vannak 5 méterrel tõlem, és kb 20 lépést kellett volna EGYENESEN tenniük a kijelölt helyhez való jutáshoz.
Erre mit csinál mind2? Hátrafordul, megkerüli a lehetõ legnagyobb épületet, ahol a 2 autónyi enemy, + gépfegyveresek vannak. Grtaz <#idiota>#idiota>
és ezt 3x is eljátszották. A Végén beállítottam õket a legközelebbi beugróba, és végigcsináltam 1edül a missönt 😄
Hát igen.. így hogy nem basztam el a zeuszt, kicsit 1xûbb volt <#idiota>#idiota>
jaja, securom hiánya több, mint meglepõ! lehet ujságiroi verzio ? 😊
Forza.
(nem tankot hanem 1 autót ami tele volt ennemyvel. Mondom anyátokat, ti innen ki nem szálltok 😊 😄)
+ Errõl a Skidrow-ról én még nem is hallottam
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Az Artilerry az tüzérség.
Forza.
Forza.
Regeltem ebbe a ghostrecon.hu forumba, még megerõsítésre vár. De ott teamspeak-en többen lesznek, mint ahányan a játékba lennénk, nem? :o Inkább privát szoba kellene.
Sztem nem raktam bele rakétát😊 Na akkor azt hogy is kell? 😄 (azthittem hogy arról van szó hogy hogyan kell kiválasztani az Artillery-t, mert azt tudom)
Látszik nem játszottam ennek a játéknak 1 részével sem huzamosabb ideig 😊