2845
-
#1484 Ez teljesen igaz. Nagyon szép a játék, de inkább lett volna kicsit gyengébb grafikája és több lehetőség a játékba. Tényleg hiányzik az, hogy nem lehet ugrani, így sok helyre amire fellehet menni simán, nem lehetséges. Létrát nem sokat láttam játékba, ez multiban hiányzik. De ha jól meggondoljuk, nem raknak létrát minden házra, hogy fellessen menni sniperezni, valóságban sem :)
Egyébként szerintem túl kicsik a pályák ahhoz, hogy bármilyen járműbe is belehessen szállni.
A géppuskákba, meg minden ilyenbe belehet szállni ebbe is, és taktikai térkép is van! :-/
-
#1483 Erre szokták mondani, hogy akinek nem tetszik ne játszon vele. :) -
RMarvin #1482 Bocs az offolásért, de tényleg dühítő a dolog! -
RMarvin #1481 Én nem értek hozzá, de amikor az első részt elindítottam, azt hittem rosszul látok. Az, hogy egyetlen járművet nem lehet használni, még ha nehezen is de lenyelem, de azt, hogy a lőállásokat sem, az már elég gázos... Most belenéztem a 2. részébe, de nem sok a változás. De hogy még létrán se tudok mászni egy állítólag taktikai játékban... nevetséges
Egy 2003-ban (!) megjelent taktikai játékban még érdekes módon belefértek ilyen apróságok, mint:
- teljes járműhasználat (motor, autó, tank, páncélozott jármű, ágyúval felszerelt teherautó),
- mindenféle lőállás-használat,
- létramászás,
- felhúzóckodás (nagyobb szintkülönbség esetén, ugyanúgy mint a Thief-ben),
- taktikai térkép
- a megölt ellenfelektől nem csak a fegyvert tudod felvenni, hanem a ruháján kívül mindent! (töltény, gránát, kulcs, elsősegély...stb.
- eszméletlen mennyiségű korhű fegyverből tudsz választani. A kiválasztott emberednél figyelembe veszi a fizikai képességeit is
- a fizikáról meg annyit, hogy amikor befejeztünk egy pályát, s még meg kellett várni a többiekete az volt a kedvenc elfoglaltságunk, hogy valamelyikünk ledobta a sisakot a fejéről és arra lőttünk, versenyezve, hogy ki tudja messzebbre küldeni a satyit.
...ez a játék a Hidden & Dangerous 2 címet viseli. Sokan nem ismerik, hozzáteszem méltatlanul kevesen (valszeg azért, mert nem amcsi játék, hanem cseh. Mellesleg aki ismeri, az tudja, hogy lazán a se..ébe dugja az összes többi II. vh-ús játékot, legyen az CoD vagy Mohaa)
Szóval nem értem, hogy a grafikai polírozás helyett miért nem magával a játékkal foglalkoznak. -
george4 #1480 Hol lehet multizni? Mert az osszes szoba foglalt! -
#1479 a patchet is felraktam-most meg ojakat csinál hogy kifagy-egyszeruen kidob valami korupt file-üzenettel.a problémát a visszaszámlálásnál nem oldotta meg!elérem a kocsit,lejár az idő,robbanás-és vége-nincs next mission!vagy én rontottam el valamit?ti hogy jutottatok tul ezen?tud valaki segiteni? -
#1478 ha kijátzsottad majd tedd fel a mentéseket légyszi mert én a visszaszámlálos résznél az istennek nem tok továbbmenni!köszi -
#1477 ty. ma kijátszom ajátékot holnap meg már nyomhatjuk multiba:D -
#1476 vista driver xp driver -
#1475 tudnál ahoz a driverhez linekt adni mert nem találom:( -
GrimReaper78 #1474 Amúgy meg aGF 7900GT-hez a legutóbbi driver:
http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_94.24.html
De ez ratyi, mindenben grafikai bug volt nálam.
158.22-es driver support lista: http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_158.22.html
GeForce 7050 PV / nForce 630a
GeForce 7025 / nForce 630a
GeForce 8300 GS
GeForce 8400 GS
GeForce 8500 GT
GeForce 8600 GT
GeForce 8600 GTS
GeForce 8800 GTS
GeForce 8800 GTX
GeForce 8800 Ultra
Quadro FX 4600
Quadro FX 5600
Szóval miről is beszélünk? -
#1473 Ehh igen mer ott DX10 is fennvan 7600GT n ,amúgy 162.22 van fenn és megy vele -
GrimReaper78 #1472 "annyi, hogy még béta"
Na, itt van a kutya elásva...
Aki béta driverekkel kísérletezik, annak úgy is kell, és ne csodálkozzon, hogy minden kilép/kifagy, stb. -
#1471 Ezt te honnan szedted? GeForce FX 5100 -tól kezdődően GeForce 8800 Ultra -ig minden kártyát támogat, annyi, hogy még béta. -
GrimReaper78 #1470 Ja, ez nem neked ment volna, Brenyo... ^^ -
GrimReaper78 #1469 Azta... látom, tisztában vagy a hardvereddel. Tök mindegy, hogy GT, GS, XT vagy akármi; a lényeg, hogy a 16x.xx driverek csak a DX10-es kártyákat támogatják! Ha nem tudsz angolul, vagy lusta vagy elolvasni az install info-t, legalább ne "okoskodj" és égesd le magad. :) -
#1468 7600 GT re! -
#1467 amúgy a legújabbakkal nemmegy szinte 1ikkel se , de nemtom faternál láttam csak az az igazság de ő vmi 160.04 WHQL (asszem) ezt tette föl -
#1466 De sokkal jobban fut vele PL a TDU -
GrimReaper78 #1465 Eleve a 16x.xx nem is támogatja a 7600-as karikat...
Előbb olvasás, aztán telepítés! Én 7900GT-vel a 84.21-es drivert használom, és tökéletes. Nem mindig a legújabb a legjobb. -
#1464 azaz ... tegyél fel másikat! itt fogsz találni -
#1463 LOL "SIGNAL"
JA nekem is kiírta:) -
#1462 a driver szar, nekem azzal azt írja ki, h nincs fogkrém (signal :D) tedd fel a 162.22 vagy 160.xx -t! -
#1461 AZ mér van hogyha betölti a pályát ugrálnaka textúrák meg minden aztán kékhalállal kilép? (1.1 patchet is felraktam)
A gépem jó neki tuti, menden játék megy, de ez nem akar:(
7600GTm van, driver: 162.18
Legfrissebb DirecX
WIN XPt használok. -
#1460 És gyertek jáccani , mostanában elég sovány ez a 10 fő aki általában fennvan...GYERTEK PLÍZ -
#1459 lol...akkor már énis , te már vagy valahol házigazda én meg nem segítek megosztani a terhet
Amúgy írtam mike0013 nak hogy írja át a banner alatt a szervert -
#1458 Én szivesen vállalom! =) -
#1457 Valaki vállalja már át ezt a fórumot mer sosincs itt akié! Meg át kéne írni a szervert is stb.... -
#1456 ja mindenki...megnéztem hamachin nincs egy szerver se -
#1455 persze adsz pénzt megveszem a boltba és elküldöm a kódot...!
szted mér jáccik mindenki hamachin és nem online?... -
#1454 na nem kérdeztem semmit....minden okés...csak nagy szarban vagyok...mert amit használok cd kulcs az már használatban van egyes szervereken....tudna vki nekem olyat adni amit tuti senkise használ?:S -
#1453 van e hozzá patch? -
#1452 vaz...há jóvan én leszedtem a gémet egy hete azt fel se raktam még :D:D -
GrimReaper78 #1451 De még milyen rosszul! Napok óta a teljessel nyomjuk. Már ha a Shitrow RLS a teljes, egyáltalán... -
#1450 de ha már itt tartunk, lehetne egyet nyomni demóban, hamachin -
#1449 sztem teljesbe nem igazán lehet még multizni...vagy rosszul tudom? -
#1448 Még korán van :) -
GrimReaper78 #1447 Őőő... demóval miért játszanék??
Naná, hogy a teljes. -
#1446 demoban vagy teljesben? mert nekem demo megy teljes nincs felrakva -
GrimReaper78 #1445 Na, mi a helyzet, miért nem jöttök GRAW2 multizni? Arra várunk, hogy jöjjön már valaki, de alig vagyunk Hamachi-n. Húzzatokmáááááááábele