Ghost Recon Advanced Warfighter 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy a multi is írtó bugos sztem, tele van hibákkal. Pl. csomó olyan map van, ahol akár 2 tank is ellenünk van. Természetesen a pályán sehol egy rakétavetõ, és fegyverként sem lehet választani rakétavetõt😊 Így oda kell rohanni a tankhoz, és C4-el felrobbantani, miközben az 10x lelõ minket a gépfegyverével...
Miután kb 7x-ri visszatöltés után is üres volt mind2 a pályán fellelhetõ rakétavetõ (nem volt bent lõszer, természetesen eddig volt..)
úgydöntöttem hogy végeztem. Így hogy szedjem le a helikopter? Dobáljam le kõvel vagy mi?
További szép perceket, és kellemes, örömökkel teli játékot kívánok mindenkinek 😊 (pedig soha nem hagytam abba 1 játékot sem az utolsó elõtti pályán..)
Ennél a játéknál már csak a TDU az nagyobb bughalmaz.
és minden indítás/visszatöltés után ez van kb 10-20 sec-ig. 10-15 sec-ig konstans 9-10 fps, aztán hirtelen begyorsul.. (ugyanez volt az elõzõ résznél is)
Ennél a a pálya szakasznál ez pont remek dolog, ugyanis automatán ment a game, ráadásul oylan helyen, ami tele van fegyveres katonákkal. Ahogy visszatöltötd az állást, már lõhetsz is. Csináld ezt meg 10 fps-el.. Sztem eljött az uninstall ideje.
Azt írja aztán hogy az ATI driver nem tetszik neki :S
és nem lehet külsõnézetre váltani
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
megtudná mondan valaki a játék gépigényét? és még azt hogy pc-n is lehet kivül nézetre váltani?
elöre is kösz
1ébként itt a 9-dik mapon már nem ritka az olyan jelenség sem, mikor állsz egy 4 lépés nagyságú ÜRES helyiségbe, és megy vagy 18 fps-el a játék.. Finoman szólva is szánalom.
Szerintem ez elég indok.
1ébként meg a belassulás elég lol 1 ilyen játéknál ahol nagyon számítana az fps a pontos célzás miatt..
Nem akkora húzónév a Graw hogy ezért a játékért mindenki 8800GTX-et vegyen, nem tudom mit gondolnak a fejlkesztõk.
Starcraft2 e-mail: [email protected]
1ébként a Codename Farallon mapon én is elakadtam. 😊
(a végén a 2 helinél)
1 Zeusom van, azzal az 1iket le is szedem. Van 1 rakétavetõ az 1ik helyiségbe, de az eg nem lõ fel addig. Ráadásul van mikor visszatöltés után 0/0 lõszerrel adja be..
1 vicc ez a game komolyan. Itt a végén már oylan framedropok vannak hogy az borzalom. Gratulálok a fejlesztõknek hogy az elõzõ rész hibáiból (és a szar eladási statisztikából) semmit nem tanulva, elkövették ugyanazt még1x.
Szerver: Brenyo
IP: 195.56.12.164
Viszont eddig van egy pozitivum,az elõzõhöz képest,sokkal jobban fut ez a gépemen,pedig a config nem változott semmit az elmúlt több mint 1.5 évben
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
A régebbi fps-ben pont az volt a kihivás,hogy meg kellett tanulni lõni,még futva is kis fegyverekkel,ellentartva az egérrel...
Cóval nekem ez a sétálgatunk,megállunk egy kis fübe lecsücsülünk, puff..ez nagyon nem jön be
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Én találomra irtam jelszot be, email meg az enyém...
Ugy jo volt nekem!
A mission8 as map nagyon durva campaign coop ba!!! nagyon ajánlom....
(normalon 5 ször kezdtük elõrõl<#hehe>#hehe>)
ladista: tudom, hogy van voice activation itt is. De igazából akárhogy próbáltam, szar volt, többiek mondták hogy zúg, stb... Most viszont csomóan beszélgettünk ventrin, és teljesen jó volt (ellenben a teamspeakkel, ahol legtöbbnek tüsszögés szerû hangja volt, alig lehetett valakit érteni, valakinek üvöltött, valakit meg csak alig lehetett hallani, stb...). Nem kell, Ventri ezerszer jobb a TS-nél!
Holnap 11 körül tervezek megint szervert csinálni!
kihajolás/fedezékbe állás R6Vegas-ban etalon, napok kellettek, mire neki tudtam állni GRAW-nak (elsõ résznek) utána ... ehez képest ez a kis oldalranézés ciki, ebben egyetértünk.
Forza.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Én véleményt adtam a játékról nem fikázom ha vki is bele akarna kötni ebbe.
Köszi 😊
TDU Nick:Stil_HUN
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Failed setting up render device.
Renderer: threaded
Physics : threaded
Na én elértem egy pontra, ahol mindig ugyanott, ugyanezzel a hibával kidob az asztalra és kilép a játékból... Csesszék meg már kezdtem belemelegedni... :-)
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD