Ghost Recon Advanced Warfighter 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maxtreme
valahogy énis 😊

Viktor9202
Valahogy egy ilyen változattal jobban eljátszogatnék

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

Rage47
Pedig jót multizhattunk volna😊
Amúgy a multi is írtó bugos sztem, tele van hibákkal. Pl. csomó olyan map van, ahol akár 2 tank is ellenünk van. Természetesen a pályán sehol egy rakétavetõ, és fegyverként sem lehet választani rakétavetõt😊 Így oda kell rohanni a tankhoz, és C4-el felrobbantani, miközben az 10x lelõ minket a gépfegyverével...
Maxtreme
Na most lett teljesen elegem.
Miután kb 7x-ri visszatöltés után is üres volt mind2 a pályán fellelhetõ rakétavetõ (nem volt bent lõszer, természetesen eddig volt..)
úgydöntöttem hogy végeztem. Így hogy szedjem le a helikopter? Dobáljam le kõvel vagy mi?

További szép perceket, és kellemes, örömökkel teli játékot kívánok mindenkinek 😊 (pedig soha nem hagytam abba 1 játékot sem az utolsó elõtti pályán..)

Maxtreme
Az elõzõ rész is beta volt ha az állapotát nézzük szal.. 😊
Ennél a játéknál már csak a TDU az nagyobb bughalmaz.

dienesoft
Én csak a multi miat hagyom fent, Single az ráér még, ez nagyon bétûának tûnik.

dienesoft
Sajnos ez egy elég nagy bugszerûség, senki nem jött rá. Annyit tehetsz, hogy újra végigviszed a pályád.(Ezt bele is kéne írnom FAQ-ba)

Hali!Mér van az hogy a 2-dik pályát amikor vég viszem csak Return to menu-t lehet csak választani és ha arra kattintok akkor vissza dob oda a menube és azt jelzi hogy nem csináltam meg a pályát mér van ez?
Maxtreme
Ezaaaz, így kell kérem játékot írni :respect:

és minden indítás/visszatöltés után ez van kb 10-20 sec-ig. 10-15 sec-ig konstans 9-10 fps, aztán hirtelen begyorsul.. (ugyanez volt az elõzõ résznél is)
Ennél a a pálya szakasznál ez pont remek dolog, ugyanis automatán ment a game, ráadásul oylan helyen, ami tele van fegyveres katonákkal. Ahogy visszatöltötd az állást, már lõhetsz is. Csináld ezt meg 10 fps-el.. Sztem eljött az uninstall ideje.

dienesoft
Nekem még NVIDIA-val ilyen nem fordult elõ.

Evogordon
Nektek játékközben nem szokott néha beugrani a kékhalál?
Azt írja aztán hogy az ATI driver nem tetszik neki :S

Maxtreme
nem pc-n csak "belül" nézet van.. Szép Magyar nyelvünk rulez..

mike0013
FAQ-ba benne van a gépigény
és nem lehet külsõnézetre váltani

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

hi all
megtudná mondan valaki a játék gépigényét? és még azt hogy pc-n is lehet kivül nézetre váltani?
elöre is kösz
Maxtreme
Az elsõ rész után simán eltudom képzelni sajnos.
1ébként itt a 9-dik mapon már nem ritka az olyan jelenség sem, mikor állsz egy 4 lépés nagyságú ÜRES helyiségbe, és megy vagy 18 fps-el a játék.. Finoman szólva is szánalom.

Adam II
Reménykedjünk benne ,hogy ez tényleg csak valami bétaszerûség. Én mindenesetre a harmadik pálya után abbahagytam megvárom a megjelenést és ha az eredeti is ugyanilyen akkor rohadjanak meg a készítõk.

Maxtreme
Meg az ai mintha fokozatosan hülyébb és hülyébb lenne, stb 😊
Szerintem ez elég indok.

1ébként meg a belassulás elég lol 1 ilyen játéknál ahol nagyon számítana az fps a pontos célzás miatt..
Nem akkora húzónév a Graw hogy ezért a játékért mindenki 8800GTX-et vegyen, nem tudom mit gondolnak a fejlkesztõk.

Adam II
Amiatt mert belassult és az isnstant halálok miatt vagy volt más is?

Maxtreme
Dede, eleinte nagyon jó is volt. 1-2 map keretéig. Csak sajna a közepétõl e lelkesedés nagyon aláfagyott.

Adam II
Eleinte még nem azt mondtad ,hogy jó a játék?

NeBby
NeBby
Nah van egy crackes Ventrim , azt kéne csinálni , h elküldöm mindenkinek és akkor nem csak 8 ember lehet benn egy ventriszobába! Vagy töltsétek le a 2.3.2 Beta 3 ast<#vigyor3>

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Maxtreme
Majd a 3-dik map után rádöbbensz, de fõleg a játék vége felé 😊

1ébként a Codename Farallon mapon én is elakadtam. 😊
(a végén a 2 helinél)
1 Zeusom van, azzal az 1iket le is szedem. Van 1 rakétavetõ az 1ik helyiségbe, de az eg nem lõ fel addig. Ráadásul van mikor visszatöltés után 0/0 lõszerrel adja be..
1 vicc ez a game komolyan. Itt a végén már oylan framedropok vannak hogy az borzalom. Gratulálok a fejlesztõknek hogy az elõzõ rész hibáiból (és a szar eladási statisztikából) semmit nem tanulva, elkövették ugyanazt még1x.

dienesoft
Ok, mindjárt fölmegyek!

NeBby
és egy ventri szerver, mer látom nemmegy senkinek:
Szerver: Brenyo
IP: 195.56.12.164

NeBby
9 kor kezdjük ma pls , mer addig dolgom van...

NeBby
az a 9 es volt?<#vigyor3> lehet....

dienesoft
Nagyon jó volt tegnap este, már várom, hogy nyissátok a servert, a 9.pályát végig kell, hogy toljuk! 😄

Balumann
teljes 😊

multiplayer demoval toljátok? vagy rendes teljes gémmel? gondolom már a teljessel. pörög lefele 😛

Balumann
Lol! sikerült csinálnom a ventriloba channelt, a szerveremen belül. Holnap már nem fog kelleni 2 külön szerver mind2 csapatnak 😊))

Persze..én is végig szaladok rajta,ha már belekezdtem..
Viszont eddig van egy pozitivum,az elõzõhöz képest,sokkal jobban fut ez a gépemen,pedig a config nem változott semmit az elmúlt több mint 1.5 évben

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Hát nemtom...
A régebbi fps-ben pont az volt a kihivás,hogy meg kellett tanulni lõni,még futva is kis fegyverekkel,ellentartva az egérrel...
Cóval nekem ez a sétálgatunk,megállunk egy kis fübe lecsücsülünk, puff..ez nagyon nem jön be

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

kösz

ajem kisa

ajem kisa
Csak 1 email cim kell, meg jelszó!
Én találomra irtam jelszot be, email meg az enyém...
Ugy jo volt nekem!

milyen hamachit használtok?

Balumann
Mi is próbáltuk azt a pályát, de már az elején kilõttek szinte 😄

NeBby
akik ma voltak mission 8 on azoknak holnap 9 körül lesz szeró,megin megpróbáljuk<#vigyor2>
A mission8 as map nagyon durva campaign coop ba!!! nagyon ajánlom....
(normalon 5 ször kezdtük elõrõl<#hehe>)

Balumann
Nah, nagyon állat volt a játék, most is 😊 Bár nekem valamiért elég nehezen ment a játék, végén nem tudtam leszedni már senkit, remélem csak azért, mert késõ volt 😞

ladista: tudom, hogy van voice activation itt is. De igazából akárhogy próbáltam, szar volt, többiek mondták hogy zúg, stb... Most viszont csomóan beszélgettünk ventrin, és teljesen jó volt (ellenben a teamspeakkel, ahol legtöbbnek tüsszögés szerû hangja volt, alig lehetett valakit érteni, valakinek üvöltött, valakit meg csak alig lehetett hallani, stb...). Nem kell, Ventri ezerszer jobb a TS-nél!

Holnap 11 körül tervezek megint szervert csinálni!

arty
a realitásra törekvõ játékokban futva már nem nagyon tudsz lõni 😉 sõt, már a BF2-ben sem 😄 de amugy is mi értelme lenne, annyira szorna, h egy találatot sem tudnál bevinni ... a gugolás, fekvés sem értem miért gond.

kihajolás/fedezékbe állás R6Vegas-ban etalon, napok kellettek, mire neki tudtam állni GRAW-nak (elsõ résznek) utána ... ehez képest ez a kis oldalranézés ciki, ebben egyetértünk.

Forza.

Shep
Amúgy most igazad, van. Bár nem teljesen mert az egy sokkal nagyobb kihívást jelent, persze azért ezt is végigtolom, mert annyira azért nem gáz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

SgtChris
De ha leszedem, akkor meg nem fog indulni a game, mi? :-S Amúgy, hogyhogy elment 3 pályát simán és csak azután kezdett megbolondulni? Az is valami bug, mi? :-S

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

Hát én is kiprobáltam a gamet.El kell szomorodnom hogy ez is tényleg olyan mint az elõdje semmi kihívás (jó azért volt olyan rész ahol újra kezdtem)és az ellen AI is olyan volt hogy....jobbra számítottam.Vannak benne faja újjítások, de sajna az nem hozza ki a játékból a legjobbat.Azt hittem jobb lesz mint az elõdje .Fõleg azt akasztot ki hogy néha mikor kiadtam egy parancsot hogy hova menjenek volt mikor vmelyikük nem akart oda menni vagy nagyon kiszaladt azt magára hívta az ellent.Az viszont tényleg tetszet, hogy ha ellent látnak akkor puff puff leszedik egybõl és figyelnek mindenre, de néha nagyon is figyelnek és teljesen lelasítja a játék élményét(tudom ez nem CS, de ha futni kell akkor fusson😄)Számomra nálam a game értékelésbe 10/7
Én véleményt adtam a játékról nem fikázom ha vki is bele akarna kötni ebbe.
Köszi 😊

TDU Nick:Stil_HUN

Adam II
Futás közben ritkán lõnek a katonák vagy ha lõnek is akkor sem találják el az ellenfelet.

Adam II
Jobban mondva nem tudjuk.

Alwares
Szóval béta minõségû teljes XD

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Viktor9202
ÖÖÖ nekem ezt akkor irta ki amikr feltetem az Ageria drivert

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

bon
Csak 10 pályas a játék? Nagyon rövid volt, Anak ellenére, hogy a bug-ok szívattak idõnként.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

SgtChris
Crash in application version: 29980.2562

Failed setting up render device.

Renderer: threaded
Physics : threaded

Na én elértem egy pontra, ahol mindig ugyanott, ugyanezzel a hibával kidob az asztalra és kilép a játékból... Csesszék meg már kezdtem belemelegedni... :-)

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD