Ghost Recon Advanced Warfighter 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Peace
Addig pedig engedtessék meg nekünk egy kicsit "belepofázni" a véleményedbe.
Peace
Csak arról már nehogy én tegyek hogy a fejlesztõk képesek az emberek pofájába tolni 1 ekkora fos boghalmazt.
A TDU detto ugyanez.. Azzal is rengeteget játszottam, ÉS 1 SZÓVAL sem írtam hogy nem tetszik. Csak úgyszint tele van hibával, és a kedves programozó cspaat szarik a userek fejére nagyot patch ügyileg.
Kösznöm..
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
ELÖRE IS KÖSSZ!!
ÜDV.: BABA
Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB
A választ elõre is kösz!
Üdv.: Baba
Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
de ha ez gyenge szerinted hányas kártyától lehet buherálás nélkül maxot állitani?
AMD Semprom(TM)2600+(1.83 Ghz);1 Gb RAM;nVidia 7600GS 8xAGP-256Mb
Amúgy én egyik gameben sem találtam bugot (se ebben se TDU-ban <#bdead>#bdead><#idiota>#idiota> ) lehet nem vagyok annyira igényes játék terén... de nekem a TDU onlinen nagyon jó lazításnak a GRAW2 coop után vagy 2 cod2 war után...
Betudjátok állítani bindként, hogy 1 gombra váltson channel-t, vagy mennyen a lobby-ba. Ventrilo fõablakában, bindings melletti nyilra katt.
New, ott írjatok be egy nevet (mind1, hogy mit), majd ehhez a képhez hasonlóan állítsátok be. A képemen a prior az érdekes módon a page up, next meg a page down...
2 bindet adjatok hozzá, egyik a next channel, a másik meg a lobby-ba lépés!
A másik, ha szervert szeretne csinálni vki, akkor lekell tölteni a szervert a ventrilo fõoldaláról. A ventrilo szerver mappában megnyitjátok a ventrilo_srv.ini -t, és AdminPassword= -hoz odaírtok egy jelszót. Elindítjátok a szervert, kliensel magatokra csatlakoztok. szerverre jobbklikk, ServerAdmin login, jelszó be. Utána channels, és crate... innen már ráfogtok jönni.
Nah, késõbb leszek újra, és csinálok szervert.
Ez lenne a normális, de nézd meg pl a TUD-t. Mióta megjelent, és 1 rakás bughalmaz. Minél többet játszik vele az ember, annál többet fedez fel.
..és természetesen még 1db épkézlább patchet sem voltak képesek kiadni hozzá.
Egyébként jó játék lenne szerintem de addig amíg ki nem derül ,hogy milyen az eredeti nem akarom folytatni mert egyrészt nem akarom lelõni a poént másrészt ha az eredeti nem lesz ennyire bugos akkor inkább azzal tolnám végig élvezhetõen.
Vertex buffer Lock returned null pointer. Out of memory?
Renderer: threaded
Physics : threaded
2. ez egy bug, kezd újra a pályát és ha mázlid lesz utána már tovább fog engedni.
Plz help!!!!!
1. Miért van az h nem lehet a textura beállításokat high-ra venni, csak a mediumot engedi!
2. A második pálya után miért nem adja a 3. pályát? Mit tudok vele kezdeni!!!!??????
Elõre is THX!
Viszont eddig semmi szükség a társakra,sõt talán még idétlenebbek mint az elõzõben,talán egyszer hivtam õket,hogy jöjjenek,de merre jártak, fingom sincs...
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
olvass, mielott write only uzemmodba kapcsolsz...
szerintem