Ghost Recon Advanced Warfighter 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Balumann
Aktiváld a 30 napos trial-t, és gyere az elõzõ hamachi network-ba.

Senki nem jön hamachira? név GRAW2HUN jelszó ghost team

omg ,sikerült...elbujt az egyik mocsok
mitkell csinálni az elsõ mapon a rebel outposttal?<#gonosz1> plíz😊
Maxtreme
ATARi csak kiad, õ nem fejleszt :-)

arty
ott nem a programozo csapattal van a gond ... kiado: ATARI 😞

Forza.

Maxtreme
Már bocs de én úgy nem veszek játékot amíg ki nem próbálom. Ilyen bughalmaz trehány munkáért, meg nem fogok kiadni 10-12k-t.

Peace

...majd ha kiadtad érte a pénzt, és otthon szépen kibontva az EREDETI dobozt ugyanezt tapasztalod, jogosnak fogjuk érezni a felháborodásodat.
Addig pedig engedtessék meg nekünk egy kicsit "belepofázni" a véleményedbe.

Peace
buldozer99
ha nincs nete hogy írja le?<#idiota>

Forca Barca

Maxtreme
A másik meg hogy a vennéd a fáradságot és visszaolvasnál, láthatnád hogy DE, IGENIS TETESZETT a játék.
Csak arról már nehogy én tegyek hogy a fejlesztõk képesek az emberek pofájába tolni 1 ekkora fos boghalmazt.

A TDU detto ugyanez.. Azzal is rengeteget játszottam, ÉS 1 SZÓVAL sem írtam hogy nem tetszik. Csak úgyszint tele van hibával, és a kedves programozó cspaat szarik a userek fejére nagyot patch ügyileg.

Maxtreme
Engedtessék meg hogy legyen saját önálló véleményem, és kéretik nem belepofázni, fõleg ilyen hangnemben..
Kösznöm..

Sadist
Szerinted ha valaki el tudja olvasni a hozzászólásod (gyk. van nete), akkor nem akar majd online játszani? 😄 Majd nyílván odaad valaki egy súlyos ezrekért vett cd-keyt neked 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Csiáltam egy hamacsit: név GRAW2HUN jelszó ghost team

Valaki nem tudja mi a baja a Hamachinak?

Balumann
😄DDDD

PLSPLSPLSPLS írd már be, hogyha ilyen módon sikerül kulcsot szerezned<#banplz>

mrbaba
Hi all! PLS AKIENK MEGVAN A GAME EREDETIBE ÉS NINCS NETE VAGY ESTLEG NEM JÁCCIK VELE NETEN AZ PLS IRJA LE NEKEM PRIVÁT ÜZIBE A SERIALT.(KÓDOT)

ELÖRE IS KÖSSZ!!
ÜDV.: BABA

Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB

na most sikerült... viszon elsõ mapon a rebel outpostnál mit kell csinálni, me elsuhantam a lényeg felett...kiirtottam mindenkit😊
Ezt írja a hamachi: "The network appears to be full. Click here to Details."

mrbaba
Hi all! Érdeklõdni szeretnék, hogy hogy lehet Multizni a gammel? Hamachival v mivel?

A választ elõre is kösz!
Üdv.: Baba

Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB

bon
Nem volt sebesség gondom. A Texturák kivételével (csak 512mb ram vagy több esetén engedi a mximumot) minden maxon.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

csõ, mivan ha az aegia nyafog és error? thread meg nádiposzáta?
Látom neked is 320-a 8800GTS-ed van. Hogy megy rajta játék? Fullon akadás nélkül megy?

buldozer99
10-20fps-el lehetetlen lõni...

eddig nekem nagyon bejön a game 1-2 bug ellenére!

Forca Barca

Hy! Mûködik a hamachi server? Mert nekem valami hibát ír ki.

bon
Ponotsítok olyan kártya kell neki amin van 512mb ram.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

egy Nvidia7900 gyenge neki? elég érdekes, de azé kösz a választ
de ha ez gyenge szerinted hányas kártyától lehet buherálás nélkül maxot állitani?

AMD Semprom(TM)2600+(1.83 Ghz);1 Gb RAM;nVidia 7600GS 8xAGP-256Mb

multi nem lesz ma?

OFF
Amúgy én egyik gameben sem találtam bugot (se ebben se TDU-ban <#bdead><#idiota> ) lehet nem vagyok annyira igényes játék terén... de nekem a TDU onlinen nagyon jó lazításnak a GRAW2 coop után vagy 2 cod2 war után...

neked b*zmeg semmi játék se jó már nem azért? igen... ugy tunik... se ez se a TDU nem tetszik. menj azt játszá a Barbie Fashion-nel abban biztos nincs bug xD amúgy nekem nem egy sztár gépkonfigom van de mégis tudok lõni 10-20 FPS-el :-) amúgy egész jó a game a 4. mapon tartok...

ajem kisa
Kicsit olvass vissza valaki belinkelte a 3. pálya mentést...😉

Mér most mégegyszer vigyem végig a 2-dik pályát?Ne má.Nincs rá vmi megoldás?
Balumann
Sry, hogy megint offolok egy kicsit, de Ventrilo -val kapcsolatban 2 dolog:
Betudjátok állítani bindként, hogy 1 gombra váltson channel-t, vagy mennyen a lobby-ba. Ventrilo fõablakában, bindings melletti nyilra katt.
New, ott írjatok be egy nevet (mind1, hogy mit), majd ehhez a képhez hasonlóan állítsátok be. A képemen a prior az érdekes módon a page up, next meg a page down...
2 bindet adjatok hozzá, egyik a next channel, a másik meg a lobby-ba lépés!

A másik, ha szervert szeretne csinálni vki, akkor lekell tölteni a szervert a ventrilo fõoldaláról. A ventrilo szerver mappában megnyitjátok a ventrilo_srv.ini -t, és AdminPassword= -hoz odaírtok egy jelszót. Elindítjátok a szervert, kliensel magatokra csatlakoztok. szerverre jobbklikk, ServerAdmin login, jelszó be. Utána channels, és crate... innen már ráfogtok jönni.

Nah, késõbb leszek újra, és csinálok szervert.

Maxtreme
"minimum azt, hogy ezeket a hibákat patch-(ek)ben orvosolják!"

Ez lenne a normális, de nézd meg pl a TUD-t. Mióta megjelent, és 1 rakás bughalmaz. Minél többet játszik vele az ember, annál többet fedez fel.
..és természetesen még 1db épkézlább patchet sem voltak képesek kiadni hozzá.

Adam II
Hát ha van bõr a pofájukon úgy kiadni a játékot ,hogy szerencse kell ahoz ,hogy átengedjen a pálya végén meg a küldik számának növekedésével egy ütemben csökken az fps akkor elmehetnek a francba.

Egyébként jó játék lenne szerintem de addig amíg ki nem derül ,hogy milyen az eredeti nem akarom folytatni mert egyrészt nem akarom lelõni a poént másrészt ha az eredeti nem lesz ennyire bugos akkor inkább azzal tolnám végig élvezhetõen.

dienesoft
Hihetetlenül visszaesett a lelkesedés az elmúlt napaokban. Tényleg kijöttek azok a hibák a játékon, amiktõl féltünk. Hát, remélem ez bétaszerû, de a minimum azt, hogy ezeket a hibákat patch-(ek)ben orvosolják!

Az mért van hogy a 3. pályán ezzel az üzivel kidob a windosba: Crash in application version: 29980.2562

Vertex buffer Lock returned null pointer. Out of memory?

Renderer: threaded
Physics : threaded
Balumann
1. második lehetõség: olvass faq-t =)

bon
1. gyenge a videókártyád
2. ez egy bug, kezd újra a pályát és ha mázlid lesz utána már tovább fog engedni.

Hali!
Plz help!!!!!
1. Miért van az h nem lehet a textura beállításokat high-ra venni, csak a mediumot engedi!
2. A második pálya után miért nem adja a 3. pályát? Mit tudok vele kezdeni!!!!??????
Elõre is THX!
Igen,valóban,már tegnap az 5. map-nál már rájöttem,hogy ezt egy kicsit elkapkodtam,mert végre megjött az fps lag😞
Viszont eddig semmi szükség a társakra,sõt talán még idétlenebbek mint az elõzõben,talán egyszer hivtam õket,hogy jöjjenek,de merre jártak, fingom sincs...

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

dienesoft
Hát igen...De még mindig jobb, mint a Lost Planet,legalább is egy szempontból: Ez a játék a gépemen elindíható, a Lost Planet meg nem. 😊 Mondjuk Lost Planetbe nem láttam annyi bugot, mint ebbe.

Rage47
És az miért jó:S Ha annyira lövöldözni akarok, ott van pl. a Lost Planet. Ebben a játékban sztem nem a fejetlen lövöldözésre kéne koncentrálni, de ezt gondolom ti is tudjátok... Az más kérdés, hogy pc-n ismét nem sikerült mindent összehozni a készítõknek:S
Prince23
Bazz nagyon elnéztem a dátumot, azt hittem, h 2008 tavaszán fog megjelenni XD

Maxtreme
igen. Ez sokkal inkább arcade dirr durr style 😊

alma2
Eddig valami elzart sotet szobaban voltal ahova a feny se jutott be, az aramrol, internetrol nem is beszelve ? 😊
olvass, mielott write only uzemmodba kapcsolsz...

szerintem

Prince23
Szerintetek jó gém? nem bugos tömkelegével? (elég hamar kijött pc-re)

Balumann
Sztem se, kinnt állnak az út közepén... biztos nagyon kell taktikázni, hogy kilõjjék õket ^^

Rage47
Itt viszont nagyon a lövöldözésen van a hangsúly nem? Nem nagyon fektettek hangsúlyt a taktikázásra konzolon, a PC-vel ellentétben, úgy tudom...
Prince23
Hali!
Már MEGJELENT a gamma teljes játéka.