2845
FAQ
  • Viktor9202
    Az jó lenne
  • NeBby
    ha mégse menne szóljatok és kirakom a premiumosokat a szobából ,úgy hogy 14 en legyünk benn , ti bejöttök basic -al a premiumosok meg visszajönek!
  • Balumann
    Én meg most 1x, és megy :| Vegyél fel msn-en, megpróbálom megcsinálni neked...
  • Viktor9202
    Áhhhhh. Ez nem mükszik Balu.Megcsináltam amit mondtál,nekem is kérte,csináltam is ujat,de ugyanazt irja ki amit eddig is
  • NeBby
    nem , mivel abba csak 16 an lehetnek....
  • dante3
    Kb. ötször megcsináltam ezt, de nyugodtan elhiheted: NEM MEGY!
  • arty
    nem lenne egyszerűbb egy nem premiumos hamachi szoba?
  • k7000i
    De eszt csak a legvékső esetben
  • k7000i
    És aszt nem lehet hogy a C:\Documents and Settings\"nevem"\Application Data\Hamachi -ban a Hamachi.cfg-t modosítod az eleén kiírja az ip accountodat.
  • NeBby
    A hálózatokból is töröljétek ki!
  • Balumann
    Nem értem, hogy nálatok miért nem működik, én most kipróbáltam. Nem is kellett letörölnöm a hamachit sem. Kitöröltem a C:\Documents and Settings\"nevem"\Application Data\Hamachi -ban az összes fájlt, és utána elindítottam a hamachit. Belépésnél kérte hogy írjak be nevet, és új ip-t kaptam, majd rányomtam a hamachi premiumra, és most 30 nap van hátra.
    Ha jól csináljátok nektek is működnie kell.
  • Viktor9202
    Nekem is ez a porblémá.Megcsinátam amit Balu mondott de nem jó nekem se
  • JohnnieWalker
  • Rage47
  • JohnnieWalker
    Sziasztok!

Valaki segítsen plíz ezzel az ACT I utáni elakadással mert kezdek tőle kiborulni 2 napja szopok azzal hogy akárhogy csinálom meg a Recon in force pályát, nem enged át következőre... Próbáltam patch-el, patch nélkül, újratelepítettem, új profil, MINDEN. Ha nincs egyéb ötlet, küldene valaki mail-ben egy mentés.dsl-t, amiben ki van nyitva az ACT II. Előre is thx
  • dante3
    Elolvastam, igen!
    Gondoltam hátha van valami kikerülése a fizetésnek, ujra is telepítettem,de nem jó egyik verzióval sem!
  • Balumann
    Próbáltad már elolvasni, hogy mit ír?
    lefordítva: "A hamachi licensz ellenőrző szerver elutasította a kérést, mivel ehhez az accounthoz már használva volt a 30 napos premium trial.
    Ha akarod használni, vedd meg"

Ha újra aktiválni akarod, létre kell hoznod új hamachi accountot. És elméletileg ha kitörlöd azokat a fájlokat, akkor ujtána új címet kapsz. De lehetséges, hogy újra is kell telepítened a programot, tehát uninstall, kitörlöd azokat a fájlokat ahol mondtam, és utána reinstall (és az 1.0.2.0 -t tedd fel, mert ez az utóbbi nem igazán működik mindenkinek).
  • dante3
    Mindíg ezt kapom. Innen hova tovább?

• dante3
    köszi, megpróbálom!
  • Balumann
    Lépj ki minden szobából, meg törölj minden szobádat. Utána töröld ki a C:\documents and settings\neved\Application data\hamachi -ból minden fájlt. Utána ha elindítod a hamachit új accountot kapsz (azthiszem legalábbis). Utána aktiválhatod megint a 30 napos premiumot.
    /de lehet, hogy lekell törölni előbb a hamachit és utána törölni ezeket a fájlokat/
  • dante3
    Francba!!!
  • Rage47
    ha voltál már premium akkor nem
  • dante3
    Nem tudom aktiválni a 30 napos premiumot?
    (hamachi preferences, try hamachi premium)ilyenkor bejön egy kis ablak,utána mi a fenét kell csinálni?
  • Rage47
    mindjárt megyek
  • NeBby
    aha
  • szapor
    melyik hamachi szerveren jáccotok azon ami ki van írva a fórum elejére a kép alá?
  • k7000i
    most lesz game gyertek
  • ptomesz
    még a hónapban :)
  • manutdzoli
    Nem tudjátok mikor jön a magyarítás?
  • NeBby
    nah megin vmi gond van a hamachival , minden kör után kidob nagggyonszar!
  • NeBby
    nah most kezdünk gamelni gyertek!!!
  • Balumann
    Hát hihetetlen, hogy nem működik. Vegyél fel msn-re, és megcsináljuk (mert faq-ba mindent leírtunk sztem, de mégis vannak akiknek nem működik).
    msn: [email protected]
  • NeBby
    Gyertek ma velünk multizni és meglássátok' hogykell
  • arty
    nem törli le, csak a misszió közbeni save-k vesznek el ... amelyik missziot lejátszottad már, azt ujrakezdheted, ha akarod :)

és kell szinglehez is, igen

Malakai: ugyan ez volt nekünk R6Vegasban ... azonos verziotok van amugy? 1.02?
  • urbijoe
    hol tárolja a játék a mentéseket?
    mert a patch le akarja törölni
  • urbijoe
    a patch csak a multihoz jo?
    a single-hez is érdemes felrakni?
  • Malakai
    Hamachi oldalt, hehe.. Amúgy Hamachi hivatalos FAQban lévőnek ez mind megfelel. Tűzfal kilőve, ott nincs gond, NAT alapján portok is forwardolva, ahol kell...
    Az itteni FAQban meg nem sok van, ventri szépen le van írva... :)

Ja és próbáltuk 1.0.2.2-vel és 1.0.2.0-val is... :S
  • Rage47
    tűzfalat nyomd ki
  • Balumann
    Olvasd végig a bannerban található helpet, és benne megtalálod a hamachi oldalát, azt is olvasd végig ;)
  • Malakai
    Hm, haverral próbálnánk hamachival játszani.. Hamachiban zöld a pötty, pingelni tudjuk egymást, viszont GRAWban nem látjuk az indított szervert, vmi ötlet / tipp?