Ghost Recon Advanced Warfighter 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt ugyanis nincs lehetõség 3d alkalmazások elinditására,azaz távolról nem tudod elinditani a játékot,hogy szervert csinálj,még ha fel is teszed azt a bizonyos progit amivel ezt még csak valahogy meg lehet oldani,amivel a szervered mingyá kiteszed métöbb támadási lehetõségnek,de akkor is még itt van a szerver kezelés,ami ebben a formában szintén problémás..
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
vki erre tudna megoldást??? most lett ilyen , a php k így jönnek be<#merges2>#merges2>
BOCSI A NAGY OFF ÉR
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Ha már egyszer van egy 100mb xeon szerverem 4 giga rammal,akkor minek is erõlködnék a 8 megás adsl-el ami 6-7 ember után már lagol...
Hagy tanuljak,mert lemeradtam......
Valami jóképességáû kitörölt titeket a GRAW2 hamachi szobából, de gyertek vissza! Tesztelni kéne a cuccot, mert ma délután vmi para van, az istenért nem indul el a multi. 😞
Írhattok privit is. Üdv: Tomi/szivacs
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ma a hivatalos oldalon bejelentették ,hogy megjelent most nem tudom ,hogy EU változat vagy az amcsi.
A Skidrowos verzió nagyon bétaszagú lentebb részletesen leírtam miért de addig nem fog kiderülni ,hogy valóban az amíg valaki ki nem lesz egy másik tört verzió. Minden esetre külföldön azok akik már az eredetivel tolják nem panaszkodnak olyan bõdületes bugokra amiket tapasztaltunk.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
A fórumon továbbra se olvastam ,hogy valaki panaszkodott volna arra ,hogy nem tud átjutni a második pályán és belassulásról se beszélnek.

hát windows idõt nem hiszem, hogy vissza fogom állítani, maradok az új accnál 😄
Valakinek átkéne írni a hamachi szervert a bannerba. Meg jó lenne ha beírnák a ventrilo leírásom hozzászólásszámát, meg a magyar hamachi honlapot (faq miatt) :S
Nézlek majd MSN-n.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Amúgy most nemtok menni játszani, mert el kell mennem..
(én szobám és mindig figyelem , sosincs tele!)
ha tele van, válts a hamachiban premiumra -> preferences -> try premium. így be tudsz menni majd, mivel 30 napig premiumos leszel
Hmm, lehet, hogy kilehet venni az auto újratöltést? megnézem