2845
-
ptomesz #1604 az én embereim az utolsó toronyban voltak leparkirozva viszonylagos védelemben, mikor kilőttem a saját rakétámmal a helit, kiküldtem fedezékből az egyik csáveszt "megkértem" hogy támadja a másik helit és amig ő ott molyolt én szaladgáltam a pályán mint a mérgezett egér hogy a heli rám koncentráljon és addig a csávesz nyugodtan bibelődhetett a rakéta vetővel. ami a toronyban van rakéta vetők álltalában az első becsapódáskor flrobbannak.
én ugyis próbáltam hogy mielőtt a helik jöttek felvettem egy RPGt a másik meg a hátamon volt, és csak ezután mentem rárakni a táskát a szgépre.
halistennek több megoldása is van, de neki futottam vagy 10x mire sikerült ugy kilőni a két helit hogy mindenki életben maradt a csapatból -
GrimReaper78 #1603 Hííjjjnye, gyerekek, mekkora jót multiztunk most: Corey-val ketten RVSA-ban nyertünk 3 fő ellen, de úgy, hogy már pittyegett a C4, amikor kilőttem az egyik Ghost-ot. :D Ghost-ként pedig a végén egyedül, 3 vagy 4 ember lelövése után robbantottam fel az utolsó ADAT-ot.
Minden érintettnek: gg, nagyon jó volt, élvezetes, és nem csak azért, mert mi nyertünk! Sok ilyen kéne, csak nem öten, hanem vagy 10-12 arccal. -
#1602 he? :D -
#1601 Jah tényleg faq-ban is átírom a jelszót mindjárt.
Patch bennevan az én multis faq-mban, fel is töltöttem az én tárhelyemre. -
#1600 Balu: FAQ ban a szoba pass hibás -
#1599 nna, mire nekiállok a szingli kampánynak, egész bugmentes lesz a game :D -
morfondőr #1598 Köszi a gyors reagálást! -
#1597 1.02 patch -
#1596 Van egy RPG az egyik házba (vagy lehet több is) azzal lődd ki! -
morfondőr #1595 Sziasztok!
Valaki feldobná valahova az 1.02-es patch-et, mert nem akar bejönni nálam az autoupdate!
Előre is köszi! -
GodGamer #1594 Az ACT3 gátas pályánál, hogy lehet megölni a 2.helikoptert??? mert nekem csak 1 raksi lövedékem van hozzá. -
#1593 Balu monnnyon le, bizog multi calo -
ptomesz #1592 Ha megjelenik a magyarítás ki rakhatnátok a Banner alá mint a Vegas fórumánál, esetleg a patch linkjét is (meg má majd mindent mi? :) ) -
#1591 persze! így sztem tökéletes -
Akylleus #1590 ujratettem, ugy ment. koszonom. -
#1589 demo -t kiveszem a banner alatti részről, mert az úgyis bennevan a faq-ba, ok? -
#1588 jaa, én azt hittem, hogy dénes szerverébe vagyunk (mert multkor átmentünk, mikor nem működött), aztán nem vettem észre, hogy nem abba maradtunk benne :| -
#1587 lol dehogy! a jelszó:havefun .Amúgy pls írd a hamachi szerver alá hogy nyomják meg hogy try premiumot a beállításokba mert csak úgy lehet bemennia szobába! -
#1586 Nah megkaptam a házigazda jogot. Módosítottam a banner alatti részt. Habár nekem egyik haverom jönne majd, és a hamachiba nem igazán akarja beengedni evvel a jelszóval. Pedig Denes azt mondta ezt a jelszót adta meg :I -
#1585 jah és minnyár mek gamelni 20p kb ha lesztek még este! -
#1584 ott csak meg kell ölni mindenkit, nézz körbe mindenfele! -
#1583 No?:) -
#1582 lol! másold be a játék főkönyvtárába és onnan telepítsd vagy lehet hogy kitörölted a start menüből ( minden program ) más 5letem nincs , habár de , tedd újra -
#1581 :DDDDDDDDD -
Akylleus #1580 erdekes az uj pecs
-
#1579 Hmm..:S
Nem csak töled kérdem!
Mit kell csinálni az ACT III-ban a generátoros résznél?
Találok egy laptopot, nemtudok mit csinálni vele, sehol senki... -
#1578 oks, akkor kérvényezem :I -
#1577 jó de én még azelőtt írtam neki privit mielőtt utoljára feljött volna , de nem volt képes válaszolni.... -
#1576 Msnen kiirta szem. üz.-nek, hogy megyek nyaralni...stbstb... -
#1575 érdekes 2 napja még volt! -
#1574 Lehecc persze! (csak majd kicsit had szóljak bele h mi legyen a banner alatt , de végülis mind1 mer te is azt írnád ki úgyis ) -
#1573 Májk nyaral, majd egyszer jön, de tényleg rendbe kéne tenni a faq-t...:S -
tmisi #1572 felőlem... :D -
#1571 Többiek beleegyeznek abba, hogy én legyek itt a házigazda? -
#1570 Nah szerintem befejeztem a help-emet. LINK
Leírtam benne mindent ami kellhet és még nincs leírva, patchet beraktam, ventrilo leírások (részletes bind beállítás, szerver készítés, stb.).
Nézzétek meg, és ha gondoljátok behetne a faq-ba is :)
Brenyo, most nézem, hogy te még nem vagy 1 éve regisztrált itt sg-n, augusztusba telik le az 1 év, addig nem lehetsz házigazda :P
Mindenkép te szeretnél itt házigazda lenni, vagy megengeded, hogy legyek én? :D Nekem már van gyakorlatom amúgy is ebben. -
#1569 még ebbe a hónapba lesz! -
ptomesz #1568 Magyarítás készül hozzá nem tudja valaki? -
ptomesz #1567 Sok mindenkinek csinálja, vagy vissza keresel és találsz mentett állást a 3. pályától vagy neki futsz még egyszer és vagy be adja a next missont vagy nem. -
JohnnieWalker #1566 Sziasztok!
Bocs ha már volt róla szó, de van egy kis gondom: Az actI második pályát (recon in strenght vagy ilyesmi a címe) végigjátszva nem enged tovább a következő missionra. Debriefing még megvan, "A" minősítés, de onnan csak a menübe enged visszamenni, ott pedig nincs új küldi... Volt valakinek hasonló gondja? -
ptomesz #1565 Nagyom köszi!
Nem tudom nekem a SKIDROW féle törés van, de nem volt gondom még pl ilyenek hogy nem engedett át az ACT IIbe meg hogy kidob játékból (pontositok egyetlen egyszer volt), most a 9. pályát csinálom itt voltak grafikai bugok de nagyjából ennyi, elég jó játék csak ezek a HELIk ne lennének :)