2845
FAQ
  • ptomesz
    az én embereim az utolsó toronyban voltak leparkirozva viszonylagos védelemben, mikor kilőttem a saját rakétámmal a helit, kiküldtem fedezékből az egyik csáveszt "megkértem" hogy támadja a másik helit és amig ő ott molyolt én szaladgáltam a pályán mint a mérgezett egér hogy a heli rám koncentráljon és addig a csávesz nyugodtan bibelődhetett a rakéta vetővel. ami a toronyban van rakéta vetők álltalában az első becsapódáskor flrobbannak.
    én ugyis próbáltam hogy mielőtt a helik jöttek felvettem egy RPGt a másik meg a hátamon volt, és csak ezután mentem rárakni a táskát a szgépre.
    halistennek több megoldása is van, de neki futottam vagy 10x mire sikerült ugy kilőni a két helit hogy mindenki életben maradt a csapatból
  • GrimReaper78
    Hííjjjnye, gyerekek, mekkora jót multiztunk most: Corey-val ketten RVSA-ban nyertünk 3 fő ellen, de úgy, hogy már pittyegett a C4, amikor kilőttem az egyik Ghost-ot. :D Ghost-ként pedig a végén egyedül, 3 vagy 4 ember lelövése után robbantottam fel az utolsó ADAT-ot.

Minden érintettnek: gg, nagyon jó volt, élvezetes, és nem csak azért, mert mi nyertünk! Sok ilyen kéne, csak nem öten, hanem vagy 10-12 arccal.
  • Balumann
    he? :D
  • Balumann
    Jah tényleg faq-ban is átírom a jelszót mindjárt.
    Patch bennevan az én multis faq-mban, fel is töltöttem az én tárhelyemre.
  • NeBby
    Balu: FAQ ban a szoba pass hibás
  • arty
    nna, mire nekiállok a szingli kampánynak, egész bugmentes lesz a game :D
  • morfondőr
    Köszi a gyors reagálást!
  • NeBby
    1.02 patch
  • NeBby
    Van egy RPG az egyik házba (vagy lehet több is) azzal lődd ki!
  • morfondőr
    Sziasztok!

Valaki feldobná valahova az 1.02-es patch-et, mert nem akar bejönni nálam az autoupdate!

Előre is köszi!
  • GodGamer
    Az ACT3 gátas pályánál, hogy lehet megölni a 2.helikoptert??? mert nekem csak 1 raksi lövedékem van hozzá.
  • Solid Snake
    Balu monnnyon le, bizog multi calo
  • ptomesz
    Ha megjelenik a magyarítás ki rakhatnátok a Banner alá mint a Vegas fórumánál, esetleg a patch linkjét is (meg má majd mindent mi? :) )
  • NeBby
    persze! így sztem tökéletes
  • Akylleus
    ujratettem, ugy ment. koszonom.
  • Balumann
    demo -t kiveszem a banner alatti részről, mert az úgyis bennevan a faq-ba, ok?
  • Balumann
    jaa, én azt hittem, hogy dénes szerverébe vagyunk (mert multkor átmentünk, mikor nem működött), aztán nem vettem észre, hogy nem abba maradtunk benne :|
  • NeBby
    lol dehogy! a jelszó:havefun .Amúgy pls írd a hamachi szerver alá hogy nyomják meg hogy try premiumot a beállításokba mert csak úgy lehet bemennia szobába!
  • Balumann
    Nah megkaptam a házigazda jogot. Módosítottam a banner alatti részt. Habár nekem egyik haverom jönne majd, és a hamachiba nem igazán akarja beengedni evvel a jelszóval. Pedig Denes azt mondta ezt a jelszót adta meg :I
  • NeBby
    jah és minnyár mek gamelni 20p kb ha lesztek még este!
  • NeBby
    ott csak meg kell ölni mindenkit, nézz körbe mindenfele!
  • ajem kisa
    No?:)
  • NeBby
    lol! másold be a játék főkönyvtárába és onnan telepítsd vagy lehet hogy kitörölted a start menüből ( minden program ) más 5letem nincs , habár de , tedd újra
  • Balumann
    :DDDDDDDDD
  • Akylleus
    erdekes az uj pecs
  • ajem kisa
    Hmm..:S

Nem csak töled kérdem!
    Mit kell csinálni az ACT III-ban a generátoros résznél?
    Találok egy laptopot, nemtudok mit csinálni vele, sehol senki...
  • Balumann
    oks, akkor kérvényezem :I
  • NeBby
    jó de én még azelőtt írtam neki privit mielőtt utoljára feljött volna , de nem volt képes válaszolni....
  • ajem kisa
    Msnen kiirta szem. üz.-nek, hogy megyek nyaralni...stbstb...
  • NeBby
    érdekes 2 napja még volt!
  • NeBby
    Lehecc persze! (csak majd kicsit had szóljak bele h mi legyen a banner alatt , de végülis mind1 mer te is azt írnád ki úgyis )
  • ajem kisa
    Májk nyaral, majd egyszer jön, de tényleg rendbe kéne tenni a faq-t...:S
  • tmisi
    felőlem... :D
  • Balumann
    Többiek beleegyeznek abba, hogy én legyek itt a házigazda?
  • Balumann
    Nah szerintem befejeztem a help-emet. LINK
    Leírtam benne mindent ami kellhet és még nincs leírva, patchet beraktam, ventrilo leírások (részletes bind beállítás, szerver készítés, stb.).
    Nézzétek meg, és ha gondoljátok behetne a faq-ba is :)

Brenyo, most nézem, hogy te még nem vagy 1 éve regisztrált itt sg-n, augusztusba telik le az 1 év, addig nem lehetsz házigazda :P
    Mindenkép te szeretnél itt házigazda lenni, vagy megengeded, hogy legyek én? :D Nekem már van gyakorlatom amúgy is ebben.
  • NeBby
    még ebbe a hónapba lesz!
  • ptomesz
    Magyarítás készül hozzá nem tudja valaki?
  • ptomesz
    Sok mindenkinek csinálja, vagy vissza keresel és találsz mentett állást a 3. pályától vagy neki futsz még egyszer és vagy be adja a next missont vagy nem.
  • JohnnieWalker
    Sziasztok!

Bocs ha már volt róla szó, de van egy kis gondom: Az actI második pályát (recon in strenght vagy ilyesmi a címe) végigjátszva nem enged tovább a következő missionra. Debriefing még megvan, "A" minősítés, de onnan csak a menübe enged visszamenni, ott pedig nincs új küldi... Volt valakinek hasonló gondja?
  • ptomesz
    Nagyom köszi!
    Nem tudom nekem a SKIDROW féle törés van, de nem volt gondom még pl ilyenek hogy nem engedett át az ACT IIbe meg hogy kidob játékból (pontositok egyetlen egyszer volt), most a 9. pályát csinálom itt voltak grafikai bugok de nagyjából ennyi, elég jó játék csak ezek a HELIk ne lennének :)