Ghost Recon Advanced Warfighter 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
ott az én képem ... azért nem indul el neked, mert az xml fájlban nincs pálya megjelölve, amit betöltsön 😊 ez nem hiba, hanem info üzenet 😊

Forza.

Balumann
Demoban valószínûleg csak 1-etlen 1 pálya van, és felmehetsz vele az összes demo szerverre, ahol szintén csak 1 pálya/1 mód lehet (mivel a többi nincs benne a demoba!)

Yoda001
hi. ha leszedem ezt az un. demo multit, akkor az teljes? szoval minden szerverre felmehetek?

http://9gag.com/gag/5135249

Balumann
õõ, itt mintha kicsit más lenne a szöveg, mint ami akkor volt benne mikor játékból dobott ki :-/

Balumann
Tényleg van dedicated szerver itt is, ugyan úgy dosos. Megpróbáltam elindítani és csinálni róla egy képet, de mielõtt betöltene az a dosos csík elõjön az a hiba, amit már multis játék közben is szépen kidobott néhányszor

Crash in application version: 30292.2658

data\level\dedicated.dsf(-1): Server config has no level specified, add one in "/settings/dedicated_game_info.xml"

SCRIPT STACK:
data\level\dedicated.dsf(0)

Renderer: threaded
Physics : normal

Evin
Akit érint: Ebben a hónapban elkészül a magyarítás.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Balumann
Patchet letölti a játék magának, ha bemész multiplayer-be (megkérdezi). De ha visszaolvasol találsz linket is patchre, meg mentést is asszem.

tiburon26
a patch-t hol találom?

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...

tiburon26
hali!letöltöttem a graw2-t ojan problémam lenne hogy a visszaszamlalos rész után nem tudok továbbmenni?kifutok a jármüig aztan semmi!nem addja a next mission-t!tapasztalt valaki hasonlót?mit tegyek?mentéseket tudna valaki felrakni?elõre is köszönöm!!!

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...

Ehh, Ádám, lesz ez még így sem. 😉 De tényleg jó volt az esti multi, csak rövid!

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Adam II
Na a patch kijavítja a második pályán lévõ hibát most már gond nélkül átenged a harmadikra.

NeBby
csak ha megnyomjátok h try premium akkor tudtok bejönni!

Starcraft2 e-mail: [email protected]

gyertek GRAW2-ra. MOSt megyünk fel nemsoká.

arty

nemértelek... ott a graw_dedicated.exe (graw1ben graw-standalone.exe), xml fájlokban a beallitasok. sima command line alkalmazás, 3d kártyát aligha használ.

Forza.

dienesoft
Jó volt a tegnap esti multi-parti, jó szanaszét lõttek a többiek, ahogy ez elvárható volt 😊

nem lesz jobb... mentést találsz a gameburnworld.com on... tiszta halombug rosszgám me felbaszommagam
4. pálya 1. ell.pontál mindig kidob hibaüzenettel.
Nem tud vki 5. pálya mentést? Köszi!

ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64

Evogordon
Hát de ha nem kell..

Te már kötekszel vazeg<#falbav>

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Balumann
Nem is kell sm3-as kártya ehhez 😛

Shep
Na tudtam játszani egy kicsit, de ez a détmacska nekem nem jön be. Ha valaki akar coopot akkor szóljon már rám privátban és megbeszéljük az idõpontot.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Evogordon
Végig vittem a játékot de az utólsó pályát kicsit szerintem eltúlozták mert vagy 30x load-olnom kellet.

NeBby
gyere aszt' elmondom

Shep
Na rájöttem rossz nevet írtam be, bent vagyok a szobában, de hogy lehett játszani?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Na fene azt írja megtelt a hálózat, na akkor majd legközelebb.

Hát most nem azé,de a pecstõl megváltozott a netcode is..
Legalább is én azt tapasztalom,hogy sokkal nehezebben döglenek a tangok..
eddig elég volt 1 max 2 skuló,de most akár 4 et is beszednek...

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

19:20-ra gyertek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Elbeszélünk egymás mellett...
Mégha fel is pakolok az általad emlitett,vagy a wnc progit,meg még ezer szenvedés,de még akkor is ott van,hogy sm3-kari a szerverbe,meg hang és mindenféle szir-szar driver,aztán egy iso,játék telepités..
De nem is folytatom,mert nem értetted meg a dolog lényegét...

Balumann
Nemigazán értem mire gondolsz. Elindítod a dedicated szervert azon a gépen (GRAW2). Utána meg távolról is irányíthatod az egészet... :/ (van a játékban konzol)
Ha mindenáron távolról akarod indítani, akkor azthiszem teamwiever nevû programmal tudsz 3d-s alkalmazást is távolról vezérelni... (de a szervert szintén elég ha konzolból irányítod távolról, jóval egyszerûbb). Több veszélynek evvel nem teszed ki, avval csak akkor lehet irányítani ha tudják az ID-t és jelszót.

grebber

Next PC upgrade: 2022

NeBby
7 kor jöjjön mindenki GRAW2(pass:havefun)-ra mer nagy multi-partyt szeretnénk <#vigyor><#nevetes1>

NeBby
pl ha más verzó akkor nem látod a más verziójú játékot , mer arra csatlakozni se tudnál!(legtöbb játkba azt is mutatja de nem tudsz rá csatlakozni)

GoKu x
nekem van, de másnak nincs akivel játszhatnék<#buck>

NeBby
Nekem SCDA val ment a multi...próbáld azzal ha van SM3 as karid

GoKu x
a játékot kölcsön kaptam, azt se tudom milyen verzió, de abba nem értem mi lehetne a gond.

GoKu x
ugyna az a verziónk. Tegnap grawoztam, akkor jó volt.

NeBby
Az lehet a gond h más a verziótok! vagy inkább gyere GRAW2 zni és nézd meg h az müxik e neked ha igen akkor a játéknál lesz a gond.

TDU-zom mostanában,Vegast már nemtom mióta nem toltunk,volt a LAN márciusba akkor,De te nem voltál!!!
kiidegelt a szerver bug,ugyhogy a peccsig mellõzzük,pedig mind a 12-en megvettük..

GoKu x
amugy a helyik kapcsolatok mappánál ha belemegyek a hamachi és azt megnyitom akkor hamachinak nincs iylen h: alapértelmezett átjáró. Nem tudom ez számit e vmit. mert ha a normális helyi kapcsnál van ez akkor nem tudok netezni.

Na nekiestem mégegyszer,ezuttal HARD fokozatban(tudnám minek,lehet unatkoztam nagyon) és itt már,nem hogy a kezdõn hagytam,de nem is tettem be társakat..
Erre a map végén,úgyhogy még csak megsem lõttek ilyen aranyos üzit kapok..
Hát nem tünemény<#mf1>

GoKu x
haverral játszanánk versus-t a scctval de nem látja ha csinálok servert. Ez oda-vissza igaz. Már próbáltauk több verzióval is de nem. Szobát csináltam egyértelmûen és bent is vagyunk. Server listet updatelem ennyit ir csak. No match found. death match et aakruunk.

Crem
Anno mondtam, hogy a 6800-al akad. Most lett meg az új kártyám. Viszont neked 2 nap elõny is sok, nem hogy fél év!!!😄

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

NeBby
miben kell segítség?😊

NeBby
Nah megin jó a hamachi (állítólag 😄) szal gyertek gamelni!!!
Szoba: GRAW2
pass: havefun

jah és sztem ha vállalná más ezt a fórumot az jólenne , mer mike0013 at nem nagyon látom és nincs ki átírja a banner alatt a szöveget!

GoKu x
aki tudna segiteni hamachi témában az lécci irjon pm-t. elöre is köszi

Crem
A híd közepén van jobb oldalon.

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

MEgy újra a GRAW hamachin. Úgyhogy mindenki este 7-kor jöjjön fel és nyomunk egy nagy partit.

Persze,egy szobában kell lennetek,hoyg lássátok egymást LAn szerverként..

NeBby
Má megvan....Csak egy Cache ürítés kellett neki

Shep
A coophoz is kell ez a hamachis téma?