Ghost Recon Advanced Warfighter 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hogy tudok lanozni haverral mert nem jött ösze
Hû bazzeg, de komoly ez a TAW. Felvettek, de olyan listát kaptam a feladatokról, hogy majd behalok... :) Lehet azért egy magyar pici klán is bõven elég lesz, annyira azért már nem játszom a géppel, hogy most napokra elkötelezzem magam.
Na, kiváncsian várom. A hétvégén nyomtam a 4 coop-pályát (merthogy nem is 3, hanem 4 van belõle: 1-es pálya visszafelé, este / 2-es pálya, a kõbánya / egy városi / egy erdõs, mezõs, dimbes-dombos. Esküszöm, ameddig 3-4 ember volt bent, addig a coop, tényleg coop, mindenki figyel, lassan halad, összejátszik. Efölött a létszám felett elkezdõdik a fuss Forest, fuss és a balf@szság. Szeretem amikor lelõ a csapattársam, csak azért meg béna az MG-t rendesen irányba tartani, vagy akár direkt.
Apropó! Mi az, amikor jobb oldalt kiírja piros/kék mezõben egyes játékosok nevét? Van amikor 3 nevet is odaír, de van amikor meg senkiét vagy 10-15 percen keresztül.
Beregisztráltam a "The Art Of Warfare" csapatához, látom nekik elég sok részlegük van, jó lenne valami fasza coop csapathoz tartozni (persze elsõsorban magyaroknak örülnék).
Apropó! Mi az, amikor jobb oldalt kiírja piros/kék mezõben egyes játékosok nevét? Van amikor 3 nevet is odaír, de van amikor meg senkiét vagy 10-15 percen keresztül.
Beregisztráltam a "The Art Of Warfare" csapatához, látom nekik elég sok részlegük van, jó lenne valami fasza coop csapathoz tartozni (persze elsõsorban magyaroknak örülnék).
Egyeseknek - remélhetõleg - örömmel fog szolgálni a következõ hír. Megpróbálunk megint Hamachis partikat összehozni valamikor, egyelõre részletesebb infokkal nem tudok szolgálni, és a sikeressége attól függ nyilván, hogy mennyien tudunk újra összejönni.
Valószínûleg a régi www.ghostrecon.hu oldal lesz a honlapunk.
Próbáljatok ti is embereket beszervezni.
Valószínûleg a régi www.ghostrecon.hu oldal lesz a honlapunk.
Próbáljatok ti is embereket beszervezni.
TS is ingyenes
_elvileg_ sávszéligénytelenebb ha többen használjátok (skype azért egy 4-6 résztvevõs konfot már nehezen kezel), hiszen 'p2p' alapu, nem kliens-szerver
persze, ha egyikõtök a TS szerver, az sokat nem ér, akkor a skype egyszerûbb
_elvileg_ sávszéligénytelenebb ha többen használjátok (skype azért egy 4-6 résztvevõs konfot már nehezen kezel), hiszen 'p2p' alapu, nem kliens-szerver
persze, ha egyikõtök a TS szerver, az sokat nem ér, akkor a skype egyszerûbb
Forza.
Megkukkantom! :)
Megyek haza, adok neki a 3 coop pályán, aztán hátha vkinek támad kedve egy kis nosztalgiához. :)
Apropó! Miért "kell" Teamspeak? Mi anno egy csomó játéknél simán a Skype-ot használtuk, órákra beléptünk és éltük életünket, miért jobb egy fizetõs progi?
Megyek haza, adok neki a 3 coop pályán, aztán hátha vkinek támad kedve egy kis nosztalgiához. :)
Apropó! Miért "kell" Teamspeak? Mi anno egy csomó játéknél simán a Skype-ot használtuk, órákra beléptünk és éltük életünket, miért jobb egy fizetõs progi?
nem létezik, h 1 honapja nincs ujabb ;)
mind1, ha az van fent, akkor tudsz jobb fizikát állitani játékban
mind1, ha az van fent, akkor tudsz jobb fizikát állitani játékban
Forza.
Az van fent, kb. 1 hónapja tettem fel és bár annyira nem új, de mindenképpen ez a legújabb.
Hát ez szomorú. :( Lekéstem, tényleg nagyon soká vettem meg igazából nem is tudom miért merthogy a Ghost Recon legeslegelsõ része óta nyomom ezt a sorozatot és a GRAW1-en kívül az összes nagyon tetszett. Most mindenképpen a 2-õre sztnék valakiket találni, végig szeretném nyomni coopban vagy campaignben is.
E8500-asom van, sztem az nem rossz, megnézem be tudom-e kapcsolni (bár nem teljesen tudom mi is ez). :)
E8500-asom van, sztem az nem rossz, megnézem be tudom-e kapcsolni (bár nem teljesen tudom mi is ez). :)
Mi végigjátszottuk coop-ban (teamspeak mellett), és tényleg csak úgy jó, hiszen az összjáték a fontos. Mostanában már nem nagyon szoktunk, most kipróbáltunk 1-2 coop pályát (nem campaign coop), de sajnos szaggatósak, és nem olyan élvezetes.
A "versusra" is igaz, hogy úgy érdemes játszani, hogy a csapatban lévõk összejátszanak (tehát teamspeak vagy ventri szerintem nélkülözhetetlen). Másfél éve (nyáron) sokat játszottunk Hamachival, és idõnként eszméletlen jókat játszottunk, csak aztán abbamaradt (ha visszaolvasol sokat akkor az okát is elolvashatod).
Idén is megpróbáltunk újra csapatokat szerverzni, szintén nem sikerült. Én már nem látok esélyt arra, hogy sikerül újra összehozni.
A GRAW 1-et még nem vittük végig coop-ba, ha esetleg ahhoz lenne kedved akkor vegyél fel (bár azt is hanyagoljuk egy ideje, 3-4 pályát vittünk át eddig, még vszínû hogy elõvesszük, csak mostanában mással játszunk).
A multiplayer játékmódokról itt a régi FAQ-mban olvashatsz.
A PhysX egy külön PCI-os kártya ami a fizikát vezérli, de úgytudom az újabb videókártyákba már bele van építve (8800 gts-be még nincs). De ha van egy gyorsabb 2 vagy 4 magos procid, akkor bekapcsolhatod a beállításokban.
A "versusra" is igaz, hogy úgy érdemes játszani, hogy a csapatban lévõk összejátszanak (tehát teamspeak vagy ventri szerintem nélkülözhetetlen). Másfél éve (nyáron) sokat játszottunk Hamachival, és idõnként eszméletlen jókat játszottunk, csak aztán abbamaradt (ha visszaolvasol sokat akkor az okát is elolvashatod).
Idén is megpróbáltunk újra csapatokat szerverzni, szintén nem sikerült. Én már nem látok esélyt arra, hogy sikerül újra összehozni.
A GRAW 1-et még nem vittük végig coop-ba, ha esetleg ahhoz lenne kedved akkor vegyél fel (bár azt is hanyagoljuk egy ideje, 3-4 pályát vittünk át eddig, még vszínû hogy elõvesszük, csak mostanában mással játszunk).
A multiplayer játékmódokról itt a régi FAQ-mban olvashatsz.
A PhysX egy külön PCI-os kártya ami a fizikát vezérli, de úgytudom az újabb videókártyákba már bele van építve (8800 gts-be még nincs). De ha van egy gyorsabb 2 vagy 4 magos procid, akkor bekapcsolhatod a beállításokban.
Mi az a PhysX kártya? Nekem 8800GTS-em van, ez is alkalmas lenne rá? Látom a magyar oldal azóta bezárt. Amúgy engem is nagyritkán kidob azzal a hibaüzivel az asztalra, amit valaki már jelzett, de mintha nem láttam volna rá segítséget...
Hahó Urak!
Na végre egy mûködõ GRAW2 fórum! :)
Megvettem és kicseréltem a virágboltimat, mivel sok-sok év offline után vágytam már egy kis onlány élményre.
Hát ez az élmény azért egyenlõre korlátos, bár fantasztikusan jó pillanatok is vannak. Elõször is coop-ban próbálkozom ami nekem nagyon furcsa, hogy nem csapatban történik, hanem mindenki ide-oda megy. A másik, hogy 1 szerverre tudok belépni, amin mindig 3 pálya ismétlõdik. A többi játékmódot meg abszolúte nem értem egyenlõre, mindig lelõnek én meg nem tudom kit is keresek... :) Mindjárt olvasgatok itt, hátha a játékmódok le vannak írva.
Nem szoktatok zárt csapatban (2-3-4 fõ) nyomni coopban pályákat közben hangban beszélgetve? Az lenne az igaz...
Na végre egy mûködõ GRAW2 fórum! :)
Megvettem és kicseréltem a virágboltimat, mivel sok-sok év offline után vágytam már egy kis onlány élményre.
Hát ez az élmény azért egyenlõre korlátos, bár fantasztikusan jó pillanatok is vannak. Elõször is coop-ban próbálkozom ami nekem nagyon furcsa, hogy nem csapatban történik, hanem mindenki ide-oda megy. A másik, hogy 1 szerverre tudok belépni, amin mindig 3 pálya ismétlõdik. A többi játékmódot meg abszolúte nem értem egyenlõre, mindig lelõnek én meg nem tudom kit is keresek... :) Mindjárt olvasgatok itt, hátha a játékmódok le vannak írva.
Nem szoktatok zárt csapatban (2-3-4 fõ) nyomni coopban pályákat közben hangban beszélgetve? Az lenne az igaz...
Haverral toltuk most de sokszor kidobálja õt.
Egy pályát átvittünk azt utána azon a romosan megunta a haver.
Egy pályát átvittünk azt utána azon a romosan megunta a haver.
Next PC upgrade: 2022
Igaz, utánanéztem, keverem az elsõ résszel. Mert az ugrott be elsõre, hogy aki ott crack-elt, annak nem voltak ékezetek a magyarításban.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Nekem sem kellett egyáltalán crack, sem mini image, sem telepítési kód. Simán felment a patch is és utána sem kellett. Gamecopyworld -on sincs crack fennt hozzá, tehát elvileg egyáltalán nem kell hozzá. A Skidrow verziójában (nfo-ban) sem ír olyat, hogy crackelni kellene. Tényleg kellett valakinek crackelni, és egyáltalán miylen crack? :-)
Valamelyik fájl különbözik valamiben, egyikõtök sem rakott fel módot? Meg vegyétek ki az anticheat-et (szerver készítéskor beállítás), gondolom az dobott ki.
Jah a COOP-hoz több ember kell, azért kérdeztem hogy nincs-e kedvetek hozzánk csatlakozni, mert mi is csak haltunk folyamatosan 2-en (campaignet már átvittük 4-en, az utolsó pályát kivéve hardcore-n).
Valamelyik fájl különbözik valamiben, egyikõtök sem rakott fel módot? Meg vegyétek ki az anticheat-et (szerver készítéskor beállítás), gondolom az dobott ki.
Jah a COOP-hoz több ember kell, azért kérdeztem hogy nincs-e kedvetek hozzánk csatlakozni, mert mi is csak haltunk folyamatosan 2-en (campaignet már átvittük 4-en, az utolsó pályát kivéve hardcore-n).
Ha megveszed, vagy ha mini-image-t használsz, akkor nem, de amúgy kell!
Ehhez a játékhoz nem is kell crack. :/
Valószínûleg a haverod crack-el, vagy te, és annak a verziója nem stimmel.
Na most meg ezt írja ki:
De õ végre tudott hozzám csatlakozni.Nem gyenge a coop halunk mint a vaddisznó <#eplus2>#eplus2>
De õ végre tudott hozzám csatlakozni.Nem gyenge a coop halunk mint a vaddisznó <#eplus2>#eplus2>
Nem tudunk haverral egymáshoz csatlakozni azt irja más a verziónk pedig 1.05 mindkettõnknek és magyarítás is fent van! Nem értem mi a gondja :(
Innen töltöttünk le coop pályákat (Youppi Co-op, Storm, Nowhere v5, Invasion co-op, Lagoon, Grand Valley), ezeket tervezzük kipróbálni.
Úgylátom vannak jó coop pályák, mi is kipróbálgatjuk õket szerintem. Létrehoztam egy Hamachis coop szobát, akinek van kedve coopozni lépjen be ide;
hamachi network: graw2hu-coop
(jelszó nem kell)
Vszínûleg teamspeak fog kelleni.
hamachi network: graw2hu-coop
(jelszó nem kell)
Vszínûleg teamspeak fog kelleni.
KB Singleben is ez van mert pár lövés azt védeg ezért kell nagyon figyelni.
Haver még csak most szerzi be a gamet azt nekiugrunk a coopnak feltéve ha a gépeink is engedik hogy lássuk egymást.
Haver még csak most szerzi be a gamet azt nekiugrunk a coopnak feltéve ha a gépeink is engedik hogy lássuk egymást.
vannak COOP pályák külön!
itt mehettek haverral és ha meghaltok ugyan onnan lehet folytatni, csak vissza kell szaladni ahol meghaltál. itt "végtelen" életed van. viszont nagyon realisztikus. valahol a pályán egy mesterlövész... egy lövés és meghaltál észre sem veszed ki lõ. medic? hahaha
itt mehettek haverral és ha meghaltok ugyan onnan lehet folytatni, csak vissza kell szaladni ahol meghaltál. itt "végtelen" életed van. viszont nagyon realisztikus. valahol a pályán egy mesterlövész... egy lövés és meghaltál észre sem veszed ki lõ. medic? hahaha
. : Z E L L E R : .
360asban volt medic, de csak 1-2x tudott gyogyitani. Társakra is rá lehetett küldeni.
quicksave nálam is bugzott, lehet mamár az utolso peccsel ez nem lesz gond.
Viszont a quicksave miatt tétnélküli lesz egy egy harc, jol hazavágja a játékélményt ...
quicksave nálam is bugzott, lehet mamár az utolso peccsel ez nem lesz gond.
Viszont a quicksave miatt tétnélküli lesz egy egy harc, jol hazavágja a játékélményt ...
Forza.
Jaja, nekem olyankor azt csinálta az esetek 80%-ban, hogy az egyik tag derékbatörve az eget nézte, és nemakart mozdulni sehova...
De legalább van benne kvikkszév! ;)
De legalább van benne kvikkszév! ;)
Nincs medic! Tervbe volt, hogy lesz, de a pc-s verzioban nincs!!!
Asszem 11 pálya van, és ha gáz van, akkor csak a csekkponttol tudod folytatni, de bazihosszu a táv 2 mentés közt!<#szomoru1>#szomoru1>
Asszem 11 pálya van, és ha gáz van, akkor csak a csekkponttol tudod folytatni, de bazihosszu a táv 2 mentés közt!<#szomoru1>#szomoru1>
"Itt viszont hardon is kibírunk két lövést, ami miatt rögtön magunkra tudjuk küldeni a medic csávót és már fel is vagyunk tankolva."
Jó tudni hogy van ilyen is akkor majd megcsekkolom ezt a medic csávot!
Hány pályás amugy a game?
Jó tudni hogy van ilyen is akkor majd megcsekkolom ezt a medic csávot!
Hány pályás amugy a game?
Jól vettem észre itt nem lehet rambozni nincs medkit semmi ??
Más: Tudom warez szégyellem is magam miatta, de hamachival lehet coopozni?
Más: Tudom warez szégyellem is magam miatta, de hamachival lehet coopozni?
Igen, és ha valamelyikötök meghal, akkor a 2 AI-bol az egyik lesz õ...
Ha már nincs AI, akkor szopacs! :P
Ha már nincs AI, akkor szopacs! :P
Ez milyen coop modban amugy? mondjuk vagyok én meg haver és 2 gépi társ??
van- one <#buck>#buck>
ja és lehet leszedni hozzá 1 rakás új pályát!<#violent>#violent>
ja és lehet leszedni hozzá 1 rakás új pályát!<#violent>#violent>
. : Z E L L E R : .
ja igen de az multi volt, de én azt kérdeztem hogy coop mod van e amibe a singli küldiket vég tom vinni pl 1 haverommal
One!
Mintha játszottunk is volna együtt rég! Nem? Baluman+nemtomki+te+én...vót valamikó!? Margit velem 1koru...<#idiota>#idiota>
Mintha játszottunk is volna együtt rég! Nem? Baluman+nemtomki+te+én...vót valamikó!? Margit velem 1koru...<#idiota>#idiota>
Van a játékba coop mód?
Valakinek van valami ötlete hogy miért nemtudom physX-el indítani? A fizika normálon van és felis van installálva a physx. 256MB 7600GS-em van +30%túlhúzással.
Kicsit olvasd el jobban, nemazért mert bénák, hanem azért, mert rossz, nemlehet folytatni egyeseknél a játékot! A 2. pályánál náluk megáll az egész!
Nálam csinált olyat, hogy a 3. pályán kidob hibaüzenettel! (Mindig!!)
Nálam csinált olyat, hogy a 3. pályán kidob hibaüzenettel! (Mindig!!)
az act 2-nél nincs több pálya??