2845
-
#2725 Valószínűleg a haverod crack-el, vagy te, és annak a verziója nem stimmel. -
#2724 Na most meg ezt írja ki:
De ő végre tudott hozzám csatlakozni.Nem gyenge a coop halunk mint a vaddisznó -
#2723 Nem tudunk haverral egymáshoz csatlakozni azt irja más a verziónk pedig 1.05 mindkettőnknek és magyarítás is fent van! Nem értem mi a gondja :( -
#2722 jól -
#2721 E6750,2GB Ram, 8600GT,Vista SP1 --> ezen hogy futna a game?? -
#2720 3 -
#2719 Ylapból mennyi coop pálya van benne? -
#2718 Innen töltöttünk le coop pályákat (Youppi Co-op, Storm, Nowhere v5, Invasion co-op, Lagoon, Grand Valley), ezeket tervezzük kipróbálni. -
#2717 Úgylátom vannak jó coop pályák, mi is kipróbálgatjuk őket szerintem. Létrehoztam egy Hamachis coop szobát, akinek van kedve coopozni lépjen be ide;
hamachi network: graw2hu-coop
(jelszó nem kell)
Vszínűleg teamspeak fog kelleni. -
#2716 KB Singleben is ez van mert pár lövés azt védeg ezért kell nagyon figyelni.
Haver még csak most szerzi be a gamet azt nekiugrunk a coopnak feltéve ha a gépeink is engedik hogy lássuk egymást. -
#2715 vannak COOP pályák külön!
itt mehettek haverral és ha meghaltok ugyan onnan lehet folytatni, csak vissza kell szaladni ahol meghaltál. itt "végtelen" életed van. viszont nagyon realisztikus. valahol a pályán egy mesterlövész... egy lövés és meghaltál észre sem veszed ki lő. medic? hahaha -
#2714 360asban volt medic, de csak 1-2x tudott gyogyitani. Társakra is rá lehetett küldeni.
quicksave nálam is bugzott, lehet mamár az utolso peccsel ez nem lesz gond.
Viszont a quicksave miatt tétnélküli lesz egy egy harc, jol hazavágja a játékélményt ... -
#2713 Jaja, nekem olyankor azt csinálta az esetek 80%-ban, hogy az egyik tag derékbatörve az eget nézte, és nemakart mozdulni sehova...
De legalább van benne kvikkszév! ;) -
#2712 Quick save van benne legalábbis kiirja hogy ment! -
#2711 Nincs medic! Tervbe volt, hogy lesz, de a pc-s verzioban nincs!!!
Asszem 11 pálya van, és ha gáz van, akkor csak a csekkponttol tudod folytatni, de bazihosszu a táv 2 mentés közt! -
#2710 "Itt viszont hardon is kibírunk két lövést, ami miatt rögtön magunkra tudjuk küldeni a medic csávót és már fel is vagyunk tankolva."
Jó tudni hogy van ilyen is akkor majd megcsekkolom ezt a medic csávot!
Hány pályás amugy a game? -
#2709 lehet hamán coopozni
rambo=halál (bár az első részben még kevésbé lehetett) -
#2708 Jól vettem észre itt nem lehet rambozni nincs medkit semmi ??
Más: Tudom warez szégyellem is magam miatta, de hamachival lehet coopozni? -
#2707 Igen, és ha valamelyikötök meghal, akkor a 2 AI-bol az egyik lesz ő...
Ha már nincs AI, akkor szopacs! :P -
#2706 Ez milyen coop modban amugy? mondjuk vagyok én meg haver és 2 gépi társ?? -
#2705 van- one
ja és lehet leszedni hozzá 1 rakás új pályát! -
#2704 És irtam is, hogy "one"!;) -
szapor #2703 ja igen de az multi volt, de én azt kérdeztem hogy coop mod van e amibe a singli küldiket vég tom vinni pl 1 haverommal -
#2702 One!
Mintha játszottunk is volna együtt rég! Nem? Baluman+nemtomki+te+én...vót valamikó!? Margit velem 1koru... -
szapor #2701 Van a játékba coop mód? -
#2700 Köszi. -
#2699 mert ahoz fizikát gyorsito külön kártya kellene vagy legujabb geforce 8/9 -
#2698 Valakinek van valami ötlete hogy miért nemtudom physX-el indítani? A fizika normálon van és felis van installálva a physx. 256MB 7600GS-em van +30%túlhúzással. -
#2697 Kicsit olvasd el jobban, nemazért mert bénák, hanem azért, mert rossz, nemlehet folytatni egyeseknél a játékot! A 2. pályánál náluk megáll az egész!
Nálam csinált olyat, hogy a 3. pályán kidob hibaüzenettel! (Mindig!!) -
netmester #2696 az act 2-nél nincs több pálya?? -
transporter00 #2695 Helló.
Ne csináljátok hogy a 2. pályán elakadtok. Akkor mi lesz a többi pályán? Azért nem tudtok továbbjutni, mert meg kell csinálni a traininget(kiképzést) ahhot , hogy továbbengedjen a 2. mapon.
Ha lesz még gondotok csak kérdezzetek. -
raptor22 #2694 Köszönöm!! -
#2693 Kösziii -
#2692 Tessék, megtaláltam a mentések közt (...Ghost Recon Advanced Warfighter 2\Settings\profiles\felhasználo\savegames\)! -
simonl #2691 Jó reggelt ,
Nézz körül a ghostrecon.net című oldalon....ha jól emlékszem vannak az oldalon játékmentések.
Én sajna nem tudom elküldeni, régóta nincs fent a játék a gépemen.
Jó játékot... -
#2690 jah kár h törölték :( -
raptor22 #2689 Megtaláltam, de a link már nem mutat sehova, nem lehet letölteni az említett mentést! Ezúton kérném szépen, ha vkinek meglenne a 2 pálya utáni mentés az belinkelné ide, vagy az e-mail címemre elküldené. Ezer köszönet! -
#2688 Jah, elöfordult másoknál is, ha van kedvetek olvassatok vissza (jo sokat), mert valaki feltöltötte a 3. pályátol a mentést!
Ha nincs meg, akkor valakitöl kérjetek egyet, sajna nekem nincs már fent a gépen! -
#2687 ugyanitt tartok én is :O mindössze csak 2 pályát csináltam meg
azt hittem csak én bénázok :) -
raptor22 #2686 Hello!
Vki tudna segíteni nekem? Mégpedig: már a 2dik pályán elakadtam a köbányánál. Lelövök mindenkit, jön a heli, beszálok, elrepülök, közben meg megtámadják az ott maradt egységeket amiket nem tudok irányítani. És lehet előről kezdeni az egészet! Van vmi rejtett dolog?
Köszi