Ghost Recon Advanced Warfighter 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne csináljátok hogy a 2. pályán elakadtok. Akkor mi lesz a többi pályán? Azért nem tudtok továbbjutni, mert meg kell csinálni a traininget(kiképzést) ahhot , hogy továbbengedjen a 2. mapon.
Ha lesz még gondotok csak kérdezzetek.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Nézz körül a ghostrecon.net címû oldalon....ha jól emlékszem vannak az oldalon játékmentések.
Én sajna nem tudom elküldeni, régóta nincs fent a játék a gépemen.
Jó játékot...
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Ha nincs meg, akkor valakitöl kérjetek egyet, sajna nekem nincs már fent a gépen!
azt hittem csak én bénázok 😊
Vki tudna segíteni nekem? Mégpedig: már a 2dik pályán elakadtam a köbányánál. Lelövök mindenkit, jön a heli, beszálok, elrepülök, közben meg megtámadják az ott maradt egységeket amiket nem tudok irányítani. És lehet elõrõl kezdeni az egészet! Van vmi rejtett dolog?
Köszi
Tudvki abban segíteni hogy a pályán vhol lehet életet szerezni akárhogy még cheat is jöhetne
pedig már másik odalon is kerestem és innét is megprobáltam az FAQ-bol
léccives valaki segitsen!
elöre is köszönöm!
\"Majdnem párom lett!\"
álá battlefield ... sztem logikus döntés volt
Forza.
(azalatt a 24 óra alatt, ami a két játék között eltelik<#idiota>#idiota>)
\"Majdnem párom lett!\"
\"Majdnem párom lett!\"
\"Majdnem párom lett!\"
A zavaró cucc a jobboldali torony alsó szintjén van, valami aktatáska v. z vezérlõpult, már nem emlékszem. Egy nagyon bizonyos szögbõl és távolságról kell ránézni, hogy elõjöjjön a bombalerakás lehetõség.
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Ott lekell szedni a tornyokbol a tagokat, aztán jönnek a helik, azokat is leszeded...továbbmész, lõsz, mész, lõsz, felszálsz és vége...(asszem)!
De lehet, hogy kifelejtettem valamit!?
Ja igen, a társak ottis (de talán ott a legbénábbak!)!<#levele>#levele>
szerintem ez az egyik legnehezebb küldetés..
nos a vizierûnûnél szenvedek..
eltartott jó ideig amire bejutottam megtaláltam a reaktort meg mindent de azt irja hogy az erõmü tull oldalán valami zavarja a jelet na én ez a valamit nem találom hogy mi az!
tud nekem segíteni valaki..!
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Ha elkapta, nem ereszti!
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Nem tudom, hogy vannak-e tört szerverek, és nem tudom lehet-e törtet csinálni, vagy csak azért engedett fel régen 2-3 alkalommal, mert nem használták éppen a kulcsomat.
Az oldal már készülõben van, Hogthar már csinálja 😊 Ha meg lesz valamennyire, akkor majd lesz szervezve Hamachi-n multi. Ha Hamachit nem ismernéd, akkor ITT elolvashatsz róla mindent 😊
Kelleni fog Ventrilo (vagy kevés eséllyel TS, de inkább Ventri) még, de ezeket majd megtalálod az oldalon.
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
ehez hasonló lehetne, ahol van a kiírás ott lehetne a menü, a sziklás hátérnél egy videó futna ami ugyebár látszana a szöveg alatt is a zöld részen. Mit szoltok?