Ghost Recon Advanced Warfighter 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kaptam egy német decemberi (ott már kijött) gamestart, és graw2-t adtak hozzá😊
A map nevét nemtudom de a feladat hogy egy emberkét kimenekítsek és a blackhawk maradványaira rárakjak 1 c4-es bombát majd a kivonási területet tisztítsam meg hogy a helikopter letudjon szállni =emberke kimenekítve,c4 telepítve(nem kellett felrobbantani),kivonási terület megtisztítva helikopter megjött, beszállok az emberem viszont nem száll be és nem is tudom utasítani rá.A taktikai térképen még mindig világos a "kivonási terület megtisztítása" opció.Már minden élõlényt kiirtottam még a bronz bika szobrot is 😊.1.05 patch rajta van az esetleges bugok miatt.Ötlete valakinek?
nekem az lenne a problémám hogy: van az act 1 ben a "Recon in Force" nevû küldetés.vmi köbányában kell lövöldözni meg tankokat robbantani.a legvégén ha ezek emg vannak fel kell szálni a helikopterre és jön a csávó jobb felsõ sarok,beszél és kiírja a teljesítményt h emnnyit sebeztem a pontosság meg az értékelés(szal vége a pályának)és ott arra lehet csak menni h return to menü.és ha arra megyek nem történik semmi.nem kellene valami új küldetés kapni?mer van egy olyan a play mission alatt h continue,akkor emg kezdem elõröl a páylát.szal mit kéne csinálnom?
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Elõkotortam ezt a játékot és kb. 3 hete le sem tudom tenni, mert végre letöltöttem 2 szerver összes pályáját és piszkosul nagyokat lövöldözöm rajta. A gondom csak egy dolog, ami bosszant. 1.05-ös patch fent van (újabbat nem találtam), de amikor sokat chatelek, akkor van, hogy a "T" gomb megnyomásánál azonnal kidob a Windowsba, de olyan gyorsan, hogy én nem tudnék olyan gyorsan kilépni ha akarnék sem. 😊 Néha vmi "weapon in hold" vagy milyen hibaüzenetet dob, néha egy csomó kérdõjelest. Mondjuk simán visszamegyek, csak persze olyankor a statim nullázódik. A megoldás az, hogy ne chateljek, vagy esetleg vmi újabb peccs? Köszi elõre is!
sajnos a videókártyám tönkre ment. Gondoltam amignem veszek újat játszok valami régebbi játékal (ghost recon 1). Csak az a baj hogy nem találok hozzá szervereket. Ha elinditom a game spy-t akkor valamit le akar tölteni, de hiába várok nem csinál semmit. 😞
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Lenne egy kis bjom ma kaptam meg a játékot másoltan és amikor elkezdem a telepítést akkor kihoz egy olyan szöveget hogy ID és utána hosszú hely és oda nem tudom mit kell írni.
Valaki eltudja nekem mondani?
elõre is köszi
van vmi megoldás hogy ne kelljen az egérgörgõt használni? sajna elromlott az egeremen 😞
de a játék nagyon tetszik 😊
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Ment az emiledre a peccs!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
kéne egy kis segítség...amikor elindítom az elsõ pályát akkor 15fps alatt vagyok...még a legalacsonyabb beállításokon is,pedg 2gb ramomvan és egy 9600gso-m...proci egymagos,de még a gta iv is jobban fut mint a graw2!!
lehet hogy a videókarimmal van baj,mert az elején kiírt vmit a karimmal kapcsolatban...elõre is köszi
Kérlek segítsetek, több napja szenvedek ettõl a hibaüzenettõl:
Crash in application version: 30899.3048
Unhandled exception - -529697949
plusz a többi hablaty, amely a "nagyi87" által közzétett hibaüzenetén is megtalálható.
A driver-em a lehetõ legfrissebb, a gépem elég jó, hogy elfusson hibamentesen legnagyobb felbontáson is.
Patch-eket is töltöttem le, azzal sem mûködött (1.0-1.5)
Ja, a GRAW 2 gyári lemez, miután nagy rajongója vagyok, tehát nem mókult.
A vicc az, hogy az elsõ küldetésnél csinálta párszor, hogy lefagyott ezzel a hibaüzenettel, de a játék végéhez közeledve (ACT III) már kb. az indítást követõen 20 másodpercen belül megfagy és az az undorító hibaüzenet fogad.
Aki tud valami jó megoldást, kérem ne kíméljen!
Elõre is nagyon köszönöm!
Amúgy GRAW2-nél van magyar csapat?
Tudom, át kellene olvasnom az egész fórumot és talán lenne válasz a még fel nem tett kérdésemre. De ha lehet ezt mellõzném. Segitsetek kérlek!
1.05-ös verzióm van, ahogyan gondolom mindenkinek. Próbálom használni a weapon modot, bemásoltam mindent ahogy kell, >local,english< az indító videó meg is változott, de multyplayerban nem enged játszani, mondván nem jó a verzióm. Ugyanakkor mindenkit modolva látok játszani. Mi a megoldás?
Segítsetek!!!!!!!!!!!!!!!!
telepítés közben semmien serialt se fogad el
PLS help!!!
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Nekem nem annyira jön be a kék célkereszt a kék ég elõtt ...:-)
Az "Options"-ban nincs erre lehetõség.
Találtam egy "renderer_settings.xml"-t, de célkeresztet nem emleget.
Valami mûködõ ötlet jól jönne, köszönettel.
sikerült felraknom az 1.05t is!
hátha ...
modok ugye nincsenek fent? nehogy bekavarjanak. ha igen, reinstall!
Forza.
Unhandled exception - -529697949
C STACK:
kernel32 (???) : RaiseException
graw2 (???) : ???
graw2 (???) : ???
??? (???) : ???
Renderer: threaded
Physics : threaded
most ezt irja ki:S
ötlet??:S
patch 1.03 ig fent van a 1.04est nem rakja fel kiirja h tul régi verzio van hozzá:S
Forza.
2008. dec. 22. 17:06 | válasz erre | #240
Sziasztok.VALAKI TUDNA SEGITENI MERT ELEKADTAM A JÁTÉKBAN.
Azon a pályán (farallow) ahol a végén 2 helikoptert kellene leszedni ott, mit kell csinálni, hogy letudjam szedni a másikat is? mert ugye csak 1 rakétám van.valaki már ajánlotta hogy agyak ki parancsot a kolégénak õ majd leszedi de nincs koléga.köszi