2845
FAQ
  • q2w3
    Melyik modokat érdemes feltenni?
  • Rage47
    van egy határ, ami után unalmassá válik... főleg, ha vannak tényezők, amik ezt elősegítik :)
  • cselt
    Dedikált szervernél, hogy lehet előhívni a beállításokat?
  • ladista
    Magyar szerver lesz körülbelül egy héten belül!

Két "módban" fog futni valószínűleg:

1, Eredeti játékkal rendelkezőknek állandóan
    2, Biztonsági másolattal rendelkezők előzetes egyeztetés után a szervergépen futó hamachi segítségével

Kérlek látogassátok a www.ghostrecon.hu fórumát, ott fel tudjátok tenni a kérdéseiteket!
  • AC2
    :D

Jólteszed, de ne reklámozd, mer vannak kiskorúak a topikban :)
  • PhantomAss
    hali
    radeon hd2900-as kártyám van és nem megy a játék (+X-FI hangkártya)
    lehet az kever be
    nincs vmi tippetek?
  • GrimReaper78
    Én személy szerint inkább kocsmázni megyek. Az utóbbi időben ráuntam az állandó rinyálásra a játék kapcsán.
  • NeBby
    Ma se lesz game vagy mivan?
  • steweee
    ahhh, köszi szépen
  • Balumann
    A pálya mentéseid megmaradnak (tehát ha átvitted az első kettő pályát, akkor patch után tudod választani a 3-ast), a pálya közbeni mentések elvesznek.
  • PhantomAss
    ha felrakom az 1.2-es patchet felismeri a régi mentéseket vagy újra kell indítani?
  • gyonax
    1.35-ös patch csak a Graw-hoz látezik, ezért írja ki, hogy nincs installálva. A Graw2-höz a legújabb patch az 1.2-es amit megtalálsz Itt. Vagy ha már telepítetted az 1.01-es patchet akkor Itt
  • steweee
    ami nincsa faqban. nagyon tetszik a játék, de az 1.0 tele van hibákkal. viszont az 1.35-ös peccs nem megy rá a skidrow féle verzióra, vagy legalábbis nálam azt írja ki hogy nincs installálva. mit tudnék tenni ezügyben ?

mert nagyon tetszik a dolog, jól meg van csinálva a hasonló játékokhoz képest
  • Balumann
    Kicsit másabb a megvalósítás. Singlebe a Vegas tényleg sokkal jobb, pergősebb, multiba viszont szerintem inkább ez a jobb.
  • Stray Wolf
    szuper :P Köszi :)
  • NeBby
    Magyar szerver nincs , valszeg nem is lesz!(legalábbis mostanában)
  • Stray Wolf
    Hi.
    Létezik nem tört magyar szerver, amihez nem kell se hamacsi se semmi extra, csak beléphetek simán játszani vagy érjem be a hivatalos EU szerverekkel?
  • bgabor
    Így a Vegas után elég gyenge a játék. Persze a grfika szép, de semmi több!
  • AC2
    de anélkül h h nem?
  • arty
    mert nem raktad fel a peccset (1.02)
  • NeBby
    Gyertek multizni! 6 körül kezdünk
  • AC2
    Thx, kipróbálom :)
  • gyonax
    Ha ez segít, feltöltöttem egy mentést a 3. pálya kezdetéről.mentés
  • AC2
    Akkor maradok én is a multinál ;)
  • Rage47
    mert bugos xar
  • AC2
    Újra neki álltam a SP-nek. Nem azért, de mi szerepük van a csapattársaknak, hogy biztonság érzetet adjanak vagy mi? :D Én például csalinak szoktam használni őket, hogy tudjam merre vannak a csipások. :)Legutoljára is, az egyik balfácánt lekapták (vagy lekaptattam?!) ezért csak normált kaptam. Amúgy nem tudok tovább menni az Act 1, második pályáról, csak return to the menu van. De miért?
  • Rage47
    Jönnek még 3an multizni, ha nem gond.
  • Code92
    játszok,játszogatok, már nagyban megy az akció tactical mapon be van jelölve mindenki hősünk a fülére csap a cross-com dolgozok a ghost osztag futja köreit 2 supportossal 1 rilfessel én meg vezetem őket a csatatér szélén álló leomlott házikóból a távcsövess sorozóm távcsövén keresztül fedezve az élmezőnyben harcolókat, és egyszercsak nekem is ezt dobta ki......
  • AC2
    Gyere csak
  • Code92
    multi?! áh kössz nem multiban télleg a skatelős bunnyhoppos gyorsanlövős futkározós csávó a szerepem, szal a pályaközepén csa mozgócélpontnak lennék jó egy gépstukival a kezemben
  • arty
    elsőre patcheld fel
  • rvn
    rash in application version: 29980.2562

data\lib\units\ai\soldier\scontrollogics.dsf(-1): cant find member: position in type <void>

SCRIPT STACK:
    data\lib\managers\aihivebrain.dsf(0)
    data\lib\setups\setup.dsf(0)
    data\level\level.dsf(0)

Renderer: normal
    Physics : threaded

Nah ez mi? Mit csináljak h ezt ne irja ki sziinte miden pályán..configom alul
  • NeBby
    10 pálya...
  • ptomesz
    3ACT össz. 9 pálya?
  • Rage47
    gyere multizni:)
  • Code92
    tegnep klezdtem el gémelni ezzel a "grawwal" :D igazából a taktikázós, lassú sznájperezős súterek amiknél többször kell nekiesni egy pályaszakasznak nem az esetem, de ez most állatira bjött (régebbi rémbószixxekkel ellentétben xD ) az lenne a kérdésem h. hány "act" ból áll a game?
  • GrimReaper78
    Na, kivételesen maximálisan egyetértek.

Amúgy ma kocsmajárat, szóval minden bizonnyal nem leszek, vagy max. csak éjszaka.
  • q2w3
    Az a véresítés mód nagyon belassítja a játékot. Nálam vagy 20fps-el lassabb lett.
  • Rage47
    lol :D ilyet sem hallottam még, milyen jó ez a game, tele van meglepetésekkel:)
  • zozox333
    A 10/1 en mikor ereszkedünk le a kopterből és vadul lőnek minket, az egyik társam mindig kipurcan amint leér.
    Ez másnál is így van? Vagy próbáljam mindig újra, hátha egyszer mind élve leérünk?