Ghost Recon Advanced Warfighter 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen csak azzal van a gond.
NeBby
Mindig a Terület fedezése parancsnál csinálja? Mer akkor azzal lesz a gond ,ha igen ,de ezt nekünk is csinálja ,magyaritás nélkül is...

Starcraft2 e-mail: [email protected]

És akkor az angolnál miért nem csinálja?
NeBby
lol! Ez nem attól van ,hanem attól , hogy a SKIDROW van meg!

Evin, a magyarítással lenne egy kis problémám. Az 1.02-es-hezt való verzió van meg és amikor kiadom a Terület fedezése parancsot a játék ezzel a hibaüzenettel kilép:
Crash in application version: 30292.2673

data\lib\units\extensions\ordersymbol.dsf(-1): Operator <void> + <vector3> does not exist!

SCRIPT STACK:
data\lib\units\extensions\ordersymbol.dsf(0)
data\lib\units\extensions\ordersymbol.dsf(0)

Renderer: normal
Physics : threaded

Ha uninstallálom a magyarítást mûködik renedesen. Mi lehet a hiba?
NeBby
Mi van a Ventriloval?? Amúgy nem hiszem h kirakok 20 embert ezé... sry<#shakehead> De mér nem aktiválod a premiumot és akkor be tucc jönni?

Ventrilo?.Brenyo pls szelektálj.<#rinya>Elöre is köszönöm<#worship>

Figylem fejlesztés történt!Asus P5B premium Intel Core 2 Duo e6420 Gainward Bliss 8800gts 320mb Kingston 2Gb 800mhz CL5 120Gb vinyó Pioneer DVD -író és olvasó

NeBby
Amúgy akinek lejár a hamachi premium és dokumentumokba nem találja sehol a mappáját az itt keresse😞X😊/Felhasználók/neved/AppData/Roaming/Hamachi
Ez rejtett mappa tehát: Vezérlõpult / Mappa Beállítási / Nézet / Rejtett fájlok és mappák -> megjelenítése

NeBby
/aktiváljátok a 30 napos hamachi premiumot, különben nem enged be! (hamachi preferences, try hamachi premium)/ ...

Na hi megjöttem.Látom tele vagytok nem tudnátok egy kis helyet szorítani?

Figylem fejlesztés történt!Asus P5B premium Intel Core 2 Duo e6420 Gainward Bliss 8800gts 320mb Kingston 2Gb 800mhz CL5 120Gb vinyó Pioneer DVD -író és olvasó

Evin
Igen.

Örülök, hogy eddig mindenkinek tetszik. Csak azt sajnálom, hogy ez sincs kibékülve a miltival.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

arty
köszönet érte, az elsõ részt is a magyaritásoddal játszom, sokkal élvezetesebb igy 😊

Forza.

gabesz752
Legalább addig viszem singleben 😊

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

NeBby
Az a gond hogy 6 elõtt elég kevesen vagyunk...(nem tom miért , fõleg hétvégén)

gabesz752
Én leghamarabb csak holnap tudok multizni, vettem mikrofont is. Egész nap ráérek, úgyhogy ha valaki napközben is akar játszani az szóljon lsz. Hamachin fent leszek.

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

NeBby
gyertek gamelni indul a ma esti graw láz <#vigyor>

Aha az 😊,nagyon igényes, szuper mint az elsõ részé, KÖSZI SZÉPEN! És sok sikert és kitartást a további munkáidhoz.

AMD Semprom(TM)2600+(1.83 Ghz);1 Gb RAM;nVidia 7600GS 8xAGP-256Mb

graw2_patched néven?

Evin
Nem tudok rájönni mi lehet a baj.
De a fõ, hogy a magyarítás már átkerült a MP-re is, mostmár onnan is a full-t(v1.02) lehet letölteni.

egy fél off kérdés: a GRAW 1ben nem lehet gyors menteni? elég gáz ez a checkpoint rendszer. tökre mint a vegas, vagy nincs hozzá valami cheta hogy lehessen?

Evin
Ez jó kérdés, még nem tudom. De köszi, hogy szóltál.

nem jó az oldal vajh mi történhetett véle?
(http://evin.uw.hu)

NeBby
jah és még úgy ,ha kiszedik az anti cheat et...

NeBby
csak úgy lehet ha a szervernek (és mindenkinek) fennvan!

Evin
Kész a magyarítás. A lenti linkemrõl letölthetõ.
Ezzel a multis dologgal nem tudom mit lehetne kezdeni, hogy összeférjenek egymással. Ötlet?

NeBby
30-40 szokott lenni kb....

AnarchoiD
CSak annyit en 1x probaltam a jatekot , es eldontottem megveszem, aztan kiproszbaltam a demot es ott mar vegyes erzeseim voltak .. 😉 (warez game-re megfelelt a gepem, demo meg beszolt hogy gyenge a vidkari 😉

kerdes, jatszik itt valaki legitim jatekkal ? hany full szerver szok lenni ? 1-10 neadjisten 10+ ? 😊

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Rage47
próbálta vki a game-t új nvidia driverrel?(168.18) csak mert nekem kifagyott tõle...
Hahó arcok! Gyülekezõ az esti játékra? Mint éji vad a vérszagra...

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Rohamsisak
Hali! Valaki elmondaná hogy mi is a teendõ azon a pályán ahol megtaláljuk a rakétát, meg kell jelölni a vadászgépnek, aztán 30mp-rõl kezd visszaszámolni és nekem meg rohannom kell mint az õrült de képtelen vagyok elérni 30mp alatt a safe distance ponthoz. És akkor csak simán bedobja a képernyõt hogy excellent teljesítménnyel megcsináltam a pályát és csak az a lehetõség van hogy return to menu. Ez lenne a játék vége? Vagy el kell érnem a megadott helyet és akkor talán lesz valami épkézláb animáció vagy vmi... Légyszi valaki avasson be, vagy mondja elk hogy hogyan érhetek oda 30mp alatt mert nem tok rájönni. Köszi elõre is!

Adam II
Nem értem miért tiltották be. A játék nem arról szól ,hogy írtsuk ki a mexikóiakat hanem írtsuk ki a lázadó mexikóiakat és a nikaraguai zsoldosokat akik az ország békéjét fenyegetik. A játékban nem egyszer kapunk mexikói segítséget is.

NeBby
lol...Vedd meg eredetibe és beenged!

Rage47
ááá LOL😄 elkerülte a figyelmüket az 1. rész xD
Prince23
Nem tudjátok, hogy kell bejelenzkezni a netre és miért kéri a cd keyt?
Már bejelentkeztem a fiókba, csak cdkeyt kér.

BETILTOTT JÁTÉKOK
A GRAW2-t betiltották Mexikóban. De az 1. részt nem. Ekkora pancsereket.

(Kihagyott ziccer: a Postal 2 nemcsakhog megjelent a GS-ben, de magyar szinkronnal!!! 😄DDD

Prince23
Hi
Csak nem tudok rá lépni a multira, mert cskeyt kér...
mit tegyek?

NeBby
aha , a fõmappába ottlesz egy uninstall a magyarításhoz. (ha xp-d van)

Prince23
Hi!
Én miért nem tudok csatlakozni a multira? Fenn van a magyarítás, ez nem engedi?

Mi is köszi, hogy velünk tartottál; bocs a "technikai malõrök" (Ventrivel szarakodás) miatt, de amikor sokan vagyunk, egyre inkább szükség van rá, és persze egyre nehezebb belõni. 😛 Ja, és csak azért nem köszöntem el, mert nem vettem észre, hogy írtál (én vagyok Tomi). 😊

Minden este szoktunk játszani, holnap is lesz, én úgy 18 körül érek majd rá; és általában a többiek is. Mikid tényleg legyen, meglátod, sokkal jobb úgy! 😊

Ja, és semmiféle katonai múltam nincs, hivatásos frontlógós vagyok, ti. még a sorkatonait is elblicceltem (polgári szolgálattal 😛).

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Balumann
Hát igen, szóval ha valaki felteszi a magyarosítást, nem tud bejönni hozzánk :S

gabesz752
Köszi mindenkinek a multi játékot. Így életem elsõ online játéka elég furcsa volt és elég esetlen voltam, fõleg így mikrofon nélkül. Az elején meg a magyarosítás miatt nem engdett be, ezért b@sztam a rezet.
Legközelebb már mikrofonnal felszerelve jövök.
Maga a játék jó volt, csak sok volt a "szünet" a ventri, meg a magamfajta kezdõk miatt.Ha lesz játék beírhatnátok ide a fórumba.
Tomi! Katonai múltal rendelkezel?

Prince23
Na feltettem, ahogy észre vettem a hangot egybõl helyre hozta ez a kis pech (a legelején lévõ kiadók halkabbak voltak az alappal)...
De remélem, h a pálya -és átengedési bugokat kijavította.

Prince23
Hii megint!
Most töltöm hozzá az 1.00 to 1.(0)2-õt. Remélem jó hozzá, sztetek?

gabesz752
amúgy szinte az össze játék ilyen
"cd-képes"

Balumann
Jah. Valószínûleg azért, mert az iso-hoz hozzálett vmikor rendelve a winrar, és akkor saját bigyójaként ismeri fel, és elrejti a kiterjesztést.

2 képet kivéve mind1-iken rajta vok <#idiota><#idiota><#idiota><#violent><#violent>

Prince23
OK, mEGVAN... még ilyen gémmel nem találkoztam, ahol ezt be kell mountolni... nem értem akkor miért rar fileként jelenik meg ez a 3.5 gb.
MÁR TELEPÍTI!!!<#wow1><#vigyor2><#finom><#circling><#eljen>
Bizony démonnal kellett elrendezni<#wink>
kösz h említettétek a mountolást
egyébként senkit sem szídtam, csak a skidrowot. Most már vissza szívom<#gonosz3>

NeBby
lol<#vigyor2>Én csináltam a képet... Csaxoltam!<#vigyor3>

gabesz752
figy, amit kicsomaoltál 3.5gb-adatot, az ey cd-kép fájl
Alcoholba vagy daemon toolsba "töltsd" be
Vagy a nero val menj rá a képfájl felírására, és kiírja, de ez már egyszer levolt írva

Prince23
És szted mék 2 file hiányzik nekem???
Már írtam, h meg van minden file, és már réges rég kibontottam ide....
az összes 70 db rarokat már rég letöröltem...