2845
-
q2w3 #2045 Melyik modokat érdemes feltenni? -
#2044 van egy határ, ami után unalmassá válik... főleg, ha vannak tényezők, amik ezt elősegítik :) -
#2043 Dedikált szervernél, hogy lehet előhívni a beállításokat? -
ladista #2042 Magyar szerver lesz körülbelül egy héten belül!
Két "módban" fog futni valószínűleg:
1, Eredeti játékkal rendelkezőknek állandóan
2, Biztonsági másolattal rendelkezők előzetes egyeztetés után a szervergépen futó hamachi segítségével
Kérlek látogassátok a www.ghostrecon.hu fórumát, ott fel tudjátok tenni a kérdéseiteket! -
AC2 #2041 :D
Jólteszed, de ne reklámozd, mer vannak kiskorúak a topikban :) -
#2040 hali
radeon hd2900-as kártyám van és nem megy a játék (+X-FI hangkártya)
lehet az kever be
nincs vmi tippetek? -
GrimReaper78 #2039 Én személy szerint inkább kocsmázni megyek. Az utóbbi időben ráuntam az állandó rinyálásra a játék kapcsán. -
#2038 Ma se lesz game vagy mivan? -
steweee #2037 ahhh, köszi szépen -
#2036 A pálya mentéseid megmaradnak (tehát ha átvitted az első kettő pályát, akkor patch után tudod választani a 3-ast), a pálya közbeni mentések elvesznek. -
#2035 ha felrakom az 1.2-es patchet felismeri a régi mentéseket vagy újra kell indítani? -
gyonax #2034 1.35-ös patch csak a Graw-hoz látezik, ezért írja ki, hogy nincs installálva. A Graw2-höz a legújabb patch az 1.2-es amit megtalálsz Itt. Vagy ha már telepítetted az 1.01-es patchet akkor Itt -
steweee #2033 ami nincsa faqban. nagyon tetszik a játék, de az 1.0 tele van hibákkal. viszont az 1.35-ös peccs nem megy rá a skidrow féle verzióra, vagy legalábbis nálam azt írja ki hogy nincs installálva. mit tudnék tenni ezügyben ?
mert nagyon tetszik a dolog, jól meg van csinálva a hasonló játékokhoz képest -
#2032 Kicsit másabb a megvalósítás. Singlebe a Vegas tényleg sokkal jobb, pergősebb, multiba viszont szerintem inkább ez a jobb. -
Stray Wolf #2031 szuper :P Köszi :) -
#2030 Magyar szerver nincs , valszeg nem is lesz!(legalábbis mostanában) -
Stray Wolf #2029 Hi.
Létezik nem tört magyar szerver, amihez nem kell se hamacsi se semmi extra, csak beléphetek simán játszani vagy érjem be a hivatalos EU szerverekkel? -
bgabor #2028 Így a Vegas után elég gyenge a játék. Persze a grfika szép, de semmi több! -
AC2 #2027 de anélkül h h nem? -
#2026 mert nem raktad fel a peccset (1.02) -
#2025 Gyertek multizni! 6 körül kezdünk -
AC2 #2024 Thx, kipróbálom :) -
gyonax #2023 Ha ez segít, feltöltöttem egy mentést a 3. pálya kezdetéről.mentés -
AC2 #2022 Akkor maradok én is a multinál ;) -
#2021 mert bugos xar -
AC2 #2020 Újra neki álltam a SP-nek. Nem azért, de mi szerepük van a csapattársaknak, hogy biztonság érzetet adjanak vagy mi? :D Én például csalinak szoktam használni őket, hogy tudjam merre vannak a csipások. :)Legutoljára is, az egyik balfácánt lekapták (vagy lekaptattam?!) ezért csak normált kaptam. Amúgy nem tudok tovább menni az Act 1, második pályáról, csak return to the menu van. De miért? -
#2019 Jönnek még 3an multizni, ha nem gond. -
Code92 #2018 játszok,játszogatok, már nagyban megy az akció tactical mapon be van jelölve mindenki hősünk a fülére csap a cross-com dolgozok a ghost osztag futja köreit 2 supportossal 1 rilfessel én meg vezetem őket a csatatér szélén álló leomlott házikóból a távcsövess sorozóm távcsövén keresztül fedezve az élmezőnyben harcolókat, és egyszercsak nekem is ezt dobta ki...... -
AC2 #2017 Gyere csak -
Code92 #2016 multi?! áh kössz nem multiban télleg a skatelős bunnyhoppos gyorsanlövős futkározós csávó a szerepem, szal a pályaközepén csa mozgócélpontnak lennék jó egy gépstukival a kezemben -
#2015 elsőre patcheld fel -
#2014 rash in application version: 29980.2562
data\lib\units\ai\soldier\scontrollogics.dsf(-1): cant find member: position in type <void>
SCRIPT STACK:
data\lib\managers\aihivebrain.dsf(0)
data\lib\setups\setup.dsf(0)
data\level\level.dsf(0)
Renderer: normal
Physics : threaded
Nah ez mi? Mit csináljak h ezt ne irja ki sziinte miden pályán..configom alul -
#2013 10 pálya... -
ptomesz #2012 3ACT össz. 9 pálya? -
#2011 gyere multizni:) -
Code92 #2010 tegnep klezdtem el gémelni ezzel a "grawwal" :D igazából a taktikázós, lassú sznájperezős súterek amiknél többször kell nekiesni egy pályaszakasznak nem az esetem, de ez most állatira bjött (régebbi rémbószixxekkel ellentétben xD ) az lenne a kérdésem h. hány "act" ból áll a game? -
GrimReaper78 #2009 Na, kivételesen maximálisan egyetértek.
Amúgy ma kocsmajárat, szóval minden bizonnyal nem leszek, vagy max. csak éjszaka. -
q2w3 #2008 Az a véresítés mód nagyon belassítja a játékot. Nálam vagy 20fps-el lassabb lett. -
#2007 lol :D ilyet sem hallottam még, milyen jó ez a game, tele van meglepetésekkel:) -
zozox333 #2006 A 10/1 en mikor ereszkedünk le a kopterből és vadul lőnek minket, az egyik társam mindig kipurcan amint leér.
Ez másnál is így van? Vagy próbáljam mindig újra, hátha egyszer mind élve leérünk?