Ghost Recon Advanced Warfighter 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Na hello!
csak az nfo-t tudtam letölteni. de így se semmi😞
Mondom minden file-t sikeresen letöltöttem, és kibontás funkcióval egy mappába csomagolta/bontotta ki ezeket a fájlokat...szal több mint 3.5 GB adatot egy kicsomagolandó "rarként"... amit az nfo-val sem tok kibontani (szal a setup exe meg minden data elérés, na tudjátok...)

Brenyo! Te meg szedd már le a vírust a gépedrõl! Csaxoltam!
Balumann
És a javítás is ottvan, ha a rar fájlra van rákattintva (nem megnyitva még), csak jobban megkéne figyelni a képet ^^ (merha már megvan nyitva a tömörített állomány, akkor nem jelenik meg)

Balumann
És ha nincs meg minden fájl, akkor hogy akarod kicsomagolni eleve? Nforce forumon nézd meg, hogy hány darabból áll (mert levan írva), és ha nincs fent minden, akkor ne töltsd le. Nézd meg, megvan-e minde ndarab, és csak akkor töltsd le.
Ha látod melyik nincs meg, akkor töltsd le, keresd meg torrenten, és csak azokat a darabokat válaszd ki.

Egyébként meg teljesen ugyan úgy van megcsinálva, mint bármelyik másik játék amit leszedtem eddig (mint ahogy reloaded is csinálja, meg mindenki más).

Csak el kéne olvasni azt az nfo fájlt! Abban le van írva, hogy kitömöríted a rarokat és kapsz egy ISO!!!! fájlt. Az nem RAR fájl!! Lehet, hogy a hülye win hozzárendeli és olyan ikont tesz elé, de attól még nem az. Az iso-t írd ki lemezre (cd kép felírás, vagy valami hasonló, író programja válogatja), vagy mountold be virtuális meghajtóba.
Egyébként 70+1 rar LINK Itt le tudod ellenõrizni, hogy mi hiányzik.

MInek szeddnéd le az egészet még1-szer ha csak 2 file hiányzik? Nem elég csak azt a kettõt leszedni?

Prince23
Értelek én. nfo-ra eddig semmi szükségem nem volt, mivel most ahol töltök cdkey-t írnak... de mind1.
A javításra visszatérve:
Gondoltam, h ott van, csak nem éted, h nincsen meg a 70 rar + a 2 záró rar file?! Már csak a 3.5 g adat van meg, ezt meg nem tom, h kell elõhozni, h ez jelenjen meg nekem is, amit belinkeltél, lehetséges, h nem is lehet. jah... utóbbi. Biztosan le kell töltsem újból az egész graw 2-õt megint, de erre azt mondom, h egy nagy büdös... azt. Én harmadjára nem fogom letölteni, ha ez a buzi skidrow csapat nem tudta úgy feltenni mint Reloadék meg Vitalityk meg a többiek, akkor ott buzuljanak meg ahol vannak.
Bocs, de felhúztam magam már reggel óta megint visszatérõen, és már visszacsinálni nem tom a dolgokat, mert nem enged semmit sem, állandóan azt írja ki, h... már leírtam...
Azért még a gépemen hagyom, hátha lesz valami, de holnap kivágom, kell a hely.

cselt
Érdekes nekünk elõtte nem produkált ilyet. Remélem lesz valami patch ami végleg orvosolja.
Ha ilyen a hozzáállásod, hogy minek ez minek az akkor télleg soha semmi játékot nem fogsz elindítani a gépeden. HA az nfo-t nem szeded le amiben a cd-key van akkor jössz ide rinyálni, hogy nemtom mi a cd-key valaki mondja már meg. Közben csak mindent le kéne szeddni. Egyébként ITT van a képen, hogy melyik a javítás gomb.

Balumann
dee, azért volt. Patch elõtt is legalább 5x kifagytunk multiba.

cselt
Érdekes, hogy a patch felrakása elõtt nem volt ez a probléma.
Prince23
De mondom... az sfv-re ha rá kattintok azt nem tom letölteni, csak megnézni a 70 fileok adatait... ennyi... szal azt nem tom letölteni.

Prince23
Igen ám, tömöríteni tudok... azzal nincs gond... de sfv file-t nem találok azon honlapon, csak egy lista van a 70 file-okról, ennyi, azt nem tom tölteni, csak nfo tudom letölteni, de az meg minek.
Én ha játékokat töltök, akkor csak a rar file-okat szoktam letölteni, ilyen sfv fileokat nem szoktam...

Balumann
Hiába írsz be ide mindent, ebben nem hiszem, hogy bárki is tudna segíteni...
A tömörítõ programokkal semmi probléma, Winrar kitudja csomagolni. Minden bizonnyal a letöltött tömörített adatokkal van a probléma. Az svf fájlt le kell tudd tölteni mindenhonnan, az nélkül sztem nem fogod kitömöríteni.

Egyébként semmit nem kell összefûzni, a .rar fájlt kell megnyitni (nem a darabokat mint pl. .r01, stb.), és azt kell kitömöríteni, kész.
De nem igazán értem, mi ezen annyira nehéz... :/
Az svf fájl tartalmazza a rar többi darabjának a listáját, hogy megtalálja valószínûleg.

Prince23
az a baj, h már csak egy rarkötegem van (amit kicsomagoltam a 70 rarcsomagból)...

nem szóltam 😊

AMD Semprom(TM)2600+(1.83 Ghz);1 Gb RAM;nVidia 7600GS 8xAGP-256Mb

lehet hogy total commanderes "csomagolás"ban van letöltõdve
próbáld meg a filok összefûzése parancsot a csomagolt filok elsõ darabján

AMD Semprom(TM)2600+(1.83 Ghz);1 Gb RAM;nVidia 7600GS 8xAGP-256Mb

Prince23
Hát ez nem igaz... nem tudom... egyszerûen nem tom kibontani ezt a több mint 3.5 Gb Graw2 adatot.
A neten csak skidrowos változatban töltötték fel... akkor kédem én, h ti h csomagoltátok ki? Már kétszer letöltöttem ezt a szart... két honlapról, és ugyanaz a hiba. Nem találja az archivumot, ezt írja ki.
A legnépszerûbb Winrar-om van, plus ehhez még van 7-Zipem is.
SFV filet meg nem lehet letölteni onnan, ahol most töltöttem. Csak egy listát nyít meg az SFv... szal nem tom mit kell csinálni-
Ja és a winraromban hol lehet elérni a "javítás"-t? Mert nekem olyan nincs, csak ha elérhetõk az összes darabolt file-ok, asszem akkor van... de most csak a 3.5 GB-nyi kicsomagolandó filom van meg csak. A 70 rar csomagfile-okat töröltem. Szal a kibontott 3.5 Gb adat van meg, amit kikéne csomagoljak.

Prince23
Nekem nincs javitás a winrarba.

NeBby
Másik lehetõség : WinRAR ba ott a szép kis javítás gomb... rámész a becsomizott filera és javítás!

Starcraft2 e-mail: [email protected]

NeBby
Tedd egy mappába a 2 filet és Totális Kommanderbe nyisd meg az SFV t!Ha végzett próbáld kicsomagolni.(nem mindig javítja ki)

Prince23
Amúgy nem csináltam SFV file-t, de azt meg h kell?

Prince23
Sfv az minek kell hozzá?

Prince23
Ti mivel tömörítettétek ki? (a "vedd meg eredetiben", kérlek ne bombázzatok vele)

NeBby
SFV filet csináltál hozzá?

Prince23
Van winrarom meg 7Zip-em...és nem találja az archívumot... pedig a winrar a legjobb... ennek ellenére nem találja az archívumot😞(
vki légyszi segítsen már.

Prince23
Hua!
Egybe csomagoltam a Graw 2-õt (Skidrow), de miután ki akarnám tömöríteni, nem engedi... azt írja nem találja az archivúmot...
vki help..

NeBby
1 kis bug <#nyes>

Balumann
Multkor csináltam képeket a multiból (tehát nem most), azokat berakom:

Balumann
Nincs, bár én szerencsére elég ritkán találkozok evvel a hibával. Bár most is így fejeztem be a multizást ma (illetve már tegnap, fél 12-kor). Érdekes mindig a végén dob ki, multkor pont akkor mikor már mondtam, hogy megyek, most meg még beakartam fejezni azt a 2-3 kört ami még hátra volt, de kidobott. Nah mind1.

NeBby
Engem ezzel dob ki mindig....<#confused>

<#idiota>

NeBby
Valszeg a SKIDROW miatt van...

cselt
Erre a különös errorra senkinek semmi ötlete? Teljesen véletlenül lép fel. És nagyon idegesítõ tud lenni. Nektek még nem volt ilyen?
NeBby
gyertek gamelni!

NeBby
<#hehe>LOL<#hehe>

Miért akarnál csizmák ellen játszani?? <#nemtudom>

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

FLeT
csá nép!
Bootokat nem lehet berakni? (me nincs netem hon<#szomoru1>)

°°&#183;.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.&#183;°° °°&#183;.:| XBOX 360 |:.&#183;°° by FLeT&#174;

Balumann
Hamburgerhill -ben és Siege-ben is, meg akár TDM -ben is kell csapatmunka (ez minden játékban elõny ha megvan ahol csapatok is vannak). És azokban talán egyenlõ az esélye a védekezõknek is -.-

Adam II
Valaki kipróbálta már a másik változatok egyikét? Vannak különbségek?

Pontosan, ahogy írtad: ez NEM Quake! Ennek a játéknak a multija a csapatmunkáról szól, és erre a legjobb mód az RVSA. Éjjel egész jót játszottunk, ahogy Brenyo is írta. 😊

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

NeBby
Ezzel énis így voltam , de tegnap rájöttem , hogy ez hülyeség!! A támadónak is nehéz , mivel õk ha meghalnak akkor már csak robbantás után tudnak feléledni , de ha mind meghal akkor végük... Sztem jó az RVSA <#vigyor3><#eljen>

Balumann
Akármilyen csapatmunka, és akármilyen jó camp helyeket találsz, maximum az elején hatásos csak. De mint mondtam, a csapatok akkor is kiegyenlítetlenek, és szerintem így nincs értelme.

koschwarz
csapatmunka, és az az egy-két hely megtalálása, ahonnan lehet kempelni az ADAT-okat biztonságban , miközben valaki védi a hátad <#nezze> másrészt meg az assaultnak is van olyan kasztja (scrambler), ami meg leszedi a megjelölést, valakinek be kell vállalnia.

mondjuk az is igaz, hogy egy idõ után mindenki megismeri a pályákat.

ez nem quake

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Balumann
Én még most is utálom az rvsa módot, és én sztem nem is fogok játszani olyat. A móddal önmagában semmi bajom, csak az nem tetszik, hogy iszonyat kiegyenlítetlenek a csapatok. A támadó csapatnak jóval több esélye van.
Igen, tudom hogy kilehet õket nyírni, és nem élednek újra robbantásig... De mem lehet rendesen bevédeni, fõleg ha már bevagyunk mérve, pálya másik végébõl is simán leszednek. Ráadásul eleve könyebb figyelni a támadóknak, mert eleve tudhatják, hol lehet ott elhelyezkedni.
A másik probléma, hogy 2-t kell felrobbantani a nyeréshez...

Úgyhogy én nem fogok RVSA-t játszani. Ha esetleg kb. 12-en leszünk, bennevagyok hogy kipróbáljuk többen 1x. De addig én nem.

Lesz multi, jó lenne RVSA-t nyomni végre, sokan.

Rage47
én unleashed mentésekrõl beszélek😊 van egy ilyen csomag, hogy 100% savegames...

amúgy lesz hnap multis game?😊 végre vége a kresznek, és lesz több idõm...😊
ajem kisa
#1709 bakker...:/

NeBby
csak annyit hogy van <#vigyor2>

manutdzoli
Tudtok valamit a magyarításról??

Core2 Q6600 G0+Asus Silent Square PRO Heatpipe/Corsair 620W/MSI 8800 GTX OC/2x1Gb Kingston Hyperx 1200+/Gigabyte GA-X38-DQ6/2x200gb+500gb samsung/Logitech Z-5500+G5+G15/