Ghost Recon Advanced Warfighter 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak az nfo-t tudtam letölteni. de így se semmi😞
Mondom minden file-t sikeresen letöltöttem, és kibontás funkcióval egy mappába csomagolta/bontotta ki ezeket a fájlokat...szal több mint 3.5 GB adatot egy kicsomagolandó "rarként"... amit az nfo-val sem tok kibontani (szal a setup exe meg minden data elérés, na tudjátok...)
Ha látod melyik nincs meg, akkor töltsd le, keresd meg torrenten, és csak azokat a darabokat válaszd ki.
Egyébként meg teljesen ugyan úgy van megcsinálva, mint bármelyik másik játék amit leszedtem eddig (mint ahogy reloaded is csinálja, meg mindenki más).
A javításra visszatérve:
Gondoltam, h ott van, csak nem éted, h nincsen meg a 70 rar + a 2 záró rar file?! Már csak a 3.5 g adat van meg, ezt meg nem tom, h kell elõhozni, h ez jelenjen meg nekem is, amit belinkeltél, lehetséges, h nem is lehet. jah... utóbbi. Biztosan le kell töltsem újból az egész graw 2-õt megint, de erre azt mondom, h egy nagy büdös... azt. Én harmadjára nem fogom letölteni, ha ez a buzi skidrow csapat nem tudta úgy feltenni mint Reloadék meg Vitalityk meg a többiek, akkor ott buzuljanak meg ahol vannak.
Bocs, de felhúztam magam már reggel óta megint visszatérõen, és már visszacsinálni nem tom a dolgokat, mert nem enged semmit sem, állandóan azt írja ki, h... már leírtam...
Azért még a gépemen hagyom, hátha lesz valami, de holnap kivágom, kell a hely.
Én ha játékokat töltök, akkor csak a rar file-okat szoktam letölteni, ilyen sfv fileokat nem szoktam...
A tömörítõ programokkal semmi probléma, Winrar kitudja csomagolni. Minden bizonnyal a letöltött tömörített adatokkal van a probléma. Az svf fájlt le kell tudd tölteni mindenhonnan, az nélkül sztem nem fogod kitömöríteni.
Egyébként semmit nem kell összefûzni, a .rar fájlt kell megnyitni (nem a darabokat mint pl. .r01, stb.), és azt kell kitömöríteni, kész.
De nem igazán értem, mi ezen annyira nehéz... :/
Az svf fájl tartalmazza a rar többi darabjának a listáját, hogy megtalálja valószínûleg.
AMD Semprom(TM)2600+(1.83 Ghz);1 Gb RAM;nVidia 7600GS 8xAGP-256Mb
próbáld meg a filok összefûzése parancsot a csomagolt filok elsõ darabján
AMD Semprom(TM)2600+(1.83 Ghz);1 Gb RAM;nVidia 7600GS 8xAGP-256Mb
A neten csak skidrowos változatban töltötték fel... akkor kédem én, h ti h csomagoltátok ki? Már kétszer letöltöttem ezt a szart... két honlapról, és ugyanaz a hiba. Nem találja az archivumot, ezt írja ki.
A legnépszerûbb Winrar-om van, plus ehhez még van 7-Zipem is.
SFV filet meg nem lehet letölteni onnan, ahol most töltöttem. Csak egy listát nyít meg az SFv... szal nem tom mit kell csinálni-
Ja és a winraromban hol lehet elérni a "javítás"-t? Mert nekem olyan nincs, csak ha elérhetõk az összes darabolt file-ok, asszem akkor van... de most csak a 3.5 GB-nyi kicsomagolandó filom van meg csak. A 70 rar csomagfile-okat töröltem. Szal a kibontott 3.5 Gb adat van meg, amit kikéne csomagoljak.
Starcraft2 e-mail: [email protected]
vki légyszi segítsen már.
Egybe csomagoltam a Graw 2-õt (Skidrow), de miután ki akarnám tömöríteni, nem engedi... azt írja nem találja az archivúmot...
vki help..
<#idiota>#idiota>
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Bootokat nem lehet berakni? (me nincs netem hon<#szomoru1>#szomoru1>)
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
mondjuk az is igaz, hogy egy idõ után mindenki megismeri a pályákat.
ez nem quake
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Igen, tudom hogy kilehet õket nyírni, és nem élednek újra robbantásig... De mem lehet rendesen bevédeni, fõleg ha már bevagyunk mérve, pálya másik végébõl is simán leszednek. Ráadásul eleve könyebb figyelni a támadóknak, mert eleve tudhatják, hol lehet ott elhelyezkedni.
A másik probléma, hogy 2-t kell felrobbantani a nyeréshez...
Úgyhogy én nem fogok RVSA-t játszani. Ha esetleg kb. 12-en leszünk, bennevagyok hogy kipróbáljuk többen 1x. De addig én nem.
amúgy lesz hnap multis game?😊 végre vége a kresznek, és lesz több idõm...😊