Ghost Recon Advanced Warfighter 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remélem ma is lesz jó játék, és most velem együtt :B
Elindítok 1 mappot, bugos a kép, és pár sec után újraindítja magát a gép.
162.18-as legújabb forceware van fent.Ötlet?
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Nézzétek meg a multiplayer módok leírását, lehet a gyakorlottabbaknak is mond újat, legalábbis annak aki nem olvasta el a töltõképernyõn látható szöveget. Meg elég hülyén sikerült megfogalmaznom, ha tudtok jobb megfogalmazást valamire, akkor írjátok meg.
Játszani most nem volt kedvem, meg a netem is szarakodott most.
ajánlom figyelmedbe
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
Vki leírná, h kell hamachin játszani? már fel van telepítve, még sosem játszottam multin...
Kell e vmit beállítani?
thyx elõre...de sztem ebbõl nem lesz semmi😞
Akkor meg mi a fenét hapcsíztok itten a hamachival...
télleg érdekel, a héten mindenképp fel szeretnék kerülni.
Ui: a képzettséget, amit leírtam nehogy komolyan vedd, inkább csilli-villinek szántam, ami persze igaz is -hehehe
Képzettségeim😄D
- Splinter Cell CT ill. DA vmint PT többszöri végigjátszása a legnehezebb fokozaton, ellenség neutralizása nélkül (99.9%-os arányban)
Lopakodás a favoritom.
- szerenencsére részesültem R6 kommandós képzésben is
- vmint a Battlefield sorozatok ismeretével rendelkezem.
😄DDDD
Szal meg van az 1.00 ill az 1.02 pecs hozzá, Multiba sajnos nem tok belépni, csak a listát engedélyezi az 1.02-vel.
Hamapszi terén hülye vaok, talán vki belinkelné ide, h mik a feltételek meg minden, h részt vejek hamachin vagy min, szal amint ti magyar bajtársok toljátok a multit, csak veletek...
Ui: mikorofonom nincs.
Ha gyorsabbra rakom az egeret, akkor meg már tényleg nem tok becélozni senkit, de pedig az lesz, hogy azt próbálgatom majd állítani.
Ami a célzást illetti, ott inkább a hitbox-szal van a gond; nekem is van olyan, hogy fejbelövök vkit, és mégsem hal meg. Máskor viszont csaknem mellélövök, és megfekszik. Ez single-ben még inkább érezhetõ amúgy.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Bár nekem az egész játékba nehezebben megy a célzás. Más játékba sokkal jobban tudok célozni, swat 4-be nem gond kilõnöm pl ha ablakba megjenelik vkinek a feje hirtelen.
Szerintem jobb, ha én, vagy Dénes csinálunk szervert. Mi is tudunk kirugni játékost, ha vki úgy viselkedik. Pályaváltás meg szavazással mehet.
De nem volt rá eddig még szükség, hogy kikelljen rugni vkit is.
Ventrin csak utána kéne elosztani a csapatokat, miután már játékba belépett mindenki, és elosztottuk a csapatokat. a ventri készítõ - általába Dénes, vagy én, széttudjuk szedni az ebmereket simán, ez nem probléma.
Remélem lasan csinálnak a játékhoz új pályákat is, vagy ehhez nem lehetséges?
@Balu & Brenyo: Egyenlõ csapatokat alapból nem lehet létrehozni, fõleg tekintve, hogy a legtöbbször sajna páratlanul vagyunk. A másik meg, hogy "bocsmá", de tényleg legtöbbször a sírás megy: "ez jöjjön át,az menjen vissza" -- vagy a Te részedrõl, Balu, vagy Akylleus-tól, akit, mint tudjuk, nem szabad komolyan venni egy percig sem. És ez egy picit idegesítõ tud lenni. Attól még, hogy lelõnek, nem feltétlenül van túlerõben a másik csapat; a túlerõ úgyis adja magát, erre pont ma volt példa, és még a túlerõben lévõ ellenfél szólt, hogy módosítsunk, mert ez így nem jó. Szóval a lényeg, hogy ha állandóan variálunk, az a vitás helyzeteken túl valóban a ventris szuttyogást is maga után vonja, így aztán sokan szerintem emiatt lépnek le, illetve azért dobja ki õket a játék, mert tálcára rakják.
Mindazonáltal egyetértek abban, hogy próbáljunk meg egyenlõ erõsségû csapatokat létrehozni, csak ne ezzel menjen el fél óra. Ennek egyébként ugye az állandó közösség lenne a kulcsa, mert úgy lehet belõni, hogy ki, milyen képességekkel rendelkezik. És akkor már érdemes variálgatni a csapatokat valamilyen szinten, hogy ne unjuk meg azt a kõkemény 5-6 pályát.
Nekem viszont az a bajom, hogy a csapatokat nem tudjuk rendesen elosztani, az egyik csapat mindig jóval erõsebb. Így pedig én nem nagyon látom értelmét a játéknak.
Elöször mikor párosan voltunk, Tomi, Brenyo, Akylleus beáll 1 csapatba (legjobbak). Ha mondom, hogy valaki jöjjön át, akkor "Mit sírok már megint?". Utána jön, hogy nah jó, mondjuk akkor mi, hogy ki mennyen át. -> "Brenyo vagy Aky jöjjön át valaki helyére" -> "Nagy szart" .
Utána meg jött valaki, és így páratlanul lettünk, mi lettünk többen, mi lettünk erõsebbek.
Tudom, hogy túlságosan komolyan veszem a dolgokat, sajna ilyen vok.
Gabesz:Ez hülyesééég!!!! Senki nem szólt le , a többiek is ugyanígy gamelnek akik most kezdték (én is így kezdtem), majd belejösz! Senkit nem tartasz fel , örülünk ha jösz<#wink>#wink>
Egy héten egy, max 2estét tudok játszani, de ez a ti szintetekhez kevés, feltartani meg nem akarok senkit sem.
Tudom tudom lelõttem chukyt is, pedig csapattag volt, de dögöljek meg ha nem narancs gyémánt volt felette...
Mindenesetre még csatát sem vesztettünk miatta<#gun>#gun>
Hülyézni lehet, nemzavar, de megnéztem volna, hogy játszottál második alkalommal.Maradok az autósjátékoknál, az legalább a szakmámba vág.
Köszi mindenkinek a tapasztalatokat.
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
találkozott már valaki ezzel a jelenséggel?? esetleg vmi megoldás??