2845
-
#2085 abban a konfigban az a vicc, h az a CPU még ki sem jött :D és persze a készitők mindig nyugtatgatják a játékosokat, h ők is "átlagos" gépeken tesztelnek, nyugi, nem parázni gépigénytől ... napersze.
Balumann: amit láttál, azt ugy hivják, hogy 100+ FPS :D Nekem, neked stb meg megy 40-50et, és ha fordulsz egy nagyot, akkor leesik 30-ra :)
Mivel a game a 2 magos gépemen mindkét procit kiterheli 100%-ra igy vszeg a 4 magost is jol kihasználja, ezért lesz ilyen magas az FPS ... (nameg a 8800GTX is biztos segit :D ) -
#2084 jah meg ne felejtsük el az ageia kártyát sem, ami tuti van a készítőknek xD
video végén amúgy ott a konfig is -
AC2 #2083 Asszem visszaveszem a grafot... -
#2082 nekem sem így fut. sztem max annak ilyen, aki fullon tudja nyomni csúcsgéppel... -
#2081 Megnéztem a magyar graw-os oldalon azt a készítők videóját, ahol mutatják hogy játszanak. Hát nekem nem igazán így fut a játék, a játék is lassabb egy kicsit, de eleve az egér nem mozog ilyen gyorsan, illetve felgyorsul vhogy de nem így... :S
Nektek jól fut? -
#2080 wow, bennevagyok -
#2079 Én jövök! Jólhangzik.... -
#2078 ez mehetne majd banner alá sztem :) -
ladista #2077 Szervusztok!
A Hivatalos magyar ghost recon oldal
kihívását intézem Hozzátok!
mocsok, a fentebb említett hp tulajdonosa és szerkesztője szeretné az sg.hu graw2-vel foglalkozó tagjait kihívni egy BARÁTSÁGOS GRAW2 warra!
Kérlek Titeket, hogy akik részt vennének ezen a baráti összejövetelen, jelezzék itt vagy a fenti fórumon!
A "nagy fórumwar" előreláthatólag az 1-2 napon belül induló első magyar GRAW2 szerveren lesz lejátszva, hamachi segítségével (de a részleteket majd a két csapatkapitány pontosítja)!
Sok sikert! -
#2076 DE GYERTEKVISSZA MEGJÖTT BALU LESZ NORMÁLIS SZERVER -
#2075 Kosz a jatekot, de asszem en meg gyurok erre egy kicsit singleben ... -
#2074 Amúgy a warezoldalon is kell lennie leírásnak.... -
#2073 lol az iso-t daemon tools ba kell bemountolni...vagy neroval megnyitod és kiírod dvd re! -
#2072 hi all! letöltöttem a wanadoorol a gamát és kitömöritettem lett egy 3.32 gb os iso file de rarban mikor ezt is kitömöriteném azt irja h nincs semmi vagy ismeretlen!ilyenkor mit tegyek?(bocs má hogy warezoltam nem látom a tiltást sehol). -
#2071 Semmi :) -
#2070 8 az jó sztem - 4vs4 -
#2069 jah...most kezdjük!Megin csak 8 an vagyunk gyere hamachira , de előtte premiumot aktiváld!Hamachi network: Név: GRAW2[HUN] Jelszó: havefun -
#2068 Hmm ... én is kipróbálnám ... Este MP party? -
#2067 Ma pls gyertek játszani!...teganp se volt senki -
AC2 #2066 Én viszont már tudok -
#2065 Áh ezt nemhiszemel!!! Mostmár nekem is ezt írja ki -
#2064 Sztem amikor nem tud kapcsolódni a hamachi szerverére... -
#2063 ezt mikor írja ki a hamachi?
"failed to connect to hamachi network adapter" -
AC2 #2062 Találtam egy tök f@sza GRAW-s témát a telómra
Look -
#2061 A játéknak van egy külön dedicated server indítója pont erre az esetre.
Namost ha így elindítod akkor egy kis dosos töltés után kiírja hogy crash in application. Lekell töltened egy Ddedicated game info-t LINK (filefront), amit ha jól értelmezem akkor hozna létre a játék, ha játékból csinálna vki dedicated-et...(érdekes...)
Itt a forrás: ghostrecon.net downloads (oda linkel majd át), de itt találsz infokat.
-Másold be a "...\settings" mappába, majd a graw2_dedicated.exe -t kell indítani.
-Még azt írták oda, hogy az PhysX (gondolom ageia?) drivernek fent kell lennie.
Sok sikert. -
AC2 #2060 Futtasd ablakban -
#2059 Nekem az a gondom, hogy szervert szeretnénk indítani, de a szerveren nem lehet a játékot futtatni, mert le vannak tiltva a teljes képernyős alkalmazások. Ezért érdekelne, hogy hogyan lehet a dedikált szervert belőni. -
#2058 Nem tudni semmit a hatred verzióról, Nforce-n csak a skidrow-os verzió van fenn. Hogyha valami lenne benne pluszba, akkor tudnánk róla, de még seedelni sem képesek (ami kicsit gyanús).
Skidrow verzió működik online (ha nincs használatba éppen a cd kulcs), és evvel játszunk mindannyian Hamachin. -
#2057 Senki nem tudja? Hogy játszatok akkor neten? -
#2056 Nagyobb...Újabb...mást nemtudunk , mert nincs seed és mire lejön az 3-4 nap... -
romero1 #2055 Hali.A HATRED-es verzió miben különbözik a SKIDROW-ostól? -
tmisi #2054 Én azt hittem csak a Skidrowban nincs védelem. Bár a többi verzióval magyar oldalakon még nem találkoztam (csak egy rippelttel). -
#2053 patchek fent vannak?
vga driver elgujabb?
xfi driver legujabb?
directx legujabb?
ha ezek bármelyikére is nemleges a válasz, akkor intézkedj :D -
zserrbo #2052 Amúgy nem i néztem hogy van.e hozzá crack. Leszedtem már pár napja az 1.2-es patchet, azt hittem a cracket elfelejtettem. Na midn1. A GRAW 1 megvan eredetibe, így annál nem figyeltem van-e vagy sem crack. -
zserrbo #2051 lol tényleg nincs hozzá crack alapból sem, ezt benéztem :P
persze értem mit írtok
-
#2050 lol!...előbb keresel 1 órán keresztül cracket , mielőtt megpróbálnád elindítani , ha úgyse volt hozzá crack...(lehet kicsit értelmetlenül írtam , de remélem érted) -
#2049 Milyen fajta cracket keresel? mert eleve védelem sincs a játékba -
zserrbo #2048 az 1.02-es patchez való cracket tud valaki adni? Vagy hogy honnan lehet letölteni. Kerestem 1 órán át, de nem leltem. A Gamecopyworldon sincs fennt, csak trainer meg valami GRAPHIC CARD BOOST PATCH, ami nemtom mit módosít pontosan és kelle az 1.02-es patch után.
A crack az fontos lenne, mert a gam itt van a gépen már. -
#2047 Ezt
3 új fegyvert tartalmaz. M4A1 M16A4 és SPR Mk12. Ezen kívül minden fegyverre rakhatsz ACOG optikai irányzékot M14-eshez meg RedDotot
A mod tökéletesen működik nálam. -
AC2 #2046 még egyiket se :D