1362
A berakott képek mérete ne legyen nagyobb 800x600-nál!
-
#1202 15 percig van nappal, majd ugyanennyi ideig éjszaka a teremben. Asszem 3 rendes havi hidegélelemmel szerelkeznék fel :D
Kíváncsi vagyok, hogyan és mikor tartják karban a gördülőállományt. -
#1201 1 nap nem elég rá:D -
#1200 Nekem mindig is egy TT-s TGV volt az álmom, de jó lenne egy H0-s is :D
Azt hiszem, ide bérlettel érdemes menni -
#1199 az szép:D -
#1198 adatok, értem, tehát tulajdonképp még sehol sincs a terepasztal. :D 2014-re tervezik a befejezést... -
#1197 mennyi apró részlet, ezt egyszer látni kell. :| -
#1196 úristen , ha ennek a negyede itt lenne a szobámba hogy örülnék , sőt annál is kevesebb elég lenne:D -
#1195 Német csóka beszél angolul, de a hangsúly a képeken van:
-
Sponnyabob #1194 mer nincs elég nagy reklámja szerintem hatalmas utcai plakátokon kéne hirdetni mint a GTA IV-et hirdették :D. Már csak egy baj van, hogy nem szoktam lottózni -
#1193 egy kettő. miért nincs már hsz? -
#1192 Igen, úgyhogy érdemes bespájzolni. -
ervó #1191 Sziasztok!
Igaz az a hír, hogy a 2,5mm-es Roco sínek idén megszűnnek? -
ervó #1190 Nna végre sikerült!
Köszi a tanácsokat! -
ervó #1189 Nekem nincs ekkora csavarhúzóm sajnos.Honnan tudnék szerezni? :) -
Rainbow15 #1188 Most megnéztem, rosszul mondtam, csipesszel nem nagoyn férsz hozzá. A hótolót nem tudom, hogyan kell levenni, nagyon úgy látom, hogy egyben van az egésszel. Viszont nagyon pici csavarhúzóval sikerült kivennem a kuplungot, nem volt nehéz. -
ervó #1187 Szia!
Köszi!
És a kuplungot takaró hótolót, hogy veszem ki? -
Rainbow15 #1186 Szia!
Én csipesszel, vagy csavarhúzóval szoktam kivenni. -
ervó #1185 Sziasztok!
Tudja valaki, hogy lehet egyszerűen kivenni a PICO 1047-esnek a kuplungját? -
Sponnyabob #1184 Nekem nagy vágyam egy Fuggert M41-es -
#1183 Nekem Fuggerth Szili. -
ervó #1182 Sziasztok!
Új vagyok a fórumon de már legalább 3 éve gyűjtöm H0 méretarányban a modelleket.Terepasztal építésbe helyhiány miatt SAJNOS még nem kezdtem bele. -
#1181 nekem nohab. -
MarkTrain #1180 Nekem a Roco Nohab de sajnos még nincsen nekem. -
MarkTrain #1179 Na de beszéljünk valamiről! Kinek mi a kedvenc modellje? -
MarkTrain #1178 hát ja..
jó ez a topik -
#1177 temélem azért nyár végére beindul ez a topik... télen van a szezonunk:) -
MarkTrain #1176 http://mtvasutmodell.5mp.eu/web.php?a=mtvasutmodell&o=mt83ZHmIh2 Itt meg lehet nézni így néz ki a parafa ágyazat. -
MarkTrain #1175 Szerintem nagy mennyiségbe a Noch szivacsos ágyazatai a jók
ezekből van két fajta szín és a sínt is megemeli olyan mint egy igazi töltés.Jó a parafa is de egy terepasztal estetében nagyon sok idő és munka. -
#1174 Nyugodtan reklámozhatja a weboldalát. Azért van ez a fórum, hogy erről a témáról beszéljünk. Az adott weblap pedig beletartozik, úh kész, téma lezárva. Te se akarnál minden képet feltöltögetni egyesével ide, hogy aztán be is laggoljon egyeseknek a betöltéskor, inkább linkelsz. -
#1173 szerintem ha vesztek 570 foriuntér nagykiszerelésű szórókavicsból kettőt jobban jártok. -
#1172 Ezzel persze nem flémet akarok, csupán felhívni a figyelmet a fórumozás néhány íratlan szabályára. -
#1171 Inkább fogadja meg az idősebbek tanácsát az, aki 3 napja regelt.
-
Rainbow15 #1170 Parafám van sok, mivel egy egész tekercset vettem a sínek alá, és nagyon sok megmaradt. Majd megpróbálom, hogy hogyan néz ki. -
#1169 nyugodtan kirakhatod. mellesleh jó kis honlap -
MarkTrain #1168 Azért a parafát is meg kell venni és sok munka van vele meg lereszelni de ha valaki szépen megcsinálja jól fog kinézni. A színe hasonlít a Noch szivacsoságyazat barnássabb változatához. Egyébként nem reklámozom a honlapom csak a linket kiraktam hogy ha valakit érdekel nézze meg. (Nem olvastam sehol ilyet hogy nem lehet saját honlap címet kirakni) -
#1167 Egy barátom réztollbetétből és egyéb vékonyabb réz illetve műanyag csövekből csinált lámpa oszlopokat. Ezek elég egyediek, inkább fantázia állomásra valók. -
#1166 de nem jönnek :( -
Rainbow15 #1165 Ebben én sajna nem tudok segíteni, várd meg a nagyobbakat, hátha... -
#1164 nah. valaki ötlet? a kérdésemre -
Rainbow15 #1163 kőzúzalék parafából, ez jó ötlet, lehet megpróbálom, megpróbálok minél több dolgot az asztalhoz saját magam készíteni, hogy olcsóbban megússzam.