1362

A berakott képek mérete ne legyen nagyobb 800x600-nál!
  • gz8
    A saját honlapodat ne itt reklámozd, ha lehet.

Képeket azonban nyugodtan linkelj :)
  • MarkTrain
    Van egy honlapom is: www.mtvasutmodell.5mp.eu
  • MarkTrain
    Üdv!

Nagyon jó kis fórum ez ide szeretnék majd irogatni..
  • tenkenorman
    hali.
    nincs valakinek valami ötlete hogy lehetne bolti minőségű lámpaoszlopot csinálni?
  • Rainbow15
    Vastagabb papírra ragasztottam a kivágott balsafa csíkokat, majd bevagdostam szikével keresztbe, hogy téglás legyen.
  • Web mester
    Ami a képen van az egy sima kapcsolópult.

Rain: miből készült az alagút bejáratod?

Amúgy én is haladok a pálya fektetésével. Holnapra elvileg meglesz egy váltó amivel tovább tudom építeni a pályát. Képeket majd később rakok.
  • nenus
    nekem is van 1 ilyen vasútmodellem.igaz nagyon kicsike és az áramkör sem jó.majd teszek 1 képet valamikor
  • Rainbow15
    Csináltam egy alagút bejáratot, kísérleti jelleggel. (majdnem kész, még kap majd szegélykövet + festéket).
    kep
  • Sponnyabob
    Sziasztok! Lenne egy kérdésem azokhoz akinek van Piko A-gleis-es váltója és van rajta elektromos váltó mégpedig az hogy szét lehet-e szedni magát az elektromos részét a váltónak. Tehát ez a része. És ha szét lehet szedni valaki meg tudná mondani hogyan működik van benne egy elektromágnes vagy mi a fene. Ha valaki tudja íjon bátran vagy ha nem akarjátok ide írni akkor privátot küldjetek lécci! Köszi!!!!
  • Harly18
    Vw Polo (1974) I.M.U.

1:87-es, terepasztalra való autó, új, saját dobozában, hibátlan állapotban.

Akit érdekel (mivel eladó) írjon privátot!
  • TheRock18
    loool
    az emlékeim felett is eljárt már az idő xD
    mikor én játszottam ilyen vonatmodellel...több,mint 15éve
    akkor még nem volt ilyen
    de volt piros/sárga mávos mozdonyom...meg kék-fehér mávos vagon hozzá,oszt csá
    amúgy sztem tök jó szórakozás
  • Rainbow15
    Beállítod a vezérlőn, hogy mikor mit csináljanak a vonatok. Lassítson, gyorsítson, megálljon, várjon x időt, villogjon, stb. De nem igazán értek hozzá, mert az enyém nem ilyen, de azért lecserélném rá :)
  • TheRock18
    digitális????WTF?
  • Rainbow15
    Az én legdrágább mozdonyom 15k. Legdrágább személyvagonom 8k volt. Mávosból van 2-3k-ért is. Ezekkel számolj, de ez a legalja... Mozdonyok 15-től felfele vannak újan. És még nem is digitális a 15k-s.
  • TheRock18
    régen milyen nagy dolog volt,ha valakinek volt ilyen vasútmodellje :)
    ma meg talán már mégnagyobb,mert nagyon ritka :(
    nem tudom az enyém hova lett,nekem egy 1x1méteres terepasztal volt...
    de gyakran leégettem a trafót,mert áttoltam a sineken a matchbox-ot és zárlatos lett :(
    ma mennyit kóstál 2 teljes vonat?
    úgy értem 2 mozdony+ 4-4 kocsi hozzá?
  • Rainbow15
    köszi
  • Web mester
    Nagyon jó lett szerintem! Csak így tovább!
  • Rainbow15
    javítva :)
  • Web mester
    Valami nem jó a képekkel, amiket belinkeltél!
  • Rainbow15
    Na valamit csináltam az asztallal, rávettem magam, mert régóta csak áll...
    Most már tud egy teljes 2 teljes kört menni a vonat, szóval elkezdhetném az alagút fúrást is akár. (asszem purhabbal fogom csinálni)
    Jah és a sínfestést. Ezt az egészet mennyibe kerülne lefesteni?
    És az ágyazat mennyi lenne kb.?

KÉP
    KÉP2
  • Joxy
    Úgy szokás, hogy alulról a talpfák felől forrasztod, forrasztózsírral. Sodrot erű drót a jobb mert az rugalmasabb, célszerű piros és kék szint használni. Meg minden szakaszt külön megtáplálni.
  • Hadobas
    Sziasztok! Ötletes úgy betáplálni az áramot hogy odaforrasztok két vezetéket?
  • KMisi83
    M61-es, H0-ás, MÁV festéssel ellátott mozdony (NOHAB) modell kivételes kedvezménnyel, 33.590 Ft-ért, Pannonia étkezőkocsi modell 15.990 Ft-ért eladó. Érdeklődni: 0670-4311990, vagy [email protected]
  • tenkenorman

(+) Nagyítás
  • VT135
    Sziasztok!
    E fórumon valószínüleg nem cseng túl ismerősen a nevem, ám már több mint 2 éve "űzöm az ipart", azaz foglalkozom vasútmodellezéssel. Most indítottam egy blogot, ahol az eddigi tapasztalataimat, élményeimet írom le, hátha mások is tanulhatnak belőle. Emellett azok is élvezettel olvasgathatják, akik csak egyszerűen szeretnek vasútmodellező beszámolókat olvasgatni, hangulatos képeket nézegetni. A cím:
    http://vasutmodell.wordpress.com/
  • Immigrants
    fú bazz nem tok írni 6Ezer ft és 2000Ft Ha kell privibe írjatok
  • leho94
  • Immigrants
    Helló!Max 60 ezer de nem kevesebb.Nem vokm jártas és nem tom milyenek majd teszek képet(kisebb hibák azért vannak).De elfelejtettem még eladó 200 ft egy faszállító
  • gz8
    Bizti nem 7500 az IC-kocsi darabja? És H0-s, TT-s...?
  • Immigrants
    Helló!Eladó jó állapotban levő 3 db inter city vasutikocsi darabja 75000 ft+még egy darab sima zöld ezüst kocsi 5000Ft és 2 db teherkocsi darabja 2000Ft.
  • spy803
    Mert van mikor nagyon lassú, és ha mindenki odatenné a képét sose töltődne be pár sokképes SG topic (humoros és aranyos képek pl)
  • gabi89
    Na ezt nem tudtam :S
    Nem értem amúgy miért nem engedi.
  • Web mester
    kepfeltoltes.hu -ra ne nagyon töltse fel, mivel az SG nem enged onnan belinkelni.
  • gabi89
    Szerintem hagyjad az SG-t töltsd fel
    ide vagy ide és onnan linkeld.
  • gabamano

• Sponnyabob
    nekem se jönnek elő a képek :(
  • Web mester
    Nem mennek a képek!
  • gabamano
    Itt a mai állapot:
  • w77d
    tyűűűha a mindenit ez kafa XD
  • gabamano
    Én most indítottam a következő projektet az asztalon.
    1/160 Lanovka állomás, büfé, 2db. lanovka.