1362
A berakott képek mérete ne legyen nagyobb 800x600-nál!
-
#1242 A hétvége legújabb szerzeménye egy vitrines polc, amibe be pakoltam modelljeim nagy részét.
Bár egy kicsit zavaró középen a két fa csík csukott állapotban, de a bútor garnitúrába csak ilyen volt, az egész bútorzatot meg azért nem akartam lecserélni ezért :D
-
#1241 Feltöltöttem tartalommal a honlapomat, remélem, tetszeni fog mindenkinek! Jó nézelődést! A honlapom. -
#1240 Itt van, nekem is innen vannak meg: link -
Sponnyabob #1239 Hello! Engem is érdekelne ez a tervrajz ha esetleg nem lenne túl nagy fáradtság nekem is elküldenéd? -
#1238 Eltudnád küldeni esetleg? II.-od és III. osztály épület tervrajzok is érdekelnek, ha van.
Előre is köszi! -
#1237 Nem, a típusépületek alapján építem. Van róla "tervrajz", az alapján. -
#1236 Ez nagyon jó ;-)
Ha jól látom Dmaster tervei alapján készül. Délútán folyamán én pedig folytatom a vezetékek kötögetését a terepasztal alján :D -
#1235 Alakulgat a dolog: link . -
#1234 Sziasztok!
A napokban felraktam a terepasztalt egy állványra, hogy az asztal alatti váltók felrakása egyszerűbb legyen, valamint a vezetékeket is elrendezem. Rakok fel egy képet az asztalról és a már felszerelt Conrad állítóművekről. Az eddigi próbák alapján meg vagyok velük elégedve.
KÉP 1
KÉP 2 -
#1233 Én ebből a boltból vásárlok. :) Ez jó kis bolt! Amúgy meg nekem van TRIX-es és FLEISCHMANN-os is kezdőkészletekből, és meg vagyok velük elégedve. -
Sponnyabob #1232 Oké akkor valószínűleg veszek egyet, egyébként én is 3. éve tanulok elektronikát, de ha már úgyis erről van szó tudnátok ajánlani egy trafót vagy majdnem mind1 milyen veszek. Én innen néztem milyenek vannak. Szerintetek melyik legyen? Köszi! -
#1231 szerintem is. én három éve tanulok elektrotechnikát, elektronikát és még nem álnék énsem neki. egy erősítő kell neked. de tudod, az áram az áram... a fázis meg ráz-is. -
#1230 Szerintem ez felejtős ötlet, csúnya vége lehet. Inkább vásároljál a boltban egyet. -
Sponnyabob #1229 Sziasztok!
Szeretnék építeni egy transzformátort a modell vasutamhoz mert amiket a boltban láttam túl drágák. A kérdésem az lenne hogy akinek van ezzel kapcsolatban valami ötlete vagy tud valami oldalt ahonnan lehetne valami kapcsolási rajzot meg tippeket nézni. Illetve még annyit hogy szerintetek érdemes építeni vagy inkább gyűjtsek pénzt és vegyek egy transzformátort a boltból. Köszi! -
#1228 Rengeteg oldal van, válogatni kell. Egyik legnagyobb magyar linktár: www.vasutmodellezes.lap.hu
Amúgy itt a fórumon is szívessen válaszolunk kérdéseidre. -
#1227 Mondjatok már nekem olyan oladalakat ahol leírásokat találhatok a terepasztalok készítéséről. Teljesen az alapkotól kellene.
Gyermekeimmel most készülünk egy teremasztal megépítésére.
Ja lehetőleg magyar nyelven.
Előre is köszönöm. -
Edem888 #1226 Hali mindenkinek eladó a TT típusú modellvasutam mivel képet nem enged feltölteni akit érdekel írjon e-mailt [email protected] nagyon jutányos áron elvihető!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Rainbow15 #1225 -
#1224 Jah és bocs a kupiért :DDD
Hétvégi sínragasztás eredménye lett... -
#1223 Akkor nem váratok senkit, itt vannak a képek:
1. A terepasztal összefoglaló képe (bocs h ferde :D)
2. A sínek és a parafa töltés fektetéséből enyi van hátra.
3. Talheim állomás egy 5047-el és M41-el.
4. Kútvölgyi leágazó rész. A két modul asztalos munkái október vége fele készült el. A parafa és sín ragasztás itt fog folytatódni egy kis híd kialakítása útán.
5. Kútvölgyi állomás egyelőre "csupaszon".
-
Rainbow15 #1222 van rá igény! :) -
#1221 Látom Esztergom-Kertváros állomást csinálod. Jó ötlet!
Lassan, de biztosan én is haladok. Hamarossan elkészül az összes vágány leragasztása. A héten megjön remélhetőleg 5 db Conrad állítómű és akkor nekilátok a kapcsolópult kiépítéséhez.
Részleteket és képeket ha van rá igény felrakhatok még. -
#1220 Én így: link -
Rainbow15 #1219 ki hogy áll? Én már nyár óta semmit nem csináltam, de most már folytatni kellene :) -
#1218 B.U.É.K. mindenkinek!!! -
Sponnyabob #1217 Boldog új évet minden modellezőnek! BUÉK -
Sponnyabob #1216 Hali!
Tudnátok olyan progit mondani amivel lehet tervezni pályát, teljes terepasztalt és ráadásul ingyenes? Köszi! -
Yoco40 #1215 Szevasztok!
Keresem a PIKO DIGI1 magyarnyelvű kezelési utasitását.Aki tud segítsen, köszi -
#1214 Aha, szerintem nem lesz rossz a vágányhálózat, bár szerintem még mindenképp bővítsd.
Nekem is van asztalom, én jelenleg a sínek rögzítésénél tartok. Vannak fent képek előbre, de majd még rakok fel mert sokat változott azóta.
Üdv! -
MarkTrain #1213 Képek itt http://5mp.eu/web.php?a=mtvasutmodell&o=JiRH0eMi_p vannak az asztalomról de még nem a végleges pálya van és allig van rajta valami mert kb az asztal 1hónapja van meg. -
#1212 http://iaro.3dmax.hu/kep/07112009039.jpg
http://iaro.3dmax.hu/kep/07112009037.jpg
http://iaro.3dmax.hu/kep/07112009011.jpg
http://iaro.3dmax.hu/kep/07112009003.jpg -
#1211 még annyit, hogy belegondolva, igen, tényleg sokkal tisztább ausztiában meg németországban a levegő, de mondjuk münchenben, sokkal szennyezettbb mint tatabányán pl.
figyelem, képek érkeznek az sg vágányra :O -
#1210 Nekem is van.
Esetleg a tiedről láthatunk képeket? -
MarkTrain #1209 Üdv!
Kinek van itt terepasztala és mekkora milyen? Nekem 280*160as H0 Ep:V-VI. Magyar témáju. -
KMisi83 #1208
Belgrád rakpart 26!!!
A MÁV Nosztalgia Kft. korábbi irodájának helyszínén újra várjuk a vasúti utazás szerelmeseit! Az Avala Kft. által működtetett turisztikai információs irodában vasútmodellek, MÁV Nosztalgia programjegyek, vasúti modellezéssel kapcsolatos könyvek, kiadványok kaphatók!
Várunk Téged is!
Weboldal: www.avala.hu -
#1207 Nem a német határnál áll meg a friss és pormentes levegő, hanem a Lajtánál...
Voltál már Nyugat-Európában? Ne válaszolj, a kérdés költői. -
Sponnyabob #1206 nem nem megy tovább egyszerűen megszűnik létezni a por és a kosz -
#1205 ezt te sem gondoltad komolyan remélem. A német határoknál megáll a levegő, és nem megy tovább... -
#1204 Bizti Kärcher gőzborotvával
Németországban sokkalta tisztább a levegő, mint itthon. Nézz csak meg ott eső után egy autót, vagy azt, hogy milyen víz folyik le a lefolyóba az úttestről. Ebből kifolyólag (haha) kevesebb koszt és port is visz be egy látogató, mint kis hazánkban... -
#1203 hát igen, hogy takarítják ki? :D
de ez eszméletlen szép!