91
-
Mr. Perfect #5 "A beszélgetéseket nem lehet skippelni, ami alapvetően nem baj, de ha az elhalálozások miatt esetleg valamit 6x hallgatunk végig, akkor jól jönne."
- lehet skippelni a jobb egrgombbal!!!!! -
kartacs #4 nem tom a cikket vagy a játékot minősíti-e de csak azon kaptam fel a fejem, hogy a "farmolás" az mióta warcraftos kifejezés?... na mind1 -
#3 @vax
szerintem (ha másért már nem is) de az ilyen, és hasonló tipusú jákékokért már érdemes megtanulni angolul, hogy "eredetiben" élvezhesse az ember. -
#2 ööö... alapvetően ebből a leírásból igen rossz véleménnyel lennék a játékról... létezik, hogy az első 2 rész (+kiegek) legendája után ennyire elrontották volna a 3.-at? Siralmas, éppen hogy ettől a játéktól vártam volna nem sablonos beszélgetéseket (nagyon dicsérték a fejlesztők az új rendszerüket) és viszonylag jól megoldott harcrendszert, miért kellett egy síma "leftclick-nyomogatós" rendszerre visszaesni... -
vax #1 Ha valaki tud választ adni megköszönném. Állítólag ki lesz adva magyarúl is. Kb. mikor? A másik. A magyarítást az angol verziójú "Collector E."-re rá lehet majd esetleg tenni? Köszi a választ.