91
  • matter
    Ez már kihalt téma:D
  • fuzesi12

hy all Amikor elinditom a játekot analogba ezt irja ki"Not Optimum Mod Recommended Mod:1280x1024 60Hz" Valaki tudja hogy mit kéne csinalom hogy működjön?
  • roroli
    Innen leszedhető a gothic 3 hun:

http://www.2bmagic.hu/tlj/Gothic3hun.zip
  • HasBeen
    mindkiller, en csak sajnalni tudlak, VAN HOZZA HUN!!! linket nem tudok adni
    akinek kell az vegyen fel msn re: [email protected]

nem tom ki hol tart benne, de nem tudjatok veletlenul hogy a 12 tuzserlegeket mej lovagoknak kell odaadni, es aok hol talalhatok?
  • mindkiller
    Nincs letölthető magyarítás, kib. nagy munka volt úgyhogy pénzbe kerül, vagy te ingyé dolgozol? Magyar verziót is meg lehet venni a boltokban, amúgy a magyrítást semmilyen formában nem lehet rátelepíteni az angolra, a játék rendszerébe kellett beleírni. cdgalaxis 9900 forint.

Curse, nem pár hét volt a fordítás, hane, előre leszerződtek a kiadóval és folyamatoan ment. Ezért is csinálták olyanra, hogy a warezolók megb...hassák az utólag felpreccselem témát.
  • mateus0
    az msn címem:[email protected] az email címem mateus0@freemail .hu valaki külgyel vagy mongya meg pls HONNAN TOM LETÖLTENI A GOTHIC3 MAGYAROSÍTÁSÁT ELŐRE IS NAON KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • SayDaa
    Sziasztok!
    Valaki el tudná e nekemis küldeni ezt a bizonyos címet ahol le tudnám tölteni a Got... 3 hanosítását?
    Előre is nagyon köszönöm:)
    [email protected]
  • kovacsabesz
    Bocsi cí[email protected]
  • kovacsabesz
    Sziasztok!
    Valaki el tudná nekem küldeni azt a címet ahol le tudnám tölteni a Gothic 3 hanosítását!!!!!!
    Előre is köszönöm!

Hi
  • curse
    ez engem is erdekelne, mert ha egy csapat par het alatt leforditott egy ekkora szerepjatekot ennyi dialogussal es leirassal, azt szeretnem nobel-dijra eloterjeszteni.
    hol van egy minigun, amikor az embernek szuksege lenne ra?
  • Nyugis
    Halacska Mindenki!

Az lenne a tiszteletteljes kérdésem, hogy valaki tudna -e esetleg adni egy linket, ahonnan a magyaritást le lehetne szedni. a magyaritások.hu-n ezt a topikot jelölték meg, persze csak suttogva.. Szal Valaki tudna segiteni? aszem ezzel a "kérdéssel/kéréssel", nem vagyok egyedül! ;-)
  • xardas231
    "Tuttok segíteni ezt irja ki mikor be akarok lépni: Please insert the Gothic 3 CD/DVD into your drive and start the game agin.Do not remove the disc while playimg."
    Ejnye-bejnye.Vedd meg és nem lesz vele ilyen.Ha igen akkor tedd be a lemezt(:P) ha így se akkor vidd visza a boltba.
  • Zenty
    nov 2 a hun megjelenése!
    És az alap angol verziónál nem lehet patch formájában rá rakni a magyart.
    Max ugy lehet ,hogy becserélik a gamet gondolom.
  • VL1
    Tuttok segíteni ezt irja ki mikor be akarok lépni: Please insert the Gothic 3 CD/DVD into your drive and start the game agin.Do not remove the disc while playimg.
  • Goth
    még csak 6 giga rammal próbáltam sry
  • xardas231
    "Magyar felirattal 2006 végére ígérik."
    Okt.29.-e
  • koschwarz
    akárhogyis, az a cikk is egybevág az összes többi kritikával, és a játékosok nagy részének véleményével, mégha ez egyes elvakult gothic-fanoknak nem is tetszik
  • MrPrise
    Van valami amit nem értek a mai játékokkal kapcsolatban. Annyi remek játék jelent már meg amiben a dolgok jól, használhatóan, kényelmesen vannak megcsinálva. Mégis sok olyan játékkal lehet találkozni amelyet ha megnézünk az az érzésünk támad, hogy a tervezői még sosem játszottak olyan játékkal amiben az adott funkció teljesen normálisan működik. Ezt most általánosan fogalmaztam meg, mert a Gothic 3-mal nem játszottam még, de az ismertető alapján az a gyanúm támadt, hogy ebben is vannak ilyen "kényelmetlenségek". Szerintem nem a játékosnak kellene megszoknia egy játék kezelését, hanem a játék kezelőfelületének kellene olyannak lennie, hogy a játékos észre se vegye, hogy van ott egy kezelőfelület, mert annyire kézre áll és kényelmes. Egy béna felület nagyon csökkenti a játékélményt, azt hogy mennyire tudod magad beleélni a dolgokba. Biztos vagyok abban, hogy aki már sok játékkal játszott, tudja miről beszélek. A legérthetetlenebb számomra az, hogy miért nem derülnek ki ezek a dolgok a tesztelés során? Egy hard-core, de akár vegyünk csak egy tapasztaltabb sokat játszó mezei játékost, szerintem néhány óra játék után meg tudná mondani, hogy egy játék kezelése ok-e vagy sem ill. akár olyan ötletei is lehetnének amellyel javíthatnának rajta, mert "ez az x játékban nagyon jól meg volt csinálva, de itt nem jó".
    Hasonlóan bosszantó amikor teljesen kézenfekvő dolgot hagynak ki.
    Pl. A GTA első részében volt multiplayer. Azt hinné az ember, ismerve a játékot, hogy na, majd biztos lehet jó kis rendőr vs bűnöző csatákat vívni. A fenét. Csak bünözővel lehetett benne lenni. Ennek azóta sem értem az okát... Hogy lehet kihagyni egy ilyen ziccert?
  • balpeti
    Sry, gothic3.com
  • balpeti
    A Gothic.com-on van egy 60 MB-os patch, bár nemtom mennyire használ.
  • psishock
    ...valahogy személy szerint ezt a rendszert tartom reálisnak:

ha minimum: akkor "fut" (ha néha alig döcög is, elfut, viszont nem kell/lehet csodát várni ennél a kategóriánál)

az ajánlott: "átlagos beállításokkal", dehát modnjuk néhol medium nehol high (ezt, gyorsan ki lehet tapasztalni, mit érdemes feláldozni) beallitással nagyobb döccenések nélkül kellene vinnie, "kultúrált" felbontásban mondjuk 1024+ vagy 1240+.

az optimális: álltalában a csúcskártyákat, és sok memóriát igényel (a textúrák miatt is) de itt tudjuk csak kimaxolva, magas felbontáson gond nélkül élvezni a látványt. Valahogy a proci viszonylag nem sok vizet zavar a meglátásom szerint mert inkább vid.kártya/memo inzentisáúak a játékok, de persze minden + számíthat. Itt még kiemelném, hogy szoktak olyan effektusokat is bedobni amiket csak a csúcskártyák tudnak megjeleníteni, és ez még egy + hogy miért vásárolja az ember az újabb configot (régebben pl a HRD, SM3.0, mostanában majd a DX10 effektusok és a velejárói).
  • Esrohnoil
    Ez épp nem igaz.
    A minimum konfignak annak kellene lennie, amin egy adott játék pl. 800*600-ban minimumra vett beállítások mellett szépen, folyamatosan fut. Ajánlott meg az, ahol a gyári high beállítások mellett legalább 1024*768-as felbontásban akadásmentes a játék.
  • Juszufka
    egy fenéket...
  • Goth
    xDDDDDDDDDDDDDDDddd
  • Zoliz
    A Gothic 3 egy technológiai hulladék... G3
  • vax
    Köszi. Feltételezem ez egy "patch" vagy valami hasonló lesz amit az angol verzióra is rá lehet majd tenni?
  • torjoz
    Magyar felirattal 2006 végére ígérik.
  • aDannyBoy
    ne legyél már ilyen retardált
    minimum: fut
    ajánlott: jól fut
  • Juszufka
    Ha nem hasraütésszerű akkor milyen?! Há most mondod, hogy szaggat rajta minimumon is.
  • aDannyBoy
    nem juszufka, nem hasraütés 9600pro minimum beállítás 800x600 szaggat,
    igaz 7900gt is szaggat picikét textúra töltéseknél igaz 1280 maxon.
  • vax
    Nem alapvetően magam miatt kérdeztem. :)
  • vax
    Kösz a "választ" de nem ez volt a kérdésem.:( Ilyen "okosságokat" bocsesz az általános iskolában sütögesd el a diákoknak, hogy érezzék, miért fontos az idegen nyelv tudása. Egyébként, hogy eláruljam több nyelven nagyon jól beszélek és hála szüleimnek és nagyszüleimnek több nyelven anyanyelvi szinten. De ez most itt nem a reklám helye.
  • Juszufka
    Szerintem a gépigénytől annyira ne féljetek. Nem néz ki olyan ijesztően a grafika, hogy nagy erőmű kelljen hozzá, amit itt olvashattok minimum gépigény címszó alatt, az szerintem teljesen hasraütés szerű. Eredetileg Radeon 7600 szerepelt bennük, utána kiderült a fórumból, hogy olyan kártya nem is létezik, azóta módosították r9600/gf6600+-ra... Ami megint egy kicsit érdekes, mert egy 6600gt-nek legalább másfélszer akkora teljesítménye van mint egy 3 éve alsó/középkategóriás 9600-nak. A GF6600+ párja egyértelműen egy X700XT lenne.
  • xardas231
    "A cikk írója sokkal jobban képben van a játékkal, mint te magával a fórumozással.
    5 hsz... ez nem a chat, ez a sok fontos gondolat nem fért volna el 1-ben? -költői kérdés nem kell válaszolni."
    Részletekben olvastam a cikket mert tul sok lett volna nekem.
  • Broafka
    ez nagyon alap beállítás nálad, vagyis inkább nagyon minimum, én láttam már olyan képeket ami majdnem olyan mint a fentiek, szerintem nálad még akad is a játék rendesen :)
  • Zocsi
  • Esrohnoil
    Ja, köszi, most már ezt is tudom. :D
  • dokar
    hű ez nagyon jó
    a 2. is már egy istencsászár volt
  • Cassell
    Na haladni kell a korral oké. Amikor kijött az Oblivion le is cseréltem a videókártyám egy 6600Gt-re. Azzal már igencsak szépen ment az 1 giga ram mellett. Na most kijött ez. Hááát szebb a környezet az ellenfelek viszont nemigazán és ehhez képest mi a rákért kell neki klasszisokkal jobb gép? Optimalizálatlan. Elmentem a lázadók táborába. Öljem meg a vaddisznókat keletre. Oké nyilazok 1-et jön a többi 3 is nincs is ezzel gond de futok vissza 2 lépést és már meg is fordultak az az egy nyomorék meg a domb alján várja ,hogy lenyilazgassam. Hát ez veszett izgi így kicsalok egyet az megakad én meg lelövöldözöm. Szóval én is vártam ezt a játékot de ez így csak óriási fanatikusoknak/időmilliomosoknak merthát a töltési idő is annyira irreális...Na hátha a DMOMM meg a NWN2 jó lesz!
  • Sadist
    Mert ezsgén nem szokás megköszönni, ha találsz egy hibát és szólsz.