Gothic 3

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1, muhahah, nem értesz a számitástechnikához ha azt mondod, hogy az xp 2G ramnál nem kezel többet.
2, nem tudsz angolul, ahogy a szignódat elnézem.
3, ne vedd személyeskedésnek, de remélem hamar felnõsz, és lesz egy normális családod.

A gothic 1-2 jó volt, lássuk a hármast 😊

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

egy lawful evil drow lányom van 😊

off:

"Nwn2-t még épphogy csak próbáltam"

Hogyan, amikor még meg sem jelent? <#conf><#fejvakaras>

\"There is no sweet kingdom of heaven, full of flowers and green landscapes. No god will welcome you with open arms, like a father who forgives all your sins. \"

Antychrist
Az Xp maximum 2gb ramot kezel az felett parasztvakítás...

KILL GOD KILL YOUR MOM & DAD KILL YOURSELF

voodoothursday
F1 -el tudsz snapshotot csinálni , bár nekem megfelelt a print screen gomb mint külsõ program 😄 .
Másik - A radeon 7800 as kártyát mi gyártyja mert ott szerepel a minimum konfig közt az írásodban 😄 ?

Hunnenkoenig
"Németország inkább befogadója a játékiparnak, nem sok nagynevû mûvel büszkélkedhetnek."

Na azert tudnek en sorolni nehanyat...
Hogy csak a Far Cry-t emlitsem, vagy a Spellforce-ot, de a Settlers es Anno sorozatok is tölük vannak. Kevesbe ismertek talan az Arx Fatalis, Restricted Area.

Igaz olyasmit is vetkeztek, mint a Medicopter vagy az Autobahnpolizei es a sok Football Manager, de azert tudnak azok nem is keveset.

Esrohnoil
"Akkor meg mit vádaskodsz itt, ha te még egyáltalán nem játszottál vele?"

Lol!
Tudod, NEM én írtam cikket róla. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Ja ha valaki próbálta SLI-be kötött 7900+ és 4 giga ram, szóljon már hogy ott mit tapasztalt

Akkor meg mit vádaskodsz itt, ha te még egyáltalán nem játszottál vele?
Screenshotolni pedig tudom, hogy lehet, de se a kézikönyvben nincs benne, se fórumokon nem leltem megoldást. Imho lehet olyan progi, amivel kintrõl lehet csinálni, de az én verziómból még alt-tabolni sem lehet, úgyhogy két programot kipróbáltam, azokkal az intróból még tudtam, de a menübõl és a játékból már nem mentett. Gondolom átkonfigolja a bill kiosztást vagy valami ilyesmi lehet. Ennél mondjuk jobban idegesített, mikor elfelejtettem fél óráig menteni és meghaltam.

Esrohnoil
Én is maximum a kiegjével együtt fogom megvenni, mint ahogy a 2. résznél is tettem.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Tinman
Sehol sem írtam, hogy használnál cheat-et, ha ez jött le belõle, akkor elnézést.

Van tapasztalatom viszont arról, hogy máshol mi megy, sorolhatnék neveket is... néhányan ledöbbenének.
Ha itt nincs ilyesmi az remek :-)

Amúgy még talán használ is, hogy ilyen képek kerültek fel, mert szembesít bennünket RPG fanokat azzal, hogy mit ígértek és milyen lett a végeredmény.
Én még várok fél évet azt hiszem, mert ez így eléggé lelombozó :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

A Gothic 3 éppen azt baszta el, hogy az újságírói változat az elsõ aranymasterbõl lett, ami még hulladékabb volt, a jowood ott mentegetõzik minden fórumán, hogy már kijavították a hibákat... persze 😊

Egyébként a WoW:BC-ig valószínûleg vagy ezzel vagy a Nwn2-vel tolom még egy kicsit teszt után is, még nem tudom melyik lesz. Nwn2-t még épphogy csak próbáltam, az igazi RPG fanoknak az jobban bejön majd szerintem.

Jah és sosem cheatelek! Kikérem magamnak!

Esrohnoil
Mondjuk nekem még nincs meg a játék, de a G3 topicban néhány embernél láttam saját készítésû képet. Mégsem lehet olyan nehéz dolog screenshotot menteni. 😊

Esrohnoil
És az nehéz lett volna h. legalább a kész játékból linkelsz képeket? Mert sajna ezek nem a végleges állapotot tükrözik.

Nem enged a game screenshotolni külsõ progival, belsõ elméletileg van, mert van snapshot alkönyvtár, de az istennel nem tudtam rávenni h csináljon is képet.
Nyilván nem vittem végig, mert jövõ hónapban mit kezdtetek volna egy gothic 3 cikkel 😊

MINE MUTTER!!!!!!!
min 1 giga ram??? hol élünk wazzze......
Tinman
Sajnos jó eséllyel igazad lehet... ezek a képek a neten keringõ ilyen olyan fázisokból származnak. A végleges kép ennél sokkal rútabb.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Nézzétek meg a képeket. Szerintetek is így néz ki a játék? <#eplus2>

Ilyen a VÉGLEGES játék valójában és nem olyan mint a fenti képeken:

KATT

"Hosszas vívódás után Myrtana, az emberek királysága végül elveszítette a háborút a támadó orkok ellen."

Hm, azt hiszem a cikk írójának nem ártana egy értelmezõ szótár. Valószínûleg a királyság nem azzal töltötte ideje nagy részét, hogy eldöntse, elveszti-e a háborút, vagy sem.
3P
A cikk jópár dolopra rávilágít, s van amit nem szabad tagadni, mégpedig a bugosságot és az irdatlan gépigényt. Azonban olvasva a sorokat néhol olyan érzésem volt, mintha a cikk írója nem kifejezetten ismerné az elõzõ részeket, ami önmagában nem gond, de így néhány dolog elég érdekes színezet kap azok számára akik játszottak a korábbi részekkel, s ezt esetleg nem látták. Összessgében a cikk azért jó lett. Köszi.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

3P
Khm-Khm! Itt az eredeti német...
Az angol fordítást meg mielõtt elkezded dícsérni esetleg nézz bele! Nem akarom bántani, de halovány lett. Én többre tartom jelen esetben a magyar nyelvû hivatalos honosítást, lévén tudjuk, hogy kik csinálják, s bizony van amire már eddig is büszkék lehetnek. Tehát a kijelentésed a tárgyi játékban nagyon nem állja meg a helyét, fõleg, úgy, hogy a magyar verziót még nem láthattad...

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

NEXUS6
Jó kis sorozat ez a Gótik, csak a klasszikus RPG-s bandázás hiányzik belõle. Mert viszont az NPC-k nem oly intelligensek, hogy a questeken, infón, skilleken kívül, mást ki lehessen belõllük szedni és csak úgy dumcsizzon velük az ember.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Én mindíg szerettem a Gotichokat. Ez is jó csak ez a horribilis gépigény! És ez még nem is a Crysis <#szomoru1><#szomoru1>
Én mindig szerettem a ghotic sorozatot de ez ilyen gépigényel bukott játék.

"Vicces dolog, hogy kivont karddal közelítve még a saját fajtánk is ellenségnek titulál,..."
Arról nem is beszélve, hogy már az elsõ részben is így mûködött a dolog.

Esrohnoil
"Vicces dolog, hogy kivont karddal közelítve még a saját fajtánk is ellenségnek titulál,..."

Dani! Ugye ezt nem gondoltad komolyan? 😄 Ha kivont karddal közelítesz egy ember felé, szerinted valójában hogy reagálna?

érdekesek a mobok... mint a csernobili állatkert...

köszi 😊
nyomkodtam össze vissza mindent, egyszer ugrott, de akkor buktam is egy küldit, mert valahogy úgy skippelt, hogy többé nem adta be a küldi elõtti kérdést és ezzel fel is hagytam...

psishock
@kartacs
nem az, csak "trendi" mindent a "hit" dolgokhoz, azaz gondolom most pl a "wow" hoz "igazítani". Biztos valakiknek bejön, mint a "lolozás" vagy a hasonlók, másoknak meg nem. Ez már csak így van, minden "divat" cuccal így van.

C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2

psishock
...persze aki "csak" ezért nem akar, vagy símán nem szereti a nyelveket (akár az anyanyelvét beleértve, esetleg azt azért nem 😊 annak nem szóltam, de hiszem, hogy alapvetôen nem rossz. Sôt, véleményem szerint sokkal boldogabb lesz az életünk tôle.

C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2

"A beszélgetéseket nem lehet skippelni, ami alapvetõen nem baj, de ha az elhalálozások miatt esetleg valamit 6x hallgatunk végig, akkor jól jönne."
- lehet skippelni a jobb egrgombbal!!!!!

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

nem tom a cikket vagy a játékot minõsíti-e de csak azon kaptam fel a fejem, hogy a "farmolás" az mióta warcraftos kifejezés?... na mind1

\"How can it be, that you cannot see, what they are doing with thee spending your time, living your life inside their machines there is one empty file, it is me\"

psishock
@vax

szerintem (ha másért már nem is) de az ilyen, és hasonló tipusú jákékokért már érdemes megtanulni angolul, hogy "eredetiben" élvezhesse az ember.

psishock
ööö... alapvetôen ebbôl a leírásból igen rossz véleménnyel lennék a játékról... létezik, hogy az elsô 2 rész (+kiegek) legendája után ennyire elrontották volna a 3.-at? Siralmas, éppen hogy ettôl a játéktól vártam volna nem sablonos beszélgetéseket (nagyon dicsérték a fejlesztôk az új rendszerüket) és viszonylag jól megoldott harcrendszert, miért kellett egy síma "leftclick-nyomogatós" rendszerre visszaesni...

Ha valaki tud választ adni megköszönném. Állítólag ki lesz adva magyarúl is. Kb. mikor? A másik. A magyarítást az angol verziójú "Collector E."-re rá lehet majd esetleg tenni? Köszi a választ.

← ElőzőOldal 2 / 2