Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2, nem tudsz angolul, ahogy a szignódat elnézem.
3, ne vedd személyeskedésnek, de remélem hamar felnõsz, és lesz egy normális családod.
A gothic 1-2 jó volt, lássuk a hármast 😊
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
"Nwn2-t még épphogy csak próbáltam"
Hogyan, amikor még meg sem jelent? <#conf>#conf><#fejvakaras>#fejvakaras>
\"There is no sweet kingdom of heaven, full of flowers and green landscapes. No god will welcome you with open arms, like a father who forgives all your sins. \"
KILL GOD KILL YOUR MOM & DAD KILL YOURSELF
Másik - A radeon 7800 as kártyát mi gyártyja mert ott szerepel a minimum konfig közt az írásodban 😄 ?
Na azert tudnek en sorolni nehanyat...
Hogy csak a Far Cry-t emlitsem, vagy a Spellforce-ot, de a Settlers es Anno sorozatok is tölük vannak. Kevesbe ismertek talan az Arx Fatalis, Restricted Area.
Igaz olyasmit is vetkeztek, mint a Medicopter vagy az Autobahnpolizei es a sok Football Manager, de azert tudnak azok nem is keveset.
Lol!
Tudod, NEM én írtam cikket róla. 😄
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Screenshotolni pedig tudom, hogy lehet, de se a kézikönyvben nincs benne, se fórumokon nem leltem megoldást. Imho lehet olyan progi, amivel kintrõl lehet csinálni, de az én verziómból még alt-tabolni sem lehet, úgyhogy két programot kipróbáltam, azokkal az intróból még tudtam, de a menübõl és a játékból már nem mentett. Gondolom átkonfigolja a bill kiosztást vagy valami ilyesmi lehet. Ennél mondjuk jobban idegesített, mikor elfelejtettem fél óráig menteni és meghaltam.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Van tapasztalatom viszont arról, hogy máshol mi megy, sorolhatnék neveket is... néhányan ledöbbenének.
Ha itt nincs ilyesmi az remek :-)
Amúgy még talán használ is, hogy ilyen képek kerültek fel, mert szembesít bennünket RPG fanokat azzal, hogy mit ígértek és milyen lett a végeredmény.
Én még várok fél évet azt hiszem, mert ez így eléggé lelombozó :-(
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Egyébként a WoW:BC-ig valószínûleg vagy ezzel vagy a Nwn2-vel tolom még egy kicsit teszt után is, még nem tudom melyik lesz. Nwn2-t még épphogy csak próbáltam, az igazi RPG fanoknak az jobban bejön majd szerintem.
Jah és sosem cheatelek! Kikérem magamnak!
Nyilván nem vittem végig, mert jövõ hónapban mit kezdtetek volna egy gothic 3 cikkel 😊
min 1 giga ram??? hol élünk wazzze......
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ilyen a VÉGLEGES játék valójában és nem olyan mint a fenti képeken:
KATT
Hm, azt hiszem a cikk írójának nem ártana egy értelmezõ szótár. Valószínûleg a királyság nem azzal töltötte ideje nagy részét, hogy eldöntse, elveszti-e a háborút, vagy sem.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Az angol fordítást meg mielõtt elkezded dícsérni esetleg nézz bele! Nem akarom bántani, de halovány lett. Én többre tartom jelen esetben a magyar nyelvû hivatalos honosítást, lévén tudjuk, hogy kik csinálják, s bizony van amire már eddig is büszkék lehetnek. Tehát a kijelentésed a tárgyi játékban nagyon nem állja meg a helyét, fõleg, úgy, hogy a magyar verziót még nem láthattad...
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Arról nem is beszélve, hogy már az elsõ részben is így mûködött a dolog.
Dani! Ugye ezt nem gondoltad komolyan? 😄 Ha kivont karddal közelítesz egy ember felé, szerinted valójában hogy reagálna?
nyomkodtam össze vissza mindent, egyszer ugrott, de akkor buktam is egy küldit, mert valahogy úgy skippelt, hogy többé nem adta be a küldi elõtti kérdést és ezzel fel is hagytam...
nem az, csak "trendi" mindent a "hit" dolgokhoz, azaz gondolom most pl a "wow" hoz "igazítani". Biztos valakiknek bejön, mint a "lolozás" vagy a hasonlók, másoknak meg nem. Ez már csak így van, minden "divat" cuccal így van.
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
- lehet skippelni a jobb egrgombbal!!!!!
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
\"How can it be, that you cannot see, what they are doing with thee spending your time, living your life inside their machines there is one empty file, it is me\"
szerintem (ha másért már nem is) de az ilyen, és hasonló tipusú jákékokért már érdemes megtanulni angolul, hogy "eredetiben" élvezhesse az ember.