91
-
Indigo #49 Hát ez elég közhelyes...
Egyébként az nem haladás, hogy egy nyavajás program nem tudja tisztességesen kezelni az erőforrásokat, és neked emiatt a pazarlás miatt kell gépet bővítened. -
avman #48 ettől függetlenül hozzávághatna valaki a cikkíróhoz egy értelmező kéziszótárt meg egy nyelvhelyesség könyvet. lehetőleg úgy a nyak fölé, hogy röpke pillantást is vessen beléjük. -
sanyiiiii #47 "A főváros ostroma közben a király eltűnt, azt mondják ő is elesett, de a testét sosem találták meg." Ez mi hát a király nem ott van a videóban a mágusokkal amikor csinálják a védőburkot???? -
heyman8909 #46 a min 1 giga rem nem tetszik, de ez van, haladni kell a korral... -
#45 A cikk írója sokkal jobban képben van a játékkal, mint te magával a fórumozással.
5 hsz... ez nem a chat, ez a sok fontos gondolat nem fért volna el 1-ben? -költői kérdés nem kell válaszolni. -
xardas231 #44 jaj ne szint állítás -
xardas231 #43 öööööö
SOHA ne gyurjatok elsodlegesként alkémiára
SOHA
sokszor végig vittem a gothic 1-2-t ez leg jelentéktelenebb skill
-
xardas231 #42 Mellesleg mintha a cikk írója nem teljesen ismerné a dolgokat.
És megbeszélhetne tanulni magyarul. -
xardas231 #41 :P
-
xardas231 #40 Öhm a gépigény videokari terén kisseb.
ugyanis az ajánlot az x1600pro vagy 6800 -tol van!!!!!!!!!!!!!!!
és amd-intel tökéletesen elég egybe mérni őket hivatalos oldalukon is így van.
-
irkab1rka #39 1, muhahah, nem értesz a számitástechnikához ha azt mondod, hogy az xp 2G ramnál nem kezel többet.
2, nem tudsz angolul, ahogy a szignódat elnézem.
3, ne vedd személyeskedésnek, de remélem hamar felnősz, és lesz egy normális családod.
A gothic 1-2 jó volt, lássuk a hármast :) -
aDannyBoy #38 egy lawful evil drow lányom van :) -
Kurosora #37 off:
"Nwn2-t még épphogy csak próbáltam"
Hogyan, amikor még meg sem jelent? -
#36 Az Xp maximum 2gb ramot kezel az felett parasztvakítás... -
#35 F1 -el tudsz snapshotot csinálni , bár nekem megfelelt a print screen gomb mint külső program :D .
Másik - A radeon 7800 as kártyát mi gyártyja mert ott szerepel a minimum konfig közt az írásodban :D ?
-
#34 "Németország inkább befogadója a játékiparnak, nem sok nagynevű művel büszkélkedhetnek."
Na azert tudnek en sorolni nehanyat...
Hogy csak a Far Cry-t emlitsem, vagy a Spellforce-ot, de a Settlers es Anno sorozatok is tölük vannak. Kevesbe ismertek talan az Arx Fatalis, Restricted Area.
Igaz olyasmit is vetkeztek, mint a Medicopter vagy az Autobahnpolizei es a sok Football Manager, de azert tudnak azok nem is keveset. -
#33 "Akkor meg mit vádaskodsz itt, ha te még egyáltalán nem játszottál vele?"
Lol!
Tudod, NEM én írtam cikket róla. :D -
aDannyBoy #32 Ja ha valaki próbálta SLI-be kötött 7900+ és 4 giga ram, szóljon már hogy ott mit tapasztalt -
aDannyBoy #31 Akkor meg mit vádaskodsz itt, ha te még egyáltalán nem játszottál vele?
Screenshotolni pedig tudom, hogy lehet, de se a kézikönyvben nincs benne, se fórumokon nem leltem megoldást. Imho lehet olyan progi, amivel kintről lehet csinálni, de az én verziómból még alt-tabolni sem lehet, úgyhogy két programot kipróbáltam, azokkal az intróból még tudtam, de a menüből és a játékból már nem mentett. Gondolom átkonfigolja a bill kiosztást vagy valami ilyesmi lehet. Ennél mondjuk jobban idegesített, mikor elfelejtettem fél óráig menteni és meghaltam. -
#30 Én is maximum a kiegjével együtt fogom megvenni, mint ahogy a 2. résznél is tettem. -
#29 Sehol sem írtam, hogy használnál cheat-et, ha ez jött le belőle, akkor elnézést.
Van tapasztalatom viszont arról, hogy máshol mi megy, sorolhatnék neveket is... néhányan ledöbbenének.
Ha itt nincs ilyesmi az remek :-)
Amúgy még talán használ is, hogy ilyen képek kerültek fel, mert szembesít bennünket RPG fanokat azzal, hogy mit ígértek és milyen lett a végeredmény.
Én még várok fél évet azt hiszem, mert ez így eléggé lelombozó :-(
-
aDannyBoy #28 A Gothic 3 éppen azt baszta el, hogy az újságírói változat az első aranymasterből lett, ami még hulladékabb volt, a jowood ott mentegetőzik minden fórumán, hogy már kijavították a hibákat... persze :)
Egyébként a WoW:BC-ig valószínűleg vagy ezzel vagy a Nwn2-vel tolom még egy kicsit teszt után is, még nem tudom melyik lesz. Nwn2-t még épphogy csak próbáltam, az igazi RPG fanoknak az jobban bejön majd szerintem.
Jah és sosem cheatelek! Kikérem magamnak! -
#27 Mondjuk nekem még nincs meg a játék, de a G3 topicban néhány embernél láttam saját készítésű képet. Mégsem lehet olyan nehéz dolog screenshotot menteni. :) -
#26 És az nehéz lett volna h. legalább a kész játékból linkelsz képeket? Mert sajna ezek nem a végleges állapotot tükrözik. -
aDannyBoy #25 Nem enged a game screenshotolni külső progival, belső elméletileg van, mert van snapshot alkönyvtár, de az istennel nem tudtam rávenni h csináljon is képet.
Nyilván nem vittem végig, mert jövő hónapban mit kezdtetek volna egy gothic 3 cikkel :) -
qtpman #21 MINE MUTTER!!!!!!!
min 1 giga ram??? hol élünk wazzze...... -
#20 Sajnos jó eséllyel igazad lehet... ezek a képek a neten keringő ilyen olyan fázisokból származnak. A végleges kép ennél sokkal rútabb. -
#18 Nézzétek meg a képeket. Szerintetek is így néz ki a játék?
Ilyen a VÉGLEGES játék valójában és nem olyan mint a fenti képeken:
KATT -
JeD #17 "Hosszas vívódás után Myrtana, az emberek királysága végül elveszítette a háborút a támadó orkok ellen."
Hm, azt hiszem a cikk írójának nem ártana egy értelmező szótár. Valószínűleg a királyság nem azzal töltötte ideje nagy részét, hogy eldöntse, elveszti-e a háborút, vagy sem. -
#16 A cikk jópár dolopra rávilágít, s van amit nem szabad tagadni, mégpedig a bugosságot és az irdatlan gépigényt. Azonban olvasva a sorokat néhol olyan érzésem volt, mintha a cikk írója nem kifejezetten ismerné az előző részeket, ami önmagában nem gond, de így néhány dolog elég érdekes színezet kap azok számára akik játszottak a korábbi részekkel, s ezt esetleg nem látták. Összessgében a cikk azért jó lett. Köszi. -
#15 Khm-Khm! Itt az eredeti német...
Az angol fordítást meg mielőtt elkezded dícsérni esetleg nézz bele! Nem akarom bántani, de halovány lett. Én többre tartom jelen esetben a magyar nyelvű hivatalos honosítást, lévén tudjuk, hogy kik csinálják, s bizony van amire már eddig is büszkék lehetnek. Tehát a kijelentésed a tárgyi játékban nagyon nem állja meg a helyét, főleg, úgy, hogy a magyar verziót még nem láthattad... -
#14 Jó kis sorozat ez a Gótik, csak a klasszikus RPG-s bandázás hiányzik belőle. Mert viszont az NPC-k nem oly intelligensek, hogy a questeken, infón, skilleken kívül, mást ki lehessen belőllük szedni és csak úgy dumcsizzon velük az ember. -
Szalámi #13 Én mindíg szerettem a Gotichokat. Ez is jó csak ez a horribilis gépigény! És ez még nem is a Crysis -
Dévids #12 Én mindig szerettem a ghotic sorozatot de ez ilyen gépigényel bukott játék. -
Laacaa #11 "Vicces dolog, hogy kivont karddal közelítve még a saját fajtánk is ellenségnek titulál,..."
Arról nem is beszélve, hogy már az első részben is így működött a dolog. -
#10 "Vicces dolog, hogy kivont karddal közelítve még a saját fajtánk is ellenségnek titulál,..."
Dani! Ugye ezt nem gondoltad komolyan? :D Ha kivont karddal közelítesz egy ember felé, szerinted valójában hogy reagálna? -
Loverman #9 érdekesek a mobok... mint a csernobili állatkert... -
aDannyBoy #8 köszi :)
nyomkodtam össze vissza mindent, egyszer ugrott, de akkor buktam is egy küldit, mert valahogy úgy skippelt, hogy többé nem adta be a küldi előtti kérdést és ezzel fel is hagytam... -
#7 @kartacs
nem az, csak "trendi" mindent a "hit" dolgokhoz, azaz gondolom most pl a "wow" hoz "igazítani". Biztos valakiknek bejön, mint a "lolozás" vagy a hasonlók, másoknak meg nem. Ez már csak így van, minden "divat" cuccal így van. -
#6 ...persze aki "csak" ezért nem akar, vagy símán nem szereti a nyelveket (akár az anyanyelvét beleértve, esetleg azt azért nem :) annak nem szóltam, de hiszem, hogy alapvetően nem rossz. Sőt, véleményem szerint sokkal boldogabb lesz az életünk tőle.