The Settlers VI
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok!
leszdtem a fix-et, a két dll-t bemásoltam, nem bin-ben lévõ exe-t indítom, de a run time errort megkapom így is.
help!?
leszdtem a fix-et, a két dll-t bemásoltam, nem bin-ben lévõ exe-t indítom, de a run time errort megkapom így is.
help!?
Valaki HELP PLS
Kérlek segítsetek abban hogy a 11. pályán mit kell csinálni.
Azt értem hogy a kõfalat kõrbe felkell húzni a város körül, de a másik csóka aki valamilyen tornát tartana annak mit kell adni?
A népem meggyógyítottam mert úgy kezdõdõtt hogy betegek voltak.....
Azt értem hogy a kõfalat kõrbe felkell húzni a város körül, de a másik csóka aki valamilyen tornát tartana annak mit kell adni?
nálam is jelentkezik ez a probláma
1.FC Köln! FC Bayern München! VFL Osnabrück!
off: miért van ha az ember ebbe a topicba bejön mindig kér jelszót valami képfeltöltõ cucc, vagy csak én tapasztalom és nálam a hiba?
Akkor kell odamenni, ha jó nagy sereged van már, és kõfalat is építhetsz a halászterület védelmére. De ídõvel amúgy is elfogy a piros serege.
Sziasztok!
Hogy lehet gazdaggá tenni egy épületet? A négycsillagosról akarom továbbléptetni a hõsöm, de nemtom, hogy azzal mit kell csinálni.
Légyszi segítsetek!
Hogy lehet gazdaggá tenni egy épületet? A négycsillagosról akarom továbbléptetni a hõsöm, de nemtom, hogy azzal mit kell csinálni.
Légyszi segítsetek!
Hy Warton!
Ha jól emlékszem akkor 4 feladatból 3-at kell neked megnyerni...
Azt tanácsolom hogy a ruhával ne foglalkozz ,hanem hagyd a fenébe és helyette kezd el a halas cuccot...
Már akkor amikor elindul a ruhás feladat már akkor kezd el a halat horgászni , mert arra a területre még nem kezd el nyomulni ilyenkor a nõci....
Ha jól emlékszem akkor 4 feladatból 3-at kell neked megnyerni...
Azt tanácsolom hogy a ruhával ne foglalkozz ,hanem hagyd a fenébe és helyette kezd el a halas cuccot...
Már akkor amikor elindul a ruhás feladat már akkor kezd el a halat horgászni , mert arra a területre még nem kezd el nyomulni ilyenkor a nõci....
Kicsit elakadtam a 8. pályán, ahol a nagyinak kell adni mindenféle szart.
A 300 aranyat még le tudom neki szállítani, de ruhával már problémáim vannak. A halas területet meg szinte képtelen vagyok megtartani. Elfoglalom, de olyan hadsereget küld a piros herceg, amit képtelen vagyok legyõzni. Van valakinek tippje, hogy melyik hõssel kéne nyomulni?
A 300 aranyat még le tudom neki szállítani, de ruhával már problémáim vannak. A halas területet meg szinte képtelen vagyok megtartani. Elfoglalom, de olyan hadsereget küld a piros herceg, amit képtelen vagyok legyõzni. Van valakinek tippje, hogy melyik hõssel kéne nyomulni?
Sziasztok!
Ennyire amatõr legyek 😄 Rájöttem télen kell át menni a szigetre
Sziasztok 15. pálya hogyan tudok átjutni a szigetre a két kincsért? NEm tudok rájönni. Ha megtámadom a pirosakat vége a játéknak 😞
Amikor elindítom a játékot, akkor elkezd letölteni valami patchet de 61%nál megáll mi lehet a gond?
\"Inkább hős egy pillanatig,mint rabszolga egy életen át!\"
Az lenne a kérdésem, hogy neten jól játszható-e a játék? Élményben jó-e, stb. Elõre is köszi!
\"Inkább hős egy pillanatig,mint rabszolga egy életen át!\"
A www.magyaritasok.hu oldalon van, h karácsonyra lehet akkorra jelenik meg magyarul a gém. Nagyon kevés játék van ami megvan eredetiben. Ez a játék máshogy van meg.
Hol olvastad, h magyarul is lesz?
Én voltam az 576-ban már párszor érte, de azt mondták valószínûleg magyarosítják, akkor ez igaz..
Én szerintem inkább várok akkor a magyar megjelenésre.
Te megveszed elõbb?
Amúgy meg láttam pcdome online boltjában elõvételben 6990-et írnak rá árnak, de nemtom, ez igaz-e..
Én voltam az 576-ban már párszor érte, de azt mondták valószínûleg magyarosítják, akkor ez igaz..
Én szerintem inkább várok akkor a magyar megjelenésre.
Te megveszed elõbb?
Amúgy meg láttam pcdome online boltjában elõvételben 6990-et írnak rá árnak, de nemtom, ez igaz-e..
Igen azt tudom, csak már nemsokára itt van október vége és még semmi. Magyarul elvileg meg karácsonyra várható. De az októberi megjelenésrõl egyik játék oldalon sem olvastam, sõt még nem is híresztelik. De viszont már meg kellett, h jelenjen mert kiadták az 1.1es patcht. szal... na mind1
Várok...
Várok...
Hali Skacok!!
15. pályán... azt hogy kell megoldani, hogy... szóval úgy kezdõdik a pálya, hogy az ellenség kastélyában vagyok, és mindenki rám vadászik, de vhogy el kéne jutnom a saját kastélyomba?! Mert a kapukon nem tudok kimenni... thx a segítséget!
15. pályán... azt hogy kell megoldani, hogy... szóval úgy kezdõdik a pálya, hogy az ellenség kastélyában vagyok, és mindenki rám vadászik, de vhogy el kéne jutnom a saját kastélyomba?! Mert a kapukon nem tudok kimenni... thx a segítséget!
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Szia ChrisTucker!Elméletileg még ebben a hónapban megjelenik ha hinni lehet a cdgalaxisnak de elõ is rendelheted. Várható ára 9990 HUF.
derildee esetleg olvass vissza és rájösz hogy valószínûleg az asztalra kitett ikonnal indtottad a játékot ami aztán szépen telepítette a patchet. Sorozatszámot nem fogsz kapni mivel egyrészt még nem jelent meg, másrészt ki az az ütõdött aki kiadja a sorozatszámát amiért ennyi pénzt kiadott. Jelenleg csak egy megoldás van a számodra és az az újratelepítés.
derildee esetleg olvass vissza és rájösz hogy valószínûleg az asztalra kitett ikonnal indtottad a játékot ami aztán szépen telepítette a patchet. Sorozatszámot nem fogsz kapni mivel egyrészt még nem jelent meg, másrészt ki az az ütõdött aki kiadja a sorozatszámát amiért ennyi pénzt kiadott. Jelenleg csak egy megoldás van a számodra és az az újratelepítés.
A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!
hoi,
itt szívok a settlers-el már 1 ideje<#buck>#buck>nem tudná valaki megmondani a sorozatszámot, nagyon megköszönném
itt szívok a settlers-el már 1 ideje<#buck>#buck>nem tudná valaki megmondani a sorozatszámot, nagyon megköszönném
Hello!
Valaki tudja, h mikor fog megjelenni a játék eredetiben a boltok polcain? vagy ha már megjelent akkor hol lehet megvenni?
Valaki tudja, h mikor fog megjelenni a játék eredetiben a boltok polcain? vagy ha már megjelent akkor hol lehet megvenni?
Elõször elindult de másodszor már nem indul.Nincs creck hozzá?
Köszi megpróbálom<#worship>#worship>
Újrarakod, majd nem az asztalról indítod el a játékot, hanem az intézõbõl... És úgy jó lesz! 😉
Hello
Lenne 1 problémám nem tudom elinditani a The Settlers: Rise of an Empire .Felrakom elinditom és mindjárt felmegy a patch rá utánna meg valami kódot kér nincs valami creck hozzá?
Lenne 1 problémám nem tudom elinditani a The Settlers: Rise of an Empire .Felrakom elinditom és mindjárt felmegy a patch rá utánna meg valami kódot kér nincs valami creck hozzá?
Nah véégre megcsináltam a 13. pályát! A 14.-be csak belenéztem, de nagyon brutálnak tûûnik! 😊 Benne a közepébe, ááh! 😊 Kééész! 😄
felmaszok a falra a katonákkal megjelenik egy kosár és semmi meghalok utána 😞
Csinálhatsz.
A katonákkal ki lehet nyitni belülrõl a kaput.
15. pálya legeleje mikor beszorulok az ellenség erõdjébe onnan hogy lehet kijönni? nem tudok Catapultot lopni (mert nincs,) hogy kijussak mindig megölnek a kis genyok
16.
Nekem tetszik hogy régiókat kell elfoglalni, a középkorban is egy-egy vár birtoklása egy-egy terület birtoklását jelentette. A árukkal való kereskedelem is jó lett sztem., viszont van sok kisebb dolog ami hiányzik illetve nem jó. pl. kár hogy elég a gyõzelemhez az hogy lerombolom az ellenfél raktárát; hiányzik a malom és a hajózás; a fesztiválon kívül kellene vmi. más is az emberek és a király szórakoztatására. Most hírtelen más nem jut eszembe , összességében 5-bõl 4 csillagot adnék a játékra. Most kezdem majd el egyébként a 14. pályát. Hány pálya van egyébként?
Anno a serf.exe -vel órákon keresztül eljátszottam, pedig ott tényleg minden pálya ugyanúgy nézett ki és mégsem untam meg. Sõt még néha ma is beizzítom, ha olyanom van.
Ami nem tetszik a Settlers6-ban, hogy nem területet foglalunk el, hanem régiókat. Sokkal jobban tetszett a régiben az, hogy minden apró négyzetcentiméterért meg kell szenvedni. Most meg egy outpost építésével enyém az egész régió.
Ami nem tetszik a Settlers6-ban, hogy nem területet foglalunk el, hanem régiókat. Sokkal jobban tetszett a régiben az, hogy minden apró négyzetcentiméterért meg kell szenvedni. Most meg egy outpost építésével enyém az egész régió.
Elvileg izgalmassá teszi a játékot ha van egy vonal, egy cselekmény fõszál. Mert valljuk be, végülis minden pálya elég egyforma lenne ha csak növekedni kéne és legyakni az ellenséget. Ezért vannak konkrét feladatok hogy kissé feldobja az egyhangúságot, illetve plussz az hogy az egész kampány gyakorlatilag egy tutorial, tehát apránként tanulhatsz meg dolgokat, és egyre többféle épületet építhetsz.
Itt is építeni kell, javakat megtermelni, és foglalni is kell. 😄
2. pályán vagyok és nemtok ilyeneket csinálni. Ez Settlers? Tudtommal a Settlers arról szólt, hogy építem a házakat és mindenféle javat megtermeltetek és területeket foglalok el. Ehelyett ebben egy nyomorult lovaggal kell mindenfelé menni.
Most egy olyan feladatot adott ki nekem, hogy vegyem körbe fallal a területem. De hát már szinte az egész mappot elfoglaltam. Lehet nem kellett volna. :S
Most egy olyan feladatot adott ki nekem, hogy vegyem körbe fallal a területem. De hát már szinte az egész mappot elfoglaltam. Lehet nem kellett volna. :S
Egy segítõkész ember 😞
Msn-ezni szeretek.
Katonákat nekem már sikerült csinálni. Neki nem lesz gondja késõbb.
Az angol nem tudok szótárt már elõvettem, fordítottam de úgy se ment.
Msn-ezni szeretek.
Katonákat nekem már sikerült csinálni. Neki nem lesz gondja késõbb.
Az angol nem tudok szótárt már elõvettem, fordítottam de úgy se ment.
Csilász fegyverkovácsot és barakot, ha van fegyver a barakban csak rá kell klikkelni és kijönnek a katonák
Hát ha már a második pályán elakadtál, akkor késõbb gondok lesznek...
Ha nem akarsz sokat msn-ezni akkor fogj inkább egy szótárat, a kérések angolul le vannak írva. Persze megvárhatod a magyar változatot is, ha lesz.
Bocs hogy nagybetûvel írtam, nem akartam kiabálni.
Hali.
A MÁSODIK PÁLYÁN VAGYOK ÉS ELAKADTAM OTT HOGY MEGJÖTT A HAJÓ ÉS VAN EGY LOVAS OTT, HOZZÁRENDELTEM KATONÁKAT. NEM TUDOM HOVA TOVÁBB.
jÓ LENNE VALAKIVEL MSN-BE BESZÉLNI RÓLA. KÖSZI
A MÁSODIK PÁLYÁN VAGYOK ÉS ELAKADTAM OTT HOGY MEGJÖTT A HAJÓ ÉS VAN EGY LOVAS OTT, HOZZÁRENDELTEM KATONÁKAT. NEM TUDOM HOVA TOVÁBB.
jÓ LENNE VALAKIVEL MSN-BE BESZÉLNI RÓLA. KÖSZI
Tipli a térkép aljára ott rejtõznek a pirosak 3 Catapult + 10 kõhordó szekér és 5 íjász (5*6) na meg a többi sima katona és simán lenyomod. A lényeg az hogy ne szembõl a kaput lõdd hanem a térkép alja fele lévõ falat kb 1/c és összeomlik. aztán mindenki be 😊 én nem vártam meg az egy órát ameddig védeni kellett a falut mert tök felesleges az ellenfél ugyis csak egy úton jöhet 😊 (viszont mire bejutottam oda a tolvajjal (ellenséges vár) lehet eltelt 1óra 😄 )