1358
a fiúk a bányában még mindig dolgoznak ...
-
s7evcsenko #958 Ciao
Most akkor hogy is van ez a pálya??? Kieg. 5.
Nekem összejöttek a dolgok, ki is vittem őket a kunyhókhoz, de utána kellene még valamit csinálnom, ami nem tudom, hogy mi lehet... :-(
Letelik a 20 perc és vége! -
#957 feltettem a 4 et... és hiába petchelem crackelem ossze vissza akkor se müködik...a gépembe intgerált videokari van az lehet abaj? -
exemboy #956 Tárgytalan...megoldottam. :) -
exemboy #955 Kis segítséget kérek.
15 pályán hogyan jutok be a várba, hogy elkapjam az árulót?
Előre is kösz. -
janik #954 na most akkor hogy kell ezt elinditani???? Nekem a MAGYAR változat van meg és azt irja ki hogy tegyem be a cd-t. ha felrakom a Patch-t akkor is. Szal hogy is kell ???? -
#953 Ez az most mar ok koszonom a segitseget. -
r4pt0r #952 Le kell tiltani hogy a telepesek ne tudjanak elvinni anyagot. De scak azt amit kell. Minimap felett jobbrol a 3. ikon, ott megkeresed pl. a kenyeret, rákatt és lent jobbra sárga ikon. -
#951 Az odaig ok, csak az anyagok nem akarnak ossze jonni 20 perc alatt, mert a telepeseim nem hordanak ki sokkal tobbet mint ami nekik szukseges.Pedog templomba is jaratom oket(:-))meg bulit is csinalok nekik, hogy oruljenek, de ram se xarnak.:)Ojan volt mar, hogy az egyik (peldaul a kenyer) ossze jott vagy a masik, de mind 1 szerre 20 percen belul meg nem. -
r4pt0r #950 Oda kell vinni a herot,majd a kézre katt. Persze ha csak meg van az anyag. -
#949 The Settlers 6 - Rise Of An Empire The Eastern Realm
5. -ik palya Idukum a neve.
Tudna valaki segiteni, hogyan lehet meg oldani a mapot?
Mert mindeg lejar a 20 perc mielott ossze gyujtenem a 3 cuccost.
Hiaba van 1 rakas anyag a raktarba, nem akarjak ki vinni az epuletekhez.
-
#948 Multiba lehet valahogy játszani? ASE? Hamachi? -
#947 #939 -
gadamka #946 hali!
lenne 1 égető kérdésem!
letöltöttem a gémet és van 1 mdf és 1 mds fájlom... de a daemon toolsom nem tudja olvasni... hlp plz! volt viken ilyen gondja már? v3.47es a daemontoolsom. -
#945 oké köszi akkor mégegyszer :P :) -
s7evcsenko #944 Köszönöm szépen!
Erre sosem jöttem volna rá magamtól! ;-)
Üdv. -
#943 15. pályára tipp:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az egyik csapattal rányomsz a kapura, amitől az kinyílik, és ki tudsz menni a lovagoddal. Másik kapunál ugyanígy. Sztem ott is hagyhatod az embereket mert az elején sokba fognak kerülni de nem lesz rájuk szükség. -
s7evcsenko #942 Ciao
A 15. pálya elején mit kell csinálni??
Elvileg ki kellene jutnom a birodalomból, de sehol nem találom a kiutat... :-(
Mindig levadásznak! -
#941 Hali!
Mi ez az új kiegészítő?? -
Coolfire #940 Csak felhúz a gyógynövény gyűjtéssel,így inkább először befejezem az alapot. -
Coolfire #939 Öhm...:
Daemon Tools Pro-val 4.10.0218 még mindig megy... -
Coolfire #938 De megy.Szerinted én akkor hogy játszom vele? -
#937 köszi, csak az a baj ,hogy ez nem megy már a kiegészitővel ( a The eastern Realmmal), szóval a kiegészitőnél ez nme működik :S.
de azért köszi :) -
Coolfire #936 1.Felrakod a Rise of an Empire-t.
2.Letöltöd a miniképet az alábbi linkről.
3.Daemon Toolsban létrehozol egy IDE virtuális meghajtót:eszközök/IDE virtuális meghajtó hozzáadása.
4.Bemountolod a microtages képet.
5.A kinti ikonról indítod,majd hagyod,hogy felpatchelje magát 1.5-re.
6.Felrakod a kieget.Ő is fel fogja magát patchelni 1.5-re.
7.Elindítod amelyik tetszik.
-
#935 na nekem ez egy kicsit zavaros ( több mint vszinűh suta vagyok a dolgohoz :p ), ha nem nagy gond megkérhetnélek, hogy írd le lépésről lépésre, hogy te hogyan indítottad el a kieget?
Előre is köszi. -
Coolfire #934 De jó a kieg annyiból,hogy az időgyorsítást már az alapban is lehet használni. -
Coolfire #933 The Settlers: Rise of an Empire [EURO] No-DVD/Fixed Image #2 -
Coolfire #932 Eztkell használni DT pro 4.10.0218 vIDE meghajtóval.Ezzel fel tuja patchelni magát az alap és a kiegészatő is,és műxik is rendesen. -
janik #931 az mi ??
ha image fájlra gondolsz nekem abbol csak 1 van -
#930 nincs crack, használj miniimage-t -
janik #929 csősztok hagy kérdezem már meg hogy hol van a CRACK meik mappába mert én nem találtam sehol. HELP Meeeee -
Coolfire #928 Nekem is kidobálja magát a microtages kép néha a daemonból,de egy laza restart és már megy is tovább..:) -
#927 Napokig szenvedtem vele hogy elionduljon, de nem ment, majd egyszercsak elindult, végigvittem egy pályát és másnap már megint nem volt jó. -
s7evcsenko #926 Megoldottam! :-) -
s7evcsenko #925 A "ketrec" alatt a börtönt érted?
Nem tudom beküldeni a tolvajt, mert nincs rá lehetőség! :-( -
gematta #924 Kicsit elakadtam a 8.pályán
mivel ostromalkatrészt kellene vinni meg is van 15 darab de nem engedi
elküldeni miért? -
s7evcsenko #923 Miféle ketrec??
Ilyesmivel nem találkoztam!
A tolvajt csak a raktárba és a fegyverkovács műhelyébe tudom beküldeni!
És a kerítést sem tudom lerombolni, amit szintén nem értek, hogy miért nem.... -
#922 Ha megvan az a ketrec amire a nyíl mutat, akkor küldd be a tolvajt. Asszem katonákkal le is kell rombolni a kerítést, de erre nem biztos h szükség van. -
s7evcsenko #921 Bocs...
Erről van szó: The Settlers VI. - Egy birodalom születése... (Rise of an Empire)... -
s7evcsenko #920 Ciao
Valaki járt már "Narfang"-ban??
Hogy kell kiszabadítani a rabot a börtönből??
A tolvajt beküldtem a raktárba, megvan, hogy melyik börtönben van a rab, de utána semmi.... :W :W
Valaki?? :F -
#919 na jó most szedtem le a kieget, hát az nekem se megy már :D :S , valaki eltudta indítani meghajtó lehúzás nélkül?