The Settlers VI

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Horesz mézet is fogsz kapni, ha teljesíted a feladatot, kell majd jelzõtüzet gyújtani északon, utána két medvét meg kell ölni, utána megy a méz szállitmány de vigyázz nem kapsz sok mézet ha megvan 18 sör azonnal küldd el a falunak.

A 13 pályához tudna valaki taktikai tanácsot adni, kivel érdemes csinálni és mit milyen sorrendben ? Nem szabad támadni, csak védeni magam és a szomszéd falukat ?

Horesz ha jól emlékszem a pályán kell keress bírkákat minnél hamarabb, hozzájuk kell menni a hõsell, hogy elinduljanak a szövetséges falu karámjaiba. Ha 10 bárány már a karámban van tovább fogsz tudni lépni, úgy emlékszem ez fontosa volt ebben a küldetésben.

HoReSz1975
grófnak sem tudok elõre lépni, mert mézet sem tudok termelni, ebbõl adódik, hogy hiányzik a sör az elõre lépéshez <#wow3>

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

HoReSz1975
az már megvolt, csak a k*b****tt búza kellene, de a két falu közül egyik sem ad el olyat, csak követ és bárányt <#confused>

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

majda leboltolsz az 1ik faluval és kapsz buzát, a hösöddel keress birkákat és azokat tereld vissza a helyükre , mert megszöktek az 1ik falubol .<#hawaii>
HoReSz1975
Srácok elakadtam a 6. küldetésnél, ahol mindig tél van...

A szomszéd falu kenyeret kér tõlem, de télen nem terem a búza, akkor ezt hogy oldottátok meg ? Se méz, se hal ?

HoReSz1975
már jó lett, egy másik cracktõl <#vigyor2>

HoReSz1975
letöltöttem egy crack -et hozzá...

Szia! Ez a probléma a játék crackelt verziójánál fordul elõ... Melyik verziót telepítetted fel?
BTW van itt valaki, akinek megvan a játék eredetiben és szeretne 2v2-ket játszani?
Horesz az általad posztolt hibaüzenetet a hivatalos fórumon a crackelt verzió velejárójának titulálják...

"UBI_Thom confirmed it once again. This error is going hand in hand with the cracked version of the game. Blue Byte assured him that."
HoReSz1975

Ezzel a hibával dob ki a játék, ha el akarom indítani, vagy a grafikán akarok állitani.

Mi a franc ez <#confused>

HoReSz1975
Nekem tetszik a gamma, magyarításom is van hozzá...

Sokkal jobb, mint az Empire Earth 3.

HEllo!

Elakadtam a 3. pályán. Azt mondja az öreg, hogy szügségük van kardokra és hogy vehetek tõle vasat, de semmilyen raktárban nincsen és máshonnan meg nem tudok szerezni. Honnan szerezzem a vasat?
Én már végigjátszottam, de sajnos nem emlékszem pontosan erre a küldire.Nem írja le konkrétabban a küldetést?Szívesen segítenék!

Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...

Hali!

Most kezdtem a játékot és a fórum elején olvastam, hogy valaki már szívott a második pályával, ahol sót kell venni.

Na jó, de mennyit?

Én csak veszem, veszem, az egyre drágább, és semmi.

Ötlet?
Hali!

Én nem tudom, mostmár ott tartok, hogy mindig lefagy a játék :S
DonPapa
üdv mindenkinek

azt kérdezném kell-e valami tutiság hogy elinduljon a game a vista alatt ?

ha lehetne pm-ben a tippeket

thx mindenkinek

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

Sikerült leszedni, feltelepítettem a játékot, és a mellé adott Patch-el patcheltem. Viszont... Amikor kampányra nyomok, vagy sima játékot akarok indítani akkor ezt írja:
Runtime error!

Program D:\Program File\Ubis...

R6002
- floating point support not loaded

Mit tegyek vele, hogy mûködjön?
Honnan tudom leszedni?
Boxer HUN
Daemon Tools Pro 4.10.0215

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Hali!

Letöltöttem a játékot egy oldalról, de amikor kitömörítem és berakom Deamon Toolsba, akkor üres DVD-nek ismeli fel a program. mit kell tennem, hogy mûködjön a játék?
shift + egérgörgö
Sziasztok!

Ha a településem köré falat állítok, hogyan lehet forgatni a kaput az építésnél?

gabo91
Köszi szépen!

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Üdv Mkinek! Szívesen kipróbálnám hálóban...Profik kíméljenek jeligére várom a hasonló elképzeléssel bíró játékosok leveleit a [email protected] címre...
1.3 Patch-hez van valakinek Crack-je?
Ombika
Ezer koszonet! <#eljen><#worship>

Itt a magyarítás rapidon ha érdekel valakit! 😊
THX érte Palcso-nak ,aki kioperálta!

http://rapidshare.com/files/76363067/settlers6_magyaritas.rar.html

Enosh Chan
El kell kapni azt a baropasast amikor megy szedni penzt, vagy nem tudom, nem emlekszempontosan 😊

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

Pharaoh
Ne, tudom itt van-e, de van olyan pálya, ahol az ellenségnek végig kõfala van, de egy részen fa, ahova csak akkor lehet eljutni, ha befagy a fojó. Télen elmész ode és felgyújtod a kerítést és bent is vagy.

gabo91
II. Valaki legyen olyan kedves és válaszóljon az üzenetemre. Köszönöm elõre is!

Elakadtam az 5. pályán. Felderitettem az egész mapot már, aki ellenség ahoz nem jutok be mert kõfala van. A másik kettõnek fa fala van de nem engednek be és meg se tudom támadni?
Faladat valami olyasmi hogy deritsem fel õket.

Mit kell itt csinálni?

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

gabo91
#772 pls

Már nem aktuális

http://csiri.blog.hu

Sziasztok
Már Idegroncs vagyok ettõl a játéktól. Rosszabb a helyzet mint a Bioshocknal! Helyzet a következõ. Játék elfut minden tökéletes és mikor pl MISSIO-t akarok csinálni KILÉP a játékból és "floating point support not loaded" szöveggel magyarázza mindezt...
LENT OVLASTAM A SRÁCNÁL, HOGY EZ VOLT A GONDJA és nem igazán világos, hogy hogyan oldotta meg... Vki könyörgöm mondja már meg mit?hova?merre?hányszor? mert már idegroncs vagyok...Segítségnek nagyon örülnék..

Köszi

http://csiri.blog.hu

Mint régi settlers-es, azért most már 10-12 pálya után van egy összképem a játékról.
Nos, nagyon jó, gyönyörû meg a szokásos formula: ez termeli azt, amit amaz felhasznál ahhoz, amihez egéybként még az is kell, amit meg amaz termel, stb stb... minden mindennel öszefügg.
Csak miért lett ez a játék ennyire marketplace központú? ki nem xarja le a marketplace-t? Jó kis S4-ben lehetett anno ilyen raktárakat csinálni, és a hülye settler nem ment el a világ végére cuccokért, hanem ha taktikus voltál, pl. egy fegyverkészítõ mellé tettél egy tárolót, amiben csak fegyver tárolását engedted, amellé a barakkot, és kész volt a "katonai" pályrész, ahol k..va gyorsan tudtál a jó allokáció miatt katonát csinálni.
Most meg minden csóri settlersnek elõbb utóbb be kell menni a storehouse-ba, nem lehet ilyen blokkokat kialakítani (illetve nem ilyen értelemben és nem ilyen jól) csak egy nagyjából kör alakú várost csinálsz, megnyúlt karokkal (resources).
Ettõl függetlenül zseniális a játék, gyönyörû, és 80%-ban megmaradt a settlers felállás, csak pont az a 20%... ehh

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

gabo91
Sziasztok.

Elakadtam az 5. pályán. Felderitettem az egész mapot már, aki ellenség ahoz nem jutok be mert kõfala van. A másik kettõnek fa fala van de nem engednek be és meg se tudom támadni?
Faladat valami olyasmi hogy deritsem fel õket.

Mit kell itt csinálni?

Ja nekem is kell a magyar felírat! és akkor elõröl kezdem a játékot :p

gabo91
Hát talán elkellene kérni valakitõl a magyar nyelvi fájlokat...
nekem is jól jönne egy magyarosítás hozzá...

Hali angol verzióhoz van valami magyarosítási lehetõség, vagy csak az, hogy megveszem a magyart?
Tõled kissé nyugatra lesz egy kapu.Ide küld be a katonáidat, ha ráviszed a kapura a kurzort, egy olyan ikon jelenik meg, hogy a katonák nyissák ki a kaput!Ezután spuri északnak!

Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...

Hi all!
Elakadtam a 15-ös pályán, amikor el kell menekülni a várból. Hol a túróban tudok kijutni a falakon kívülre?

Köszi: Limo
Üdv mindenkinek!
Tud valaki megoldást mondani az "rwenginstart" hibára??
thx
Fenrir
Nincs sajna, ne rakd fel a legfrissebb peccset.

A halál csupán a kezdet...

Sziasztok. Tudnátok nekem adni 1 serialt a játékhoz? elõre is köszi
Azóta befejeztem...

Tippet kérek ahhoz a pályához(lehet, hogy az utolsó), amelyiken három ellenséges garrison-t és késõbb a Red Prince Storehouse-át kell elpusztítanom!Van-e valakinek tapasztalata arról, hogy mikor kezd elõször támadni az ellenség?Nekem ugyanis az a gyanúm, hogy akkor, amikor kész lesz a kõfalam!!!
Én viszont túl gyorsan fejeztem be a falat, amikor még nem voltam abban a rangban, hogy íjászokat is tudjak képezni, ezért a maroknyi kezdõcsapatom(+a hozzágyártott lándzsások) hamar elvéreztek.Ha más is ilyet tapasztalt, akkor érdemes elõbb min. a 4.rangig felfejlõdni, legyártani egy nagy sereget plusz ostromgépeket, majd csak ezután bekeríteni a várost.Sajnos a közelben hamar elfogy a kõ, a vasbánya területét lerohanja a túlerõ, a keleti szövetségesem szekerét pedig folyton kifosztották a banditák, akiket az elején még képtelenség legyõzni, annyian vannak.Nagyon szivatós egy pálya...Az elsõ, amiben kikaptam az elsõ próbálkozás során.

Pharaoh
A rangváltó ikonnál jelzi mi kell a következõ szinthez.

Én nagyobb arányban tartok nyilasokat mint kardosokat, hátvégként elég jók. A fejlettségi szintem akár mit csinálok, nem nõ. Kezdem elfoglalni a piros bástyákat, és próbálom megvégeni, vmelyiket két kõfal védi. Az ellenségnek bezzeg van katapultja, én meg nem vagyok elég fejlett, és nem tudom hogy miért.

Kaput ki lehet nyitni belülrõl, a katonákkal.