The Settlers VI
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Horesz ha jól emlékszem a pályán kell keress bírkákat minnél hamarabb, hozzájuk kell menni a hõsell, hogy elinduljanak a szövetséges falu karámjaiba. Ha 10 bárány már a karámban van tovább fogsz tudni lépni, úgy emlékszem ez fontosa volt ebben a küldetésben.
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
A szomszéd falu kenyeret kér tõlem, de télen nem terem a búza, akkor ezt hogy oldottátok meg ? Se méz, se hal ?
"UBI_Thom confirmed it once again. This error is going hand in hand with the cracked version of the game. Blue Byte assured him that."
Ezzel a hibával dob ki a játék, ha el akarom indítani, vagy a grafikán akarok állitani.
Mi a franc ez <#confused>#confused>
Sokkal jobb, mint az Empire Earth 3.
Elakadtam a 3. pályán. Azt mondja az öreg, hogy szügségük van kardokra és hogy vehetek tõle vasat, de semmilyen raktárban nincsen és máshonnan meg nem tudok szerezni. Honnan szerezzem a vasat?
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
Most kezdtem a játékot és a fórum elején olvastam, hogy valaki már szívott a második pályával, ahol sót kell venni.
Na jó, de mennyit?
Én csak veszem, veszem, az egyre drágább, és semmi.
Ötlet?
Én nem tudom, mostmár ott tartok, hogy mindig lefagy a játék :S
azt kérdezném kell-e valami tutiság hogy elinduljon a game a vista alatt ?
ha lehetne pm-ben a tippeket
thx mindenkinek
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
Runtime error!
Program D:\Program File\Ubis...
R6002
- floating point support not loaded
Mit tegyek vele, hogy mûködjön?
Letöltöttem a játékot egy oldalról, de amikor kitömörítem és berakom Deamon Toolsba, akkor üres DVD-nek ismeli fel a program. mit kell tennem, hogy mûködjön a játék?
Ha a településem köré falat állítok, hogyan lehet forgatni a kaput az építésnél?
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
THX érte Palcso-nak ,aki kioperálta!
http://rapidshare.com/files/76363067/settlers6_magyaritas.rar.html
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
Elakadtam az 5. pályán. Felderitettem az egész mapot már, aki ellenség ahoz nem jutok be mert kõfala van. A másik kettõnek fa fala van de nem engednek be és meg se tudom támadni?
Faladat valami olyasmi hogy deritsem fel õket.
Mit kell itt csinálni?
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
http://csiri.blog.hu
Már Idegroncs vagyok ettõl a játéktól. Rosszabb a helyzet mint a Bioshocknal! Helyzet a következõ. Játék elfut minden tökéletes és mikor pl MISSIO-t akarok csinálni KILÉP a játékból és "floating point support not loaded" szöveggel magyarázza mindezt...
LENT OVLASTAM A SRÁCNÁL, HOGY EZ VOLT A GONDJA és nem igazán világos, hogy hogyan oldotta meg... Vki könyörgöm mondja már meg mit?hova?merre?hányszor? mert már idegroncs vagyok...Segítségnek nagyon örülnék..
Köszi
http://csiri.blog.hu
Nos, nagyon jó, gyönyörû meg a szokásos formula: ez termeli azt, amit amaz felhasznál ahhoz, amihez egéybként még az is kell, amit meg amaz termel, stb stb... minden mindennel öszefügg.
Csak miért lett ez a játék ennyire marketplace központú? ki nem xarja le a marketplace-t? Jó kis S4-ben lehetett anno ilyen raktárakat csinálni, és a hülye settler nem ment el a világ végére cuccokért, hanem ha taktikus voltál, pl. egy fegyverkészítõ mellé tettél egy tárolót, amiben csak fegyver tárolását engedted, amellé a barakkot, és kész volt a "katonai" pályrész, ahol k..va gyorsan tudtál a jó allokáció miatt katonát csinálni.
Most meg minden csóri settlersnek elõbb utóbb be kell menni a storehouse-ba, nem lehet ilyen blokkokat kialakítani (illetve nem ilyen értelemben és nem ilyen jól) csak egy nagyjából kör alakú várost csinálsz, megnyúlt karokkal (resources).
Ettõl függetlenül zseniális a játék, gyönyörû, és 80%-ban megmaradt a settlers felállás, csak pont az a 20%... ehh
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Elakadtam az 5. pályán. Felderitettem az egész mapot már, aki ellenség ahoz nem jutok be mert kõfala van. A másik kettõnek fa fala van de nem engednek be és meg se tudom támadni?
Faladat valami olyasmi hogy deritsem fel õket.
Mit kell itt csinálni?
nekem is jól jönne egy magyarosítás hozzá...
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
Elakadtam a 15-ös pályán, amikor el kell menekülni a várból. Hol a túróban tudok kijutni a falakon kívülre?
Köszi: Limo
Tud valaki megoldást mondani az "rwenginstart" hibára??
thx
Én viszont túl gyorsan fejeztem be a falat, amikor még nem voltam abban a rangban, hogy íjászokat is tudjak képezni, ezért a maroknyi kezdõcsapatom(+a hozzágyártott lándzsások) hamar elvéreztek.Ha más is ilyet tapasztalt, akkor érdemes elõbb min. a 4.rangig felfejlõdni, legyártani egy nagy sereget plusz ostromgépeket, majd csak ezután bekeríteni a várost.Sajnos a közelben hamar elfogy a kõ, a vasbánya területét lerohanja a túlerõ, a keleti szövetségesem szekerét pedig folyton kifosztották a banditák, akiket az elején még képtelenség legyõzni, annyian vannak.Nagyon szivatós egy pálya...Az elsõ, amiben kikaptam az elsõ próbálkozás során.