1358
a fiúk a bányában még mindig dolgoznak ...
-
#918 17 -
zso23 #917 Ez a 8 pálya nem olyan sok... :( -
Dosia #916 Van hozzá törés !!Nekem azzal müködik :D -
#915 edit: csak mert akieget addi gnem fogom leszedni amíg nicsnek hozzá maygar nyelvi fájlok :P -
#914 az aalpjátékra gondólsz? -
Ipk18 #913 Magyar nyelvi fájlok???? Először el kéne indítani. Te hogy csináltad? -
#912 majd ha lesznek a kieghez maygar nyelvi fájlok akakor vki légyen oyla kedves és dobjon meg egy üzivel :) -
#911 Melyik miniigamet használod? Nekem nem indul. -
timantes #910 van , elszeded a mini image-t , beteszed DT Pro vIDE driveba és játszol -
zitback #909 sziasztok!
megvan a keleti oldal ADD-ON, és azota nem indul el a jatek! :S eredeti lemezt kér!
van már valami megoldás erre? -
#908 megjelent a keleti addon.
azt hittem később jön ... -
#907 Szia Peti011!
Légyszi árúld el nekem, hogyan sikerűlt ezt a problémát megoldanod, mert nekem is ez a gondom, sak én még nem tudtam megbírkózni vele. Előre is köszi! -
#906 Ez megjelent full magyarul? -
#905 #887 -
i90venom #904 thx
az épületeket hogyan lehet forgatni? A várkapukat egyszerűen nem tom normálisan lerakni az utak fölé. -
#903 építesz bowman vagy swordsman épületeket (nemtom mi a neve), és a házon megjelenik egy gomb. Ha van elég fegyvered a fegyverkovácsoknál akkor hatosával lehet őket csinálni. (ajánlom az íjászokat, sokkal erősebbek a kardosoknál) -
i90venom #902 hi
nekem van egy kis problémám... Most szereztem meg a VI-t, de nem tom hogyan lehet benne katonát csinálni. Eddig csak a II-vel játszottam, jó pár éve :), úgyhogy nem sok tapasztalatom van a settlers-szel, de azt hiszem ott alapból voltak katonák, nem kellett gyártani, vagy ilyesmi...
Tudnátok segíteni?
-
Peti011 #901 Ok megoldottam. De most más a baj. A hang recseg és vizhangzik és a vizhang még jobban recseg. Mi a baj? -
Peti011 #900 Plz help -
Peti011 #899 Hi!
Amikor elinditom a játékot nincs problem. De amikor elinditom a singlplayert akkor hiba üzenet jön be.Ez: -
#898 Köszi, kipróbálom. A patch már fenn van.A másik kettőt megnézem. Mégegyszer köszi. -
#897 Bocsika! Kiváncsi voltam figyelsz-e!!! -
#896 tedd fel a directx-et ami jött a játékkal és vga drivert.
Ha ez sem segít tedd rá a patch-et. (Bár nekem pont a patch miatt lett fekete a víz, de talán nálad nem lesz) -
meril #895 1024 Gb ramod van? Adhatnál kölcsön belőle!:) -
#894 Sziasztok!
Légyszi ha van ötletetek segítsetek.
Feltelepítettem a játékot (kipróbáltam már mindegyik meghajtón a C és a D is - a hiba ugyan az)el is indúl. Szépen lejátsza a videót is az elején és a első tanuló küldetést is. De vagy az első végén már, de a második küldetésben már biztosan jelentkezik a hiba. Vagy részletekben eltűnik az épületem (pl. csak a teteje látszik), vagy eltűnik az épület teljesen vagy nagy fekete foltok lesznek a játékfelületen. Amikor pedig ilyenkor kilépek a játékból, kilépéskor azt írja, hogy hibát észlelt és leáll. A hiba üzenetben az exe file-t jelöli meg, a részletekben pedig egy txt. file-t. Egyszóval játszhatatlan.
(Én video kártya gondra gondolnék, de hát azt most cseréltettem ki (Radeon x 1550).)A RAM-om 1024 Gb.
Van valakinek ötlete???? -
Cefre #893 Már próbáltam ,de azt irja ki hogy nem eredeti a lemez
-
#892 először #878
aztán #885 -
Cefre #891 nem tudna valaki segiteni mit csináljak?
-
perko #890 #780 -
priluki #889 Hi,nincs véletlen magyarositás a játékhoz? -
Cefre #888 Hello
Lenne 1 problémám . hogy lehet elinditani a játékot? Feltelepitem peltatcholom temontools ba bemontolom és semmi . ahaver ugyan igy csinálta neki elindul nem tudna valaki segiteni?
vagy valami crack van hozzá az 1.3 patch hoz? -
#887 SHIFT + görgető -
andris074 #886 Sziasztok!
Egy kérdésem lenne. Hogy lehet elforgatni a kő városkaput? Nekem mindig úgyan úgy teszi le a térképre?
Előre is köszi! -
#885 CloneCD-s verzióhoz van fix (BBLua51.dll) tedd fel ha még nem tetted volna, ez valszeg segít. -
kohl #884 hi! Nekem a következő a problémám!
ezt írja ki mikor elindítoam a játékot és elindítom a campaint!
Runtime Error! R6002 -floating point Support not loaded!
Régebben elindult a játék!
Mi lehet a gond? Please help! játszanék már :d -
#883 #874 -
momle #882 Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem!
A 15.pályán hogyan tudok kijönni az ellenség várából?Nem találok kijáratot,és állandóan megölnek.
Előre is köszi!
-
The Best #881 nekem egyikkelsem ez mitöl van?
-
#880 nekem 4.09-el is müxik -
The Best #879 biztos? remélem és köszönöm szépen