1358
a fiúk a bányában még mindig dolgoznak ...
-
Christian #998 Akkor küld el az aranyat a nagyanyónak (első feladat), mikor már csak 1 perc maradt hátra az időből (kb). Mielőtt lejárt volna az idő, én már csináltam vasércbányát, fegyverkészítőt és barakkot, meg egy zászlóaljnyi sereget, és legyaktam vele a farkasokat nyugaton. Így mikor kész lett az első feladat egyből tudtam sheep-eket venni. Innen van kb 12+ha elküldöd a kémet az enemy raktárába annyi perc időd, ennyi idő alatt simán legyártod az x ruhát, plusz néhány zászlóaljat a harmadik feladathoz. -
#997 hy all
nagyon nem sikerül megnyernem a nagyanyó bizalmát mindig lecsuszok valamelyik kérésének a teljesitéséről
valakinek valami tipp esetleg vagy egy végigjátszás valahol ?
előre is thx -
#996 hy all!
amikor telepíteni akarom az Eastern Realm kiegészítőt, a telepítés megkezdése előtt ezt írja ki:
"Uninstallation information is corrupt. Installation cannot proceed"
gondolom ezelőtt valamit elcsesztem az uninstallnál. Valaki tudna valami megoldást ajánlani hogy hogyan tudnám elejét venni a problémának? -
Tiramon #995 Sziasztok! Segítséget kérnék, mert bár türelmes természet vagyok, de a 10-es pálya megfogott. Már megvan mindenem, Alandrából hercegnőt képeztem, vannak katonáim, katapultom, az ostromlott városnak küldöm a kaját, ruhát, szappant, amit kér, a Crimson csapatait osztom, ahol kell, de a katapulttal le kéne vadásznom az ostromgépeit, ha jól értem a feladatot. Erre képtelen vagyok. Ti hogy csináltátok?
Elöre is köszönöm a választ -
#994 Köszi mindent! Meg vannak a bírkák! Már a 8ason tartok! (Még) Nem kell help, csak közőltem! :)
egyébként meg semmi gond! mindenkivel előfordúlhat, hogy elsiklik vmi felett! Én csak mosolyogtam, hogy mire rá nem jöttél! -
s7evcsenko #993 Tényleg! Bocs!
-
#992 #980 hozzásólásban írtam hogy 6. pálya!
Köszi a segítséget, mindjárt meglesem! -
s7evcsenko #991 [email protected]
Ha elakadnátok, itt elértek! Segítek, ha tudok! -
s7evcsenko #990 Ez a 6. pálya!
A birkák a rózsaszín karámba vándorolnak, nem hozzád!
Mind a tízet meg kell keresned, elszórva vannak 2-3-asával!
Közel kell menni hozzájuk, s elindulnak a rózsaszín területre!! -
s7evcsenko #989 Akkor az nem az 5. pálya!!
Mindjárt megnézem! -
#988 Küldetés neve: Rekkyr!
Már meg van minden szabad területem!
Bírkák nem jöttek neke a karámba, ahogy már írtam! :S
Lehet újra kell kezdenem? -
s7evcsenko #987 Igen, mondjuk, ha kevés a zöld, érdemes spórolni...
Méheket csinálj inkább, a sör jobban fogy!! :-) -
s7evcsenko #986 Nem feltétlen!
Kicsit nő a "morál" ha mindent ehetnek, de elvannak akkor is, ha csak egy fajta kaja van! ;-) -
#985 király, köszi a tippet. megéri akkor búzát termeszteni, nem foglal túl sok helyet? mi a különbség a különböző élelmek között, mindegyikre szükségük van a telepeseknek? -
s7evcsenko #984 Akár lehet 5 búzamező is... nem egyszerre érnek be mind, ezért van az, hogy sírhatnak!
Az 5. pálya az "Drengir" ugye?? Én nem látok olyan feladatot, hogy szerezzek 10 birkát! Amúgy meg nyugatom, és délen van 5-5 birka!
És ha elfoglalod az északi területet, akkor még hozzájutsz 15-höz! ;-) -
#983 De nem tudom hogyan! :S Nem ad feladatot, nem ad semmit! Építettem mindent, már a farkasokat is kinyírbáltam kínomban, de semmi! :D -
#982 öö, egy búzavető épülethez hány búzamező kell? mert van hogy 3 mezőt is raktam már mellé és még mindig sír néha hogy egy embernek nincs búzamezője! -
s7evcsenko #981 Nem emlékszem pontosan, de úgy rémlik, hogy ki kell alakítani a kereskedelmi kapcsolatot mindenképp! -
#980 Megint kell help!
A 6. pályán (csak tél van) teljesítettem az egyik követelést, de a másikat nem tudom, mivel 10bírkát kellene vennem a másik falutól, de azokkal nincs kereskedelmi kapcsolatom! Így venni nem tudok! Járkáltam a pályán és néha kiabál, hogy van egy bírka, építettem is a területre őrtornyot, de nem jönnek be a bírkák a karámba! Pedig van bőven! Vmi ötlet? -
#979 oké köszönöm! kipróbálom! ezer köszönet! -
s7evcsenko #978 Igen, ezt én is benéztem anno! :-)
Meg kell várni, míg tél lesz, és a befagyott folyón megközelítve kell támadni a fakerítést! -
#977 Ha ez az a pálya:
A katonák nem tudnak kőfalat támadni, keresd meg ahol fakerités van és ott tufódsz bemenni. -
#976 Nem tudom mi a gond, de nekem az alap játék 4. küldetése nem sikerál sehogy sem!
Nekem 1 szövetségesem (Brekk falu) van + 1ellenfelem és itt lehet előszőr kémet csinálni!
A kapott Kémmel bementem az ellenség Rakátárába így már én is tudok képezni! De a katonáim nem támadják meg a várfalat, se a kaput! Kémmel próváltam a kapuba megállni, hogy ne csukódjon le és hogy bemehessek a katonákkal, de úgy sem mennek be! És a 30 perc alatt nem tudom kiszabadítani a foglyot, akkor cseszhetem! Eddig mindig csesztem és ezért fordúltam hozzátok! :)
Pls help!
Előre is köszi! -
Coolfire #975 8 -
s7evcsenko #974 Na... megvan...
Falat húztam a bal oldali területek köré, hogy onnan ne érhessen támadás, ezért nem jöttek az elfoglalandó szekerek!!! :-(
Lebontottam, máris elindultak!
Valaki végigvitte már a kiegészítőt?? Hány pálya van összesen??
Most vagyok a 7.-en, tehát ennyi biztos van! :-) -
#973 En alapra celoztam! :) -
s7evcsenko #972 Őszintén szólva, rögtön ott pöcsöltem el az időt, miután a 3 egységet a ponthoz vezényeltem!
Utána valamin elszöszöltem, aztán kezdhettem újra onnan!
Most viszont:
6. pálya... már túl vagyok mindenen, mégsincs vége a pályának!!!
A nagy piros terület ugyan még megvan, de nem tudok bejutni, mert nem enged megtámadni... inaktív a katapultra...
Hogy a rákba fejezzem be a pályát??
Elvileg 3 db szekeret el kellene foglaljak, de nem tudok, mert nem indulnak útra! A vár előtt akkora a tömörülése, hogy nem tud kijönni a szekér... :-(
Remélem nem bug és kezdhetem elöről... :-( -
#971 Ugye jol irtam (mondtam), hogy erdemes sokat menteni?:) -
s7evcsenko #970 Valóban! :-)
De most összeszedtem magam...
Köszi ;-) -
#969 Bocsi kicsit off de máshol nem irnak... Settlers 3 ban :Hogy lehet rávenni a felderitöket h keressenek nekem a bányahejeken aranyat v akármit????
Gondolom itt páran jácottak a régiekkel is ezért gondoltam h ide irok...Bocs...elöre is kösi a válaszokat... -
#968 Nem voltál elég gyors. -
s7evcsenko #967 Nem értem...
Elkezdem lerombolni a katapulttal a falat, erre vége... :-(
Mit csinálok rosszul?? -
s7evcsenko #966 Hm...
Azon agyalok, hogy lehet szintet kellene lépnem???
S máris tudnék építeni?? -
s7evcsenko #965 Megint elakadtam!!! :-(
Még mindig az 5. pálya... Elérek a várfalig, ahol át kéne jutnom!
Megépítem a harci szerkezetek műhelyét, viszont nem tudok faltörő kost gyártani, sőt semmit sem tudok!! Miért nem??
Vagy másképp hogy jutok át a falon??
Nekem is csak az alap magyar, a kieg az nem... :-( -
Coolfire #964 Az alapom az magyar,csak a kieg. nem.Ha ahhoz vannak nyelvi fileaid,azt megköszönöm.:) -
#963 Estere megnezem,de nekme van aszem! -
Coolfire #962 Hát nálunk még nincs...hacsak valaki maszekban nem gyárt egyet. -
#961 Alaphoz van aszem. -
s7evcsenko #960 Köszönöm!
Ehhez nincs még magyarítás?? -
#959 3 osztag katonat kell a korbe vinni, es ajanlom figyelmedbe miutan ez megvan, hogy surun mentsd a jatekot, es legalabb 3-4 kulon file -ba mert lesz meg meglepi es kezdheted elolrol ha nincs rendes mentesed.
Sok sikert.:-)