Szeszélyes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeretném megkeresni a Szeszélyes Évszakok egy régi
adásának végérõl az "Ismered a Kovácsot?" villámtréfát...
1000 helyen kerestem, de sehol sem találtam a videot.
Ha esetleg valakinek megvan, vagy megtalálja, kérem,
linkelje be ide! Köszönöm!
RIP
😞
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Maksa még mindig szerepel, vagy csak az elsõben volt? (Azt láttam, azóta nem érdekel)
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Nézzétek optimistán a világot és tanuljatok meg újra nevetni! Semmi sem tart örökké...
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Godot Dumaszínház!
Abban egyetértek Sephivel, hogy ezek a jelenetek, amiket eljátszanak a Szeszélyesben, már egyáltalán nem viccesek.
azokon aztán lehet röhögni.... .D
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
(pl. akik a fábry-ban szoktak kiállni néha és lökni a rizsát...)
Antal Imre nekem az egyik kevdencem volt mindig is... de ... amit ezek muvelnek totalisan kikeszit.
Az a baj hogy kihalt a magyar humor... mutassatok nekem olyan humoristat akin mostanaba rohogni lehet. En nem tudok rola.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Jó volt újra látni Maksát és Antal Imrét, nem sokat változtak.
És azért azt is lássuk be 2 millióan voltak rá kíváncsiak.Ha bebukik a mûsor, az nem Antal Imre miatt lesz, hanem a szokásos rtl-es secperc alatt összedobált igénytelen, nulla poénoktól.Emiatt nem nézem már évek óta Gálvölgyi-showt sem.
Én mondom régi bohózatokat kéne újra feldolgozni(pl. Rejtõ, Vadnay) vagy keresni tehetséges humoristákat akik hasonlókat tudnak írni.Pl. olyanra gondolok, mint a Tahi-Tóthos fényképész jelenet.Az kezdetnek nem volt rossz, de az a talk-show paródia egy katasztrófa volt.Utálom az olyan jeleneteket amelyek nem szólnak semmirõl, csak a Hahotából olvasott poénokat rakosgatják be egymás után.
Igazán nem akarok megbántani senkit, de szerintem ez az egész már egy kicsit szánalmas. Jóformán az elfekvõbõl rángatják elõ ezt a szerencsétlen, testileg és szellemileg leépült bácsikát, ez már amúgy is kegyetlenség.
Szerencsétlen kis öreg meg nekiáll és mint a gulyáskommunizmus utolsó mohikánja, mondja az õsöreg, méteres szakállú vicceket azzal a lehetetlen ráncos fapofájával. Valahogy mintha nem fogná fel, hogy ez már a 21ik század és nem az 1980-as évek. Elõadásilag: struktúra, az egy nagy nulla, de hát Retek Klub, nincs min csodálkozni. Na mindegy, azért visszajött a Magyar NÉPköztársaságbeli televíziózás aranykorának életérzése a maga monotonitásával. Szegény öreg bácsika meg a maga nemlétezõ arcjátékával és mechanikus mozgásával már David Hasselhoff-i szintre emeli a gépiességet. Mondjuk õ ilyen volt pályája csúcsán is...
Végszóként csak ennyit: Tudni kell az embernek, hogy mikor kell visszalépni...
Még egyszer mondom: ez egy személytelen kritika, nem szeretném megbántani Antal Imre és/vagy a Szesélyes rajongóit
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
Antal Imre és a viccelõdõ indexesek teljesen más társaságból kerül ki. Elõbbi egy lejáratott, kissé megöregedett, de népszeru humorista, utóbbiak pedig fiatalok, akik hasonlóan gyenge poénokkal bírnak, de sosem lesznek igazán népszeruek.
Eleve az Index, mint márka tudja magát az interneten úgy eladni, hogy bizonyos emberek egyetértsenek vele. Ennek alapja nincs, tartalom nincs mögötte.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Azért Tahi-Tóth, Forgách Gábor jó volt. Antal Imrét is szerepeltethetnék többször, meg régi kabaré szerzõk mûveit kéne inkább feldolgozni.
😄DDDDDDD
Úristen, olyan poénokat póbál elsütni, amik már a 85-ös Hahotában voltak anno, és még gyerekfejjel is szánalmasak.
A többi blokk írtó cinkes...
Maksa örök jófej 😊
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
meg azokhoz képest amiket néha a retekklubb alkot, még jó is 😊
mondjuk én a "töcsök és bogár"-t hiányoltam 😞
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu