Második atomfegyverkezési verseny: Pakisztán
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Frankó cikk! <#eljen>#eljen>
amit mondtam az tény, amit te állítasz olyan fikció mint a fenyegetõ vegyifegyverek.
jo lesz mar... A mondanivalod eleje talan igaz, de a tobbi mar kitalacio izu...
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
Vagy pár milliónyival több, adott esetben...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ugyan, az csak a hûtõfolyadék. <#hehe>#hehe>
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
"Az elsõ pakisztáni kísérleti reaktor, elég PARÁS volt."
Szerintem a legjobb a ket mentoov a korlaton. Hatha valamelyik tudos beleesik a reaktorba. (azert az igazsag az hogy a muegyetem kutatorektora sem sokkal fejlettebb)
Szerintem a legjobb a ket mentoov a korlaton. Hatha valamelyik tudos beleesik a reaktorba. (azert az igazsag az hogy a muegyetem kutatorektora sem sokkal fejlettebb)
Látod, ez az igazi bravúr tõlünk, hogy mi nem is költjük el hülyeségekre a pénzt, mégsincs :-D
A világban soha sem lesz béke. Mindaddig amíg vannak emberek és eltérõ nézetek érdekek addig lesznek háborúk és konfliktusok.
Gondolj bele: Mindenki megbízik mindenkibe (vagyis elfogadható pillanatnyi semlegesség de nem létezik bizonytalanság)ami azt jelentené nagyon sokan bíznak nagyon sokban. Most vegyünk némi normál statisztikát és "normál emberi" magatartást biztos van (nem is kezdõállapotból de legalább)1 aki hasznot/elõnyt próbál kovácsolni mindenki más bizonyságából. Ha ezt érzékeli és felfedezi a 'turpisságot' környezete már is indul a dominó.....és már állnak is a gyárak a haditermelésre.
For cryin\' out loud!
"Már boldog/boldogtalan atomot csinál, mert meg kell védeniük magukat a semmitõl, de eközben az emberek éhenhalnak."
azért az a semmi nagyon is valóságos. Ma 650.000-el kevesebb halott iraki lenne, ha csináltak volna bombát.
azért az a semmi nagyon is valóságos. Ma 650.000-el kevesebb halott iraki lenne, ha csináltak volna bombát.
Nem akarlak nagyon elszomorítani, de hamarosan mi is kenyéren és hagymán fogunk élni
Vagy még azon se.
Vagy még azon se.
Azt hiszem pont Khan tett egy olyan kijelentést egy, a Pakisztáni atomprogram és az ország lakosságának szociális helyzetét felhozó kérdésre, hogy a pakisztániak eddig is kenyéren és hagymán éltek, és ez után is kenyéren és hagymán fognak élni...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Már boldog/boldogtalan atomot csinál, mert meg kell védeniük magukat a semmitõl, de eközben az emberek éhenhalnak. Ha mindenki megbízna a másikban, nem kéne egy atom se. De tudom azért ennél bonyolultabb a világ.....vagyis csak az ember teszi azzá <#szomoru2>#szomoru2>
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
← ElőzőOldal 3 / 3